petsitter Borgerhout

Ontdek talentvolle petsitters in Borgerhout

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Borgerhout

Petsitter in Borgerhout (2140) - Aaricia
Aaricia
Borgerhout
5/5 (19 reviews)
Zelf had ik vroeger een hond, maar mijn woonsituatie laat dieren groter dan onze drie schattige dwergkonijntjes helaas niet toe. Ik mis de wandelingen enorm, en hoop u hiermee te kunnen helpen!
Petsitter in Borgerhout (2140) - Nele
Nele
Borgerhout
5/5 (4 reviews)
Door middel van mijn opleiding heb ik al enige ervaring in het verzorgen van honden en katten. Hiertoe behorende, het uitlaten, oppassen, voeden en medicatie toedienen aan dieren. Ik vind het uiterst belangrijk dat dieren de nodige aandacht en verzorging krijgen op momenten dat hun baasje(s) afwezig is - of niet bereid is - deze handelingen uit te voeren.
Petsitter in Borgerhout (2140) - Mike
Mike
Borgerhout
5/5 (4 reviews)
beste wandelen met jullie honden doe ik graag ben zelf altijd in bezit geweest van 2 honden die dag en nacht bij mij waren en nooit alleen waren ze gingen over mee naar toe ,ben een echte dieren vriend
Petsitter in Borgerhout (2140) - Antoine
Antoine Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Borgerhout
5/5 (2 reviews)
Ik heb momenteel geen hond maar heb in het verleden 2 teckels en een labrador gehad. Mijn 2 zonen willen graag een hond en ik denk dat ik ze ook wel blij kan maken met een oppashond !
Petsitter in Borgerhout (2140) - Mirec
Mirec
Borgerhout
5/5 (1 reviews)
Ik ben altijd al een grote dierenvriend geweest en heb een hond en twee katten. Ik ben zeer rustig met dieren en zal goede zorg dragen voor je kleine pluizige of geschubde beestjes. Ik ben open voor zo goed als alle diersoorten te verzorgen.
Petsitter in Borgerhout (2140) - Suzanne
Suzanne Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Borgerhout
5/5 (1 reviews)
Ik ben opgegroeid op het platteland en heb steeds heel veel dieren gehad thuis. We hebben altijd 4 honden gehad, dus ik ben echt verliefd op hen! Nu ik in het centrum van de stad woon, kan ik jammer genoeg geen dieren meer houden. Daarom wil ik graag met hondjes wandelen om toch nog de connectie met dieren niet te verliezen.
Petsitter in Borgerhout (2140) - Amarante
Amarante
Borgerhout
5/5 (1 reviews)
Sinds ikzelf nooit katten heb mogen hebben, heb ik als het ware een obsessie van de diertjes ontwikkeld. Ondertussen heb ik bij allerlei katten gekatsit, zowel katten met suikerziekte (die spuitjes moesten krijgen) als katten met andere medische vereisten. Geen enkele kat is mij teveel! <3
Petsitter in Borgerhout (2140) - Michelle
Michelle
Borgerhout
5/5 (1 reviews)
Ik ben geschikkt voor petsitter voor de klant omdat ik een heel groot hart heb voor dieren(ik ben vegetarier) ik had zelf dieren: cavias (eentje word 10 jaar oud) een hond (14 jaar oud) en 3 katten (11 en 13 jaar).
Petsitter in Borgerhout (2140) - Alrihawi
Alrihawi
Borgerhout
5/5 (1 reviews)
Ik heb een liefde voor wandelen en een liefde voor het opdoen van kennis van de straten van de stad en ernaar kijken en ik hou van dieren en ik heb het gevoel dat ik mijn werk met hart en ziel doe voor deze ziel
Petsitter in Borgerhout (2140) - Laura
Laura
Borgerhout
Nieuw
Als student werkte ik 5 jaar lang in een hondenpension, waar ik leerde om te gaan met alle rassen, groot of klein. Ik wandel graag met uw hond, ik vind dat reuzefijn.
Petsitter in Borgerhout (2140) - Maja
Maja
Borgerhout
Nieuw
Van jongsafaan ben ik al een grote dierenvriend en heb steeds zelf met dieren gewoond. Momenteel heb ik zelf een hond van drie jaar. Ik heb een groot hart voor dieren, zowel voor honden, katten als vissen.
Petsitter in Borgerhout (2140) - Laura
Laura
Borgerhout
Nieuw
Ik heb al heel mijn leven katten en heb ook ervaring met blinde en dove katten. Ik ben beschikbaar 's avonds of in het weekend, niet overdag door de week.
Petsitter in Borgerhout (2140) - Janna
Janna
Borgerhout
Nieuw
Ik ben een echte dierenvriend! Ik heb zelf een hond waar ik graag wandelingen met ga maken. Ik vind het fijn om buiten te zijn en zorg graag mee er voor dat je hond een frisse neus en zijn dagelijkse wandeling kan maken.
Petsitter in Borgerhout (2140) - Olga
Olga
Borgerhout
Nieuw
Ik ben zeker een dierenvriend, en ik hou van honden. Mijn hond is helaas in andere stad bij moeder van mijn ex en ik mis hem enorm. Zelf woon ik te klein om hond te houden, daarom wil ik over andere hondjes kunnen zorgen. Omgeving Borgerhout en Deurne is dicht bij de Rivierenhof, waar wandelen is ontzettend aangenaam . Ik heb een klein en een groot hond even graag, ben er absoluut niet bang van.
Petsitter in Borgerhout (2140) - Mira
Mira
Borgerhout
Nieuw
Zelf heb ik een poes. Ik ben opgegroeid met poezen en een hond. Graag help ik mensen verder om hun geliefkoosde dier gezelschap te houden. Ik ben graag in de buitenlucht om te gaan wandelen maar even goed in huis voor je dier komen zorgen!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Borgerhout: geëvalueerd met 5.0 door 34 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Borgerhout, pet sitting in Borgerhout, dierenopvang Borgerhout, dierenpension Borgerhout ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie pet sitting in Borgerhout

Nageltjes knippen van onze hond - Petsitter - Honden oppas - Wassen en trimmen - Wassen trimmen volledige verzorging - Wandelen met Ramses - 10/8/22 tot 31/8/22 3 wekken - Catsitter gezocht voor Sofie (1 jaar) - Catsitter gezocht voor Sofie, ons 1-jarig katin - dogsitter - Wandelen met supermops Ramses - Trilbeurt - Weekendje met Theo - Opvang voor tijdens de paasvakantie - Opvang tijdens vakantieperiodes - Wassen en trimmen - oppas kat tijden 1 week - poedel scheren en kruising chi/pinkster trimmen - Soms ... heel soms ... - hond scheren.9kg.onder verdoving bij dierenarts - hond trimmen onder verdoving bij dierenarts. - Hondenoppas voor 1 dag - Puppy-sitter gezocht vanaf februari 2022 - Woning onbewoonbaar nu moeten mijn honden weg ze zitten in een dieren asiel - Oppas voor onze puppy: Doezel de Labradoodle - Prijsofferte - Trimmen - Catsitter gezocht voor mijn katten. - Trimmen en wassen van mijn hond - hondenoppas 2hondjes - Oppas Ozzy, mechelse herder - Kort knippen kattin - honden kapper aan huis - Knippen en wassen van een puppy - Fijne verzorging van 5 katjes als ik er niet ben. - Wandeling met twee Franse Bulldogs - Op 24en 25 oktober ( weekend ) komen katsitten - hond uitlaten - moet een paar dagen naar ziekenhuis - Honden uitlaat service - oppas gezocht voor enkele dagen - opvang Bertrand - Hondenoppas gezocht - Hondenoppas, vrijdag 24 - zondag 26 februari 2014
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden