petsitter Wommelgem

Ontdek talentvolle petsitters in Wommelgem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Wommelgem

Petsitter in Deurne (2100) - Jan
Jan
Deurne
4.75/5 (24 reviews)
Ben 22 jaar actief geweest in hondensport ,was deelnemer voor België aan het wereldkampioenschap in Ljubljana -Slovenië , was gediplomeerd lesgever , in hondenclubs , vroeger I.W.R nu I.G.P. genoemd
Petsitter in Ranst (2520) - Femke
Femke
Ranst
4.86/5 (7 reviews)
Ik heb zelf drie katten, 1 hond en 1 waterschildpad. Ik verzorg bij mijn oma nog een konijntje en wilde katten. Ik heb 1 jaar ervaring met asielhonden en katten. Ik heb veel tijd om voor dieren te zorgen. Dus contacteer me gerust.
Petsitter in Borsbeek (2150) - Yann
Yann
Borsbeek
4.75/5 (4 reviews)
Heb zelf al 5 jaar men eigen kleine beste vriend ! Een american bully Aiko genaamd . Dus heb niet echt schrik van grotere honden .. zo lang ze goed opgevoed zijn. Zie graag honden !
Petsitter in Wijnegem (2110) - Ina
Ina
Wijnegem
5/5 (2 reviews)
Ik heb zelf een hond gehad waar ik alles voor deed! Daarol vind ik het belangrijk dat honden de liefde krijgen die ze verdienen. Hierin wil ik zeker mijn steentje bijdragen. Zeker wanneer iemand zelf niet genoeg tijd heeft of even niet kan.
Petsitter in Antwerpen (2030) - Julie
Julie
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Hey allemaal! Geen zin om je hond bij iemand af te zetten, omdat je hond graag in zijn trouwe omgeving blijft? Geen probleem! Ik kom met plezier naar je toe. Alles voor dieren ;). Ik heb zelf twee labradors bij mijn mama, waar ik jaren voor gezorgd heb. Zoek je dus iemand met ervaring? Dan ben je aan het juiste adres!
Petsitter in Deurne (2100) - Livia
Livia
Deurne
5/5 (2 reviews)
Vanaf toen ik klein was hield ik al superveel van honden. Mijn ouders wouden nooit een hond omdat ze er niet voor zouden kunnen zorgen omdat ze allebei veel werken. Daarom ga ik vaak met de hond wandelen van de buren en dat is altijd zo een rustgevend moment.
Petsitter in Ranst (2520) - Dieter
Dieter
Ranst
5/5 (1 reviews)
Ik heb een Duitse Herder en loop hier school mee, Ik houd enorm veel van dieren, heb een grote tuin en maak lange wandelingen. Mijn dieren zijn enorm verzorgd en komen niets tekort. Hij slaapt binnen in een bench.
Petsitter in Borsbeek (2150) - Frank
Frank
Borsbeek
5/5 (1 reviews)
Wij hebben zelf een kat en ik ben in het algemeen dol op katten. De relatie met onze kat is zeer goed en ik weet met bijna alle dieren vriendschap te onderhouden. Mocht u hulp nodig hebben met de verzorging van uw kat, contacteer mij en geeft u aan welke periode.
Petsitter in Deurne (2100) - Annelies
Annelies
Deurne
5/5 (1 reviews)
Zelf ben ik in het bezit van een beagle die momenteel 1,5 jaar is. Ik ga met haar dagelijks minstens één uur wandelen. Ik merk dat het niet altijd evident is om hier tijd voor te vinden, dus wil graag anderen hierbij helpen.
Petsitter in Deurne (2100) - Paulien
Paulien
Deurne
5/5 (1 reviews)
Ik hou enorm van hondjes. Ik woon nog thuis en mag van mijn ouders geen hondje in huis nemen. Daarom ga ik heel graag wandelen met de hondjes van anderen ;-)
Petsitter in Broechem (2520) - Eva
Eva
Broechem
5/5 (1 reviews)
Naast mijn grote liefde voor dieren ben ik ook betrouwbaar. Ik heb respect voor iedereen. Heeft je diertje gezelschap nodig, fris water, een knuffel of eten? Dan kom ik graag bij je langs.
Petsitter in Borsbeek (2150) - Sally
Sally
Borsbeek
5/5 (1 reviews)
Hallo Ik ben sally en ben mama van 2 meisjes va´ 8 en 6 en hondje chihuahua 1j . Wij zouden graag op uw hondje passen als u op vakantie gaat , liefst kleine rassen. Wij heb een afgesloten tuin en wandelgelegenheid in de buurt. Contacteer ons maar bij vragen !
Petsitter in Ranst (2520) - Dave
Dave
Ranst
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een stafford maar word dit jaar 16jaar en is niet meer in staat om te gaan wandelen want ik zeer hard mis dus dacht ik via deze weg andere mensen te helpen om met hun hond te gaan wandelen, ben een echte dierenvriend die altijd het beste van zich zelf geeft. Mvg Dave
Petsitter in Wijnegem (2110) - Femke
Femke
Wijnegem
5/5 (1 reviews)
Ik heb een hart voor dieren. Het geeft een fijn gevoel om te zien hoe een hond kan genieten van een wandeling. Als het nodig is kom ik graag al eens langs, zodat de hond kan wennen.
Petsitter in Deurne (2100) - Benjamin
Benjamin
Deurne
5/5 (1 reviews)
Ik heb een hond en een poes thuis en ik hou van dieren. Sommige mensen hebben het druk, waardoor ik graag mijzelf wil aanbieden om deze mensen te helpen door men hun hond een wandeling te gaan maken.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel petsitters in Wommelgem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Wommelgem: geëvalueerd met 4.96 door 49 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Wommelgem, pet sitting in Wommelgem, dierenopvang Wommelgem, dierenpension Wommelgem ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden