taalles Deinze

Hulp voor taalles in Deinze

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie taalleraar in de buurt van Deinze

Sofie is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Taalles in Deurle (9831) - Sofie
Sofie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurle
4.75/5 (60 reviews)
Door mijn diploma Germaanse Talen is mijn taalgevoel nog verder verfijnd, en 15 jaar werken in een (hoofdzakelijk Engelstalige) omgeving heeft mijn liefde voor taal enkel aangewakkerd. Ik geef binnen de organisatie van mijn huidige werkgever Nederlandse les aan expats.
Taalles in Nazareth (9810) - Gaétan
Gaétan
Nazareth
5/5 (4 reviews)
Ik heb een passie voor talen en heb een uitstekende kennis van Engels en Spaans. Engels gebruik ik dagdagelijks voor mijn job als doctoraatsstudent aan de UGent. Ik heb ook een jaar in Spanje doorgebracht voor mijn studies, waar ik de gehele periode bijna uitsluitend Spaans heb gebruikt.
Taalles in Dentergem (8720) - Jorick
Jorick
Dentergem
5/5 (2 reviews)
En temps qu'officier étudiant à l'Ecole royale militaire, je constate chaque jour les avantages de parler néerlandais et français en Belgique. Avec le néerlandais comme langue maternelle, je serais ravi de vous aider à comprendre, parler ou améliorer votre néerlandais ! Met het Nederlands als moedertaal help ik u graag bij het aanleren en bijbrengen van de basisbeginselen van het Nederlands.
Taalles in Deurle (9831) - Charlotte
Charlotte
Deurle
5/5 (2 reviews)
Ik ben franstalig opgevoed en ben heel graag bezig met de Franse taal! Indien jouw zoon of dochter er moeite mee heeft op school, contacteer mij gerust! Mijn schoolloopbaan heb ik volledig in het nederlands afgelegd. Ik ben dus perfect tweetalig!
Taalles in Astene (9800) - Filip
Filip
Astene
5/5 (1 reviews)
Spaans..................................................................................................................................................
Taalles in Nazareth (9810) - Ancy
Ancy
Nazareth
5/5 (1 reviews)
Ik ben leerkracht Nederlands in het secundair onderwijs in een school in Gent. Ik heb intussen ongeveer al 15 jaar ervaring met jongeren, ook met anderstalige nieuwkomers. Ik die mijn job enorm graag en daarom wil ik ook graag buiten de schooluren uw kind begeleiden. Jongeren die problemen ondervinden met de taal of anderstalige nieuwkomers kunnen op mij rekenen om hun Nederlands bij te spijkeren.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan taalles

Taalles in Nevele (9850) - Thibaut
Thibaut Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nevele
5/5 (1 reviews)
Na 30 jaar met vreemde talen bezig te zijn, weet ik als geen ander wat de struikelblokken zijn. Ik bezit het talent, denk ik, om mensen/jongeren zaken aan te leren, door van nul te starten, heel eenvoudig, en dan beetje bij beetje op te bouwen. Stappen overslaan heeft weinig zin. Ik volg zelf nog les op dinsdagavond, maar voor de rest ben ik in principe elke avond beschikbaar.
Taalles in Dentergem (8720) - Nikita
Nikita
Dentergem
5/5 (1 reviews)
Ik beschik over een bachelor Nederlands. Ik heb zowel aan jongeren uit de eerste en de tweede graad van het secundair onderwijs Nederlands gegeven. Daarnaast heb ik ook ervaring binnen de verschillende opleidingen: aso, tso en bso. Ik zal er steeds alles aan doen om op een goede manier leerstof te verwerken samen met jouw zoon/dochter. Indien mogelijk voorzie ik ook zelf extra oefeningen.
Taalles in Kruishoutem (9770) - Maureen
Maureen
Kruishoutem
5/5 (1 reviews)
Ik hou van lesgeven! Ik ben sedert vorig jaar in prepensioen en ik mis het lesgeven enorm. Ik was vastbenoemd voor het vak Frans in het secundair onderwijs. Vermits ik talen gestudeerd heb ben ik ook heel vaardig in Nederlands en Engels. Ik hou van het aanbrengen van leerstof en het maken van extra oefeningen om die leerstof onder de knie te krijgen.
Taalles in Deurle (9831) - Chantal
Chantal Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurle
5/5 (1 reviews)
Ik hanteer een verzorgd en rijk Nederlands en begeleid graag kinderen en (jong) volwassenen in het correct spreken en schrijven van die taal. Ik kan ook huiswerkbegeleiding doen.
Taalles in Hansbeke (9850) - Simon
Simon
Hansbeke
5/5 (1 reviews)
Ik werk professioneel als eindredacteur en ben zelf ook een schrijver van nieuwsberichten, analyses (voornamelijk gerelateerd aan klimaatverandering) en opinies (voornamelijk filmrecensies). Ik heb dus een grondige kennis van de Nederlandse taalregels.
Taalles in Gent (9000) - Sarah
Sarah
Gent
Nieuw
Ik heb de master Meertalige Communicatie gestudeerd waar de talen Frans en Duits op mijn programma stonden. Engels en Spaans heb ik als keuzevakken gevolgd. Het afgelopen jaar heb ik Spaans (niveau 3) gevolgd en met succes beëindigd aan het CVO. Talen zijn mijn passie, al van in het secundair onderwijs. Ik zou u graag iets bijbrengen. Van nature help ik graag mensen, leg ik graag zaken uit en geef ik met plezier tips en advies. Contacteer mij!
Taalles in Deinze (9800) - Pieter
Pieter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deinze
Nieuw
Leerkracht van beroep met een duidelijk eerste passie voor economische vakken. Economie en Engels gaan steeds goed samen. Leerlingen die problemen hebben met deze belangrijke wereltaal kunnen ook steeds bij terrecht. Groeten Pieter
Taalles in Astene (9800) - Thomas
Thomas
Astene
Nieuw
Het binnen geraken in een Engelstalige universiteit is enkel mogelijk voor mensen met een erg goede kennis van de Engelse taal. Ik heb mijn toefl test afgelegd die elke student moet afleggen om te bewijzen hoe goed zijn/haar Engelse kennis is en behaalde daarvoor 112 op 120, een uitstekende score.
Taalles in Eke (9810) - Jasper
Jasper
Eke
Nieuw
Midden mei studeer ik af als leerkracht Engels en Nederlands aan Arteveldehogeschool. Ik ben zelf in Engeland geboren en ik heb net een periode in Ierland gewoon. Mijn Engels is dus uitstekend en ik kan u zeker bijstaan in uw leerproces! Dankzij mijn passie voor de Nederlandse taal kan ik u ook op die manier ondersteunen in het aanleren van grammatica of bij het schrijven van teksten (academisch).
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel taalleraars in Deinze

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ goed voorbereid, weet waar over hij spreekt, zeer aangename en begrijpzame lessen ”
Jan
“ voor ons een 1ste kennismaking met jullie dienstverlening ... een héél vlotte samenwerking ... een gebruiksvriendelijke website ”
Marijke
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Taalles Deinze: geëvalueerd met 4.98 door 75 klanten

Populaire dienstaanvragen

taallessen Deinze, taalleraar Deinze, op zoek naar een taalleraar Deinze,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden