taalles Deinze

Hulp voor taalles in Deinze

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie taalleraar in de buurt van Deinze

Jean-etienne is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Taalles in Afsnee (9051) - Jean-etienne
Jean-etienne
Afsnee
4.78/5 (36 reviews)
Ik ben vlot viertalig en hou van talen zowiezo. Ik ben in het frans opgevoed, maar mijn opleiding was in het Nederlands en het Engels. Ik heb reeds veel taallessen gegeven aan jong en oud. Ik kan mij flexiebel aanbieden qua uren.
Taalles in Deurle (9831) - Sofie
Sofie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurle
4.77/5 (35 reviews)
Door mijn diploma Germaanse Talen is mijn taalgevoel nog verder verfijnd, en 15 jaar werken in een (hoofdzakelijk Engelstalige) omgeving heeft mijn liefde voor taal enkel aangewakkerd. Ik geef binnen de organisatie van mijn huidige werkgever Nederlandse les aan expats.
Taalles in De pinte (9840) - Vita
Vita
De pinte
4.83/5 (6 reviews)
Ik werk graag met mensen! Ben lerares van beroep en ben zeer sterk in spreken Engels, Nederlands en Russisch. Ik heb al taallessen gegeven aan volwassenen en kinderen.
Taalles in Astene (9800) - Rita
Rita
Astene
5/5 (6 reviews)
Ik heb jarenlange ervaring, eerst in het secundair onderwijs en later in het volwassenenonderwijs. Ik heb een zesde zintuig voor het aanvoelen waar de problemen zitten en ben zeer goed in het "leren leren". Mijn voorkeur gaat uit naar Spaans van niveau A1 tot en met B2. Ik heb gevoel voor humor en een engelengeduld
Taalles in Nazareth (9810) - Gaétan
Gaétan
Nazareth
5/5 (4 reviews)
Ik heb een passie voor talen en heb een uitstekende kennis van Engels en Spaans. Engels gebruik ik dagdagelijks voor mijn job als doctoraatsstudent aan de UGent. Ik heb ook een jaar in Spanje doorgebracht voor mijn studies, waar ik de gehele periode bijna uitsluitend Spaans heb gebruikt.
Taalles in Dentergem (8720) - Jorick
Jorick
Dentergem
5/5 (2 reviews)
En temps qu'officier étudiant à l'Ecole royale militaire, je constate chaque jour les avantages de parler néerlandais et français en Belgique. Avec le néerlandais comme langue maternelle, je serais ravi de vous aider à comprendre, parler ou améliorer votre néerlandais ! Met het Nederlands als moedertaal help ik u graag bij het aanleren en bijbrengen van de basisbeginselen van het Nederlands.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan taalles

Taalles in Afsnee (9051) - Mark
Mark
Afsnee
5/5 (2 reviews)
Ik woonde en werkte een tijdje in Londen en heb een C2-taalniveau (IELTS), wat betekent dat ik Engels spreek, lees en schrijf zoals een "native speaker". Bovendien geef ik economieles in het Engels (CLIL).
Taalles in Deurle (9831) - Charlotte
Charlotte
Deurle
5/5 (2 reviews)
Ik ben franstalig opgevoed en ben heel graag bezig met de Franse taal! Indien jouw zoon of dochter er moeite mee heeft op school, contacteer mij gerust! Mijn schoolloopbaan heb ik volledig in het nederlands afgelegd. Ik ben dus perfect tweetalig!
Taalles in Afsnee (9051) - Caroline
Caroline
Afsnee
5/5 (1 reviews)
Op mijn CV vermeld ik steeds dat mijn moedertaal zowel Nederlands als Frans is. De ce fait vous pouvez compter sur moi pour vous aider à écrire et parler le français au quotidien. N'hésitez pas à me contacter.
Taalles in Nazareth (9810) - Ancy
Ancy
Nazareth
5/5 (1 reviews)
Ik ben leerkracht Nederlands in het secundair onderwijs in een school in Gent. Ik heb intussen ongeveer al 15 jaar ervaring met jongeren, ook met anderstalige nieuwkomers. Ik die mijn job enorm graag en daarom wil ik ook graag buiten de schooluren uw kind begeleiden. Jongeren die problemen ondervinden met de taal of anderstalige nieuwkomers kunnen op mij rekenen om hun Nederlands bij te spijkeren.
Taalles in Nevele (9850) - Thibaut
Thibaut Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nevele
5/5 (1 reviews)
Na 30 jaar met vreemde talen bezig te zijn, weet ik als geen ander wat de struikelblokken zijn. Ik bezit het talent, denk ik, om mensen/jongeren zaken aan te leren, door van nul te starten, heel eenvoudig, en dan beetje bij beetje op te bouwen. Stappen overslaan heeft weinig zin. Ik volg zelf nog les op dinsdagavond, maar voor de rest ben ik in principe elke avond beschikbaar.
Taalles in Kruishoutem (9770) - Maureen
Maureen
Kruishoutem
5/5 (1 reviews)
Ik hou van lesgeven! Ik ben sedert vorig jaar in prepensioen en ik mis het lesgeven enorm. Ik was vastbenoemd voor het vak Frans in het secundair onderwijs. Vermits ik talen gestudeerd heb ben ik ook heel vaardig in Nederlands en Engels. Ik hou van het aanbrengen van leerstof en het maken van extra oefeningen om die leerstof onder de knie te krijgen.
Taalles in Deurle (9831) - Chantal
Chantal Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurle
5/5 (1 reviews)
Ik hanteer een verzorgd en rijk Nederlands en begeleid graag kinderen en (jong) volwassenen in het correct spreken en schrijven van die taal. Ik kan ook huiswerkbegeleiding doen.
Taalles in Ruiselede (8755) - Valerie
Valerie
Ruiselede
5/5 (1 reviews)
Heb zelf talen gestudeerd en m'n Certificate of Cambridge behaald, mijn Goethe Zertifikat voor Duits en m'n Alliance inferieur voor Frans behaald ....
Taalles in Gent (9000) - Sarah
Sarah
Gent
Nieuw
Ik heb de master Meertalige Communicatie gestudeerd waar de talen Frans en Duits op mijn programma stonden. Engels en Spaans heb ik als keuzevakken gevolgd. Het afgelopen jaar heb ik Spaans (niveau 3) gevolgd en met succes beëindigd aan het CVO. Talen zijn mijn passie, al van in het secundair onderwijs. Ik zou u graag iets bijbrengen. Van nature help ik graag mensen, leg ik graag zaken uit en geef ik met plezier tips en advies. Contacteer mij!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ goed voorbereid, weet waar over hij spreekt, zeer aangename en begrijpzame lessen ”
Jan
“ voor ons een 1ste kennismaking met jullie dienstverlening ... een héél vlotte samenwerking ... een gebruiksvriendelijke website ”
Marijke
“ Het is de eerste keer dat ik listminut gebruik tot nu geen klachten . het aanbod is groot in het algemeen. De info duidelijk. ”
Marietta
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Taalles Deinze: geëvalueerd met 4.96 door 99 klanten

Populaire dienstaanvragen

taallessen Deinze, taalleraar Deinze, op zoek naar een taalleraar Deinze,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen taalles in Deinze

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden