Vind de beste petsitter van Berchem

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Petsitter in Berchem (2600) - Elsie
Elsie
5/5 · 33 reviews
2600 Berchem
Ik ben een enorme dierenvriend, spijtig genoeg heb ik zelf geen hond. Daarom ging ik vaak met de hond van mijn buurvrouw wandelen. Alsook heb ik in heg buitenland gewoond en mijn roommates hadden een Husky waar ik ook dagelijk mee ging wandelen en spelen!
Petsitter in Berchem (2600) - Joke
Joke
5/5 · 15 reviews
2600 Berchem
Hey! :D Ben je op zoek naar iemand die op je hond (of ander huisdier) zou kunnen passen of uitlaten? Dan help ik je graag! Ik heb zelf een hondje (Tommy) en heb ervaring met het zorgen voor andere honden. Ik ben ook in het bezit van een diploma van EHBO voor honden en de Cognitieve Ontw. Voor een kleine meerprijs geef ik ook graag wat training. Als ik je kan helpen, stuur gerust een berichtje!
Petsitter in Berchem (2600) - Lindsay
Lindsay
4.33/5 · 3 reviews
2600 Berchem
Hallo iedereen, ik zie super graag hondjes! Daarom zou ik heel graag op jou hondje willen komen dogsitten. Ik zou niet stoppen met spelen en aandacht geven. Hopelijk kan ik zo snel mogelijk kennis komen maken met jullie hondjes.
Petsitter in Berchem (2600) - Greet
Greet
5/5 · 1 reviews
2600 Berchem
Ik heb in mijn leven al veel huisdieren gehad: konijnen, hamsters, muizen, kippen en katten. Nu hebben we enkel nog een kat, maar ik zou met plezier nog andere diertjes in onze buurt willen verzorgen.
Petsitter in Berchem (2600) - Kristien
Kristien
5/5 · 1 reviews
2600 Berchem
Ik ben opgegroeid met paarden, koeien, en katten. Als mijn ouders vroeger op reis gingen, zorgde ik voor de dieren. Ik wil mensen graag helpen in hun vrijheid door hun dieren te gaan verzorgen, eten geven, speelmomentjes geven etc.... Ik weet hoe belangrijk dat is, en wat een rust het geeft in je hoofd als je weet dat je dieren wat gezelschap krijgen tijdens de uren afwezigheid van hun baasje.
Petsitter in Berchem (2600) - Sarah
Sarah
5/5 · 1 reviews
2600 Berchem
Best at home with cuddles,huge garden, veterinary around the corner.I've been a "TrustedHousesitters" for 4 years with more than 15reviews from pet owners around the world. Being a recurrent sitter interest me, it makes pets & humans feel safer, more relaxed. Love the idea of us pet owners helping each other out, having no guilty feelings or worries for leaving our beloved pets behind in a kennel.
Petsitter in Berchem (2600) - Danny
Danny
5/5 · 1 reviews
2600 Berchem
Wandelen met de hond is pure ontspanning, doe ik ook al ondertussen 10j met mijn eigen hond, een schotse Collie. In mijn jeugd hadden mijn ouders een dierenwinkel,vandaar mijn verbondenheid met dieren.
Petsitter in Berchem (2600) - Jessica
Jessica
5/5 · 1 reviews
2600 Berchem
Ik pas nu al regelmatig op de huisdieren van vriendinnen als zij op vakantie gaan, dus waarom niet voor u? Zelf ben ik een grote dierenvriend, heb altijd katten in huis gehad en 2 honden. Als kind had ik ook konijnen dus ik ben wel gekend met verschillende huisdieren. Ik weet hoeveel zorg een dier nodig heeft uit eigen ervaring en dat maakt mij een goede petsitter!
Petsitter in Berchem (2600) - Frederik
Frederik
Nieuw
2600 Berchem
Dag iedereen! Ik ben Frederik, 28 jaar, sociaal en vol dromen. Om die waar te maken zoek ik naar mogelijkheden om wat bij te klussen! Klusjes allerhande, talen, computer, communicatie, ... noem het maar! Je vindt me in de Rupelstreek, Antwerpen en Berchem! Tot snel!
Petsitter in Berchem (2600) - Anne-elise
Anne-elise
Nieuw
2600 Berchem
Heel mijn leven al een ongelooflijke dierenvriend geweest. Zelf altijd katten gehad. (en cavias, konijnen, ratjes, hamsters,..) mijn liefde voor dieren is ook een van de grootste redenen dat ik vegetariër ben.
Petsitter in Berchem (2600) - Chloé
Chloé
Nieuw
2600 Berchem
Ik heb zelf een kat en vroeger ook altijd gehad. Ik heb meerdere jaren in een asiel geholpen waardoor ik genoeg ervaring heb om op je lieveling met veel zorg te letten. Contacteer mij voor een gesprek.
Petsitter in Berchem (2600) - Nate
Nate
Nieuw
2600 Berchem
Ik kom heel goed overeen met dieren en heb vroeger zelf ook een hond gehad, die er nu spijtig genoeg niet meer is. Ik ga heel graag wandelen met honden en speel er ook graag mee.
Petsitter in Berchem (2600) - Karlien
Karlien
Nieuw
2600 Berchem
Ik heb momenteel geen hond, maar al wel gehad, en kan er eigenlijk altijd goed mee overweg. Ik ben verantwoordelijk genoeg om op uw hond te letten en op zijn veiligheid.
Petsitter in Berchem (2600) - Inge
Inge
Nieuw
2600 Berchem
Is uw oogappel gewend aan gezelschap en blijft het niet graag alleen gedurende de dag? Geen probleem, ik kom graag bij u langs om uw huisdier te vergezellen! Ik ben een voorzichtig en zorgzaam persoon en ik heb diverse ervaringen opgedaan in het oppassen bij dieren. Katten, honden,...you name it!
Petsitter in Berchem (2600) - Babette
Babette
Nieuw
2600 Berchem
Tijdens mijn werk ben ik vooral bezig met mensen, maar ik hou zeker zoveel van dieren. Ik vind het moeilijk om te kiezen, daarom zoek ik een manier om toch meer tussen dieren te zijn. Ik ga heel graag wandelen met honden, ik deed dit reeds verschillende keren voor vrienden en dit is altijd goed verlopen.

Petsitter Berchem: geëvalueerd met 4.92 door 56 klanten

Populaire dienstaanvragen: dierenoppas Berchem, pet sitting in Berchem, dierenopvang Berchem, dierenpension Berchem ,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur of dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Fantastische ervaring, onmiddelijk veel respons, heel transparant en gebruiksvriendelijk. ”
Poezen oppas gezocht
Thomas raadt Katoo aan Katoo
“ “ Uitgebreid netwerk" en makkelijk contact leggen met allerlei vakmannen/vrouwen. ”
Oppas hond/kat
Frans raadt Marie-catharine aan Marie-catharine
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Mee met de honden gaan wandelen. Ik kan er maar 1 hanteren omwille van operatie.
Lisa raadt Luc aan Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie pet sitting in Berchem

hondenuitlaat (7) - hondenuitlaat (6) - Grote wandeling in bos met hond - Puppy oppas gezocht - ervaren oppas voor 2 honden - Oppas cavalier 2 jaar oud - Dieren - Wandelen met de hond (44) - Dieren - Wandelen met de hond (43) - hondenuitlaat (5) - trimmen en knippen cocker - Dieren - Wandelen met de hond (42) - trimmen en knippen cocker - Dieren - Wandelen met de hond (41) - Dieren - Wandelen met de hond (40) - Dieren - Wandelen met de hond (39) - Dieren - Wandelen met de hond (38) - hondenuitlaat (4) - Dieren - Wandelen met de hond (37) - hondenuitlaat (3) - Dieren - Wandelen met de hond (36) - Dieren - Wandelen met de hond (35) - hondenuitlaat (2) - Dieren - Wandelen met de hond (34) - Dieren - Wandelen met de hond (33) - Dieren - Wandelen met de hond (32) - Dieren - Wandelen met de hond (31) - Oppas klein hondtje - Dieren - Wandelen met de hond (30) - Cat care - Dieren - Wandelen met de hond (29) - Dieren - Wandelen met de hond (28) - Dieren - Wandelen met de hond (27) - Hondje 10 kilo - Dieren - Wandelen met de hond (26) - Dieren - Wandelen met de hond (25) - Dieren - Wandelen met de hond (24) - Dieren - Wandelen met de hond (23) - Dieren - Wandelen met de hond (22) - Dieren - Wandelen met de hond (21) - Hondenoppas tijdens mijn vakantie - Dieren - Wandelen met de hond (20) - Dieren - Wandelen met de hond (19) - Dieren - Wandelen met de hond (18) - Dieren - Wandelen met de hond (17) - Oppas voor bastaard hondje, gemiddeld formaat - Dieren - Wandelen met de hond (16) - Oppas gezocht voor lieve hond - 22-26/8 - Dieren - Wandelen met de hond (15) - Dieren - Wandelen met de hond (14) - Dieren - Wandelen met de hond (13) - Dieren - Wandelen met de hond (12) - Petsitter poes berchem (2) - Dieren - Wandelen met de hond (11) - Dieren - Wandelen met de hond (10) - Dieren - Wandelen met de hond (9)
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden