Vind de beste petsitter van Brasschaat

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Petsitter in Schoten (2900) - Kevin
Kevin
5/5 · 18 reviews
2900 Schoten
Ik heb een studie gedaan van dierenverzorger en ben ook in het bezit van een getuigschrift Dierenzorg. Ik ben zeer flexibel, vriendelijk, stress bestendig , hulpvaardig en een grote voorstander van dierenwelzijn. Ik heb 5 jaar ervaring met honden via vrijwilligerswerk in Dierenasiel Schoten.
Petsitter in Brecht (2960) - Kristof
Kristof
5/5 · 5 reviews
2960 Brecht
Hallo, ik ben Kristof een echte kattenliefhebber. Ik heb jarenlange ervaring met de dieren en kan zeer goed hun noden en wensen begrijpen. Ik kom met plezier op je katten passen! Spelen, voeden, kattenbak verschonen, ze zijn in goede handen!
Petsitter in Ekeren (2180) - David
David
4.6/5 · 5 reviews
2180 Ekeren
Doordat ik nu voltijds werk zou het egoïstisch zijn een hond in huis te nemen. Omdat ik 1 dag in de week alsook elke dag om 14.30 vrij ben, zou ik graag mijn diensten aanbieden om met uw favoriete viervoeter te gaan wandelen.
Petsitter in Brasschaat (2930) - Koen
Koen
5/5 · 4 reviews
2930 Brasschaat
Zie eerst en vooral graag dieren. Heb zelf geen honden momenteel door de drukte van mijn werk en gezin als alleenstaande papa en kan daardoor niet genoeg tijd schenken die een hond nodig heeft . Maar wil niet zeggen dat ik me niet kan vinden om dit in mijn vrije tijd te doen voor andere .
Petsitter in Brecht (2960) - Lynn
Lynn
5/5 · 3 reviews
2960 Brecht
Hoi iedereen, mijn naam is Lynn en ik heb een grote passie voor dieren, met in het bijzonder honden. Ik heb een diploma hondentrimmer en uitbater honden- en kattenpension. Een volledige trimbeurt of enkel de knoopjes eruit kammen, nagels knippen, oren uit kuisen? Ik beschik over het juiste materiaal en een grote hoeveelheid goesting. Hopelijk tot snel want ik kijk er al naar uit!
Petsitter in Kapellen (2950) - Bart
Bart
5/5 · 2 reviews
2950 Kapellen
Al heel mijn leven ben ik een grote hondenliefhebber. Thuis hebben wij een Siberische Husky van iets ouder dan een jaar. Ik heb voornamelijk ervaring met grote honden. -Siberische Hsuky -newfoundlander -flatcoated retrievers -canadese herders -bouviers -mechelse herders -...
Petsitter in Brecht (2960) - Steven
Steven Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 2 reviews
2960 Brecht
Ik hou van alle dieren en wil ze met liefde verzorgen 💖. Ook wandelen, verzorgen tijdens uw vakantie, naar de dierenarts gaan alles is mogelijk. zowel kleine als grote dieren.
Petsitter in Kapellen (2950) - Babeth
Babeth
5/5 · 1 reviews
2950 Kapellen
Hoi, Ik ben Babeth uit Kapellen. Ik ben zeer sociaal, flexibel en behulpzaam. Ik zie enorm graag dieren en sta er graag om op je huisdieren te passen. Indien je dus iemand zoekt om op je lieve hond, kat, konijn of een ander dier te letten, of andere klusjes. Dan ben ik je graag tot dienst.
Petsitter in Kapellen (2950) - Annelies
Annelies
4.0/5 · 1 reviews
2950 Kapellen
Hoi, ik ben Annelies, leerkracht van beroep en pas graag op uw kat(ten)! Ook gewoon langskomen om eten te geven doe ik met alle plezier. Ik beschik over een eigen wagen en kan gemakkelijk tot u komen.
Petsitter in Wuustwezel (2990) - Glenn
Glenn
5/5 · 1 reviews
2990 Wuustwezel
Zoals op mijn profiel beschreven, ben ik altijd al een dierenvriend geweest. Ik wandel graag veel. Dat deed ik ook met mijn hond, die van het dierenasiel en die van vrienden waar ik soms op pas. Ik heb nu geen hond, jammer genoeg want het is altijd leuker om een fikse wandeling te maken met een maatje erbij! Ik pas ook graag op uw hond bij u, of bij mij kan ook. Ze zullen hun beweging alvast zeker krijgen dan, want dan maak ik lange wandelingen.
Petsitter in Wuustwezel (2990) - Jonas
Jonas
4.0/5 · 1 reviews
2990 Wuustwezel
Van kinds af aan ben ik een grote dierenvriend. Zelf heb ik 1 hond (bullmastif). Ook heb ik nog een kennel gehad. Ik ben beschikbaar om u hond uit te laten, op te passen,... U hond zal bij mij veel liefde ervaren en zeker en vast gelukkig zijn!
Petsitter in Schoten (2900) - Sander
Sander
5/5 · 1 reviews
2900 Schoten
Ik ben een vogelspotter die ook een gezonde interesse heeft in alle andere diersoorten. Ik heb al vaak op de cavia's van de buren gepast of op onze eigen hond. Ik kan uw huisdier leren kennen in Schoten en omstreken.
Petsitter in Brasschaat (2930) - Kristof
Kristof
5/5 · 1 reviews
2930 Brasschaat
Petsitter in Schoten (2900) - Kaylee
Kaylee
5/5 · 1 reviews
2900 Schoten
Ik ga graag eens een wandeling maken met u hond! Ik ben opgegroeid met honden van kleins af aan. Ik ben een echte dierenvriend. Dit is ook voor mij een leuk tijd verdrijf omdat ik graag met dieren bezig ben.
Petsitter in Brasschaat (2930) - Tatiana
Tatiana
5/5 · 1 reviews
2930 Brasschaat
Ik hou veel van dieren en wil hen dan ook alles geven wat ze nodig hebben. Ikzelf heb een kleine tuin maar woon vlakbij verschillende bossen waar ik uw hond mee naartoe zou nemen.

Petsitter Brasschaat: geëvalueerd met 4.84 door 47 klanten

Populaire dienstaanvragen: dierenoppas Brasschaat, pet sitting in Brasschaat, dierenopvang Brasschaat, dierenpension Brasschaat ,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur of dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Fantastische ervaring, onmiddelijk veel respons, heel transparant en gebruiksvriendelijk. ”
Poezen oppas gezocht
Thomas raadt Katoo aan Katoo
“ “ Uitgebreid netwerk" en makkelijk contact leggen met allerlei vakmannen/vrouwen. ”
Oppas hond/kat
Frans raadt Marie-catharine aan Marie-catharine
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Mee met de honden gaan wandelen. Ik kan er maar 1 hanteren omwille van operatie.
Lisa raadt Luc aan Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie pet sitting in Brasschaat

Hondenoppas gezocht - 2 lieve husky’s zoeken een tijdelijke opvang. - Oppas gezocht 1 dag per week - Een week Petzitten op oud Maltesertje. - Babs de maltezer zoekt logeerplek - Wandelen met hond - Wandelen met hond - Wassen Duitse scheper - Oppas puppy - Catsitter gezocht voor binnenkat - oppas voor hond, korte en lange perioden - oppas voor korte en lange periodes - dogsitting - Bijhouden van een mannelijke Cairn terrier - Eten geven kat twee dagen in Brasschaat zeer bange kat gesteriliseerde kater bang van mensen kan dat wie kan my hel - Hondenwandelaar gezocht - Oppas puppy 17 weken oud Frans bulldogje toefje - Dieren - Oppas bij de petsitter : Honden - Oppas hond - Honden oppas 3x /week pomeriaan - Weekend van 24 juli - honden oppas - honden knippen aan huis - Vaste dog boarding sitter voor vakanties en dagje weg - huisbezoek - Dieren - Oppas bij eigenaar : Katten - oppas hond 5 dagen krokusvakantie in brasschaat - hondentrimster - Cocker zwart reu a 5 j oppas dagelyks enkele uurtjes - Doggysit dagopvang v 10 tot 15 u - hondentrimmer - Opvang - Dieren - Oppas bij de petsitter : Honden - Oppas voor 3 border collies - Oscar - Dieren - Oppas bij de petsitter : Honden - Wie komt onze 2 kippen verzorgen tijdens onze vakantie? - oppas voor mijn 2 kleine hondjes voor door de week overdag - Wandelen met hondje - ben in het voorjaar herhaaldelijk op reis . wie geeft mijn poes eten en verschoont haar poezenbak? - Oppas van oud op nieuw - Zoek doggysit voor mijn engelse cocker - honden oppas - Oppas gezocht voor Duitse Herder - opvang hond - Ik zoek jonge dame om onze poes eten te geven - Hond opvangen tijdens vakantie - een ganse zaterdag in juli+een ganse zaterdag in augustus - 2 poezen bijhouden tijdens vakantie juni - Oppas voor hondje - Onze bruine labrador zoek een thuis voor 1 maand - oppas hond paasvakantie - Thuisopvang voor 1 kleine en 1 grote hond - Dogsitting - Oppas zaterdag avond as Engelse cocker
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden