petsitter Berchem

Ontdek talentvolle petsitters in Berchem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Berchem

Petsitter in Mortsel (2640) - Erin
Erin
Mortsel
4.98/5 (56 reviews)
Ik heb zelf al veel huisdieren gehad, hamsters, katten, waterschildpadden,.. Ik hou ervan om ze aandacht te geven en om ermee bezig te zijn. Ik zou super graag op jullie hondjes of katten willen passen!
Andries is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Petsitter in Borgerhout (2140) - Andries
Andries Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Borgerhout
4.98/5 (49 reviews)
Ik ben het gewoon van voornamelijk op honden te passen. Vaak doe ik dit voor vrienden als ze op vakantie gaan. Daarom zou ik dit ook willen doen als bijverdienste.
Yaryna is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Petsitter in Antwerpen (2018) - Yaryna
Yaryna
Antwerpen
4.98/5 (43 reviews)
As a dog lover with a strong sense of responsibility and attention to detail, I am an excellent fit for the role of a dog sitter. Looking forward to helping you
Petsitter in Wilrijk (2610) - Anne
Anne
Wilrijk
4.83/5 (35 reviews)
Hallo! Ik ben Anne, onlangs gepensioneerd. Ik heb een diploma van master in de Franse taalkunde en literatuur. Professioneel ben ik actief geweest als vertaler in de elektriciteit- en gassector, laats bij Eandis. U kunt beroep op mij doen voor bijlessen Frans, vertalingen, herlezen van proefschriften. Ik hou ook heel veel van dieren. U kunt mij ook contacteren als oppas of om uw hond uit te laten.
Petsitter in Berchem (2600) - Elsie
Elsie
Berchem
5/5 (33 reviews)
Ik ben een enorme dierenvriend, spijtig genoeg heb ik zelf geen hond. Daarom ging ik vaak met de hond van mijn buurvrouw wandelen. Alsook heb ik in heg buitenland gewoond en mijn roommates hadden een Husky waar ik ook dagelijk mee ging wandelen en spelen!
Petsitter in Antwerpen (2018) - Gabriella
Gabriella
Antwerpen
5/5 (27 reviews)
I am in love with dogs and cats, I have both. Helping you with the care of your pet will not be a problem, actually I really like to spend some time with pets
Petsitter in Borgerhout (2140) - Aaricia
Aaricia
Borgerhout
5/5 (19 reviews)
Zelf had ik vroeger een hond, maar mijn woonsituatie laat dieren groter dan onze drie schattige dwergkonijntjes helaas niet toe. Ik mis de wandelingen enorm, en hoop u hiermee te kunnen helpen!
Petsitter in Deurne (2100) - Jan
Jan
Deurne
4.68/5 (19 reviews)
Ben 22 jaar actief geweest in hondensport ,was deelnemer voor België aan het wereldkampioenschap in Ljubljana -Slovenië , was gediplomeerd lesgever , in hondenclubs , vroeger I.W.R nu I.G.P. genoemd
Petsitter in Berchem (2600) - Joke
Joke
Berchem
5/5 (15 reviews)
Hey! :D Ben je op zoek naar iemand die op je hond (of ander huisdier) zou kunnen passen of uitlaten? Dan help ik je graag! Ik heb zelf een hondje (Tommy) en heb ervaring met het zorgen voor andere honden. Ik ben ook in het bezit van een diploma van EHBO voor honden en de Cognitieve Ontw. Voor een kleine meerprijs geef ik ook graag wat training. Als ik je kan helpen, stuur gerust een berichtje!
Petsitter in Antwerpen (2018) - Kiana
Kiana
Antwerpen
5/5 (15 reviews)
Gaat u op een paar dagen weg, op vakantie of een avondje uit? Ik zorg graag voor uw huisdieren! Ik heb zelf twee katten en ik heb ook veel voor honden gezorgd! Ik zorg er voor dat ze genoeg te eten en te drinken hebben, kattenbak verschonen, honden uitlaten en aandacht te schenken! Ik hoop binnenkort uw huisdier te ontmoeten!
Petsitter in Antwerpen (2060) - Yana
Yana
Antwerpen
5/5 (11 reviews)
Ik hou ontzettend veel van dieren! Tijdens werk op boerderijen in verschillende landen over de hele wereld leerde ik met dieren omgaan, met hen te praten, naar hen te luisteren en hoe hen best te verzorgen. Ik hou van de liefde die dieren geven en de eerlijkheid waarmee zij met jou omgaan. Dieren zijn onze spiegels en we kunnen er veel van leren.
Petsitter in Wilrijk (2610) - Jill
Jill
Wilrijk
4.2/5 (10 reviews)
Ga je op vakantie of moet je ergens naartoe? Geen probleem! Ik let graag op jouw lieveling in zijn/haar vertrouwde omgeving of bij mij thuis. Even chatten? Ik hoor graag wat jouw hond en/of kat het liefste doet. Zo kunnen we een planning opstellen naar jouw wens en op maat van jouw hond en/of kat. Speeltje gooien, borstelen, knuffelen, ... Het kan allemaal! Hopelijk tot snel? 🐶🐱
Petsitter in Antwerpen (2000) - Ines
Ines
Antwerpen
5/5 (8 reviews)
Van jongsaf aan was er altijd een hond aanwezig in ons gezin. Ik paste ook regelmatig op de hond van een kennis en ging er mee wandelen. Daarnaast leerde ik de hond ook allerlei trucjes aan. Heb zelf ook een lieve kat in huis die alle liefde krijgt.
Petsitter in Antwerpen (2000) - Seppe
Seppe
Antwerpen
5/5 (7 reviews)
Heel mijn leven lang heb ik zowel honden als katten gehad. Ik weet hoe ik ze moet verzorgen en vertroetelen, dit steeds met oog op een aardige opvoeding. Aan wandelen en liefde zullen ze alvast niet tekort komen! Heeft uw huisdier speciale noden? Laat het zeker weten en ik houd er rekening mee. Tot snel!
Petsitter in Borgerhout (2140) - Najma
Najma
Borgerhout
5/5 (6 reviews)
Ik ben echt een dieren liefhebber en zou graag met je trouwe viervoeter de buitenwereld verkennen! Grote en/kleine wandelingen maak ik altijd wel tijd voor. 🥰
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel petsitters in Berchem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Berchem: geëvalueerd met 4.79 door 462 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Berchem, pet sitting in Berchem, dierenopvang Berchem, dierenpension Berchem ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden