Vind de beste petsitter van Deurne

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Petsitter in Deurne (2100) - John
John
5/5 · 9 reviews
2100 Deurne
Graag kom ik bij mensen thuis om hun huisdier de aandacht te geven wat het verdiend,ik kom met alle plezier zeer vroeg of zeer laat niks is mij teveel
Petsitter in Deurne (2100) - Deborah
Deborah
5/5 · 7 reviews
2100 Deurne
Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is dat uw huisdier/ metgezel in goede handen is. Ik heb zelf altijd dieren in mijn leven gehad. Ik voel goed aan wat ze nodig hebben. Al geruime tijd ben ik vaste honden oppas van Yoshi, een Shiba Inu puppy. Hierbij heb ik niet alleen de puppy maar ook de huissleutels in vertrouwen gekregen. (Prijs kan per uur of per dag besproken worden)
Petsitter in Deurne (2100) - Jill
Jill
5/5 · 6 reviews
2100 Deurne
Ik hou enorm van dieren. Ik heb thuis ook altijd zelf honden gehad. Geen tijd om zelf met uw hond te wandelen? Geen probleem ik doe het met plezier voor u!
Petsitter in Deurne (2100) - Sonja
Sonja
5/5 · 3 reviews
2100 Deurne
Hallo, ik ben een grote dierenvriend met een passie voor honden en heb ervaring met verschillende rassen. Ga op een positieve en rustige manier met honden, katten en andere dieren om. Mijn eigen hond, Enzo een Flatcoated Retriever is in juni '21 spijtig op 7 jaar onverwachts overleden. Heb een diploma hondentrainer en EHBO dit behaalt bij Kyno-Coach te Essen. Beestige groetjes, Sonja 🐾
Petsitter in Deurne (2100) - Valerie
Valerie
5/5 · 2 reviews
2100 Deurne
We hebben zelf 2 katten en altijd een hond gehad. Momenteel hebben we enkel katten 😉. Ik vind het erg leuk om met dieren bezig te zijn en zeker om hen gezelschap te houden.
Petsitter in Deurne (2100) - Julie
Julie
5/5 · 1 reviews
2100 Deurne
Ik ben een grote dierenvriend, vooral van honden (ik heb zelf een Cocker Spaniël van 1,5 jaar) maar ook katten, konijnen, etc. Ik kan jammer genoeg je dieren niet mee naar huis nemen maar ik ga wel heel graag met ze wandelen of ik kom langs om ze eten of drinken te geven. Ik heb een attest van hondentrainer en heb ook een cursus EHBO voor honden gevolgd. Je kan dus zeker zijn van goede zorgen!
Petsitter in Deurne (2100) - Kimberley
Kimberley
5/5 · 1 reviews
2100 Deurne
Geregeld pas ik op bij de honden en katten van de buren. Zelf heb ik 2 katten. Ik ben een enorme dierenvriend. In de toekomst zou ik een hond willen toevoegen aan onze familie.
Petsitter in Deurne (2100) - Annelies
Annelies
5/5 · 1 reviews
2100 Deurne
Zelf ben ik in het bezit van een beagle die momenteel 1,5 jaar is. Ik ga met haar dagelijks minstens één uur wandelen. Ik merk dat het niet altijd evident is om hier tijd voor te vinden, dus wil graag anderen hierbij helpen.
Petsitter in Deurne (2100) - Paulien
Paulien
5/5 · 1 reviews
2100 Deurne
Ik hou enorm van hondjes. Ik woon nog thuis en mag van mijn ouders geen hondje in huis nemen. Daarom ga ik heel graag wandelen met de hondjes van anderen ;-)
Petsitter in Deurne (2100) - Jolien
Jolien
4.0/5 · 1 reviews
2100 Deurne
Ik ben opgegroeid met dieren, voornamelijk honden. Daar ik momenteel op een appartement woon, heb ik geen plaats om een hond te houden. Vandaar dat ik mijn liefde voor honden hier wil vertalen in hulp bij het uitlaten e.d.
Petsitter in Deurne (2100) - Davey
Davey
5/5 · 1 reviews
2100 Deurne
ik ben een heel rustige persoon en heb geen bang van honden ik wandel met u hond tot hij zijn of haar behoefte heeft gedaan en speel met je hond zo dat hij thuis komt en moe is
Petsitter in Deurne (2100) - Lucas
Lucas
5/5 · 1 reviews
2100 Deurne
Ik ben Lucas, een grote dieren liefhebber, ik heb in Brazilie voor verschillende dieren gezorgd. Honden heb ik altijd gehad en ik ben een actieve persoon die graag buiten wandelt dus dit zou de perfecte bij baantje zijn voor mij. Ik ben verantwoordelijk en zorgzaam met dieren.
Petsitter in Deurne (2100) - Louisa
Louisa
1.0/5 · 1 reviews
2100 Deurne
Heb zelf een hond en ga er ook graag mee wandelen. Is goed voor de beweging en heb dan nog buitenlucht en beweging. Hopelijk willen jullie je huisdier toevertrouwen aan mij
Petsitter in Deurne (2100) - Jasser
Jasser
5/5 · 1 reviews
2100 Deurne
I hope we can win your trust and support also for the help we trying to give for our beloved animals so they dont experience loneliness on your working hours
Petsitter in Deurne (2100) - Amber
Amber
Nieuw
2100 Deurne
Ik ben een enorme hondenvriend! Spelen en wandelen met de honden doe ik enorm graag. Voor mij is dit dan ook echt ontspanning. Als je hulp nodig hebt of je wilt eens genieten van een reisje. Jammer genoeg kan de hond nooit mee, aarzel dan niet om te contacteren ik help jullie gerust!

Petsitter Deurne: geëvalueerd met 4.64 door 36 klanten

Populaire dienstaanvragen: dierenoppas Deurne, pet sitting in Deurne, dierenopvang Deurne, dierenpension Deurne ,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur of dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Fantastische ervaring, onmiddelijk veel respons, heel transparant en gebruiksvriendelijk. ”
Poezen oppas gezocht
Thomas raadt Katoo aan Katoo
“ “ Uitgebreid netwerk" en makkelijk contact leggen met allerlei vakmannen/vrouwen. ”
Oppas hond/kat
Frans raadt Marie-catharine aan Marie-catharine
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Mee met de honden gaan wandelen. Ik kan er maar 1 hanteren omwille van operatie.
Lisa raadt Luc aan Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie pet sitting in Deurne

Labra - Hondenwandelaar gezocht voor elke vrijdag - Wandelen met hond - Peweeke - peeweeke - Dieren - Oppas bij de petsitter : Honden - Honden triemster aan huis - hondenoppas bij mij thuis - 1 maal per dag gaan wandelen - Uitlaten Louis - Rustige opvang voor schoot hondje 😉 Nina - peewee - hondenoppas bij mij thuis - vakantieopvang van 17/07 - 31/7 - Hond volledig wassen trimmen kortom alles eigenlijk - Zoek oppas tijdens vakantie voor mijn 2 katten - Opvang 2 honden - Huisbezoek voor 2 zwarte katten - Thor zoekt lieve oppas - oppas in huiselijke sfeer - hondenoppas bij mij thuis - hondenopvang - Knippen van een king charles - Opvang bij mij thuis met overnachting om dat ik moet werken met nachtdienst! - Hondentraining - york scherenen oren nagels volledige verzorging 2x - Oppas 08 augustus - Knipbeurt van onze hond aan huis ? - Kitten verzorgen wanneer wij op vakantie zijn. - opvang tijdens verlof - Hond trimmen - Dieren - Oppas bij de petsitter : Honden - Een a twee keer per week - Hondje trimmen , last van onderwol - Mijn hondje knippen - knippen en eventueel trimmen 2 langharige teckels - Honden kapster aan huis - Wassen en knippen - Trimmen en wassen - Bijknippen klein hondje - Knippen van terier - Cavalier King Charles van 12 jaar en blind - Dogwalker in Deurne - oppas gezocht voor 2 hondjes in september - Hondenkapster aan huis - Oppas bij de eigenaar. Gezelschap en wandelen met de hond - Wie kan er op mijn beagle passen als ik naar het ziekenhuis moet voor 3 uur. - For 1 mth - Honden oppas - Huis/katoppas - Graag hulp om met mijn hond te gaan wandelen - Hondenkapper aan huis - Iemand om met mijn herdershond te wandelen - Hondoppas heidewachtel pup - oppas voor namiddag van 15 tot18 uur
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden