petsitter Hemiksem

Ontdek talentvolle petsitters in Hemiksem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Hemiksem

Petsitter in Hemiksem (2620) - Bo
Bo
Hemiksem
5/5 (6 reviews)
Ik ben de laatste twee jaar in augustus twee weken gaan oppassen op een Duitse Herder, een Labrador, een kleine poedel, een kat en drie kippen allemaal in hetzelfde huis, dus meerdere dieren tegelijk is ook geen enkel probleem voor mij. Ik die dit graag omdat ik het heel leuk en ontspannend vind om met dieren bezig te zijn. Zelf heb ik twee katten en een Engelse Cocker Spaniel die heel graag met andere honden speelt en zeker niet dominant is.
Petsitter in Kruibeke (9150) - Lieve
Lieve
Kruibeke
5/5 (5 reviews)
Wij zijn een jong gepensioneerd koppel met dus met veel vrije tijd, en hebben zelf een golden retriever Baloo. Baloo is 8 jaar en komt goed overeen met andere honden Wij wonen in Kruibeke vlak naast het natuurreservaat de kruibeekse polders waar het zalig wandelen is
Petsitter in Aartselaar (2630) - Eli
Eli
Aartselaar
4.5/5 (4 reviews)
Ik ben zeer diervriendelijk en hecht enorm veel belang aan hygiëne. Samen met mijn vriendin hebben we 3 asiel katten. Mijn ouders hebben ook 2 maine coone katten en 2 deense doggen. Ik ben opgegroeid tussen de dieren en weet dus ook hoe belangrijk deze diertjes zijn voor het gezin. Daarom help ik graag wanneer jullie andere verplichtingen hebben.
Petsitter in Hoboken (2660) - Selin
Selin
Hoboken
5/5 (2 reviews)
Ik ben echt een dierenvriend. Ik hou van katten en honden. Het liefst zou ik zelf een hondje willen. U mag zelf aangeven hoelang uw hond het liefst wandelt.
Petsitter in Antwerpen (2020) - Thi diem thuy
Thi diem thuy
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Ik heb momenteel veel vrije tijd dus ik zou graag willen helpen met het verzorgen van uw dier! Indien u nog vragen heeft mag u mij zeker contacteren. Hopelijk tot binnenkort!
Petsitter in Hemiksem (2620) - Gitte
Gitte
Hemiksem
3.5/5 (2 reviews)
Ik hou me graag bezig met dieren, ik speel er graag mee en zorg voor goede beweging. Maar ik ben ook verantwoordelijk voor eten schoon maken van de kattenbak en zeker voor medische zorgen. Ik kan pilletjes geven en en medicatie geven aangezien ik ook huisdieren heb met medische problemen.
Petsitter in Kruibeke (9150) - Noa
Noa
Kruibeke
5/5 (2 reviews)
Hoi! Ik heb een passie voor het zorgen van dieren, vooral honden. Als trotse eigenaar van een hond, begrijp ik hoe belangrijk het is om de beste zorg te bieden aan onze harige vrienden. Ik zou dolgraag op uw passen en hopelijk maken we snel kennis.
Petsitter in Schelle (2627) - Marwa
Marwa
Schelle
5/5 (1 reviews)
Wanneer u er niet bent, kan ik eventueel uw huisdier eten geven, spelen, wandelen etc,... Zo hoeft u zich geen zorgen te maken wanneer u op vakantie bent.
Petsitter in Hoboken (2660) - Tatjana
Tatjana
Hoboken
5/5 (1 reviews)
Ik ben een echte dierenvriend! Zelf hebben we thuis 3 honden, 1 kat en 2 konijnen die niets te kort komen. Heb je hulp nodig voor je viervoeters? Contacteer me dan gerust!
Petsitter in Kruibeke (9150) - Katelijne
Katelijne
Kruibeke
5/5 (1 reviews)
Ik heb natuurlijke aanleg om met honden om te gaan. Regerenties genoeg . Vraag er naar. 🐕. Ik ben dagelijks vrij. Ik kan jullie hond hier ook laten overnachten. Ik heb een volledig afgesloten tuin. Achter het app een mooi groot park. Op 15min wandelen een mooi natuurgebied mét zwem- mogelijkheden voor de hond.
Petsitter in Kruibeke (9150) - Yana
Yana
Kruibeke
5/5 (1 reviews)
Vroeger ging ik altijd met honden wandelen van het asiel. En het laatste jaar ben ik al met veel van mijn buurhonden gaan wandelen. Hierdoor heb ik al veel kennis opgedaan.
Petsitter in Hoboken (2660) - Hayke
Hayke
Hoboken
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik ben een echte dierenvriend, oppassen op jouw hond of kat is voor mij dus geen enkel probleem! Ik doe het zelfs met plezier! Ik ben opgegroeid met honden en katten om me heen, ik weet dus zeker hoe ik hier mee om moet gaan.
Petsitter in Wilrijk (2610) - Mayte
Mayte
Wilrijk
5/5 (1 reviews)
We hebben thuis altijd hondjes gehad, heb een enorme liefde voor de honden! Vandaar dat ik heel graag met uw hondje zou willen gaan wandelen! Naar de toekomst toe zou ik heel graag terug een hondje willen.
Petsitter in Hoboken (2660) - Peter
Peter
Hoboken
5/5 (1 reviews)
Ik wandel graag en heb een voorliefde voor honden. Ik heb zelf geen hond maar al heel wat ervaring opgedaan door met honden groot of klein te gaan wandelen. Ik ga regelmatig met asiel honden wandelen.
Petsitter in Hoboken (2660) - Vicky
Vicky
Hoboken
Nieuw
Ik ben een hobby fotograaf met oog voor creativiteit en heb vaak gezien wat u net niet zag. Ik maak foto's voor uw evenement (bv. opendeurdag, familliefeest, verjaardag, opening, reseptie, tentoonstelling,....). Indien u een fotograag zoekt voor het fotograferen van kinderen of babytjes bent u ook aan het juiste adres. (bv. schoolfeestfoto's, kinderopvang, ....) Ik bespreek graag met u uw wensen en verwachtingen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel petsitters in Hemiksem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Hemiksem: geëvalueerd met 4.86 door 30 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Hemiksem, pet sitting in Hemiksem, dierenopvang Hemiksem, dierenpension Hemiksem ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden