taalles Hasselt

Hulp voor taalles in Hasselt

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie taalleraar in de buurt van Hasselt

Taalles in Alken (3570) - Fébe
Fébe
Alken
5/5 (6 reviews)
Ik ben leerkracht secundair onderwijs voor de vakken Nederlands en Latijn en intussen heb ik al heel wat ervaring in het (online) (bij)lesgeven. Heeft uw kind hulp nodig voor Latijn of voor Nederlands? Wil uw kind wat extra studiebegeleiding? Dan help ik u graag!
Taalles in Helchteren (3530) - Christina
Christina
Helchteren
5/5 (4 reviews)
Ik ben in Canada geboren en spreek al heel mijn leven engels, ook met mijn man en kinderen, maar ook vlot nederlands :) Ik kan helpen bij het engels spreken in het dagelijks leven en met lezen en vele andere mogelijkheden zijn ook bespreekbaar.
Taalles in Hasselt (3500) - Marlies
Marlies
Hasselt
5/5 (3 reviews)
Met een Masterdiploma Vertalen en een pedagogisch bekwaamheidsbewijs (lerarenopleiding) op zak heb ik meer dan genoeg bagage om m'n kennis door te geven. Maar ook aan enthousiasme én ervaring ontbreekt het me niet. Tijdens mijn studiejaren gaf ik uren bijles aan medestudenten of via het Bijleshuis, iets wat ik graag deed. Bijles nodig? Ik sta voor je klaar!
Taalles in Diepenbeek (3590) - Daniël
Daniël
Diepenbeek
5/5 (3 reviews)
Naast een master in ingenieurswetenschappen heb ik gelukkig ook een taalknobbel voor Frans en Duits en Engels (omdat ik met een Filipijnse vrouw getrouwd ben) en ik merkte tijdens mijn werkervaring dat hoe slim en creatief je ook bent, je met open mond staat als je dit naar iemand met een andere taal moet gaan overbrengen ;-) Mischien is taal wel belangrijker dan pure kennis.
Taalles in Diepenbeek (3590) - Katrijn
Katrijn
Diepenbeek
5/5 (2 reviews)
Zelf heb ik in het middelbaar de richting economie-talen gevolgd. Ook nu zet ik mijn passie voor talen verder als toekomstig leraar Nederlands. In het verleden heb ik reeds bijles Frans gegeven, waarvoor ik een certificaat heb ontvangen. Ik hoop leerlingen uit het middelbaar ook de leuke kant van taal te doen inzien! :)
Taalles in Genk (3600) - Vera
Vera
Genk
Nieuw
Hallo, mijn naam is Vera, 45 jaar en heb al meer dan 20 jaar ervaring in het lager onderwijs. U kan beroep op mij doen voor het begeleiden van huistaken en bijlessen Frans, wiskunde, Nederlands en nog meer. Oefenen kan zowel op papier, als op de computer, maar ook mondeling. Hopelijk kan ik jullie hiermee van dienst zijn.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan taalles

Taalles in Zonhoven (3520) - Michiel
Michiel
Zonhoven
Nieuw
Ik ben een rechtenstudent aan de KUL en heb al wat ervaring met het geven van bijles aan leerlingen van zowel het lager onderwijs als het middelbaar onderwijs. Ik wil via deze weg opnieuw enkele leerlingen helpen het jaar succesvol af te ronden met goede uitleg van een student die dicht bij hun leefomgeving staat en graag mensen helpt.
Taalles in Hasselt (3500) - Evy
Evy
Hasselt
Nieuw
Ik werk ondertussen al enkele maanden in het Atheneum van Merelbeke en heb ook al op verschillende taalkampen van Ruysschaert les gegeven. Ik heb redelijk wat ervaring met leerlingen met autisme en ADHD.
Taalles in Heusden-Zolder (3550) - Gwen
Gwen
Heusden-Zolder
Nieuw
Om les te geven heb ik mijn diploma licentiaat behaald aan een spaanstalige universiteit. De taal zelf heb ik geleerd tijdens mijn 5 jarig verblijf in Ecuador. Ik ben nog dagelijks bezig met het Spaans omdat ik getrouwd ben met een Ecuadoriaanse.
Taalles in Hasselt (3500) - Caroline
Caroline
Hasselt
Nieuw
Ik studeerde sociaal werk en daarna nog verder voor leerkracht. Binnen mij job als jeugdwerker, begeleid ik reeds kinderen bij het maken van hun huiswerk en help ik hen wanneer ze moeilijkheden hebben met het Nederlands.
Taalles in Hasselt (3500) - Uzma
Uzma
Hasselt
Nieuw
Als (Nederlandse) moeder van meertalig opgevoede kindjes heb ik de ervaring, passie en juiste inzicht en technieken om uw kind bijles te geven. Nederlands en Engels spreek ik vloeiend van jongs af aan en Arabisch is mijn passie!
Taalles in Hasselt (3500) - Kiara
Kiara
Hasselt
Nieuw
Ik ben student en zit nu in het 3de jaar economie. Ik ben erg goed in engels en haal hier gemiddeld 95% op. Ik heb op school al enkele lessen gegeven in de klas tijdens engels. Ik zou heel graag anderen hiermee helpen!
Taalles in Diepenbeek (3590) - Femke
Femke
Diepenbeek
Nieuw
Ik ben bachelor in het secundair onderwijs, meer bepaald voor de vakken biologie en Nederlands. Ik kan je dus ook helpen met basistaalvaardigheid, maar ook met het opstellen van teksten, spreekvaardigheid...
Taalles in Hasselt (3500) - Jolien
Jolien
Hasselt
Nieuw
Beste, Aangezien ik in mijn kindertijd verschillende jaren in Spanje heb gewoond, zit het Spaans mij “in het bloed”. Indien ik iemand kan helpen met de opfrissing of training in de Spaanse les.. laat het gerust weten ! Hasta la proxima !
Taalles in Kuringen (3511) - Aimée
Aimée
Kuringen
Nieuw
Door mijn hogeschool studie heb ik een extra breed vocabulaire met Engels, zelf ben ik vloeiend in het praten en schrijven. Zelf zou ik graag deze kennis delen met de mensen die hier een extra duwtje in de rug nodig hebben.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ goed voorbereid, weet waar over hij spreekt, zeer aangename en begrijpzame lessen ”
Jan
“ voor ons een 1ste kennismaking met jullie dienstverlening ... een héél vlotte samenwerking ... een gebruiksvriendelijke website ”
Marijke
“ Het is de eerste keer dat ik listminut gebruik tot nu geen klachten . het aanbod is groot in het algemeen. De info duidelijk. ”
Marietta
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Taalles Hasselt: geëvalueerd met 4.8 door 15 klanten

Populaire dienstaanvragen

taallessen Hasselt, taalleraar Hasselt, op zoek naar een taalleraar Hasselt,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen taalles in Hasselt

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden