petsitter Brecht

Ontdek talentvolle petsitters in Brecht

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Brecht

Petsitter in Brecht (2960) - Kristof
Kristof
Brecht
5/5 (5 reviews)
Hallo, ik ben Kristof een echte kattenliefhebber. Ik heb jarenlange ervaring met de dieren en kan zeer goed hun noden en wensen begrijpen. Ik kom met plezier op je katten passen! Spelen, voeden, kattenbak verschonen, ze zijn in goede handen!
Petsitter in Brecht (2960) - Lynn
Lynn
Brecht
5/5 (4 reviews)
Hoi iedereen, mijn naam is Lynn en ik heb een grote passie voor dieren, met in het bijzonder honden. Ik heb een diploma hondentrimmer en uitbater honden- en kattenpension. Een volledige trimbeurt of enkel de knoopjes eruit kammen, nagels knippen, oren uit kuisen? Ik beschik over het juiste materiaal en een grote hoeveelheid goesting. Hopelijk tot snel want ik kijk er al naar uit!
Petsitter in Brecht (2960) - Steven
Steven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brecht
5/5 (2 reviews)
Ik hou van alle dieren en wil ze met liefde verzorgen 💖. Ook wandelen, verzorgen tijdens uw vakantie, naar de dierenarts gaan alles is mogelijk. zowel kleine als grote dieren.
Petsitter in Malle (2390) - Marguerite
Marguerite
Malle
5/5 (1 reviews)
21 jaar eigen honden brachten me de ervaring om met die dieren om te gaan. Zo heb ik aardig wat kilometers afgelegd om de honden uit te laten. Ik houd me daarbij aan alle regels.
Petsitter in Brecht (2960) - Jari
Jari
Brecht
5/5 (1 reviews)
Wilt u iemand die met uw hond gaat wandelen geen probleem ik ben er voor u laat me vluk iets weten en ik wil heel graag met uw hond gaan wandellen mvg jari
Petsitter in Brecht (2960) - Naomi
Naomi
Brecht
Nieuw
Ik pas nu al een jaar 2-3 bij mensen thuis op hun dieren en ik verzorg niet alleen honden ook de andere dieren die aanwezig zijn. Planten water geven en de brievenbus leegmaken is ook geen probleem. Ik ben niet vuil om mijn handen vuil te maken, en ik geef graag de dieren extra aandacht. Ik wil dat ze zich goed voelen ondanks dat de eigenaar er dan niet is.
Petsitter in Schilde (2970) - Wesley
Wesley
Schilde
Nieuw
Ik ben een persoon die zeer begaan is met dieren. Zelf heb ik 2 honden gehad en nu een kat. Thuis heb ik een grote tuin gelegen in een bossig gebied. Ook hebben we kippen in de tuin. Als u de hond even kwijt wil, bij mij kan hij terecht
Petsitter in Malle (2390) - Paulien
Paulien
Malle
Nieuw
Ik ben van jongsaf aan al een enorme dierenvriend. Ik heb al heel mijn leven een kat)(ten) in huis. Ik ga ook regelmatig wandelen met de honden van mijn grootouders. Ik vind wandelen heel rustgevend en zoek daarom dus nog honden om mee te gaan wandelen.
Petsitter in Brecht (2960) - Anouk
Anouk
Brecht
Nieuw
Van jongsaf ben ik heel veel bezig met/voor dieren. Ik heb altijd paardgereden en heb in mijn ouderlijk huis twee katten gehad. Ook met honden kom ik goed overeen en vind het fijn om op dieren te passen of te verzorgen. Ze zijn bij mij in goede handen 😊.
Petsitter in Wuustwezel (2990) - Myrthe
Myrthe
Wuustwezel
Nieuw
Van jongsaf ben ik een echte dierenvriend! Ik heb zelf altijd hondjes gehad en heb nu zelf ook 2 hondjes. Ik hou ook van een leuke wandeling dus zou dit ook graag met jullie hondje doen. Tot snel!
Petsitter in Malle (2390) - Julie
Julie
Malle
Nieuw
Ik ben een enthousiaste laatstejaarsstudente psychologie die haar vrije momenten graag in de natuur wil spenderen met jouw dikste vriend, je hond! Ik woon zelf op een appartement en kan dus helaas geen hond nemen, maar heb er wel een enorme liefde voor. Dus twijfel niet, bij mij is je viervoeter in goede handen!
Petsitter in Schilde (2970) - Sam
Sam
Schilde
Nieuw
Buiten gaan wandelen, spelen of gewoon een oogje in het zeil houden dat de zetel niet gebruikt wordt als een speeltje ;-),.. ik doe het met plezier. Ik ben een jaartje gaan reizen en ook in het buitenland ging ik regelmatig met mensen hun honden wandelen. Maar ook thuis is het een kleine boerderij. Kortom lijkt het me super moest ik mensen kunnen helpen in de opvang van hun dieren.
Petsitter in Brecht (2960) - Stephanie
Stephanie
Brecht
Nieuw
Ik ben al van jongsaf aan met dieren bezig. Ik heb zelf een Stafford van 1,5 jaar 2 katten en een paard. Als u hulp nodig heeft met het verzorgen van u kat of hond doe ik dat met plezier ! Ook train ik paarden en geef ik les!
Petsitter in Brecht (2960) - Nathalie
Nathalie
Brecht
Nieuw
Graag kom ik bij u thuis om voor uw dier (honden, katten, knaagdieren,...) te zorgen. Ik heb voornamelijk ervaring met honden, katten en konijnen. Voederen, medicatie toedienen, borstelen, spelen, knuffelen, buiten laten, verblijf verschonen, trainingsmomenten,... is wat ik graag voorzie voor uw dier.
Petsitter in Brecht (2960) - Jana
Jana
Brecht
Nieuw
Toen ik nog maar een kind was, leek ik al een klik te hebben met verschillende dieren: Ik was graag bij ze en dieren kwamen ook makkelijk naar mij toe. Een rustige wandeling in het dorp of een avontuurlijke tocht door het bos is geen enkel probleem voor mij. Ik heb al met verschillende hondenrassen gewandeld en ik sta te popelen om jouw viervoeter te mogen uitlaten!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
“ Het gemak waarmee je diensten kan aanvragen en de snelle respons van de mensen ”
Sabine
“ Goed systeem. Na bij de concurrentie 14 dagen achter een dienst gezocht te hebben. Lukte het met Ring Twice op 1 dag. ”
Aniek
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Brecht: geëvalueerd met 5.0 door 13 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Brecht, pet sitting in Brecht, dierenopvang Brecht, dierenpension Brecht ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie pet sitting in Brecht

Mijn hondjes zoeken voor een paar dagen een thuis - Dagelijkse wandeling met mijn hond, want ik moet p worden aan mijn heup - Eten geven kippen, konijn en 2 geitjes 24/7-10/8 - Kat Brammeke - Huisdieren - Iemand nodig die met de hond moet wandelen? - Sitter - Opvang Lieve Labrador Beagle - dogsitting - House sitting op onze Balou - hondenopvang - Mijn dieren opletten bij mij thuis
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden