petsitter Deurne

Ontdek talentvolle petsitters in Deurne

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Deurne

Petsitter in Deurne (2100) - Kevin
Kevin
Deurne
5/5 (37 reviews)
Wij zijn zelf 2 dierenliefhebbers met een geadopteerde Engelse Bulldog met verlatingsangst en weten dus maar al te goed hoe belangrijk een goede (dag)opvang kan zijn in verschillende situaties. Onze eigen hond (6j, teef) is rustig en ontspannen, zolang de andere partij niet al te druk is. Een eerste (vrijblijvende) kennismaking en ervaring is een must en in overleg af te spreken.
Petsitter in Deurne (2100) - Jan
Jan
Deurne
4.75/5 (24 reviews)
Ben 22 jaar actief geweest in hondensport ,was deelnemer voor België aan het wereldkampioenschap in Ljubljana -Slovenië , was gediplomeerd lesgever , in hondenclubs , vroeger I.W.R nu I.G.P. genoemd
Petsitter in Deurne (2100) - Sonja
Sonja
Deurne
5/5 (12 reviews)
Ik ben een grote dierenvriend! Mijn passie, honden! Heb ervaring om met verschillende rassen om te gaan. Ga op een positieve en rustige manier met honden en ook heel graag met andere dieren om. Enzo mijn hond een Flatcoated Retriever is in juni '21 overleden. Heb een diploma hondentrainer en EHBO dit behaalt bij Kyno-Coach te Essen. Volg nog bijscholingen en lezingen over honden. Sonja 🐾
Petsitter in Deurne (2100) - Dylan
Dylan
Deurne
4.9/5 (10 reviews)
Ik heb nog geen ervaring op dit vlak maar kan je diertjes zeker gezelschap bieden. Er word me altijd verteld dat honden en katten zich heel snel vertrouwd bij me voelen en ik geloof hier zelf ook in. Ik speel en leer hondjes graag nieuwe dingen binnen of in de tuin. Alles zal zeker volgens afspraak gaan, zodat er niks verkeerd kan gebeuren. Groetjes Dylan
Petsitter in Deurne (2100) - Deborah
Deborah
Deurne
5/5 (7 reviews)
Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is dat uw huisdier/ metgezel in goede handen is. Ik heb zelf altijd dieren in mijn leven gehad. Ik voel goed aan wat ze nodig hebben. Al geruime tijd ben ik vaste honden oppas van Yoshi, een Shiba Inu puppy. Hierbij heb ik niet alleen de puppy maar ook de huissleutels in vertrouwen gekregen. (Prijs kan per uur of per dag besproken worden)
Petsitter in Deurne (2100) - Eveline
Eveline
Deurne
4.75/5 (4 reviews)
Mijn liefde voor dieren heeft er altijd al ingezeten. Als kind hadden we vele huisdieren en zat ik tijdens de vakanties bij mijn oppas op de boerderij. In mijn latere tienerjaren ben ik interesse beginnen tonen in Ethologie (dierengedrag), dit is iets waar ik me nog altijd graag in verdiep! Ik ben hier niet om alleen naar uw noden en wensen te luisteren, maar ook dat van je diertje
Petsitter in Deurne (2100) - Elodie
Elodie
Deurne
5/5 (3 reviews)
Ik heb zelf tien jaar een hond gehad en ook een kat. Met beide dieren kan ik goed overweg. Wat knuffelen, een beetje spelen… alles kan! Ik pas me aan aan de wensen van de eigenaar.
Petsitter in Deurne (2100) - Valerie
Valerie
Deurne
5/5 (2 reviews)
We hebben zelf 2 katten en altijd een hond gehad. Momenteel hebben we enkel katten 😉. Ik vind het erg leuk om met dieren bezig te zijn en zeker om hen gezelschap te houden.
Petsitter in Deurne (2100) - Shana
Shana
Deurne
5/5 (2 reviews)
Weer of geen weer, een goede wandeling doet altijd deugd en al zeker met een lieve viervoeter aan je zijde! Ik ben jong, actief en heb een liefde voor honden, dus dat lijkt me een goede combinatie als hondenuitlaatster.
Petsitter in Deurne (2100) - Livia
Livia
Deurne
5/5 (2 reviews)
Vanaf toen ik klein was hield ik al superveel van honden. Mijn ouders wouden nooit een hond omdat ze er niet voor zouden kunnen zorgen omdat ze allebei veel werken. Daarom ga ik vaak met de hond wandelen van de buren en dat is altijd zo een rustgevend moment.
Petsitter in Deurne (2100) - Anissa
Anissa
Deurne
5/5 (2 reviews)
Ik deed dit vroeger als hobby bij vrienden van mijn mama of bij de buren. Maar nu ik ouder word en ik wil beginnen sparen voor later zou ik graag van mijn hobby mijn werk maken. Ik doe dit dus met volle liefde voor elk huisdiertje!
Petsitter in Deurne (2100) - Jana
Jana
Deurne
5/5 (2 reviews)
Ik zou het zeker leuk vinden om op uw huisdier te komen passen! Voor mij maakt het niet uit welk dier het is, ik heb alle dieren graag. Ik zal natuurlijk alles doen wat nodig is om het beestje gelukkig te houden!
Petsitter in Deurne (2100) - Julie
Julie
Deurne
5/5 (1 reviews)
Ik ben een grote dierenvriend, vooral van honden (ik heb zelf een Cocker Spaniël van 1,5 jaar) maar ook katten, konijnen, etc. Ik kan jammer genoeg je dieren niet mee naar huis nemen maar ik ga wel heel graag met ze wandelen of ik kom langs om ze eten of drinken te geven. Ik heb een attest van hondentrainer en heb ook een cursus EHBO voor honden gevolgd. Je kan dus zeker zijn van goede zorgen!
Petsitter in Deurne (2100) - Annelies
Annelies
Deurne
5/5 (1 reviews)
Zelf ben ik in het bezit van een beagle die momenteel 1,5 jaar is. Ik ga met haar dagelijks minstens één uur wandelen. Ik merk dat het niet altijd evident is om hier tijd voor te vinden, dus wil graag anderen hierbij helpen.
Petsitter in Deurne (2100) - Paulien
Paulien
Deurne
5/5 (1 reviews)
Ik hou enorm van hondjes. Ik woon nog thuis en mag van mijn ouders geen hondje in huis nemen. Daarom ga ik heel graag wandelen met de hondjes van anderen ;-)
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel petsitters in Deurne

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Deurne: geëvalueerd met 4.73 door 116 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Deurne, pet sitting in Deurne, dierenopvang Deurne, dierenpension Deurne ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden