petsitter Borgerhout

Ontdek talentvolle petsitters in Borgerhout

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Borgerhout

Andries is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Petsitter in Borgerhout (2140) - Andries
Andries Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Borgerhout
4.98/5 (51 reviews)
Ik ben het gewoon van voornamelijk op honden te passen. Vaak doe ik dit voor vrienden als ze op vakantie gaan. Daarom zou ik dit ook willen doen als bijverdienste.
Petsitter in Borgerhout (2140) - Aaricia
Aaricia
Borgerhout
5/5 (19 reviews)
Zelf had ik vroeger een hond, maar mijn woonsituatie laat dieren groter dan onze drie schattige dwergkonijntjes helaas niet toe. Ik mis de wandelingen enorm, en hoop u hiermee te kunnen helpen!
Petsitter in Borgerhout (2140) - Mike
Mike
Borgerhout
5/5 (6 reviews)
beste wandelen met jullie honden doe ik graag ben zelf altijd in bezit geweest van 2 honden die dag en nacht bij mij waren en nooit alleen waren ze gingen over mee naar toe ,ben een echte dieren vriend
Petsitter in Borgerhout (2140) - Najma
Najma
Borgerhout
5/5 (6 reviews)
Ik ben echt een dieren liefhebber en zou graag met je trouwe viervoeter de buitenwereld verkennen! Grote en/kleine wandelingen maak ik altijd wel tijd voor. 🥰
Petsitter in Borgerhout (2140) - Nele
Nele
Borgerhout
5/5 (4 reviews)
Door middel van mijn opleiding heb ik al enige ervaring in het verzorgen van honden en katten. Hiertoe behorende, het uitlaten, oppassen, voeden en medicatie toedienen aan dieren. Ik vind het uiterst belangrijk dat dieren de nodige aandacht en verzorging krijgen op momenten dat hun baasje(s) afwezig is - of niet bereid is - deze handelingen uit te voeren.
Petsitter in Borgerhout (2140) - Marcelo
Marcelo
Borgerhout
4.5/5 (4 reviews)
Ik hou erg van honden en ik breng graag tijd met ze door! thuis of op straat, waar je maar wilt. Uw honden worden goed verzorgd en ik heb veel aandacht voor hun behoeften.
Petsitter in Borgerhout (2140) - Naomi
Naomi
Borgerhout
5/5 (2 reviews)
Ik ben een grote dierenvriend. In 2016 heb ik via Helpx een host gevonden in Frankrijk die een dierverzorger nodig had voor haar 3 paarden, 2 honden en 1 kat. Ook bij andere hosts waren er soms honden. Dit waren mijn beste ervaringen omdat ik plezier had om met ze te werken en de tijd vloog zo voorbij. In België ben ik een halfjaar, 2x/week met een King Charles Spaniel gaan wandelen.
Petsitter in Borgerhout (2140) - Mirec
Mirec
Borgerhout
5/5 (1 reviews)
Ik ben altijd al een grote dierenvriend geweest en heb een hond en twee katten. Ik ben zeer rustig met dieren en zal goede zorg dragen voor je kleine pluizige of geschubde beestjes. Ik ben open voor zo goed als alle diersoorten te verzorgen.
Petsitter in Borgerhout (2140) - Suzanne
Suzanne Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Borgerhout
5/5 (1 reviews)
Ik ben opgegroeid op het platteland en heb steeds heel veel dieren gehad thuis. We hebben altijd 4 honden gehad, dus ik ben echt verliefd op hen! Nu ik in het centrum van de stad woon, kan ik jammer genoeg geen dieren meer houden. Daarom wil ik graag met hondjes wandelen om toch nog de connectie met dieren niet te verliezen.
Petsitter in Borgerhout (2140) - Amarante
Amarante
Borgerhout
5/5 (1 reviews)
Sinds ikzelf nooit katten heb mogen hebben, heb ik als het ware een obsessie van de diertjes ontwikkeld. Ondertussen heb ik bij allerlei katten gekatsit, zowel katten met suikerziekte (die spuitjes moesten krijgen) als katten met andere medische vereisten. Geen enkele kat is mij teveel! <3
Petsitter in Borgerhout (2140) - Michelle
Michelle
Borgerhout
5/5 (1 reviews)
Ik ben geschikkt voor petsitter voor de klant omdat ik een heel groot hart heb voor dieren(ik ben vegetarier) ik had zelf dieren: cavias (eentje word 10 jaar oud) een hond (14 jaar oud) en 3 katten (11 en 13 jaar).
Petsitter in Borgerhout (2140) - Alrihawi
Alrihawi
Borgerhout
5/5 (1 reviews)
Ik heb een liefde voor wandelen en een liefde voor het opdoen van kennis van de straten van de stad en ernaar kijken en ik hou van dieren en ik heb het gevoel dat ik mijn werk met hart en ziel doe voor deze ziel
Petsitter in Borgerhout (2140) - Rebecca
Rebecca
Borgerhout
5/5 (1 reviews)
Ik heb thuis altijd huisdieren gehad en ben sinds een paar jaar beginnen dogsitten voor vrienden. Ik houd ervan om je huisdier te verwennen, samen te gaan wandelen en spelen. Of samen op de bank hangen voor de couch potatoes.
Petsitter in Borgerhout (2140) - Jamilet
Jamilet
Borgerhout
3.0/5 (1 reviews)
Heeft u geen tijd om u hondje of hond uit te laten dan ben ik er tot u beschikking om u lieve viervoeter en mooie aangename wandeling te bezorgen. Door regen zon of wind ik zal er dan voor zorgen dat u hond het naar zijn of haar zin heeft :)
Petsitter in Borgerhout (2140) - Gerda
Gerda
Borgerhout
5/5 (1 reviews)
Is jouw afwezigheid voor je huisdier(en) iets te lang, dan houd ik hen graag gezelschap en geef hen de zorgen die ze nodig hebben, aangevuld met een dosis verwennerij.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel petsitters in Borgerhout

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Borgerhout: geëvalueerd met 4.57 door 99 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Borgerhout, pet sitting in Borgerhout, dierenopvang Borgerhout, dierenpension Borgerhout ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden