Vind de beste petsitter van Edegem

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Petsitter in Mortsel (2640) - Dave
Dave
4.9/5 · 49 reviews
2640 Mortsel
Ik ben chauffeur van beroep werk dagelijks van 7u tot ... en nadien nog tijd en zin om mensen te helpen met klussen of op je huisdier letten of uitlaten , voederen enz
Petsitter in Berchem (2600) - Elsie
Elsie
5/5 · 33 reviews
2600 Berchem
Ik ben een enorme dierenvriend, spijtig genoeg heb ik zelf geen hond. Daarom ging ik vaak met de hond van mijn buurvrouw wandelen. Alsook heb ik in heg buitenland gewoond en mijn roommates hadden een Husky waar ik ook dagelijk mee ging wandelen en spelen!
Petsitter in Wilrijk (2610) - Anne
Anne
4.81/5 · 32 reviews
2610 Wilrijk
Petsitter in Berchem (2600) - Joke
Joke
5/5 · 15 reviews
2600 Berchem
Hey! :D Ben je op zoek naar iemand die op je hond (of ander huisdier) zou kunnen passen of uitlaten? Dan help ik je graag! Ik heb zelf een hondje (Tommy) en heb ervaring met het zorgen voor andere honden. Ik ben ook in het bezit van een diploma van EHBO voor honden en de Cognitieve Ontw. Voor een kleine meerprijs geef ik ook graag wat training. Als ik je kan helpen, stuur gerust een berichtje!
Petsitter in Wilrijk (2610) - Hilde
Hilde
4.92/5 · 13 reviews
2610 Wilrijk
IK heb mijn hele leven een hond gehad. (tot recent.., helaas) Ik ben geduldig, opvoedkundig en heel lief met Uw hond. Ik heb een auto om je hond mee naar het bos te nemen en zich daar uit te leven! Of ik zorg bij U thuis voor de hond.. Alles kan. Ik ben ondernemend en energiek en heel betrouwbaar en verantwoordelijk.
Petsitter in Mortsel (2640) - Thomas
Thomas
4.8/5 · 5 reviews
2640 Mortsel
Ik ben opgegroeid met veel verschillende dieren, hier ben ik tot op heden nog steeds mee bezig. Zelf ben ik het baasje van een karaktervolle mechelse herder. Vogels, honden, katten, vissen, paarden, ... ik kan met allemaal overweg. Oppassen, verzorgen heeft u hier nood aan? Dan bent u bij de juiste persoon.
Petsitter in Mortsel (2640) - Erin
Erin
5/5 · 4 reviews
2640 Mortsel
Ik heb zelf al veel huisdieren gehad, hamsters, katten, waterschildpadden,.. Ik hou ervan om ze aandacht te geven en om ermee bezig te zijn. Ik zou super graag op jullie hondjes of katten willen passen!
Petsitter in Mortsel (2640) - Stefaan
Stefaan
3.67/5 · 3 reviews
2640 Mortsel
Ik zelf ben altijd met honden opgegroeid en heb ook een hond , en Ik zelf heb veel geduld met honden .en ik vind met honden kan je een bepaalde vriendschap opbouwen
Petsitter in Edegem (2650) - Piessens
Piessens
5/5 · 2 reviews
2650 Edegem
Van jongsafaan ben ik al een dierenvriend. ben opgegroeid tussen honden en katten, heb zelf een cavia, konijn, reptiel, vissen gehad en heb momenteel zelf ook een hondje die ik doodgraag zie. en ga graag met de hond wandelen.
Petsitter in Wilrijk (2610) - Frank
Frank
5/5 · 2 reviews
2610 Wilrijk
Hallo ik ben frank 55 jaar en wonende te wilrijk.Als je tijd tekort komt of moeilijk te been wil ik gerust bij u langskomen om een paar uurtjes door te brengen met u huisdiertje.ikzelf heb vroeger altijd honden gehad en nu heb ik nog 4 poezen. Hou ook feitelijk van alle dieren en papegaaien zijn mijn geliefde vogelsoort.
Petsitter in Antwerpen (2020) - Bieke
Bieke
5/5 · 2 reviews
2020 Antwerpen
ik ga zelf dagelijks wandelen met mijn 2 honden. In de schoolvakanties ( ik studeer momenteel aan de hoge school) kan ik extra wandelingen doen met een extra hond. Ik kan er mee gaan wandelen in de buurt van Geel of mee naar een losloopweide als hij in de auto kan
Petsitter in Mortsel (2640) - Amélie
Amélie
5/5 · 2 reviews
2640 Mortsel
Ik ben een grote dierenvriend en heb zelf 2 honden en 3 katten. Ik heb hierdoor dus wel wat ervaring met diertjes en kom graag eens oppassen bij u huisdier!
Petsitter in Mortsel (2640) - Laurine
Laurine
5/5 · 2 reviews
2640 Mortsel
Met veel plezier wandel ik met uw hond, naar wens. Ik kan ook met redelijk sterke honden overweg die trekken onderweg bijvoorbeeld. Dagelijks ga ik samen met mijn vriend en onze hond wandelen, ik doe dit dus zeer graag. Ik ben flexibel inzetbaar en kan me makkelijk vrijmaken om te gaan wandelen.
Petsitter in Berchem (2600) - Greet
Greet
5/5 · 1 reviews
2600 Berchem
Ik heb in mijn leven al veel huisdieren gehad: konijnen, hamsters, muizen, kippen en katten. Nu hebben we enkel nog een kat, maar ik zou met plezier nog andere diertjes in onze buurt willen verzorgen.
Petsitter in Hove (2540) - Julie
Julie
5/5 · 1 reviews
2540 Hove
Ik ben opgegroeid met honden, katten, vissen, hamsters, konijnen, schildpadden... In Hove wonen we achter een basisschool waar er ook ezels, kippen, geiten en schapen rondlopen. Hier heb ik dus ook een beetje ervaring mee. Ik kijk er al vast naar uit om met veel liefde en plezier voor jouw huisdiertje te zorgen!

Petsitter Edegem: geëvalueerd met 4.91 door 173 klanten

Populaire dienstaanvragen: dierenoppas Edegem, pet sitting in Edegem, dierenopvang Edegem, dierenpension Edegem ,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur of dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Fantastische ervaring, onmiddelijk veel respons, heel transparant en gebruiksvriendelijk. ”
Poezen oppas gezocht
Thomas raadt Katoo aan Katoo
“ “ Uitgebreid netwerk" en makkelijk contact leggen met allerlei vakmannen/vrouwen. ”
Oppas hond/kat
Frans raadt Marie-catharine aan Marie-catharine
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Mee met de honden gaan wandelen. Ik kan er maar 1 hanteren omwille van operatie.
Lisa raadt Luc aan Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie pet sitting in Edegem

Wandelen met onze honden - Catsitter gezocht - Lieve oppasser gezocht - Rookie bijhouden - hondensitter in familiale sfeer - Hondenoppas aan huis,je kan werk meenemen - Dieren - Oppas bij de petsitter : Honden - Opvang Ragdoll - Verzorging Finse lappenhond - Oppas voor de katten 15 tot 24/7 - opvang herder en boxer tijdens krokusvakantie - Occasionele opvang hond overdag of een nacht - Ik zoek een honden sitter die graag wandelt en honden kan bijhouden. De periode van vrijdag 26 juli tot en met maan - Wandelen met de hond - Wandelen met de hond - Wandelen met de hond - Opvang tijdens verbouwing - Oppas bij de Persotter van 30/06 tot en met 16/07 - Kortharige teckel - Oppas - Hondenoppas in Edegem gezocht - Hondenoppas aan huis / bij hondensit thuis - Wij gaan 6 dagen op vakantie en zouden graag iemand hebben die onze kat verzorgt. Zevkan wel buiten maar wil graag - fox terrier bijhouden - Hondensit voor 2 hondjes - Overnachting engelse springer 16/17 mei - Huisbezoek - Honden in Edegem (2650) - Wandelen met de hond in Edegem (2650) - Oppas bij eigenaar - Katten in Edegem (2650)
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden