taalles Roeselare

Hulp voor taalles in Roeselare

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie taalleraar in de buurt van Roeselare

Taalles in Izegem (8870) - Jan
Jan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Izegem
5/5 (4 reviews)
Mijn perfecte kennis van het Duitse, Engelse en Franse idioom geef ik graag door aan gemotiveerde mensen die actief willen worden in het buitenland of voor andere doeleinden zoals reizen hun taalniveau willen opkrikken.
Taalles in Roeselare (8800) - Sofie
Sofie
Roeselare
5/5 (3 reviews)
Als logopediste weet ik wat er per schooljaar verwacht wordt voor uw kind. Ik kan het niveau perfect inschatten en sta dan ook klaar om uw kind bijles te geven voor vakken zoals rekenen, taal, spelling.
Taalles in Roeselare (8800) - Rik
Rik
Roeselare
5/5 (1 reviews)
Ik heb aan velen al Engelse taalles gegeven. Zelfs in het buitenland, in Kazakhstan kon ik 2 klassen organiseren en ook nog aan velen privé-les geven wanneer vele ouders hun kinderen aanbevolen. Ik doe dat uit passie, en heb veel geduld, en sta altijd klaar om vragen vriendelijk te beantwooorden. Voel u vrij om mij te contacteren.
Taalles in Roeselare (8800) - Jurgen
Jurgen
Roeselare
5/5 (1 reviews)
Ik spreek de talen en geef graag les omdat ik van de talen hou, ik volg als sinds meer dan 25 jaar zelf les en ik leef met iemand samen die anderstalig is.
Taalles in Roeselare (8800) - Evelyn
Evelyn
Roeselare
5/5 (1 reviews)
Ik heb 6 jaar ervaring als lesgever aan volwassenen en meer dan 10 jaar ervaring als logopediste in het onderwijs. Ik heb ook enkele jaren ervaring in het buitenland als leerkracht. Ik kan helpen bij het leren van Nederlands, Engels en Farsi (Perzisch)
Taalles in Izegem (8870) - Patricia
Patricia
Izegem
4.0/5 (1 reviews)
I am native Spanish speaker, I like and I have been good at grammar at school and have a good spelling. I also studied English for 2.5 years until advanced level, I can teach until intermediate level.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan taalles

Taalles in Beveren-Leie (8791) - Silke
Silke
Beveren-Leie
Nieuw
Ik zit momenteel in mijn 4e jaar handel (16 jaar) . Nederlands en Engels beschouw ik als mijn moedertaal, ik ben in beide talen zeer vlot en grammatica vormt voor mij geen probleem. Laat zeker iets weten!
Taalles in Roeselare (8800) - Wim
Wim
Roeselare
Nieuw
Heb in Frankrijk gestudeerd en ben daarom perfect tweetalig. Maar ik beheers ook zeer goed de grammatica zodat ik die ook aan de student kan verduidelijken.
Taalles in Lendelede (8860) - Ann sofie
Ann sofie
Lendelede
Nieuw
Ervaren leerkracht Nederlands, Engels, Duits en project algemene vakken. Alle onderwijsniveaus en leerjaren. Focus op aanleren van strategieën is essentieel.
Taalles in Ardooie (8850) - Daisy
Daisy
Ardooie
Nieuw
Met een rustige en aanmoedigende approach zorg ik ervoor dat uw student zijn talen onder de knie krijgt. Een taal is immers niet zomaar geleerd, en vergt voldoende tijd en concentratie. Hier kan ik bij helpen!
Taalles in Roeselare (8800) - Arseen
Arseen
Roeselare
Nieuw
Master Germaanse filologie (KUL) 1 jaar filosofie universiteit Tübingen, 35 jaar leraar Duits/ Engels en Nederlands in ASO en meer dan 15 jaar ervaring in avondonderwijs Duits en Engels.
Taalles in Roeselare (8800) - Jordy
Jordy
Roeselare
Nieuw
Beste, mijn naam is Jordy, ben afgestudeerd als zorgkundige en heb dus wel de talen onder de knie. Heb zelf mijn gehele schoolcarrière Engels gekregen en mijn laatste jaar Frans dus ik kan me gerust redden in deze andere talen. Bent u nog op zoek? Met vriendelijke groeten Jordy
Taalles in Izegem (8870) - Lammertyn
Lammertyn
Izegem
Nieuw
Ik ben logopediste van opleiding
Taalles in Hooglede (8830) - Louise
Louise
Hooglede
Nieuw
Mijn hoofdjob is logopediste. Ik heb dus heel wat ervaring met taaltherapieën. Ik vind het heel fijn om anderen verder te helpen in de gesproken, gelezen maar ook geschreven Nederlandse taal.
Taalles in Lichtervelde (8810) - Niels
Niels
Lichtervelde
Nieuw
Ik had tijdens mijn middelbaar en later tijdens mijn bachelor een methode aangeleerd om talen te leren en begrijpen. Ik kan bijles geven voor zowel Duits, Engels, Frans als Nederlands. Ik luister en zie waar de persoon problemen mee geeft en ga op zoek om te zien welke steun hij/zij nodig heeft. Theorie leren, extra oefeningen, geheugensteuntjes etc..
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel taalleraars in Roeselare

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ goed voorbereid, weet waar over hij spreekt, zeer aangename en begrijpzame lessen ”
Jan
“ voor ons een 1ste kennismaking met jullie dienstverlening ... een héél vlotte samenwerking ... een gebruiksvriendelijke website ”
Marijke
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Taalles Roeselare: geëvalueerd met 4.83 door 11 klanten

Populaire dienstaanvragen

taallessen Roeselare, taalleraar Roeselare, op zoek naar een taalleraar Roeselare,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden