petsitter Schoten

Ontdek talentvolle petsitters in Schoten

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Schoten

Davy is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Petsitter in Schoten (2900) - Davy
Davy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schoten
4.92/5 (73 reviews)
verschillende honden gehad zelf nu met alleen te wonen en veel weg en werken onmogelijk ene te houden maar daarom zeker niet minder dierenvriend dus als je wil kan ik met jullie huisdier gaan wandelen of er thuis opletten of zelfs hem komen halen en er mee wandelen gaan of zelfs enkele uurtjes op appartement bij mij houden
Petsitter in Schoten (2900) - Kevin
Kevin
Schoten
5/5 (18 reviews)
Ik heb een studie gedaan van dierenverzorger en ben ook in het bezit van een getuigschrift Dierenzorg. Ik ben zeer flexibel, vriendelijk, stress bestendig , hulpvaardig en een grote voorstander van dierenwelzijn. Ik heb 5 jaar ervaring met honden via vrijwilligerswerk in Dierenasiel Schoten.
Michel is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Petsitter in Schoten (2900) - Michel
Michel
Schoten
4.77/5 (13 reviews)
Ik heb gans mijn leven honden gehad, labradors en Pyrenese berghondje. Ik durf dus te zeggen dat ik er wel wat wandelkilometers met honden heb opzitten. Voor de eerste wandeling, liefst samen met baasje en hond als kennismaking.
Petsitter in Schoten (2900) - Ingrid
Ingrid
Schoten
5/5 (3 reviews)
Heb gedurende 15 jaar gewerkt als vrijwilliger in een dierenasiel. En momenteel heb ik zelf ook een kleine hond. Ben bereid om grote wandelingen te maken of eventueel naar hondenwei te gaan als je wil.
Petsitter in Schoten (2900) - Sander
Sander
Schoten
5/5 (1 reviews)
Ik ben een vogelspotter die ook een gezonde interesse heeft in alle andere diersoorten. Ik heb al vaak op de cavia's van de buren gepast of op onze eigen hond. Ik kan uw huisdier leren kennen in Schoten en omstreken.
Petsitter in Schoten (2900) - Jentel
Jentel
Schoten
5/5 (1 reviews)
Ik ben een dierenvriend met een grote liefde voor alle honden. Naar het park, het bos voor een lange wandeling of een blokje rond, ik doe het graag voor u.
Petsitter in Schoten (2900) - Kaylee
Kaylee
Schoten
5/5 (1 reviews)
Ik ga graag eens een wandeling maken met u hond! Ik ben opgegroeid met honden van kleins af aan. Ik ben een echte dierenvriend. Dit is ook voor mij een leuk tijd verdrijf omdat ik graag met dieren bezig ben.
Petsitter in Schoten (2900) - Susie
Susie
Schoten
5/5 (1 reviews)
Ik ben betrouwbaar en zal ook netjes te werk gaan. Vuile pootjes kuisen voort binnenkomen. Moest uw huisdier binnen een plasje of kakje achterlaten dan zal ik dit opkuisen. Vers drinken geven en eventueel eten als dit nodig is, aandacht , vriendschap, spelen,... Toen ik 10 j was zorgde ik voor de buren hun beestjes en iedereen was super blij. Vandaar eerst goeie afspraken maken👍
Petsitter in Schoten (2900) - Laura
Laura
Schoten
5/5 (1 reviews)
Zoek jij even iemand die op jouw katten let? Dan help ik je graag! Momenteel volg ik een cursus kattenverzorging waar ik steeds meer van bijleer. Zelf heb ik ervaring met ons 15 jarige kater, Tinkerbel. Moest je ook een hamster, muis, rat, gerbil, vogel of visjes in huis hebben die aandacht en verzorging nodig hebben? Dan kan ik je ook helpen met mijn halfjaar ervaring in een dierenwinkel.
Petsitter in Schoten (2900) - Bjorn
Bjorn
Schoten
Nieuw
Ik heb altijd katten in huis gehad, al sinds kleins af aan. Het waren steeds zeer aanhankelijke beestjes die veel aandacht hebben nodig gehad. Momenteel heb ik 2 siamese katten die beiden 5 jaar oud zijn. Met honden heb ik minder evaring maar ik heb al wel een aantal keren een uitgelaten/ met gespeeld. Ik woon in Schoten en kan daar en in omringende gemeentes komen. Kan verder als er een bus rijdt in uw buurt.
Petsitter in Schoten (2900) - Luana
Luana
Schoten
Nieuw
Ik ben een veelzijdige oppas, ik kan dieren goed aanvoelen en begrijpen. Van kleins trokken dieren mij aan, ik heb 1 jaar paardentaal geleerd en ik leer elke dag bij
Petsitter in Schoten (2900) - Marie-anne
Marie-anne
Schoten
Nieuw
Al van jongs af aan groeide ik op tussen de honden. Ook nu nog lopen er hier thuis een gelukkige labrador en pomeriaan rond. Ik ga dus graag zowel met grote als kleine honden om. Ook spelen en verzorgen doe ik met alle plezier!
Petsitter in Schoten (2900) - Jessica
Jessica
Schoten
Nieuw
Heb zelf altijd honden gehad. Grote en kleine van rottweilers tot pomeriaantjes. Af en toe let ik ook op de Saluki’s van een vriendin. Heb er veel ervaring mee maar elke hond heeft zijn eigen persoonlijkheid :).
Petsitter in Schoten (2900) - Naomi
Naomi
Schoten
Nieuw
Ik ben een enorme dierenvriend. Ik ben opgegroeid met zowel een kat als een hond. Vrienden zeggen dat ik een positieve indruk geef naar de honden toe, aangezien ze altijd heel vertrouwund lijken vanaf het begin. Ik zal ook veel liefde terug geven.
Petsitter in Schoten (2900) - Dorien
Dorien
Schoten
Nieuw
Wij hebben zelf een katertje. Gaston is echt een deel van ons gezin. Wij doen zelf beroep op anderen wanneer we op vakantie gaan. Ik vind dat katten de nodige aandacht verdienen en vind het fijn om voor katten te zorgen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Schoten: geëvalueerd met 4.97 door 112 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Schoten, pet sitting in Schoten, dierenopvang Schoten, dierenpension Schoten ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie pet sitting in Schoten

Hondenoppas (2) - Hondenoppas met overnachting - Wandelen of Hondenoppas - Opvang - Snor en baard ontdoen van klitten - Opzoek naar goede oppas voor tijdens kerst en Nieuwjaar - Hondenoppas voor Franse Buldog - Uitlaatdienst voor 1x per dag - Hondenbabysitter - Oppas cavalier King charles - Dieren - Oppas bij de petsitter : Honden - Hondenoppas - Hulp bij borstelen hond - Loki zoekt een vaste oppas - Opzoek naar een hondenoppas - Een overnachting van een labrador 6 -7 / augustus - Oppas konijn bij oppas thuis gezocht - Konijn voeren en verzorgen - Cavaliertje van 1 jaar oud enkele uren bijhouden - Zoek persoon voor oppas en wandelen. - Oppas viszla - 3 kleine honden - Hondentrimmer - I am looking for 24h care for our BELOVED French - Hondenoppas gezocht - Oppas 15/07 - 30/07 - Oppas hond weekend 4-5juni - zoek opvang voor engelse bulldog - Oppas hond weekend 23 april - Oppas hond weekend - Dagopvang puppy - I am looking for 24h care for our BELOVED French - Hondenoppasser - Oppas voor 2 jonge katjes - Gezocht honden kapper aan huis voor 2 huskies - Huiselijke oppas voor 2 waterhonden 27 tot 29/4 - Honden kapper(ster) aan huis voor een maltichin - Oppas gezocht voor de krokusvakantie - Opvang in krokusvakantie - Hond trimmen aan huis - Oppas voor onze hond Valco gezocht - hondentrimster aan huis - Trimmen Brusselse griffon - Hond 2 daags uitlaten - Oppas voor Weimaraner 24-27 juli - Huisbezoek 2 katten in Schoten - Oppas voor enthousiaste puppy - Honden kapster aan huis - Verzorging kat tijdens verlof - student trimmer aan huis verzorging honden
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden