Vind de beste petsitter van Mortsel

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Petsitter in Mortsel (2640) - Dave
Dave
4.9/5 · 49 reviews
2640 Mortsel
Ik ben chauffeur van beroep werk dagelijks van 7u tot ... en nadien nog tijd en zin om mensen te helpen met klussen of op je huisdier letten of uitlaten , voederen enz
Petsitter in Mortsel (2640) - Thomas
Thomas
4.8/5 · 5 reviews
2640 Mortsel
Ik ben opgegroeid met veel verschillende dieren, hier ben ik tot op heden nog steeds mee bezig. Zelf ben ik het baasje van een karaktervolle mechelse herder. Vogels, honden, katten, vissen, paarden, ... ik kan met allemaal overweg. Oppassen, verzorgen heeft u hier nood aan? Dan bent u bij de juiste persoon.
Petsitter in Mortsel (2640) - Erin
Erin
5/5 · 4 reviews
2640 Mortsel
Ik heb zelf al veel huisdieren gehad, hamsters, katten, waterschildpadden,.. Ik hou ervan om ze aandacht te geven en om ermee bezig te zijn. Ik zou super graag op jullie hondjes of katten willen passen!
Petsitter in Mortsel (2640) - Stefaan
Stefaan
3.67/5 · 3 reviews
2640 Mortsel
Ik zelf ben altijd met honden opgegroeid en heb ook een hond , en Ik zelf heb veel geduld met honden .en ik vind met honden kan je een bepaalde vriendschap opbouwen
Petsitter in Mortsel (2640) - Amélie
Amélie
5/5 · 2 reviews
2640 Mortsel
Ik ben een grote dierenvriend en heb zelf 2 honden en 3 katten. Ik heb hierdoor dus wel wat ervaring met diertjes en kom graag eens oppassen bij u huisdier!
Petsitter in Mortsel (2640) - Laurine
Laurine
5/5 · 2 reviews
2640 Mortsel
Met veel plezier wandel ik met uw hond, naar wens. Ik kan ook met redelijk sterke honden overweg die trekken onderweg bijvoorbeeld. Dagelijks ga ik samen met mijn vriend en onze hond wandelen, ik doe dit dus zeer graag. Ik ben flexibel inzetbaar en kan me makkelijk vrijmaken om te gaan wandelen.
Petsitter in Mortsel (2640) - Alvarez
Alvarez
Nieuw
2640 Mortsel
Hulp nodig voor uw computer? Dat is iets voor mij! Ik kan uw computer of laptop herformateren, een nieuw besturingssysteem installeren of defecte onderdelen vervangen. Ik verplaats me overal in Antwerpen en omgeving. Een ervaren Computer/Laptop hersteller ben ik!
Petsitter in Mortsel (2640) - Ellen
Ellen
Nieuw
2640 Mortsel
Ik heb al reeds vaker op honden, katten en paarden van vrienden gepast. Deze zijn dus al zeker geen onbekende voor me! U kan uw dier afzetten tevens kan ik u dier ook ophalen, ik woon in een appartement met afgesloten terras. Waar u dier lekker veilig kan spelen. Ook beschik ik over een leuk assortiment speeltjes. Ook werk ik van thuis uit , dus u huisdier is nooit alleen. Je ontvangt ook leuke foto's van je dier indien gewenst
Petsitter in Mortsel (2640) - Margot
Margot
Nieuw
2640 Mortsel
Ik hou enorm veel van honden maar mag er jammer genoeg geen thuis en daarom zou ik supergraag in mijn vrije tijd er mee bezig zijn via deze weg! Op deze manier hoop ik mijn liefde voor honden te kunnen uiten tot ik alleen woon en eindelijk zelf een hondje kan hebben!
Petsitter in Mortsel (2640) - Lisa
Lisa
Nieuw
2640 Mortsel
Hallo, mijn naam is lisa 22jaar uit antwerpen en biedt graag mijn diensten aan bij u thuis. Zelf ben ik zeer sociaal & behulpzaam. Zelf ben ik een echte dierenvriend en hebben we zelf al veel huisdieren gehad: - vogels - vissen - hamsters, cavia, konijnen. - we hebben nu namelijk 3 katten ( 1 uit het dierenasiel, en 2 als kitten opgevoed ) Dus heeft uw vierpoter verzorging of oppas nodig, aarzel dan niet om mij te contacteren! Tot snel!!!
Petsitter in Mortsel (2640) - Fedra
Fedra
Nieuw
2640 Mortsel
Ik ben en super lieve dierevriend, ik groei al van jonge leeftijd op met katten maar ben zeker niet bang van andere dieren.
Petsitter in Mortsel (2640) - Mercedes
Mercedes
Nieuw
2640 Mortsel
Goededag, Mijn naam is Mercedes en ik ben een echte dierenvriend! Helaas heb ik zelf geen huisdier meer. Daarom kom ik met volle goesting eens op uw huisdier(en) passen wanneer u het te druk hebt of gewoonweg niet thuis bent voor een bepaalde periode.
Petsitter in Mortsel (2640) - Evy
Evy
Nieuw
2640 Mortsel
Beste dierenvriend, reeds sinds mijn tienerjaren ben ik grote fan van honden. Heb er toen zelf een gekregen en helemaal weg van deze vrolijke viervoeters!! Ik ga graag met hen voor je op wandel!
Petsitter in Mortsel (2640) - Nikita
Nikita
Nieuw
2640 Mortsel
Door mijn ervaring met katten en vaste werkuren, heb ik de mogelijkheid om tijdens uw afwezigheid voor uw kat(ten) te zorgen. Met veel plezier doe ik de standaardtaken (voeren, knuffelen, kattenbak verschonen, ...) maar indien nodig zorg ik er ook graag voor dat uw huis bewoond lijkt (post verzamelen, planten water geven, gordijnen openen en sluiten,...)
Petsitter in Mortsel (2640) - Jesika
Jesika
Nieuw
2640 Mortsel
Hey, Ik ben Jesika en hou enorm veel van dieren. Helaas kan ik zelf geen huisdier nemen. Ik let met heel veel plezier op jou huisdier. Heb vroeger vooral katten gehad maar ook met honden kan ik overweg.

Petsitter Mortsel: geëvalueerd met 4.73 door 65 klanten

Populaire dienstaanvragen: dierenoppas Mortsel, pet sitting in Mortsel, dierenopvang Mortsel, dierenpension Mortsel ,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur of dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Fantastische ervaring, onmiddelijk veel respons, heel transparant en gebruiksvriendelijk. ”
Poezen oppas gezocht
Thomas raadt Katoo aan Katoo
“ “ Uitgebreid netwerk" en makkelijk contact leggen met allerlei vakmannen/vrouwen. ”
Oppas hond/kat
Frans raadt Marie-catharine aan Marie-catharine
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Mee met de honden gaan wandelen. Ik kan er maar 1 hanteren omwille van operatie.
Lisa raadt Luc aan Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie pet sitting in Mortsel

Catsitter gezocht Mortsel - Dieren - Oppas bij eigenaar : Honden - Wassen aan huis - 2 dagen per week onze lieve golden retriever uitlaten - Hondenwandelaar gezocht - Huisbezoek tijdens vakantie - onze kitten verzorgen - Oppas gezocht voor kat in september - Oppas voor Jutta - Ik zoek een kandidaat om met mijn hond te wandelen - uitlaten van pup in de tuin - 10 dagen katten uitlaten en savonds opnieuw binne - Huisbezoek 1x/d, 2 katten - Honden oppas tijdens verblijf in buitenland - Overnachting van een brave teckel - Hondenoppas - wandelen met de hondjes 2 - Spelen met puppy - puppyzorg - Uitlaten Dwergkeesje Crumble - Beste, - Een weekje opvang voor Wolf - Dieren - Wandelen met de hond - Dieren - Wandelen met de hond - hondenoppas nodig - Hondenoppas bij ons thuis - Honden opvang - Oppas bij de petsitter in Mortsel (2640) - Oppas bij de petsitter in Mortsel (2640) - Oppas bij de petsitter - Honden in Mortsel (2640) - Oppas bij de petsitter - Honden in Mortsel (2640) - Oppas bij de petsitter - Honden in Mortsel (2640) - Oppas bij de petsitter - Honden in Mortsel (2640) - Oppas bij de petsitter in Mortsel (2640) - Oppas bij de petsitter - Honden in Mortsel (2640) - Mijn hond gedurende één week oppassen - hondenopvang - Een logeer adres voor mijn hondje tijdens onze reis
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden