petsitter Brecht

Ontdek talentvolle petsitters in Brecht

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Brecht

Petsitter in Brecht (2960) - Kristof
Kristof
Brecht
5/5 (5 reviews)
Hallo, ik ben Kristof een echte kattenliefhebber. Ik heb jarenlange ervaring met de dieren en kan zeer goed hun noden en wensen begrijpen. Ik kom met plezier op je katten passen! Spelen, voeden, kattenbak verschonen, ze zijn in goede handen!
Petsitter in Brecht (2960) - Lynn
Lynn
Brecht
5/5 (4 reviews)
Hoi iedereen, mijn naam is Lynn en ik heb een grote passie voor dieren, met in het bijzonder honden. Ik heb een diploma hondentrimmer en uitbater honden- en kattenpension. Een volledige trimbeurt of enkel de knoopjes eruit kammen, nagels knippen, oren uit kuisen? Ik beschik over het juiste materiaal en een grote hoeveelheid goesting. Hopelijk tot snel want ik kijk er al naar uit!
Petsitter in Brecht (2960) - Steven
Steven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brecht
5/5 (2 reviews)
Ik hou van alle dieren en wil ze met liefde verzorgen 💖. Ook wandelen, verzorgen tijdens uw vakantie, naar de dierenarts gaan alles is mogelijk. zowel kleine als grote dieren.
Petsitter in Brecht (2960) - Jari
Jari
Brecht
5/5 (1 reviews)
Wilt u iemand die met uw hond gaat wandelen geen probleem ik ben er voor u laat me vluk iets weten en ik wil heel graag met uw hond gaan wandellen mvg jari
Petsitter in Brecht (2960) - Florien
Florien
Brecht
5/5 (1 reviews)
Ik ben een rustig persoon die dieren goed kan aanvoelen en ik wandel heel erg graag. Ook ben ik heel geduldig en kan ik echt genieten van het gezelschapvan dieren. Zelf heb ik ook 3 katten en 2 honden.
Petsitter in Brecht (2960) - Naomi
Naomi
Brecht
Nieuw
Ik pas nu al een jaar 2-3 bij mensen thuis op hun dieren en ik verzorg niet alleen honden ook de andere dieren die aanwezig zijn. Planten water geven en de brievenbus leegmaken is ook geen probleem. Ik ben niet vuil om mijn handen vuil te maken, en ik geef graag de dieren extra aandacht. Ik wil dat ze zich goed voelen ondanks dat de eigenaar er dan niet is.
Petsitter in Brecht (2960) - Anouk
Anouk
Brecht
Nieuw
Van jongsaf ben ik heel veel bezig met/voor dieren. Ik heb altijd paardgereden en heb in mijn ouderlijk huis twee katten gehad. Ook met honden kom ik goed overeen en vind het fijn om op dieren te passen of te verzorgen. Ze zijn bij mij in goede handen 😊.
Petsitter in Brecht (2960) - Stephanie
Stephanie
Brecht
Nieuw
Ik ben al van jongsaf aan met dieren bezig. Ik heb zelf een Stafford van 1,5 jaar 2 katten en een paard. Als u hulp nodig heeft met het verzorgen van u kat of hond doe ik dat met plezier ! Ook train ik paarden en geef ik les!
Petsitter in Brecht (2960) - Nathalie
Nathalie
Brecht
Nieuw
Graag kom ik bij u thuis om voor uw dier (honden, katten, knaagdieren,...) te zorgen. Ik heb voornamelijk ervaring met honden, katten en konijnen. Voederen, medicatie toedienen, borstelen, spelen, knuffelen, buiten laten, verblijf verschonen, trainingsmomenten,... is wat ik graag voorzie voor uw dier.
Petsitter in Brecht (2960) - Jana
Jana
Brecht
Nieuw
Toen ik nog maar een kind was, leek ik al een klik te hebben met verschillende dieren: Ik was graag bij ze en dieren kwamen ook makkelijk naar mij toe. Een rustige wandeling in het dorp of een avontuurlijke tocht door het bos is geen enkel probleem voor mij. Ik heb al met verschillende hondenrassen gewandeld en ik sta te popelen om jouw viervoeter te mogen uitlaten!
Petsitter in Brecht (2960) - Liesbeth
Liesbeth
Brecht
Nieuw
Als grote dierenvriend wil ik gerust op uw viervoeters komen passen! Zowel katten als hond (groot of klein) zijn geen probleem. Ook voor andere huisdieren kunt u me bereiken!
Petsitter in Brecht (2960) - Yoni
Yoni
Brecht
Nieuw
Hier thuis heb ik een heel grote tuin, waarin je hond lekker kan ravotten. Ook is er na 10 minuutjes stappen een bos met een groot veld waarin je hond zelfs nóg meer kan spelen! Ik kan enkel op honden passen aangezien ik hier zelf ook een hond heb, maar die is helaas niet gewend aan andere dieren.
Petsitter in Brecht (2960) - Anke
Anke
Brecht
Nieuw
Ik ben studente diergeneeskunde dus heb al heel wat ervaring in de omgang met dieren. Ik heb ook achtergrondkennis over het gedrag van deze dieren en weet dus hoe er mee om te gaan.
Petsitter in Brecht (2960) - Christel
Christel
Brecht
Nieuw
Omdat ik een dieren vriend ben, heb thuis ook altijd dieren Gehad en er bezig geweest , ik vind het altijd leuk dat ik iets kan doen met dieren waar de eigenaars geen tijd hebben
Petsitter in Brecht (2960) - Linsy
Linsy
Brecht
Nieuw
hallo .ik zoek wat ontspanning ,ik en honden komen goed met elkaar overweg wandelen doe ik graag maar vooral ook met een vierpoter naast men zij .heb je hulp nodig om af en toe je hond buiten te laten ik ja daar met helpen
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Brecht: geëvalueerd met 5.0 door 13 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Brecht, pet sitting in Brecht, dierenopvang Brecht, dierenpension Brecht ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie pet sitting in Brecht

Opvang Puppy van 11 weken voor namiddag - Mijn hondjes zoeken voor een paar dagen een thuis - Dagelijkse wandeling met mijn hond, want ik moet p worden aan mijn heup - Kat Brammeke - Huisdieren - Iemand nodig die met de hond moet wandelen? - Sitter - Opvang Lieve Labrador Beagle - dogsitting - House sitting op onze Balou - hondenopvang - Mijn dieren opletten bij mij thuis
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden