petsitter Deurne

Ontdek talentvolle petsitters in Deurne

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Deurne

Petsitter in Deurne (2100) - John
John
Deurne
4.98/5 (58 reviews)
Graag kom ik bij mensen thuis om hun huisdier de aandacht te geven dat het verdient. Ik kom met alle plezier zeer vroeg of zeer laat. Niks is mij teveel!
Petsitter in Deurne (2100) - Jan
Jan
Deurne
4.86/5 (14 reviews)
Ben 22 jaar actief geweest in hondensport ,was deelnemer voor België aan het wereldkampioenschap in Ljubljana -Slovenië , was gediplomeerd lesgever , in hondenclubs , vroeger I.W.R nu I.G.P. genoemd
Petsitter in Deurne (2100) - Sonja
Sonja
Deurne
5/5 (11 reviews)
Ik ben een grote dierenvriend! Mijn passie, honden! Heb ervaring om met verschillende rassen om te gaan. Ga op een positieve en rustige manier met honden en ook heel graag met andere dieren om. Mijn hond, Enzo een Flatcoated Retriever is in juni '21 overleden. Heb een diploma hondentrainer en EHBO dit behaalt bij Kyno-Coach te Essen. Volg nog bijscholingen en lezingen over honden. Sonja 🐾
Petsitter in Deurne (2100) - Jill
Jill
Deurne
5/5 (11 reviews)
Ik hou enorm van dieren. Ik heb thuis ook altijd zelf honden gehad. Geen tijd om zelf met uw hond te wandelen? Geen probleem ik doe het met plezier voor u!
Petsitter in Deurne (2100) - Deborah
Deborah
Deurne
5/5 (7 reviews)
Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is dat uw huisdier/ metgezel in goede handen is. Ik heb zelf altijd dieren in mijn leven gehad. Ik voel goed aan wat ze nodig hebben. Al geruime tijd ben ik vaste honden oppas van Yoshi, een Shiba Inu puppy. Hierbij heb ik niet alleen de puppy maar ook de huissleutels in vertrouwen gekregen. (Prijs kan per uur of per dag besproken worden)
Petsitter in Deurne (2100) - Dylan
Dylan
Deurne
4.86/5 (7 reviews)
Ik heb nog geen ervaring op dit vlak maar kan je diertjes zeker gezelschap bieden. Er word me altijd verteld dat honden en katten zich heel snel vertrouwd bij me voelen en ik geloof hier zelf ook in. Ik speel en leer hondjes graag nieuwe dingen binnen of in de tuin. Alles zal zeker volgens afspraak gaan, zodat er niks verkeerd kan gebeuren. Groetjes Dylan
Petsitter in Deurne (2100) - Valerie
Valerie
Deurne
5/5 (2 reviews)
We hebben zelf 2 katten en altijd een hond gehad. Momenteel hebben we enkel katten 😉. Ik vind het erg leuk om met dieren bezig te zijn en zeker om hen gezelschap te houden.
Petsitter in Deurne (2100) - Anissa
Anissa
Deurne
5/5 (2 reviews)
Ik deed dit vroeger als hobby bij vrienden van mijn mama of bij de buren. Maar nu ik ouder word en ik wil beginnen sparen voor later zou ik graag van mijn hobby mijn werk maken. Ik doe dit dus met volle liefde voor elk huisdiertje!
Petsitter in Deurne (2100) - Julie
Julie
Deurne
5/5 (1 reviews)
Ik ben een grote dierenvriend, vooral van honden (ik heb zelf een Cocker Spaniël van 1,5 jaar) maar ook katten, konijnen, etc. Ik kan jammer genoeg je dieren niet mee naar huis nemen maar ik ga wel heel graag met ze wandelen of ik kom langs om ze eten of drinken te geven. Ik heb een attest van hondentrainer en heb ook een cursus EHBO voor honden gevolgd. Je kan dus zeker zijn van goede zorgen!
Petsitter in Deurne (2100) - Kimberley
Kimberley
Deurne
5/5 (1 reviews)
Geregeld pas ik op bij de honden en katten van de buren. Zelf heb ik 2 katten. Ik ben een enorme dierenvriend. In de toekomst zou ik een hond willen toevoegen aan onze familie.
Petsitter in Deurne (2100) - Annelies
Annelies
Deurne
5/5 (1 reviews)
Zelf ben ik in het bezit van een beagle die momenteel 1,5 jaar is. Ik ga met haar dagelijks minstens één uur wandelen. Ik merk dat het niet altijd evident is om hier tijd voor te vinden, dus wil graag anderen hierbij helpen.
Petsitter in Deurne (2100) - Paulien
Paulien
Deurne
5/5 (1 reviews)
Ik hou enorm van hondjes. Ik woon nog thuis en mag van mijn ouders geen hondje in huis nemen. Daarom ga ik heel graag wandelen met de hondjes van anderen ;-)
Petsitter in Deurne (2100) - Jolien
Jolien
Deurne
4.0/5 (1 reviews)
Ik ben opgegroeid met dieren, voornamelijk honden. Daar ik momenteel op een appartement woon, heb ik geen plaats om een hond te houden. Vandaar dat ik mijn liefde voor honden hier wil vertalen in hulp bij het uitlaten e.d.
Petsitter in Deurne (2100) - Davey
Davey
Deurne
5/5 (1 reviews)
ik ben een heel rustige persoon en heb geen bang van honden ik wandel met u hond tot hij zijn of haar behoefte heeft gedaan en speel met je hond zo dat hij thuis komt en moe is
Petsitter in Deurne (2100) - Louisa
Louisa
Deurne
1.0/5 (1 reviews)
Heb zelf een hond en ga er ook graag mee wandelen. Is goed voor de beweging en heb dan nog buitenlucht en beweging. Hopelijk willen jullie je huisdier toevertrouwen aan mij
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Deurne: geëvalueerd met 4.71 door 122 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Deurne, pet sitting in Deurne, dierenopvang Deurne, dierenpension Deurne ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie pet sitting in Deurne

2 dagen halve dag in de voormiddag - Hond oppasen op maandag 28 nov - hondewandelaar - For Monday - Onderhoud aquarium - Heel dringend honden opas gezocht - Dringt nog nood opvang - Wandelen met de hond - Opas gezocht - Dag opvang Schnitzel - Dag oppas Schnitzel - Opas - Chiwawa - Hondenoppas gezocht - Hondenwandelaar - Dogsitter bij ons thuis - Prijs - zoek dringend een kattenverzorger/ster - week oppas - oppassen op hond - Marly & Bobby zoeken een petsitter ! - Eten geven en buiten laten - Wandelen met de hond - Hond uitlaten - Knippen van haar - Oppas voor britse korthaar - Wandelen met hond - Opvang van men amstaf 😊 - Dringend Oppas gezocht voor labrador voor 3weken - Tijdens mijn vakantie op de middag voor mijn katten zorgen - Oppas hond voor vakantie gezocht - Logeerplek voor Lexie - Oppas tijdens onze vakantie - Hondenwandelaar gezocht voor elke vrijdag (5) - Oppas 2 kittens - Huisbezoek katten - Babysit op mijn hond - Dogsitter - Zwarte hondje Funny - Dagopvang 2 honden - Katten eten geven als ik ergens heen moet - flexibele noodopvang voor hondje - Verhuis - hondenoppas bij mij thuis (2) - Hondenwandelaar gezocht voor elke vrijdag (4) - Verzorging kat,tijdens vacantie - Kat verzorging tijdens vacantie - Hondenoppas - Dieren - Oppas bij de petsitter : Honden - Graag trimmen en bijknippen cocker spaniel
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden