petsitter Wilrijk

Ontdek talentvolle petsitters in Wilrijk

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Wilrijk

Petsitter in Mortsel (2640) - Erin
Erin
Mortsel
4.98/5 (56 reviews)
Ik heb zelf al veel huisdieren gehad, hamsters, katten, waterschildpadden,.. Ik hou ervan om ze aandacht te geven en om ermee bezig te zijn. Ik zou super graag op jullie hondjes of katten willen passen!
Petsitter in Wilrijk (2610) - Anne
Anne
Wilrijk
4.83/5 (35 reviews)
Hallo! Ik ben Anne, onlangs gepensioneerd. Ik heb een diploma van master in de Franse taalkunde en literatuur. Professioneel ben ik actief geweest als vertaler in de elektriciteit- en gassector, laats bij Eandis. U kunt beroep op mij doen voor bijlessen Frans, vertalingen, herlezen van proefschriften. Ik hou ook heel veel van dieren. U kunt mij ook contacteren als oppas of om uw hond uit te laten.
Petsitter in Berchem (2600) - Elsie
Elsie
Berchem
5/5 (33 reviews)
Ik ben een enorme dierenvriend, spijtig genoeg heb ik zelf geen hond. Daarom ging ik vaak met de hond van mijn buurvrouw wandelen. Alsook heb ik in heg buitenland gewoond en mijn roommates hadden een Husky waar ik ook dagelijk mee ging wandelen en spelen!
Petsitter in Antwerpen (2018) - Gabriella
Gabriella
Antwerpen
5/5 (27 reviews)
I am in love with dogs and cats, I have both. Helping you with the care of your pet will not be a problem, actually I really like to spend some time with pets
Petsitter in Berchem (2600) - Joke
Joke
Berchem
5/5 (15 reviews)
Hey! :D Ben je op zoek naar iemand die op je hond (of ander huisdier) zou kunnen passen of uitlaten? Dan help ik je graag! Ik heb zelf een hondje (Tommy) en heb ervaring met het zorgen voor andere honden. Ik ben ook in het bezit van een diploma van EHBO voor honden en de Cognitieve Ontw. Voor een kleine meerprijs geef ik ook graag wat training. Als ik je kan helpen, stuur gerust een berichtje!
Petsitter in Wilrijk (2610) - Jill
Jill
Wilrijk
4.2/5 (10 reviews)
Ga je op vakantie of moet je ergens naartoe? Geen probleem! Ik let graag op jouw lieveling in zijn/haar vertrouwde omgeving of bij mij thuis. Even chatten? Ik hoor graag wat jouw hond en/of kat het liefste doet. Zo kunnen we een planning opstellen naar jouw wens en op maat van jouw hond en/of kat. Speeltje gooien, borstelen, knuffelen, ... Het kan allemaal! Hopelijk tot snel? 🐶🐱
Petsitter in Wilrijk (2610) - Koen
Koen
Wilrijk
5/5 (6 reviews)
Hallo iedereen. Ik hou van dieren. Als u vragen heeft over mij schiet maar. Voor dieren doe ik alles... zeg maar gerust wat u verwacht dan komt het in orde.
Israel is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Petsitter in Antwerpen (2020) - Israel
Israel
Antwerpen
5/5 (5 reviews)
Ik vind honden heel tof en als ik iemand kan helpen door te komen oppassen wil ik hier zeker moeite in steken. Natuurlijk hoort daar ook uitlaten van de hond bij.
Petsitter in Antwerpen (2020) - Soraya
Soraya Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (4 reviews)
Ik heb zelf een hond waar ik veel tijd en liefde in heb gestoken aangezien zij een rescue hond was. Heb ook altijd honden en katten gehad vanaf ik klein was.
Petsitter in Mortsel (2640) - Laurine
Laurine
Mortsel
5/5 (3 reviews)
Met veel plezier wandel ik met uw hond, naar wens. Ik kan ook met redelijk sterke honden overweg die trekken onderweg bijvoorbeeld. Dagelijks ga ik samen met mijn vriend en onze hond wandelen, ik doe dit dus zeer graag. Ik ben flexibel inzetbaar en kan me makkelijk vrijmaken om te gaan wandelen.
Petsitter in Hoboken (2660) - Diane
Diane
Hoboken
5/5 (3 reviews)
Ben gek op honden en poezen,door mijn full time job heb ik de tijd niet en zou een hondje meer alleen zijn dan dat het baasje er zou zijn. Door te gaan wandelen met het hondje/hond van iemand waar het niet voor lukt maak ik iedereen blij,het baasje,?onze viervoetige vriend en mezelf. Hopelijk tot snel.
Petsitter in Hoboken (2660) - Yenthe
Yenthe
Hoboken
5/5 (3 reviews)
Ik zie graag dieren dus ik kom graag al is het maar eenmalig. De dieren in hun eigen omgeving zien is het fijnste. Dan voelen ze zich meer op hun gemak
Petsitter in Hoboken (2660) - Hanae
Hanae
Hoboken
5/5 (3 reviews)
Katten zijn één van mijn lieveling dieren. Ik heb vaker opgepast op de kat van mijn nichtje. Ook die van mijn vriendin. Ik hou van katten en vooral het spelen met hen.
Petsitter in Edegem (2650) - Piessens
Piessens
Edegem
5/5 (2 reviews)
Van jongsafaan ben ik al een dierenvriend. ben opgegroeid tussen honden en katten, heb zelf een cavia, konijn, reptiel, vissen gehad en heb momenteel zelf ook een hondje die ik doodgraag zie. en ga graag met de hond wandelen.
Petsitter in Antwerpen (2020) - Bieke
Bieke
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
ik ga zelf dagelijks wandelen met mijn 2 honden. In de schoolvakanties ( ik studeer momenteel aan de hoge school) kan ik extra wandelingen doen met een extra hond. Ik kan er mee gaan wandelen in de buurt van Geel of mee naar een losloopweide als hij in de auto kan
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel petsitters in Wilrijk

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Wilrijk: geëvalueerd met 4.82 door 247 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Wilrijk, pet sitting in Wilrijk, dierenopvang Wilrijk, dierenpension Wilrijk ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden