Vind de beste petsitter van Hemiksem

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Petsitter in Rumst (2840) - Maxime
Maxime Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 128 reviews
2840 Rumst
Ik maak graag grote wandelingen. Ik ga ook graag op andere plaatsen, niet altijd dezelfde route. Ik kijk ook wel naar de hond moest hij moe worden dan zal ik ook naar huis gaan.
Petsitter in Balen (2490) - Marc
Marc Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.7/5 · 27 reviews
2490 Balen
Wij leveren alle "over"buiten hokken/rennen en plaatsen deze voor u tegen een kleine meerprijs ook voor kippen /konijnen hebben wij grote buiten rennen al dan niet overdekt. Ook tuindraad hekken behoren tot uw oplossing
Petsitter in Wilrijk (2610) - Hilde
Hilde
4.92/5 · 13 reviews
2610 Wilrijk
IK heb mijn hele leven een hond gehad. (tot recent.., helaas) Ik ben geduldig, opvoedkundig en heel lief met Uw hond. Ik heb een auto om je hond mee naar het bos te nemen en zich daar uit te leven! Of ik zorg bij U thuis voor de hond.. Alles kan. Ik ben ondernemend en energiek en heel betrouwbaar en verantwoordelijk.
Petsitter in Wilrijk (2610) - Jill
Jill
4.2/5 · 10 reviews
2610 Wilrijk
Ga je op vakantie of moet je ergens naartoe? Geen probleem! Ik let graag op jouw lieveling in zijn/haar vertrouwde omgeving of bij mij thuis. Even chatten? Ik hoor graag wat jouw hond en/of kat het liefste doet. Zo kunnen we een planning opstellen naar jouw wens en op maat van jouw hond en/of kat. Speeltje gooien, borstelen, knuffelen, ... Het kan allemaal! Hopelijk tot snel? 🐶🐱
Petsitter in Hemiksem (2620) - Bo
Bo
5/5 · 6 reviews
2620 Hemiksem
Ik ben de laatste twee jaar in augustus twee weken gaan oppassen op een Duitse Herder, een Labrador, een kleine poedel, een kat en drie kippen allemaal in hetzelfde huis, dus meerdere dieren tegelijk is ook geen enkel probleem voor mij. Ik die dit graag omdat ik het heel leuk en ontspannend vind om met dieren bezig te zijn. Zelf heb ik twee katten en een Engelse Cocker Spaniel die heel graag met andere honden speelt en zeker niet dominant is.
Petsitter in Wilrijk (2610) - Frank
Frank
5/5 · 2 reviews
2610 Wilrijk
Hallo ik ben frank 55 jaar en wonende te wilrijk.Als je tijd tekort komt of moeilijk te been wil ik gerust bij u langskomen om een paar uurtjes door te brengen met u huisdiertje.ikzelf heb vroeger altijd honden gehad en nu heb ik nog 4 poezen. Hou ook feitelijk van alle dieren en papegaaien zijn mijn geliefde vogelsoort.
Petsitter in Boom (2850) - Natasja
Natasja
5/5 · 1 reviews
2850 Boom
Hoi, ik heb zelf altijd huisdieren gehad en voor het moment heb ik een hondje (Chico, bijna 7 jaar). Ik heb een heel groot hart voor dieren en wil dus graag op jullie diertjes letten als jullie weg moeten. Groetjes
Petsitter in Antwerpen (2020) - Koen
Koen
5/5 · 1 reviews
2020 Antwerpen
ik heb zelf honden gehad maar wonen nu op een plek waar geen honden mogen en wil dus heel graag mee voor andere hondjes zorgen heb van de meeste honden geen schrik der is maar soort en das de bulterriër
Petsitter in Hoboken (2660) - Anaïs
Anaïs
5/5 · 1 reviews
2660 Hoboken
ik heb al huis bezoeken gedaan voor de huisdieren te verzorgen bij de eigenaars zelf. Ik laat ze altijd eerst kennis maken met me en syel ze gerust dat ze me kunnen vertrouwen.
Petsitter in Niel (2845) - Desteny
Desteny
5/5 · 1 reviews
2845 Niel
Ik heb zelf 2 honden(2 Franse Bulldogs) waar ik ook mee moet wandelen. De route hangt van het weer af. Soms wandelen we in het bos en soms gaan we wandelen op de dijk.
Petsitter in Niel (2845) - Siana
Siana
5/5 · 1 reviews
2845 Niel
Ik studeer dierenzorg. Ik heb zelf ook een hond waar ik heel veel tijd mee doorbreng. Familie om me heen hebben ook honden die ik even graag zie als mijn eigen hond. Als ik kom oppassen zou ik met veel plezier met de hond(en) spelen en knuffelen en eventueel eten geven.
Petsitter in Schelle (2627) - Marwa
Marwa
5/5 · 1 reviews
2627 Schelle
Wanneer u er niet bent, kan ik eventueel uw huisdier eten geven, spelen, wandelen etc,... Zo hoeft u zich geen zorgen te maken wanneer u op vakantie bent.
Petsitter in Hoboken (2660) - Tatjana
Tatjana
5/5 · 1 reviews
2660 Hoboken
Ik ben een echte dierenvriend! Zelf hebben we thuis 3 honden, 1 kat en 2 konijnen die niets te kort komen. Heb je hulp nodig voor je viervoeters? Contacteer me dan gerust!
Petsitter in Kruibeke (9150) - Katelijne
Katelijne
5/5 · 1 reviews
9150 Kruibeke
Ik heb natuurlijke aanleg om met honden om te gaan. Regerenties genoeg . Vraag er naar. 🐕. Ik ben dagelijks vrij. Ik kan jullie hond hier ook laten overnachten. Ik heb een volledig afgesloten tuin. Achter het app een mooi groot park. Op 15min wandelen een mooi natuurgebied mét zwem- mogelijkheden voor de hond.
Petsitter in Hoboken (2660) - Vicky
Vicky
Nieuw
2660 Hoboken
Ik ben een hobby fotograaf met oog voor creativiteit en heb vaak gezien wat u net niet zag. Ik maak foto's voor uw evenement (bv. opendeurdag, familliefeest, verjaardag, opening, reseptie, tentoonstelling,....). Indien u een fotograag zoekt voor het fotograferen van kinderen of babytjes bent u ook aan het juiste adres. (bv. schoolfeestfoto's, kinderopvang, ....) Ik bespreek graag met u uw wensen en verwachtingen.

Petsitter Hemiksem: geëvalueerd met 4.92 door 194 klanten

Populaire dienstaanvragen: dierenoppas Hemiksem, pet sitting in Hemiksem, dierenopvang Hemiksem, dierenpension Hemiksem ,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur of dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Fantastische ervaring, onmiddelijk veel respons, heel transparant en gebruiksvriendelijk. ”
Poezen oppas gezocht
Thomas raadt Katoo aan Katoo
“ “ Uitgebreid netwerk" en makkelijk contact leggen met allerlei vakmannen/vrouwen. ”
Oppas hond/kat
Frans raadt Marie-catharine aan Marie-catharine
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Mee met de honden gaan wandelen. Ik kan er maar 1 hanteren omwille van operatie.
Lisa raadt Luc aan Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie pet sitting in Hemiksem

Voor wassen en verzorging mops liefst aan huis - Hondenoppas - pUPPY OPVANG - hondenkapsalon aan huis - Portugese juffer - wassen en knippen van mijn hondje thuis - Zoek iemand om op hond te passen - Hondenoppas - Extra aanwezigheid voor mijn oude hond - opvang bull terrier - Oppas bij de petsitter - Honden in Hemiksem (2620) - Mijn hond gedurende één week oppassen - Mijn honden gedurende 3 weken oppassen - augustus 2014
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden