petsitter Berchem

Ontdek talentvolle petsitters in Berchem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Berchem

Petsitter in Mortsel (2640) - Erin
Erin
Mortsel
4.98/5 (56 reviews)
Ik heb zelf al veel huisdieren gehad, hamsters, katten, waterschildpadden,.. Ik hou ervan om ze aandacht te geven en om ermee bezig te zijn. Ik zou super graag op jullie hondjes of katten willen passen!
Petsitter in Wilrijk (2610) - Anne
Anne
Wilrijk
4.83/5 (35 reviews)
Ik ben een echte dierenvriend en beleef veel plezier aan de omgang met huisdieren. Ik heb het vermogen om binnen een korte tijd een goede band met dieren op te bouwen. Ik bied u mijn diensten aan als oppas voor uw hond of kat bij u thuis zodat ze zich niet meer eenzaam voelen.
Petsitter in Deurne (2100) - Jan
Jan
Deurne
4.79/5 (29 reviews)
Ben 22 jaar actief geweest in hondensport ,was deelnemer voor België aan het wereldkampioenschap in Ljubljana -Slovenië , was gediplomeerd lesgever , in hondenclubs , vroeger I.W.R nu I.G.P. genoemd
Petsitter in Antwerpen (2018) - Gabriella
Gabriella
Antwerpen
5/5 (27 reviews)
I am in love with dogs and cats, I have both. Helping you with the care of your pet will not be a problem, actually I really like to spend some time with pets
Petsitter in Borgerhout (2140) - Aaricia
Aaricia
Borgerhout
5/5 (19 reviews)
Zelf had ik vroeger een hond, maar mijn woonsituatie laat dieren groter dan onze drie schattige dwergkonijntjes helaas niet toe. Ik mis de wandelingen enorm, en hoop u hiermee te kunnen helpen!
Petsitter in Borgerhout (2140) - Mike
Mike
Borgerhout
4.94/5 (18 reviews)
beste wandelen met jullie honden doe ik graag ben zelf altijd in bezit geweest van 2 honden die dag en nacht bij mij waren en nooit alleen waren ze gingen over mee naar toe ,ben een echte dieren vriend
Petsitter in Berchem (2600) - Joke
Joke
Berchem
5/5 (15 reviews)
Hey! :D Ben je op zoek naar iemand die op je hond (of ander huisdier) zou kunnen passen of uitlaten? Dan help ik je graag! Ik heb zelf een hondje (Tommy) en heb ervaring met het zorgen voor andere honden. Ik ben ook in het bezit van een diploma van EHBO voor honden en de Cognitieve Ontw. Voor een kleine meerprijs geef ik ook graag wat training. Als ik je kan helpen, stuur gerust een berichtje!
Petsitter in Antwerpen (2018) - Kiana
Kiana
Antwerpen
5/5 (15 reviews)
Gaat u op een paar dagen weg, op vakantie of een avondje uit? Ik zorg graag voor uw huisdieren! Ik heb zelf twee katten en ik heb ook veel voor honden gezorgd! Ik zorg er voor dat ze genoeg te eten en te drinken hebben, kattenbak verschonen, honden uitlaten en aandacht te schenken! Ik hoop binnenkort uw huisdier te ontmoeten!
Petsitter in Wilrijk (2610) - Koen
Koen
Wilrijk
5/5 (14 reviews)
Hallo iedereen. Ik hou van dieren. Als u vragen heeft over mij schiet maar. Voor dieren doe ik alles... zeg maar gerust wat u verwacht dan komt het in orde.
Petsitter in Borsbeek (2150) - Yann
Yann
Borsbeek
4.85/5 (13 reviews)
Heb zelf al 5 jaar men eigen kleine beste vriend ! Een american bully Aiko genaamd . Dus heb niet echt schrik van grotere honden .. zo lang ze goed opgevoed zijn.
Petsitter in Antwerpen (2060) - Yana
Yana
Antwerpen
5/5 (12 reviews)
Ik heb een groot hart voor dieren en natuur. 💚🐶🐱🐮🐦 tijdens werk op boerderijen in verschillende landen leerde ik omgaan met dieren, met hen praten en naar hen luisteren. Dieren zijn onze spiegels en we kunnen veel van hen leren. ✨
Petsitter in Wilrijk (2610) - Jill
Jill
Wilrijk
4.2/5 (10 reviews)
Moet je ergens naartoe en heb je geen opvang? Geen probleem! Ik kom graag tot bij jou om ervoor te zorgen dat jouw lieveling een leuke dag heeft! Ik heb altijd een kat gehad en momenteel heb ik een hondje van 3 jaar. Ik weet heel goed hoe het voelt om de verzorging van je dier aan iemand anders over te laten. Daarom verzorg ik jouw katje/hond alsof het de mijne is! Hopelijk tot snel! Jill 🐶🐱
Petsitter in Antwerpen (2000) - Ines
Ines
Antwerpen
5/5 (8 reviews)
Van jongsaf aan was er altijd een hond aanwezig in ons gezin. Ik paste ook regelmatig op de hond van een kennis en ging er mee wandelen. Daarnaast leerde ik de hond ook allerlei trucjes aan. Heb zelf ook een lieve kat in huis die alle liefde krijgt.
Petsitter in Borgerhout (2140) - Naomi
Naomi
Borgerhout
5/5 (8 reviews)
Ik ben een grote dierenvriend. In 2016 heb ik via Helpx een host gevonden in Frankrijk die een dierverzorger nodig had voor haar 3 paarden, 2 honden en 1 kat. Ook bij andere hosts waren er soms honden. Dit waren mijn beste ervaringen omdat ik plezier had om met ze te werken en de tijd vloog zo voorbij. In België ben ik een halfjaar, 2x/week met een King Charles Spaniel gaan wandelen.
Petsitter in Antwerpen (2000) - Seppe
Seppe
Antwerpen
5/5 (7 reviews)
Heel mijn leven lang heb ik zowel honden als katten gehad. Ik weet hoe ik ze moet verzorgen en vertroetelen, dit steeds met oog op een aardige opvoeding. Aan wandelen en liefde zullen ze alvast niet tekort komen! Heeft uw huisdier speciale noden? Laat het zeker weten en ik houd er rekening mee. Tot snel!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel petsitters in Berchem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Handig platform. Eerste ervaring met Ring Twice maar een heel goede. was op zoek naar een kattenoppas en heb een heel goede gevonden. alles werd vlot geregeld en de communicatie was top. ook ok qua betalingsmogelijkheden ”
Zoë
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Berchem: geëvalueerd met 4.8 door 496 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Berchem, pet sitting in Berchem, dierenopvang Berchem, dierenpension Berchem ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden