hondentoilettage Mortsel

Hulp voor hondentoilettage in Mortsel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hondentrimmers in de buurt van Mortsel

Hondentoilettage aan huis in Rumst (2840) - Anthony
Anthony
Rumst
5/5 (3 reviews)
De noden van uw vriend worden steeds vooropgesteld. Als u voor mij kiest respecteer ik dat door mij 100% te engageren. In september begin ik aan de opleiding voor Kynologisch gedragstherapeut bij Kyno-Coach Academie. 12 jaar ervaring met het zorgen voor honden.
Hondentoilettage aan huis in Antwerpen (2018) - Thomas
Thomas
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Een goeie wasbeurt, het nakijken en schoonmaken van de oren (zeker bij hangoren/langharige rassen), traanogen controleren, klitten en knopen verwijderen... Het is allemaal cruciaal om je hond tip top te houden! Je ziet er zelf toch ook graag verzorgd uit? :)
Hondentoilettage aan huis in Hoboken (2660) - Anaïs
Anaïs
Hoboken
5/5 (1 reviews)
ik heb al ervaring met oppassen bij grote en kleine honden ik weet hoe met ze om te gaan. Ik doe het super graag en het is mijn hobby met dieren bezig te zijn.
Hondentoilettage aan huis in Kontich (2550) - Ashley
Ashley
Kontich
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf 2 honden die op en top verzorgd zijn. Ook volg ik lessen over het algemene welzijn van de hond en alles wat daarbij komt kijken, verzorging dus uiteraard ook.
Hondentoilettage aan huis in Antwerpen (2018) - Kika
Kika
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Door de kennis vanuit mijn studies kan ik jullie helpen met de dagelijkse verzorging zoals: wassen, borstelen, nagels knippen, tanden poetsen en medicatie toedienen.
Hondentoilettage aan huis in Borgerhout (2140) - Aline
Aline
Borgerhout
1.0/5 (1 reviews)
Ik ben afgestudeerd in de richting Dierenverzorging en hen zelf thuis een leuke bende zitten. Ik weet wat ik doe en ben ook graag bezig met ze. Ik ken alles van honden en katten, weet hoe je ze moet opvoeden, ik babysit er graag op en sta er ook open voor voor lekker te wandelen. Borstelen, wassen.., is allemaal gekend
Hondentoilettage aan huis in Antwerpen (2050) - Emelina
Emelina
Antwerpen
Nieuw
door mijn richting krijg ik alles voorgeschoteld van verzorging tot training ik kan zowel wassen knippen plukken trimmen als nagels knippen oren reinigen medicatie geven wij krijgen dit door een profesionele hondentrimster aangeleerd onze leerkracht is 1 van de besten en daardoor leren wij ook alles correct
Hondentoilettage aan huis in Lier (2500) - Lisa
Lisa
Lier
Nieuw
Hallo ik ben Lisa. Ik ben een enorme dierenvriend. Ik heb zelf vrij veel huisdieren gered uit Spanje of het asiel. Ik weet veel van dieren en wil ze met liefde verzorgen.
Hondentoilettage aan huis in Duffel (2570) - Ellen
Ellen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Duffel
Nieuw
Hallo, ik ben een grote dierenvriend en droom al lang van een eigen hond. We wonen daarvoor spijtig genoeg te klein. Onze twee katten zijn wel mijn grote lieverds. Ik zou het wel leuk vinden om regelmatig met andere honden te kunnen gaan wandelen of er voor te zorgen. Vertel me wat ik moet doen, en ik doe het met veel liefde!
Hondentoilettage aan huis in Antwerpen (2060) - James
James
Antwerpen
Nieuw
Ik heb zelf een hond, Alaska 2 jaar oud bijna 3. Honden zijn mijn favoriete dieren, dus het zou een win win zijn dat ik hier ook nog eens iets kan bij verdienen.
Hondentoilettage aan huis in Antwerpen (2000) - Margot
Margot
Antwerpen
Nieuw
Ieder dier verdient een liefdevolle verzorging! De nagels van mijn kat zijn altijd mooi bijgeknipt en eens in de zoveel tijd krijgt hij een uitgebreide kambeurt. Ik heb niet erg veel ervaring met specifieke hondenverzorging, maar schrik niet snel terug en leer graag bij.
Hondentoilettage aan huis in Lier (2500) - Marcia
Marcia
Lier
Nieuw
Van jongsaf aan ben ik een enorme dierenvriend.Ik droomde er van om dierenarts te worden of iets dat met dieren te maken had. Ik ben bereid om tot u te komen en u dier te verzorgen in alle maten dat nodig is(Wandelen, in bad steken, eten geven, spelen ect..) ook ben ik bereid om elke dag als u dat vraagt langs te komen of even te checken als is dat 5min hoe u dier te het doet als u niet thuis bent
Hondentoilettage aan huis in Ranst (2520) - Diete
Diete
Ranst
Nieuw
Ik ben geen hondentrimmer maar ik kan wel honden wassen als dit nodig is en eventueel nodige medicatie toedienen, eten geven, borstelen,... Ik ben erg geduldig en alles gebeurd steeds op het tempo van de hond.
Hondentoilettage aan huis in Wilrijk (2610) - Claire
Claire
Wilrijk
Nieuw
Als dierenarts in opleiding en mijn eigen ervaring met honden weet ik wat een hond nodig heeft om lekker in zijn vel te zitten en goed te functioneren.
Hondentoilettage aan huis in Merksem (2170) - Robbe
Robbe
Merksem
Nieuw
Ik hep vroeger een hond ge had en zouw graag mensen willen helpen met honden uit laten en eten geven hep ervaring om een hond uit te laaten en eten te geven wegen had er zelf een groetjes robbe
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel hondentoiletteurs in Mortsel

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondentoilettage Mortsel: geëvalueerd met 4.33 door 8 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenkapper gezocht Mortsel, hondentrimmer Mortsel, hondenverzorging Mortsel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan hondentoilettage aan huis in Mortsel

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden