petsitter Hove

Ontdek talentvolle petsitters in Hove

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Hove

Petsitter in Lint (2547) - Joni
Joni
Lint
4.57/5 (7 reviews)
Ik heb sinds ik kind was altijd honden gehad. Nu heb ik sinds 6 jaar ook zelf terug een hond, een American Stafford. Veel mensen zeggen me ook dikwijls dat ik goed met honden kan omgaan en dat die beestjes zich altijd snel op hun gemak voelen bij mij.
Petsitter in Mortsel (2640) - Thomas
Thomas
Mortsel
4.8/5 (5 reviews)
Ik ben opgegroeid met veel verschillende dieren, hier ben ik tot op heden nog steeds mee bezig. Zelf ben ik het baasje van een karaktervolle mechelse herder. Vogels, honden, katten, vissen, paarden, ... ik kan met allemaal overweg. Oppassen, verzorgen heeft u hier nood aan? Dan bent u bij de juiste persoon.
Petsitter in Mortsel (2640) - Annick
Annick
Mortsel
5/5 (5 reviews)
Niets zo belangrijk dat onze huisdiertjes zo weinig mogelijk stress ervaren als hun baasjes, niet bij hen kunnen zijn. Ik verzorg ze dan ook graag en zal er alles aan doen om hen gerust te stellen. Fluffy groetjes
Petsitter in Mortsel (2640) - Laurine
Laurine
Mortsel
5/5 (3 reviews)
Met veel plezier wandel ik met uw hond, naar wens. Ik kan ook met redelijk sterke honden overweg die trekken onderweg bijvoorbeeld. Dagelijks ga ik samen met mijn vriend en onze hond wandelen, ik doe dit dus zeer graag. Ik ben flexibel inzetbaar en kan me makkelijk vrijmaken om te gaan wandelen.
Petsitter in Mortsel (2640) - Stefaan
Stefaan
Mortsel
3.67/5 (3 reviews)
Ik zelf ben altijd met honden opgegroeid en heb ook een hond , en Ik zelf heb veel geduld met honden .en ik vind met honden kan je een bepaalde vriendschap opbouwen
Petsitter in Antwerpen (2030) - Sofie
Sofie
Antwerpen
4.67/5 (3 reviews)
Ik kom bij jou thuis eens kijken naar de huisdieren, water en eten geven, kattenbak opkuisen, wandelen met je huisdier,... Je kan zelf aangeven wat je nodig hebt. Ik ben vanaf (ongeveer) 17u beschikbaar op ma-do. Vrijdagen en in het weekend kan ik geregeld meerdere huisbezoeken doen op een dag.
Petsitter in Hove (2540) - Julie
Julie
Hove
5/5 (1 reviews)
Ik ben opgegroeid met honden, katten, vissen, hamsters, konijnen, schildpadden... In Hove wonen we achter een basisschool waar er ook ezels, kippen, geiten en schapen rondlopen. Hier heb ik dus ook een beetje ervaring mee. Ik kijk er al vast naar uit om met veel liefde en plezier voor jouw huisdiertje te zorgen!
Petsitter in Antwerpen (2030) - Kimberley
Kimberley
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
M
Petsitter in Hove (2540) - Denice
Denice
Hove
5/5 (1 reviews)
Ik ga echt graag wandelen, een paar jaar terug ging ik altijd mee de honden uitlaten. Maar wie zegt dat alleen honden graag wandelen wie weet bestaan er ook speciale dieren om mee te wandelen. Ik ben een echte dierenvriend en hou van alle dieren zowel klein als wat groter
Petsitter in Kontich (2550) - Ashley
Ashley
Kontich
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf 2 honden. Ik ben bekend met grote en kleine rassen en laat mezelf nog altijd bijscholen in alles wat met honden te maken heeft. Ik ga ook met mijn eigen honden steeds naar de les
Petsitter in Mortsel (2640) - Cath
Cath
Mortsel
5/5 (1 reviews)
Natuurlijk wil je dat jouw geliefde huisdier(tje) in goede handen is! Hij of zij zal liefdevol worden opgevangen en niets tekort komen!
Petsitter in Edegem (2650) - Mikki
Mikki
Edegem
5/5 (1 reviews)
Moet u even op vakantie? Heeft u een trouwfeest of komt er iets onverwacht tussen waardoor u het huis uit moet? Dan ben ik jullie oplossing! Ik ben al heel mijn leven gek van hondjes en katten, maar ook andere dieren. Ik zorg dus met alle plezier voor jullie huisdieren dat jullie met een gerust hart het huis kunnen verlaten! Ik heb zelf een hondje die Pipa heet en ze is bijna 8 maanden oud.
Petsitter in Mortsel (2640) - Charlotte
Charlotte Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mortsel
5/5 (1 reviews)
Ik ben een echte dierenliefhebster en zelf thuis opgegroeid met den hond. Je hond zal helemaal tot rust komen. Maar zal ook dood op zijn van alle aandacht die ik hem zal geven. je viervoeter is in veilige handen.
Petsitter in Hallaar (2220) - Sebastiaan
Sebastiaan
Hallaar
5/5 (1 reviews)
Ik heb ondertussen al 12 jaar mijn hondje Nera en ondanks we de eerste 3 jaar in een stad woonde zocht ik toch altijd de beste plekjes uit om te kunnen gaan wandelen met haar. Daarna verhuisd naar een landelijk gebied en dit was natuurlijk zalig! Gaan wandelen in bossen, rustige straten,.. Het belangrijkste vind ik dat je hond zich veilig gaat voelen en zal uitkijken naar het gaan wandelen
Petsitter in Mortsel (2640) - Koen
Koen
Mortsel
5/5 (1 reviews)
Ik weet hoe belangrijk het is om in alle rust uw schatje te kunnen achterlaten bij iemand die er 100% voor gaat. Jullie wensen zijn belangrijk en ik zal die maximaal vervullen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel petsitters in Hove

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Hove: geëvalueerd met 4.85 door 35 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Hove, pet sitting in Hove, dierenopvang Hove, dierenpension Hove ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden