petsitter Schoten

Ontdek talentvolle petsitters in Schoten

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Schoten

Petsitter in Schoten (2900) - Davy
Davy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schoten
4.92/5 (74 reviews)
verschillende honden gehad zelf nu met alleen te wonen en veel weg en werken onmogelijk ene te houden maar daarom zeker niet minder dierenvriend dus als je wil kan ik met jullie huisdier gaan wandelen of er thuis opletten of zelfs hem komen halen en er mee wandelen gaan of zelfs enkele uurtjes op appartement bij mij houden
Petsitter in Schoten (2900) - Kevin
Kevin
Schoten
5/5 (18 reviews)
Ik heb een studie gedaan van dierenverzorger en ben ook in het bezit van een getuigschrift Dierenzorg. Ik ben zeer flexibel, vriendelijk, stress bestendig , hulpvaardig en een grote voorstander van dierenwelzijn. Ik heb 5 jaar ervaring met honden via vrijwilligerswerk in Dierenasiel Schoten.
Petsitter in Schoten (2900) - Davy
Davy
Schoten
5/5 (9 reviews)
Als je huisdier om wat voor reden dan ook niet alleen kan thuisblijven wil ik er gerust op komen petsitten. Of het nu gaat om honden, katten, konijnen, ... Geef bij voorkeur reeds aan hoe lang de gewenste petsitsessie zal duren, wat de aandachtspunten zijn en wat de reden is dat je huisdier niet alleen kan blijven.
Petsitter in Ekeren (2180) - David
David
Ekeren
4.67/5 (6 reviews)
Doordat ik nu voltijds werk zou het egoïstisch zijn een hond in huis te nemen. Omdat ik 1 dag in de week alsook elke dag om 14.30 vrij ben, zou ik graag mijn diensten aanbieden om met uw favoriete viervoeter te gaan wandelen.
Petsitter in Brasschaat (2930) - Koen
Koen
Brasschaat
5/5 (5 reviews)
Zie eerst en vooral graag dieren. Heb zelf geen honden momenteel door de drukte van mijn werk en gezin als alleenstaande papa en kan daardoor niet genoeg tijd schenken die een hond nodig heeft . Maar wil niet zeggen dat ik me niet kan vinden om dit in mijn vrije tijd te doen voor andere .
Petsitter in Brasschaat (2930) - Jimmy
Jimmy
Brasschaat
5/5 (5 reviews)
Beste Ik ben iemand da graag honden en katten ziet zelf hebben wij 4 katten en als de grootvader van mijn vrouw haar kinderen binnen moest in ziekenhuis dan pasten wij altijd op zijn hond
Petsitter in Schoten (2900) - Ingrid
Ingrid
Schoten
5/5 (3 reviews)
Heb gedurende 15 jaar gewerkt als vrijwilliger in een dierenasiel. En momenteel heb ik zelf ook een kleine hond. Ben bereid om grote wandelingen te maken of eventueel naar hondenwei te gaan als je wil.
Petsitter in Merksem (2170) - Amanda
Amanda
Merksem
5/5 (3 reviews)
I have 2 cats so I know how important is for them to have someone next to them everyday. They need love, attention! So I ready to come to your place to take care of them.
Petsitter in Schoten (2900) - Koen
Koen
Schoten
5/5 (3 reviews)
Ik heb altijd veel katten gehad.Ik heb momenteel 1 kat.Ik heb jammer genoeg nog geen hond gehad zelf maar ben wel goed met honden van andere ik hoop snel van u te horen
Petsitter in Schoten (2900) - Sander
Sander
Schoten
5/5 (1 reviews)
Ik ben een vogelspotter die ook een gezonde interesse heeft in alle andere diersoorten. Ik heb al vaak op de cavia's van de buren gepast of op onze eigen hond. Ik kan uw huisdier leren kennen in Schoten en omstreken.
Petsitter in Brasschaat (2930) - Kristof
Kristof
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Hallo , mijn naam is Kristof en ik ben 17 jaar. Ik ben gepassioneerd in bijles geven en studeer Wetenschappen - wiskunde 6 aso. Ik ben bijles beginnen geven omdat mijn omgeving me vertelt dat ik goed kan uitleggen en graag mensen help.
Petsitter in Schoten (2900) - Jentel
Jentel
Schoten
5/5 (1 reviews)
Ik ben een dierenvriend met een grote liefde voor alle honden. Naar het park, het bos voor een lange wandeling of een blokje rond, ik doe het graag voor u.
Petsitter in Schoten (2900) - Kaylee
Kaylee
Schoten
5/5 (1 reviews)
Ik ga graag eens een wandeling maken met u hond! Ik ben opgegroeid met honden van kleins af aan. Ik ben een echte dierenvriend. Dit is ook voor mij een leuk tijd verdrijf omdat ik graag met dieren bezig ben.
Petsitter in Brasschaat (2930) - Tatiana
Tatiana
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Ik hou veel van dieren en wil hen dan ook alles geven wat ze nodig hebben. Ikzelf heb een kleine tuin maar woon vlakbij verschillende bossen waar ik uw hond mee naartoe zou nemen.
Petsitter in Schoten (2900) - Susie
Susie
Schoten
5/5 (1 reviews)
Ik ben betrouwbaar en zal ook netjes te werk gaan. Vuile pootjes kuisen voort binnenkomen. Moest uw huisdier binnen een plasje of kakje achterlaten dan zal ik dit opkuisen. Vers drinken geven en eventueel eten als dit nodig is, aandacht , vriendschap, spelen,... Toen ik 10 j was zorgde ik voor de buren hun beestjes en iedereen was super blij. Vandaar eerst goeie afspraken maken👍
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel petsitters in Schoten

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Schoten: geëvalueerd met 4.98 door 139 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Schoten, pet sitting in Schoten, dierenopvang Schoten, dierenpension Schoten ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden