petsitter Mortsel

Ontdek talentvolle petsitters in Mortsel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Mortsel

Petsitter in Mortsel (2640) - Erin
Erin
Mortsel
4.98/5 (55 reviews)
Ik heb zelf al veel huisdieren gehad, hamsters, katten, waterschildpadden,.. Ik hou ervan om ze aandacht te geven en om ermee bezig te zijn. Ik zou super graag op jullie hondjes of katten willen passen!
Dave is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Petsitter in Mortsel (2640) - Dave
Dave
Mortsel
4.9/5 (50 reviews)
Ik ben chauffeur van beroep werk dagelijks van 7u tot ... en nadien nog tijd en zin om mensen te helpen met klussen of op je huisdier letten of uitlaten , voederen enz
Petsitter in Mortsel (2640) - Thomas
Thomas
Mortsel
4.8/5 (5 reviews)
Ik ben opgegroeid met veel verschillende dieren, hier ben ik tot op heden nog steeds mee bezig. Zelf ben ik het baasje van een karaktervolle mechelse herder. Vogels, honden, katten, vissen, paarden, ... ik kan met allemaal overweg. Oppassen, verzorgen heeft u hier nood aan? Dan bent u bij de juiste persoon.
Petsitter in Mortsel (2640) - Laurine
Laurine
Mortsel
5/5 (3 reviews)
Met veel plezier wandel ik met uw hond, naar wens. Ik kan ook met redelijk sterke honden overweg die trekken onderweg bijvoorbeeld. Dagelijks ga ik samen met mijn vriend en onze hond wandelen, ik doe dit dus zeer graag. Ik ben flexibel inzetbaar en kan me makkelijk vrijmaken om te gaan wandelen.
Petsitter in Mortsel (2640) - Stefaan
Stefaan
Mortsel
3.67/5 (3 reviews)
Ik zelf ben altijd met honden opgegroeid en heb ook een hond , en Ik zelf heb veel geduld met honden .en ik vind met honden kan je een bepaalde vriendschap opbouwen
Petsitter in Mortsel (2640) - Amélie
Amélie
Mortsel
5/5 (2 reviews)
Ik ben een grote dierenvriend en heb zelf 2 honden en 3 katten. Ik heb hierdoor dus wel wat ervaring met diertjes en kom graag eens oppassen bij u huisdier!
Petsitter in Mortsel (2640) - Alvarez
Alvarez
Mortsel
Nieuw
Hulp nodig voor uw computer? Dat is iets voor mij! Ik kan uw computer of laptop herformateren, een nieuw besturingssysteem installeren of defecte onderdelen vervangen. Ik verplaats me overal in Antwerpen en omgeving. Een ervaren Computer/Laptop hersteller ben ik!
Petsitter in Mortsel (2640) - Ellen
Ellen
Mortsel
Nieuw
Ik heb al reeds vaker op honden, katten en paarden van vrienden gepast. Deze zijn dus al zeker geen onbekende voor me! U kan uw dier afzetten tevens kan ik u dier ook ophalen, ik woon in een appartement met afgesloten terras. Waar u dier lekker veilig kan spelen. Ook beschik ik over een leuk assortiment speeltjes. Ook werk ik van thuis uit , dus u huisdier is nooit alleen. Je ontvangt ook leuke foto's van je dier indien gewenst
Petsitter in Mortsel (2640) - Margot
Margot
Mortsel
Nieuw
Ik hou enorm veel van honden maar mag er jammer genoeg geen thuis en daarom zou ik supergraag in mijn vrije tijd er mee bezig zijn via deze weg! Op deze manier hoop ik mijn liefde voor honden te kunnen uiten tot ik alleen woon en eindelijk zelf een hondje kan hebben!
Petsitter in Mortsel (2640) - Lisa
Lisa
Mortsel
Nieuw
Hallo, mijn naam is lisa 22jaar uit antwerpen en biedt graag mijn diensten aan bij u thuis. Zelf ben ik zeer sociaal & behulpzaam. Zelf ben ik een echte dierenvriend en hebben we zelf al veel huisdieren gehad: - vogels - vissen - hamsters, cavia, konijnen. - we hebben nu namelijk 3 katten ( 1 uit het dierenasiel, en 2 als kitten opgevoed ) Dus heeft uw vierpoter verzorging of oppas nodig, aarzel dan niet om mij te contacteren! Tot snel!!!
Petsitter in Mortsel (2640) - Fedra
Fedra
Mortsel
Nieuw
Ik ben en super lieve dierevriend, ik groei al van jonge leeftijd op met katten maar ben zeker niet bang van andere dieren.
Petsitter in Mortsel (2640) - Mercedes
Mercedes
Mortsel
Nieuw
Goededag, Mijn naam is Mercedes en ik ben een echte dierenvriend! Helaas heb ik zelf geen huisdier meer. Daarom kom ik met volle goesting eens op uw huisdier(en) passen wanneer u het te druk hebt of gewoonweg niet thuis bent voor een bepaalde periode.
Petsitter in Mortsel (2640) - Evy
Evy
Mortsel
Nieuw
Beste dierenvriend, reeds sinds mijn tienerjaren ben ik grote fan van honden. Heb er toen zelf een gekregen en helemaal weg van deze vrolijke viervoeters!! Ik ga graag met hen voor je op wandel!
Petsitter in Mortsel (2640) - Nikita
Nikita
Mortsel
Nieuw
Door mijn ervaring met katten en vaste werkuren, heb ik de mogelijkheid om tijdens uw afwezigheid voor uw kat(ten) te zorgen. Met veel plezier doe ik de standaardtaken (voeren, knuffelen, kattenbak verschonen, ...) maar indien nodig zorg ik er ook graag voor dat uw huis bewoond lijkt (post verzamelen, planten water geven, gordijnen openen en sluiten,...)
Petsitter in Mortsel (2640) - Jesika
Jesika
Mortsel
Nieuw
Hey, Ik ben Jesika en hou enorm veel van dieren. Helaas kan ik zelf geen huisdier nemen. Ik let met heel veel plezier op jou huisdier. Heb vroeger vooral katten gehad maar ook met honden kan ik overweg.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Mortsel: geëvalueerd met 4.72 door 118 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Mortsel, pet sitting in Mortsel, dierenopvang Mortsel, dierenpension Mortsel ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie pet sitting in Mortsel

Ik heb iemand modig om mijn hond uit te laten - 1 of 2x per week wandelen met onze golden retriver 2 jaar oud - Herfstverlof - Ophalen hond om te trimmen - Wandelen met golden retriever - Overdag wandelen met onze golden retriever - dagopvang voor mijn hond - Wie wil er op bepaalde dagen gaan wandelen met Charlie? - Logement vanaf vandaag tot 17 juli voor onze hond Mylo Podenko van anderhalf jaarvan - Logement voor onze hond terwijl we op teis zijn - Opvang van puppy dwergpoedel - petsitter - Vakantieopvang augustus - Rachel heeft gezelschap nodig - Hondentrimmer aan huis liefst een vrouw hij heeft bang van mannen - Puppy Engelse cocker - Hondenoppas - Honden oppas - Van maandag 28/2 tot en met donderdag 3/3 - Oppas Deense dog - Uitlaten van Golden retriever Bruno - dogsitter - Oppas gezocht voor hond - Hondenoppas gezocht - Dieren - Oppas bij eigenaar : Honden - Wassen aan huis - 2 dagen per week onze lieve golden retriever uitlaten - Hondenwandelaar gezocht - Huisbezoek tijdens vakantie - onze kitten verzorgen - Oppas voor Jutta - Ik zoek een kandidaat om met mijn hond te wandelen - uitlaten van pup in de tuin - 10 dagen katten uitlaten en savonds opnieuw binne - Huisbezoek 1x/d, 2 katten - Honden oppas tijdens verblijf in buitenland - Overnachting van een brave teckel - Hondenoppas - wandelen met de hondjes 2 - Spelen met puppy - puppyzorg - Uitlaten Dwergkeesje Crumble - Beste, - Een weekje opvang voor Wolf - Dieren - Wandelen met de hond - Dieren - Wandelen met de hond - hondenoppas nodig - Hondenoppas bij ons thuis - Honden opvang - Oppas bij de petsitter in Mortsel (2640)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden