Vind de beste petsitter van Brecht

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Petsitter in Brecht (2960) - Kristof
Kristof
5/5 · 5 reviews
2960 Brecht
Hallo, ik ben Kristof een echte kattenliefhebber. Ik heb jarenlange ervaring met de dieren en kan zeer goed hun noden en wensen begrijpen. Ik kom met plezier op je katten passen! Spelen, voeden, kattenbak verschonen, ze zijn in goede handen!
Petsitter in Brecht (2960) - Lynn
Lynn
5/5 · 3 reviews
2960 Brecht
Hoi iedereen, mijn naam is Lynn en ik heb een grote passie voor dieren, met in het bijzonder honden. Ik heb een diploma hondentrimmer en uitbater honden- en kattenpension. Een volledige trimbeurt of enkel de knoopjes eruit kammen, nagels knippen, oren uit kuisen? Ik beschik over het juiste materiaal en een grote hoeveelheid goesting. Hopelijk tot snel want ik kijk er al naar uit!
Petsitter in Brecht (2960) - Steven
Steven Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 2 reviews
2960 Brecht
Ik hou van alle dieren en wil ze met liefde verzorgen 💖. Ook wandelen, verzorgen tijdens uw vakantie, naar de dierenarts gaan alles is mogelijk. zowel kleine als grote dieren.
Petsitter in Malle (2390) - Marguerite
Marguerite
5/5 · 1 reviews
2390 Malle
21 jaar eigen honden brachten me de ervaring om met die dieren om te gaan. Zo heb ik aardig wat kilometers afgelegd om de honden uit te laten. Ik houd me daarbij aan alle regels.
Petsitter in Brecht (2960) - Jari
Jari
5/5 · 1 reviews
2960 Brecht
Wilt u iemand die met uw hond gaat wandelen geen probleem ik ben er voor u laat me vluk iets weten en ik wil heel graag met uw hond gaan wandellen mvg jari
Petsitter in Brecht (2960) - Naomi
Naomi
Nieuw
2960 Brecht
Ik pas nu al een jaar 2-3 bij mensen thuis op hun dieren en ik verzorg niet alleen honden ook de andere dieren die aanwezig zijn. Planten water geven en de brievenbus leegmaken is ook geen probleem. Ik ben niet vuil om mijn handen vuil te maken, en ik geef graag de dieren extra aandacht. Ik wil dat ze zich goed voelen ondanks dat de eigenaar er dan niet is.
Petsitter in Schilde (2970) - Wesley
Wesley
Nieuw
2970 Schilde
Ik ben een persoon die zeer begaan is met dieren. Zelf heb ik 2 honden gehad en nu een kat. Thuis heb ik een grote tuin gelegen in een bossig gebied. Ook hebben we kippen in de tuin. Als u de hond even kwijt wil, bij mij kan hij terecht
Petsitter in Malle (2390) - Paulien
Paulien
Nieuw
2390 Malle
Ik ben van jongsaf aan al een enorme dierenvriend. Ik heb al heel mijn leven een kat)(ten) in huis. Ik ga ook regelmatig wandelen met de honden van mijn grootouders. Ik vind wandelen heel rustgevend en zoek daarom dus nog honden om mee te gaan wandelen.
Petsitter in Brecht (2960) - Anouk
Anouk
Nieuw
2960 Brecht
Van jongsaf ben ik heel veel bezig met/voor dieren. Ik heb altijd paardgereden en heb in mijn ouderlijk huis twee katten gehad. Ook met honden kom ik goed overeen en vind het fijn om op dieren te passen of te verzorgen. Ze zijn bij mij in goede handen 😊.
Petsitter in Wuustwezel (2990) - Myrthe
Myrthe
Nieuw
2990 Wuustwezel
Van jongsaf ben ik een echte dierenvriend! Ik heb zelf altijd hondjes gehad en heb nu zelf ook 2 hondjes. Ik hou ook van een leuke wandeling dus zou dit ook graag met jullie hondje doen. Tot snel!
Petsitter in Malle (2390) - Julie
Julie
Nieuw
2390 Malle
Ik ben een enthousiaste laatstejaarsstudente psychologie die haar vrije momenten graag in de natuur wil spenderen met jouw dikste vriend, je hond! Ik woon zelf op een appartement en kan dus helaas geen hond nemen, maar heb er wel een enorme liefde voor. Dus twijfel niet, bij mij is je viervoeter in goede handen!
Petsitter in Schilde (2970) - Sam
Sam
Nieuw
2970 Schilde
Buiten gaan wandelen, spelen of gewoon een oogje in het zeil houden dat de zetel niet gebruikt wordt als een speeltje ;-),.. ik doe het met plezier. Ik ben een jaartje gaan reizen en ook in het buitenland ging ik regelmatig met mensen hun honden wandelen. Maar ook thuis is het een kleine boerderij. Kortom lijkt het me super moest ik mensen kunnen helpen in de opvang van hun dieren.
Petsitter in Brecht (2960) - Stephanie
Stephanie
Nieuw
2960 Brecht
Ik ben al van jongsaf aan met dieren bezig. Ik heb zelf een Stafford van 1,5 jaar 2 katten en een paard. Als u hulp nodig heeft met het verzorgen van u kat of hond doe ik dat met plezier ! Ook train ik paarden en geef ik les!
Petsitter in Brecht (2960) - Nathalie
Nathalie
Nieuw
2960 Brecht
Graag kom ik bij u thuis om voor uw dier (honden, katten, knaagdieren,...) te zorgen. Ik heb voornamelijk ervaring met honden, katten en konijnen. Voederen, medicatie toedienen, borstelen, spelen, knuffelen, buiten laten, verblijf verschonen, trainingsmomenten,... is wat ik graag voorzie voor uw dier.
Petsitter in Brecht (2960) - Jana
Jana
Nieuw
2960 Brecht
Toen ik nog maar een kind was, leek ik al een klik te hebben met verschillende dieren: Ik was graag bij ze en dieren kwamen ook makkelijk naar mij toe. Een rustige wandeling in het dorp of een avontuurlijke tocht door het bos is geen enkel probleem voor mij. Ik heb al met verschillende hondenrassen gewandeld en ik sta te popelen om jouw viervoeter te mogen uitlaten!

Petsitter Brecht: geëvalueerd met 5.0 door 12 klanten

Populaire dienstaanvragen: dierenoppas Brecht, pet sitting in Brecht, dierenopvang Brecht, dierenpension Brecht ,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur of dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Fantastische ervaring, onmiddelijk veel respons, heel transparant en gebruiksvriendelijk. ”
Poezen oppas gezocht
Thomas raadt Katoo aan Katoo
“ “ Uitgebreid netwerk" en makkelijk contact leggen met allerlei vakmannen/vrouwen. ”
Oppas hond/kat
Frans raadt Marie-catharine aan Marie-catharine
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Mee met de honden gaan wandelen. Ik kan er maar 1 hanteren omwille van operatie.
Lisa raadt Luc aan Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen dierenoppas in Brecht

De laatste aanvragen in de categorie pet sitting in Brecht

Huisdieren - Iemand nodig die met de hond moet wandelen? - Sitter - Opvang Lieve Labrador Beagle - dogsitting - House sitting op onze Balou - hondenopvang - Mijn dieren opletten bij mij thuis
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden