petsitter Edegem

Ontdek talentvolle petsitters in Edegem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Edegem

Petsitter in Mortsel (2640) - Erin
Erin
Mortsel
4.98/5 (55 reviews)
Ik heb zelf al veel huisdieren gehad, hamsters, katten, waterschildpadden,.. Ik hou ervan om ze aandacht te geven en om ermee bezig te zijn. Ik zou super graag op jullie hondjes of katten willen passen!
Dave is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Petsitter in Mortsel (2640) - Dave
Dave
Mortsel
4.9/5 (50 reviews)
Ik ben chauffeur van beroep werk dagelijks van 7u tot ... en nadien nog tijd en zin om mensen te helpen met klussen of op je huisdier letten of uitlaten , voederen enz
Petsitter in Wilrijk (2610) - Anne
Anne
Wilrijk
4.82/5 (34 reviews)
Petsitter in Berchem (2600) - Elsie
Elsie
Berchem
5/5 (33 reviews)
Ik ben een enorme dierenvriend, spijtig genoeg heb ik zelf geen hond. Daarom ging ik vaak met de hond van mijn buurvrouw wandelen. Alsook heb ik in heg buitenland gewoond en mijn roommates hadden een Husky waar ik ook dagelijk mee ging wandelen en spelen!
Petsitter in Berchem (2600) - Joke
Joke
Berchem
5/5 (15 reviews)
Hey! :D Ben je op zoek naar iemand die op je hond (of ander huisdier) zou kunnen passen of uitlaten? Dan help ik je graag! Ik heb zelf een hondje (Tommy) en heb ervaring met het zorgen voor andere honden. Ik ben ook in het bezit van een diploma van EHBO voor honden en de Cognitieve Ontw. Voor een kleine meerprijs geef ik ook graag wat training. Als ik je kan helpen, stuur gerust een berichtje!
Petsitter in Mortsel (2640) - Thomas
Thomas
Mortsel
4.8/5 (5 reviews)
Ik ben opgegroeid met veel verschillende dieren, hier ben ik tot op heden nog steeds mee bezig. Zelf ben ik het baasje van een karaktervolle mechelse herder. Vogels, honden, katten, vissen, paarden, ... ik kan met allemaal overweg. Oppassen, verzorgen heeft u hier nood aan? Dan bent u bij de juiste persoon.
Petsitter in Edegem (2650) - Mandy
Mandy
Edegem
5/5 (4 reviews)
Uw viervoeter komt terecht in een rustige, gezellige en huiselijke sfeer. Wij werken allebei van thuis uit en vangen slechts 1 huisdier tegelijk op zodat hij/zij alle persoonlijke aandacht van ons krijgt! Wij passen ons graag aan aan de behoeftes van uw huisdier en proberen zoveel mogelijk de routine te volgen die hij/zij gewoon is.
Petsitter in Mortsel (2640) - Laurine
Laurine
Mortsel
5/5 (3 reviews)
Met veel plezier wandel ik met uw hond, naar wens. Ik kan ook met redelijk sterke honden overweg die trekken onderweg bijvoorbeeld. Dagelijks ga ik samen met mijn vriend en onze hond wandelen, ik doe dit dus zeer graag. Ik ben flexibel inzetbaar en kan me makkelijk vrijmaken om te gaan wandelen.
Petsitter in Mortsel (2640) - Stefaan
Stefaan
Mortsel
3.67/5 (3 reviews)
Ik zelf ben altijd met honden opgegroeid en heb ook een hond , en Ik zelf heb veel geduld met honden .en ik vind met honden kan je een bepaalde vriendschap opbouwen
Petsitter in Edegem (2650) - Piessens
Piessens
Edegem
5/5 (2 reviews)
Van jongsafaan ben ik al een dierenvriend. ben opgegroeid tussen honden en katten, heb zelf een cavia, konijn, reptiel, vissen gehad en heb momenteel zelf ook een hondje die ik doodgraag zie. en ga graag met de hond wandelen.
Petsitter in Antwerpen (2020) - Bieke
Bieke
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
ik ga zelf dagelijks wandelen met mijn 2 honden. In de schoolvakanties ( ik studeer momenteel aan de hoge school) kan ik extra wandelingen doen met een extra hond. Ik kan er mee gaan wandelen in de buurt van Geel of mee naar een losloopweide als hij in de auto kan
Petsitter in Mortsel (2640) - Amélie
Amélie
Mortsel
5/5 (2 reviews)
Ik ben een grote dierenvriend en heb zelf 2 honden en 3 katten. Ik heb hierdoor dus wel wat ervaring met diertjes en kom graag eens oppassen bij u huisdier!
Petsitter in Berchem (2600) - Lindsey
Lindsey
Berchem
5/5 (2 reviews)
Ik ben een grote dierenvriend. Zelf woon ik met 2 enorm speelse katten. Ik heb ook geen enkel probleem met reptielen en andere dieren. Ik heb nog veel liefde te geven.
Petsitter in Berchem (2600) - Greet
Greet
Berchem
5/5 (1 reviews)
Ik heb in mijn leven al veel huisdieren gehad: konijnen, hamsters, muizen, kippen en katten. Nu hebben we enkel nog een kat, maar ik zou met plezier nog andere diertjes in onze buurt willen verzorgen.
Petsitter in Hove (2540) - Julie
Julie
Hove
5/5 (1 reviews)
Ik ben opgegroeid met honden, katten, vissen, hamsters, konijnen, schildpadden... In Hove wonen we achter een basisschool waar er ook ezels, kippen, geiten en schapen rondlopen. Hier heb ik dus ook een beetje ervaring mee. Ik kijk er al vast naar uit om met veel liefde en plezier voor jouw huisdiertje te zorgen!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Edegem: geëvalueerd met 4.77 door 222 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Edegem, pet sitting in Edegem, dierenopvang Edegem, dierenpension Edegem ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie pet sitting in Edegem

VAKANTIE - Huisbezoek 2x/dag - Hondesitter - Babysit 2dagen of3😀 - 2 katten eten geven - Verzorging van 2 hondjes - Oppas voor grote hond Mechelse herder - Jack zoekt dog wandelaar - Enthousiaste Zwitserse herder zoekt uitlaat maatje voor wandelingen - Opvang voor onze lieve Gia ( hondje) - Catsitter tijdens paasvakantie - Oppas thuis - opvang van 7juli tem 24 juli - Engelse Cocker Spaniël - Op zoek naar hondensitter - oppas bij eigenaar - honden oppas voor vrijdag voormiddag - Trimmen vlinderhondje - Mijn hond tijdens een weekend oppassen - honden oppas - wandeling hond - Oppas voor deense dog aan huis - Lieve oppasser gezocht - Rookie bijhouden - hondensitter in familiale sfeer - Hondenoppas aan huis,je kan werk meenemen - Dieren - Oppas bij de petsitter : Honden - Opvang Ragdoll - Verzorging Finse lappenhond - Oppas voor de katten 15 tot 24/7 - opvang herder en boxer tijdens krokusvakantie - Occasionele opvang hond overdag of een nacht - Ik zoek een honden sitter die graag wandelt en honden kan bijhouden. De periode van vrijdag 26 juli tot en met maan - Wandelen met de hond - Wandelen met de hond - Wandelen met de hond - Opvang tijdens verbouwing - Oppas bij de Persotter van 30/06 tot en met 16/07 - Kortharige teckel - Oppas - Hondenoppas in Edegem gezocht - Hondenoppas aan huis / bij hondensit thuis - Wij gaan 6 dagen op vakantie en zouden graag iemand hebben die onze kat verzorgt. Zevkan wel buiten maar wil graag - fox terrier bijhouden - Hondensit voor 2 hondjes - Overnachting engelse springer 16/17 mei - Huisbezoek - Honden in Edegem (2650) - Wandelen met de hond in Edegem (2650) - Oppas bij eigenaar - Katten in Edegem (2650)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden