taalles Roeselare

Hulp voor taalles in Roeselare

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie taalleraar in de buurt van Roeselare

Taalles in Izegem (8870) - Jan
Jan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Izegem
5/5 (4 reviews)
Mijn perfecte kennis van het Duitse, Engelse en Franse idioom geef ik graag door aan gemotiveerde mensen die actief willen worden in het buitenland of voor andere doeleinden zoals reizen hun taalniveau willen opkrikken.
Taalles in Roeselare (8800) - Sofie
Sofie
Roeselare
5/5 (3 reviews)
Als logopediste weet ik wat er per schooljaar verwacht wordt voor uw kind. Ik kan het niveau perfect inschatten en sta dan ook klaar om uw kind bijles te geven voor vakken zoals rekenen, taal, spelling.
Taalles in Roeselare (8800) - Rik
Rik
Roeselare
5/5 (1 reviews)
Ik heb aan velen al Engelse taalles gegeven. Zelfs in het buitenland, in Kazakhstan kon ik 2 klassen organiseren en ook nog aan velen privé-les geven wanneer vele ouders hun kinderen aanbevolen. Ik doe dat uit passie, en heb veel geduld, en sta altijd klaar om vragen vriendelijk te beantwooorden. Voel u vrij om mij te contacteren.
Taalles in Roeselare (8800) - Jurgen
Jurgen
Roeselare
5/5 (1 reviews)
Ik spreek de talen en geef graag les omdat ik van de talen hou, ik volg als sinds meer dan 25 jaar zelf les en ik leef met iemand samen die anderstalig is.
Taalles in Roeselare (8800) - Evelyn
Evelyn
Roeselare
5/5 (1 reviews)
Ik heb 6 jaar ervaring als lesgever aan volwassenen en meer dan 10 jaar ervaring als logopediste in het onderwijs. Ik heb ook enkele jaren ervaring in het buitenland als leerkracht. Ik kan helpen bij het leren van Nederlands, Engels en Farsi (Perzisch)
Taalles in Roeselare (8800) - Wim
Wim
Roeselare
Nieuw
Heb in Frankrijk gestudeerd en ben daarom perfect tweetalig. Maar ik beheers ook zeer goed de grammatica zodat ik die ook aan de student kan verduidelijken.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan taalles

Taalles in Roeselare (8800) - Arseen
Arseen
Roeselare
Nieuw
Master Germaanse filologie (KUL) 1 jaar filosofie universiteit Tübingen, 35 jaar leraar Duits/ Engels en Nederlands in ASO en meer dan 15 jaar ervaring in avondonderwijs Duits en Engels.
Taalles in Roeselare (8800) - Jordy
Jordy
Roeselare
Nieuw
Beste, mijn naam is Jordy, ben afgestudeerd als zorgkundige en heb dus wel de talen onder de knie. Heb zelf mijn gehele schoolcarrière Engels gekregen en mijn laatste jaar Frans dus ik kan me gerust redden in deze andere talen. Bent u nog op zoek? Met vriendelijke groeten Jordy
Taalles in Moorslede (8890) - Bart
Bart
Moorslede
Nieuw
Veertig jaar heb ik zowel aan volwassenen als aan 17-18-jarigen Engels en Duitse les gegeven. Het huidige onderwijs verwaarloost vooral het grammaticale aspect van de taal. Heel wat leerlingen zien de taalstructuren niet meer duidelijk en door de bomen het bos niet meer. Mijn jarenlange ervaring zul je beslist kunnen gebruiken.
Taalles in Roeselare (8800) - Benoit
Benoit
Roeselare
Nieuw
Taal ik de sleutel tot alles. Nood aan dat extra duwtje in de rug om een taal te leren laat gerust iets weten. We kijken waar we de taalknobbel in u naar boven kunnen halen.
Taalles in Roeselare (8800) - Mohamed
Mohamed
Roeselare
Nieuw
Arabische is mijn moeder taal , en ik kan imant helpen om schrijven lezen en begrijpen Arabic is zeer mooie taal en gemakkelijk ......................
Taalles in Roeselare (8800) - Helena  andrea
Helena andrea
Roeselare
Nieuw
Ik ben in Spanje opgegroeid en ik heb er gestudeerd, dus ik spreek het perfect. Ik heb in Spanje al bijles Spaans (vooral hogere jaren grammatica) gegeven. Ik spreek ook perfect nederlands, dus ik kan verschillende niveaus Spaans leren. Ik spreek ook foutloos (en heb een C1 certificaat) Catalaans (Valenciaanse variant), dus ik kan ook met deze taal helpen.
Taalles in Roeselare (8800) - Pauline
Pauline
Roeselare
Nieuw
Ik ben mijn diploma van leerkracht secundair onderwijs. Zelf kreeg ik ook Nederlands en vond dit zo belangrijk. Daarom wil ik kinderen helpen met bijles of eventueel met planning en structuur.
Taalles in Roeselare (8800) - Jens
Jens
Roeselare
Nieuw
Kinderen uit het lager onderwijs kunnen steeds bij mij terecht voor bijlessen. Ik ben afgestuurd als onderwijzer. Taal en spelling zijn nie altijd even gemakkelijk. We herhalen samen de leerstof en maken hier wat oefeningen op. Voor het 5e en 6e leerjaar komt daar ook Frans bij. Ook hier wil ik de kinderen helpen waar ik kan.
Taalles in Ardooie (8850) - Alafair
Alafair
Ardooie
Nieuw
Ondanks dat ik een heel wetenschappelijke afstudeerrichting beoefen, heb ik nog altijd een zeer grote passie voor taal. Boeken lezen, schrijven, teksten interpreteren, is voor mij een groot plezier. Ik steek dus graag een handje toe bij het leren van een taal of problemen in deze kwestie.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ goed voorbereid, weet waar over hij spreekt, zeer aangename en begrijpzame lessen ”
Jan
“ voor ons een 1ste kennismaking met jullie dienstverlening ... een héél vlotte samenwerking ... een gebruiksvriendelijke website ”
Marijke
“ Het is de eerste keer dat ik listminut gebruik tot nu geen klachten . het aanbod is groot in het algemeen. De info duidelijk. ”
Marietta
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Taalles Roeselare: geëvalueerd met 5.0 door 10 klanten

Populaire dienstaanvragen

taallessen Roeselare, taalleraar Roeselare, op zoek naar een taalleraar Roeselare,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden