petsitter Brecht

Ontdek talentvolle petsitters in Brecht

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Brecht

Petsitter in Wuustwezel (2990) - Leen
Leen
Wuustwezel
5/5 (57 reviews)
Met plezier kom ik oppassen bij jou thuis. Ik ben een gróte honden-en kattenliefhebber, maar heb ook konijnen, kippen, cavia's en een Griekse landschildpad thuis. Ervaring met paarden heb ik ook. Ik werkte eerder in een opvangcentrum voor Wilde dieren en een asiel.
Petsitter in Wuustwezel (2990) - Myrthe
Myrthe
Wuustwezel
5/5 (9 reviews)
Ik ben een ongelooflijke dierenvriend dat alle beestjes graag ziet, zelf heb ik bij mijn ouders ook altijd 2 tot 3 honden gehad waar ik ook voor zorgde ook heb ik altijd een kat gehad en paarden waar ik samen met mijn zus ook voor mee zorgde
Petsitter in Rijkevorsel (2310) - Diane
Diane
Rijkevorsel
4.0/5 (6 reviews)
Ik ben een 51 jarige vrouw die haar leven lang huisdieren heeft gehad(honden en katten) nu nog steeds. In mijn vrije tijd pas ik graag op uw goede vriend!
Petsitter in Brecht (2960) - Kristof
Kristof
Brecht
5/5 (5 reviews)
Ik ben Kristof, een echte kattenliefhebber. Zelf hebben we ook een kat en heb ik jarenlange ervaring met katten. Hierdoor kan ik de dieren zeer goed interpreteren.
Petsitter in Brecht (2960) - Lynn
Lynn
Brecht
5/5 (4 reviews)
Hoi iedereen, mijn naam is Lynn en ik heb een grote passie voor dieren, met in het bijzonder honden. Ik heb een diploma hondentrimmer en uitbater honden- en kattenpension. Een volledige trimbeurt of enkel de knoopjes eruit kammen, nagels knippen, oren uit kuisen? Ik beschik over het juiste materiaal en een grote hoeveelheid goesting. Hopelijk tot snel want ik kijk er al naar uit!
Petsitter in Halle (2980) - Tinneke
Tinneke
Halle
5/5 (4 reviews)
Zelf heb ik een hond van juist 1 jaar. Is een kruising tussen rottweiler en Stafford. Ook ben ik altijd op gegroeid met honden dus aan kennis geen gebrek.
Petsitter in Zoersel (2980) - Olga
Olga
Zoersel
5/5 (4 reviews)
Ik hou van al de dieren en het maakt mij plezier voor dieren te zorgen. Ik ben niet bang van grotere honden Ik kan morgeb vroeg en in het avond komen
Petsitter in Brecht (2960) - Marc
Marc
Brecht
5/5 (3 reviews)
Wij hebben al jaren huisdieren en hebben daar steeds een goede band mee , als je vriendelijkheid en vertrouwen uitstraalt krijg je dat ook terug , honden zijn als het ware zielen maatjes van mensen
Petsitter in Zoersel (2980) - Delphine
Delphine
Zoersel
5/5 (2 reviews)
Als van kinds af aan ben ik een echte dierenvriend. Tijdens mijn tijd in Australië deed ik in het weekend 'farm sitting' waarbij ik niets anders deed dan voor de dieren zorgen op de boerderij. Iets wat ik met plezier elke dag zou doen!
Petsitter in Brecht (2960) - Steven
Steven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brecht
5/5 (2 reviews)
Ik hou van alle dieren en wil ze met liefde verzorgen 💖. Ook wandelen, verzorgen tijdens uw vakantie, naar de dierenarts gaan alles is mogelijk. zowel kleine als grote dieren.
Petsitter in Malle (2390) - Lotte
Lotte
Malle
5/5 (2 reviews)
Mijn passie voor mens en dier is enorm groot en als ik beide kan combineren én er dan nog een centje voor kan verdienen…❤️ Ik heb zelf 2 katten en jaren ervaring met honden (vrijwilliger Blauwe Kruis, zelf een Duitse herder gehad, lezingen bijgewoond en cursussen gevolgd). Wat ik voor uw kat/hond/? kan doen: uitlaten, oppassen, verzorging
Petsitter in Zoersel (2980) - Linda
Linda
Zoersel
5/5 (2 reviews)
Ik kom graag op uw huisdier passen wanneer u even weg moet. Eten voorzien, uitlaten en samen spelen. Ik hoor graag wat de behoeften zijn van u en je huisdier. Je mag verwachten dat ik dit nauwkeurig opvolg.
Petsitter in Wuustwezel (2990) - Glenn
Glenn
Wuustwezel
5/5 (1 reviews)
Ook bij u kan ik op uw hond of kat of andere dieren komen passen, ze eten geven en er ook mee gaan wandelen uiteraard. Opkuisen en dergelijke dingen doen indien nodig, zijn ook allemaal geen probleem.
Petsitter in Wuustwezel (2990) - Jonas
Jonas
Wuustwezel
4.0/5 (1 reviews)
Van kinds af aan ben ik een grote dierenvriend. Zelf heb ik 1 hond (bullmastif). Ook heb ik nog een kennel gehad. Ik ben beschikbaar om u hond uit te laten, op te passen,... U hond zal bij mij veel liefde ervaren en zeker en vast gelukkig zijn!
Petsitter in Malle (2390) - Marguerite
Marguerite
Malle
5/5 (1 reviews)
21 jaar eigen honden brachten me de ervaring om met die dieren om te gaan. Zo heb ik aardig wat kilometers afgelegd om de honden uit te laten. Ik houd me daarbij aan alle regels.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel petsitters in Brecht

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Handig platform. Eerste ervaring met Ring Twice maar een heel goede. was op zoek naar een kattenoppas en heb een heel goede gevonden. alles werd vlot geregeld en de communicatie was top. ook ok qua betalingsmogelijkheden ”
Zoë
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Brecht: geëvalueerd met 4.81 door 120 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Brecht, pet sitting in Brecht, dierenopvang Brecht, dierenpension Brecht ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden