wandelen met hond Mortsel

Hulp voor wandelen met hond in Mortsel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hondenwandelaars in de buurt van Mortsel

Wandelen met hond in Mortsel (2640) - Erin
Erin
Mortsel
4.98/5 (56 reviews)
Ik ben een hele grote dierenvriend. Ik heb zelf momenteel een kat waar ik veel aandacht en liefde aan geef maar ik heb altijd al graag een hondje gehad maar dat gaat niet super goed samen met mijn kat. Daarom zou ik heel graag met hondjes willen gaan wandelen door dit platform!
Wandelen met hond in Wilrijk (2610) - Anne
Anne
Wilrijk
4.83/5 (35 reviews)
Ik ben een echte dierenvriend en beleef veel plezier aan de omgang met huisdieren, vooral honden. Ik heb het vermogen om binnen een korte tijd een goede band met dieren op te bouwen. Ik bied u mijn diensten aan om met uw hond te gaan wandelen. Zo kan hij ook eens zijn pootjes uitstrekken.
Wandelen met hond in Berchem (2600) - Joke
Joke
Berchem
5/5 (15 reviews)
Hey! :D Ben je op zoek naar iemand die op je hond (of ander huisdier) zou kunnen passen of uitlaten? Dan help ik je graag! Ik heb zelf een hondje (Tommy) en heb ervaring met het zorgen voor andere honden. Ik ben ook in het bezit van een diploma van EHBO voor honden en de Cognitieve Ontw. Voor een kleine meerprijs geef ik ook graag wat training. Als ik je kan helpen, stuur gerust een berichtje!
Wandelen met hond in Mortsel (2640) - Annick
Annick
Mortsel
5/5 (5 reviews)
Thuis zijn we opgegroeid met 2 honden, dat we dolgraag zagen en vaak mee ravotten en wandelden. Ondertussen heb ik 2 katten (een oude lieve sloeber) en een kleine deugniet van 1 jaar, die voor leven in de brouwerij zorgt. Ik zie dolgraag dieren en hecht er belang dat ze gelukkig zijn in hun thuisomgeving.
Wandelen met hond in Borsbeek (2150) - Yann
Yann
Borsbeek
4.75/5 (4 reviews)
Heb zelf al 5 jaar men eigen kleine beste vriend ! Een american bully Aiko genaamd . Dus heb niet echt schrik van grotere honden .. zo lang ze goed opgevoed zijn. Zie graag honden !
Wandelen met hond in Mortsel (2640) - Laurine
Laurine
Mortsel
5/5 (3 reviews)
Met veel plezier wandel ik met uw hond, naar wens. Ik kan ook met redelijk sterke honden overweg die trekken onderweg bijvoorbeeld. Dagelijks ga ik samen met mijn vriend en onze hond wandelen, ik doe dit dus zeer graag. Ik ben flexibel inzetbaar en kan me makkelijk vrijmaken om te gaan wandelen.
Wandelen met hond in Mortsel (2640) - Stefaan
Stefaan
Mortsel
3.67/5 (3 reviews)
Ik zelf ben altijd met honden opgegroeid en heb ook een hond , en Ik zelf heb veel geduld met honden .en ik vind met honden kan je een bepaalde vriendschap opbouwen
Wandelen met hond in Berchem (2600) - Lindsay
Lindsay
Berchem
4.33/5 (3 reviews)
Zelf heb ik een dwergkeesje, waar ik elke dag 3 keer met buiten ga. Onze tuin is niet zo heel groot. Op 10 minuutjes stappen is er een groot park en daar leeft hij zijn eigen altijd uit! Ik voel me dan altijd gelukkig als ik mijn dwergkeesje gelukkig zie! Ik ben een enorme dierenvriend en doe dit oprecht graag!
Wandelen met hond in Deurne (2100) - Elodie
Elodie
Deurne
5/5 (3 reviews)
Ik heb zelf 10 jaar een hond gehad en hou van het enthousiasme dat een hond kan uitstralen. Ik wandel graag dus dat is twee vliegen in één klap! Lange of korten tochten, alles kan!
Wandelen met hond in Antwerpen (2030) - Sofie
Sofie
Antwerpen
4.67/5 (3 reviews)
Ik ben sinds de zomer 2022 gestart met het uitlaten van honden in mijn buurt, dit met grote als kleine honden of 2 honden tegelijk. Ook met honden met asielachtergrond en getraumatiseerde honden. Ik heb een rustige aanpak en luister vooral naar de tips van het baasje. Alle honden zijn anders en moeten aan de oppas wennen. De lengte van de wandeling hangt af van de hond en zijn benodigdheden.
Wandelen met hond in Antwerpen (2018) - Adriana
Adriana
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
Dagelijks zoek ik de mooiste groene plekken op regio Antwerpen-Berchem om samen met uw hond de wereld van de natuur op te snuffelen. Ik ben heel Flexibel omtrent uren. Stipt, kwalitatief en liefdevol. Afhankelijk van wat uw hond nodig heeft, pas ik me heel goed en graag aan aan de gewenste noden. Een huisbezoek, een wandeling, een knuffel!
Wandelen met hond in Edegem (2650) - Piessens
Piessens
Edegem
5/5 (2 reviews)
Van jongsafaan ben ik al een dierenvriend. ben opgegroeid tussen honden en katten, heb zelf een cavia, konijn, reptiel, vissen gehad en heb momenteel zelf ook een hondje die ik doodgraag zie. en ga graag met de hond wandelen.
Wandelen met hond in Mortsel (2640) - Amélie
Amélie
Mortsel
5/5 (2 reviews)
Ik ben een grote dierenvriend, ik heb zelf 2 honden en 3 katten, om die reden kan ik niet opvangen bij mij thuis, maar ik ben zeker beschikbaar om met uw viervoeter te komen wandelen, eten geven en gezelschap houden.
Wandelen met hond in Antwerpen (2018) - Goele
Goele
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Met veel enthousiasme ga ik met je hondje wandelen (en spelen). In het weekend heb ik meer tijd en zie ik ook lange wandelingen zeker zitten! Contacteer me gerust. :)
Wandelen met hond in Edegem (2650) - Michael
Michael
Edegem
5/5 (2 reviews)
Heel leuk om te wandelen met honden, altijd goed om buiten te komen. momenteel ga ik dagelijks bijna met golden retriever wandelen in edegem. leuk om buiten te komen
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel hondenwandelaars in Mortsel

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenwandelaar Mortsel: geëvalueerd met 4.86 door 162 klanten

Populaire dienstaanvragen

dog walking Mortsel, hondenuitlaatdienst Mortsel, hondenwandelaar Mortsel, dogwalker Mortsel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan wandelen met hond in Mortsel

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden