petsitter Hemiksem

Ontdek talentvolle petsitters in Hemiksem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Hemiksem

Petsitter in Hemiksem (2620) - Bo
Bo
Hemiksem
5/5 (6 reviews)
Ik ben de laatste twee jaar in augustus twee weken gaan oppassen op een Duitse Herder, een Labrador, een kleine poedel, een kat en drie kippen allemaal in hetzelfde huis, dus meerdere dieren tegelijk is ook geen enkel probleem voor mij. Ik die dit graag omdat ik het heel leuk en ontspannend vind om met dieren bezig te zijn. Zelf heb ik twee katten en een Engelse Cocker Spaniel die heel graag met andere honden speelt en zeker niet dominant is.
Petsitter in Hoboken (2660) - Selin
Selin
Hoboken
5/5 (2 reviews)
Ik ben echt een dierenvriend. Ik hou van katten en honden. Het liefst zou ik zelf een hondje willen. U mag zelf aangeven hoelang uw hond het liefst wandelt.
Petsitter in Hemiksem (2620) - Gitte
Gitte
Hemiksem
3.5/5 (2 reviews)
Ik hou me graag bezig met dieren, ik speel er graag mee en zorg voor goede beweging. Maar ik ben ook verantwoordelijk voor eten schoon maken van de kattenbak en zeker voor medische zorgen. Ik kan pilletjes geven en en medicatie geven aangezien ik ook huisdieren heb met medische problemen.
Petsitter in Schelle (2627) - Marwa
Marwa
Schelle
5/5 (1 reviews)
Wanneer u er niet bent, kan ik eventueel uw huisdier eten geven, spelen, wandelen etc,... Zo hoeft u zich geen zorgen te maken wanneer u op vakantie bent.
Petsitter in Hoboken (2660) - Tatjana
Tatjana
Hoboken
5/5 (1 reviews)
Ik ben een echte dierenvriend! Zelf hebben we thuis 3 honden, 1 kat en 2 konijnen die niets te kort komen. Heb je hulp nodig voor je viervoeters? Contacteer me dan gerust!
Petsitter in Kruibeke (9150) - Katelijne
Katelijne
Kruibeke
5/5 (1 reviews)
Ik heb natuurlijke aanleg om met honden om te gaan. Regerenties genoeg . Vraag er naar. 🐕. Ik ben dagelijks vrij. Ik kan jullie hond hier ook laten overnachten. Ik heb een volledig afgesloten tuin. Achter het app een mooi groot park. Op 15min wandelen een mooi natuurgebied mét zwem- mogelijkheden voor de hond.
Petsitter in Hoboken (2660) - Vicky
Vicky
Hoboken
Nieuw
Ik ben een hobby fotograaf met oog voor creativiteit en heb vaak gezien wat u net niet zag. Ik maak foto's voor uw evenement (bv. opendeurdag, familliefeest, verjaardag, opening, reseptie, tentoonstelling,....). Indien u een fotograag zoekt voor het fotograferen van kinderen of babytjes bent u ook aan het juiste adres. (bv. schoolfeestfoto's, kinderopvang, ....) Ik bespreek graag met u uw wensen en verwachtingen.
Petsitter in Hemiksem (2620) - Silke
Silke
Hemiksem
Nieuw
Hallo, ik ben al van toen ik klein was met dieren bezig en ik heb al erg lang een kat. In de loop der jaren zijn dat dan 3 honden, 2 katten en een konijn geworden. Er hebben ook hamsters, cavia's en vissen bij on gezeten. Ik kan dus goed uit het gedrag van een dier afleiden wat er gaande is.
Petsitter in Boom (2850) - Théra
Théra
Boom
Nieuw
Hoi, mijn naam is Théra, ik ben 44 jaar en woonachtig te Boom. Ik ben een mama van 3 kids (5, 11 en 18j) en heb een diploma voeding en verzorging. Bij deze bied ik me dan ook aan als babysit, dierenopasser (zowel bij mij thuis als bij de eigenaar(s) thuis) , wandelen met de hond, poetshulp, algemene hulp in het huishouden. Indien je een harde werker zoekt, aarzel dan niet om me te contacteren.
Petsitter in Hoboken (2660) - Sarah
Sarah
Hoboken
Nieuw
Ik heb een groot hart voor dieren. Aangezien ik al van kleinsaf ben opgegroeid met katten rond mij wil ik dus ook mijn diensten hiervoor aanbieden. Ik kan katten heel goed aanvoelen, ze voelen zich snel op hun gemak bij mij. Ik kan snel signalen van een kat detecteren waardoor ik op een juiste manier kan handelen (bv. Heeft het dier honger, wil het aandacht of juist liever niet, is het angstig,...). Ik ben dus zeker betrouwbaar met uw kleine lieveling.
Petsitter in Beveren-Leie (8791) - Johan
Johan
Beveren-Leie
Nieuw
Opleiding dierenarts bij veearts Mathijs te Lede. Onderbroken door legerdienst en daar gebleven. Na een ongeval in 2010 , wegens medische reden op non-actief gezet, en heb dus tijd over om voor uw lieverd te zorgen. Woon op 150m van de polders van Kruibeke, waar ze zich aan de leiband kunnen uitleven en een plonsje in de vijvers kunnen doen.
Petsitter in Beveren-Leie (8791) - Charlotte
Charlotte
Beveren-Leie
Nieuw
Hallo, ik ben Charlotte en ben 19 jaar. Ik ben heel goed in de omgang met dieren, zelf heb ik ook altijd konijntjes gehad. Ik ga ook af en toe wandelen met de honden van mijn overburen en vrienden. Laat me gerust iets weten als je geïnteresseerd bent, dan kunnen we snel kennismaken.
Petsitter in Niel (2845) - Laurie
Laurie
Niel
Nieuw
Ik ben een echte dierenliefhebber! al van kleins af aan ben ik opgegroeid met dieren, altijd een hond of kat in huis gehad Ook andere dieren ben ik gewend vogels, konijnen, cavia's, vissen, hamsters,paarden, ... Vroeger heb ik vakantiewerk gedaan in het dierenasiel van Kontich Wilt u graag dat ik uw huisdier gezelschap hou of met je viervoeter gaan wandelen, alles is mogelijk en bespreekbaar
Petsitter in Hoboken (2660) - Joy
Joy
Hoboken
Nieuw
Zoals ik al had vermeld op mijn profiel ben ik opgegroeid met dieren. Ik weet hoe ik ze moet voederen, bezighouden... Ze zitten niet graag alleen thuis en daarom kom ik met veel plezier op uw trouwe viervoeter passen!
Petsitter in Niel-bij-as (3668) - Sébastien
Sébastien
Niel-bij-as
Nieuw
Ik ben opgegroeid met honden en katten thuis. Heb zelf ook een katje nu. Ik wil uw dier gerust uitlaten, mee spelen, voederen (ook tijdens vakantie's). Ik ben heel geduldig met dieren en dieren voelen zich op hun gemak bij mij.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Hemiksem: geëvalueerd met 4.75 door 13 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Hemiksem, pet sitting in Hemiksem, dierenopvang Hemiksem, dierenpension Hemiksem ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie pet sitting in Hemiksem

Oppas hond - ZOEK OPPAS VOOR ZATERDAG VOOR lOTJE - Wandelen met Toots🐕‍🦺 - Oppas voor Rex gezocht - Wandelen met Toots - Twee lieve kleine honden hebben oppas nodig,hun mama is lang niet naar haar land kunnen gaan..minichihuahua en Jack - 3 keer per dag hond in de tuin laten en vissen eten geven - Wij zoeken iemand om op onze waterschildpad (ons marie) te passen tijdens de vakantie - hondenverzorging - Last-minute hulp gevraagd - Hondje uitlaten - Oppas voor ons Marie op 24 maart - Oppas voor ons Marie op 24 maart - Honden oppas voor Marie - Honden sitter voor mechelse herder. - 1-2 november oppassen hond - Voor wassen en verzorging mops liefst aan huis - Hondenoppas - pUPPY OPVANG - hondenkapsalon aan huis - Portugese juffer - wassen en knippen van mijn hondje thuis - Zoek iemand om op hond te passen - Hondenoppas - Extra aanwezigheid voor mijn oude hond - opvang bull terrier - Oppas bij de petsitter - Honden in Hemiksem (2620) - Mijn hond gedurende één week oppassen - Mijn honden gedurende 3 weken oppassen - augustus 2014
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden