Vind de beste petsitter van Lier

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Petsitter in Duffel (2570) - Nick
Nick
5/5 · 4 reviews
2570 Duffel
Ik ben kort en krachtig een echte dierenvriend! Ik hou van alle beestjes het meeste van honden en ga hier dus ook met plezier voor u mee wandelen en spelen als u zelf geen tijd of zelfs zin hebt. Ik sta ook altijd open om een tijdje op te passen voor je beestje als u bv met vakantie ofzo gaat. 🏝️
Petsitter in Duffel (2570) - Christel
Christel
5/5 · 3 reviews
2570 Duffel
Hallo, mijn voorkeur gaat naar honden, mijn eerste hond was een beagle en nu heb ik al meer dan 10 jaar twee hondjes die ik uit het asiel heb gehaald. Veel geduld nodig gehad voor de heropvoeding maar het heeft zeker beloond. Met katten heb ik geen ervaring.
Petsitter in Lier (2500) - Katoo
Katoo Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
2500 Lier
Sinds mijn jonge jaren sta ik bekend als een enorme dierenvriend en ben ik in mijn vrije tijd bezig met puppysitting of de hond van mijn ouders mee uit wandelen nemen. Eender welk klusje dat met dieren te maken heeft, ik doe het met heel erg veel plezier!
Petsitter in Lier (2500) - Amber
Amber
5/5 · 1 reviews
2500 Lier
Hallo! Ik heb nog geen ervaring met pet sitting, maar ik ben opgegroeid met honden en katten in mijn huis dus uw geliefde viervoeter zal zeker op een goede plek terecht komen. Ik heb zelf een golden retriever waar ik elke dag mee ga wandelen dus dit ben ik zeker al gewoon. Hopelijk tot snel! :)
Petsitter in Duffel (2570) - Maarten
Maarten
5/5 · 1 reviews
2570 Duffel
Ben een 19- jarige student en heb enorm groot hart voor dieren. Jammer genoeg hebben ik thuis geen huisdieren omdat we zelden thuis zijn. Maar dat neemt niet weg dat ik geen ervaring heb met dieren, mijn familie zit voor met huisdieren en moet er dan ook af en toe op passen en misschien is jouw viervoeter wel de volgende. Hopelijk tot snel!
Petsitter in Berlaar (2590) - Farah
Farah
5/5 · 1 reviews
2590 Berlaar
Hallo allemaal! Dog en cat sitting klinkt me als muziek in de oren. Opgegroeid tussen de dieren en een groot hart voor beestjes, dat is wat me het beste omschrijft. Jouw viervoeter verwennen, uitlaten, mee spelen, de kattenbak verschonen,... ik doe het allemaal met veel liefde en plezier! Hopelijk tot snel, Farah
Petsitter in Lier (2500) - Christel
Christel
Nieuw
2500 Lier
ik hou erg veel van dieren en kan eventueel gaan wandelen oppas tijdens u vakantie kan besproken worden ,heb zelf van jongs af altijd honden gehad nu nog nu heb ik een jack russel van 3 jaar en hou ni van mensen die hun dieren mishandelen want tenslotte het blijft onze trouwste vriend zo denk ik erover
Petsitter in Duffel (2570) - Bodhi
Bodhi
Nieuw
2570 Duffel
Ik heb in ons huishouden nog nooit geweten dat er geen hond of kat in huis is. Momenteel heb ik twee Deense Doggen thuis waar ik regelmatig mee ga wandelen. Deze dieren zijn groot dus ik kan de hond wel in toom houden moest dat nodig zijn. Ik heb ook altijd veel plezier met dieren en zij ook met mij. Ik ben beschikbaar op woensdag namiddag, vrijdag avond en zaterdag heel de dag.
Petsitter in Nijlen (2560) - Ine
Ine
Nieuw
2560 Nijlen
Ik ben een echte dierenliefhebber. Al van kindsaf heb ik konijnen, kippen, katten, vissen enzovoort thuis verzorgd. Een eigen hond heb ik niet maar wel in mijn directe omgeving. Dogsitten op een hond van vrienden doe ik vaak. Dit gebeurt meestal wel bij de baasjes thuis aangezien ik nog bij mijn ouder woon.
Petsitter in Duffel (2570) - Peter
Peter
Nieuw
2570 Duffel
Ben zeer goed met honden heb er zelf 2 een huskie en engelse bulldog .ook heb ik ervaring met paarden ben zelf ruiter.ook andere dieren verzorg ik graag .
Petsitter in Lier (2500) - Femke
Femke
Nieuw
2500 Lier
Ik heb thuis een hond en een kat. Die toch al 10jaar bij mij zijn en goed verzorgd worden met eten drinken en knuffels en wandelingetjes dus als je voor zaken of prive even niet thuis bent wil ik gerust op je beste vriend komen letten
Petsitter in Lier (2500) - Vanessa
Vanessa
Nieuw
2500 Lier
Ik ben een zeer grote dierenvriend heb zelf een hondje en 3 katten altijd dieren gehad zou nooit zonder kunnen , je krijgt zoveel terug van een dier is niet te omschrijven
Petsitter in Lier (2500) - Lisa
Lisa
Nieuw
2500 Lier
Hallo ik ben Lisa. Ik ben een enorme dierenvriend. Ik heb zelf vrij veel huisdieren gered uit Spanje of het asiel. Ik weet veel van dieren en wil ze met liefde verzorgen.
Petsitter in Duffel (2570) - Kaat
Kaat
Nieuw
2570 Duffel
Ik ben graag actief bezig en honden uitlaten is dus ideaal! Ik vind het super leuk om honden uit te laten. Zo hebben we beide onze dagelijkse beweging :)
Petsitter in Duffel (2570) - Ellen
Ellen Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2570 Duffel
Hallo, ik heb thuis zelf twee katten, mijn grote lieverds, en verzorg ook graag jouw dieren bij afwezigheid. Vertel me wat ik moet doen, en ik doe het met veel liefde.

Petsitter Lier: geëvalueerd met 5.0 door 11 klanten

Populaire dienstaanvragen: dierenoppas Lier, pet sitting in Lier, dierenopvang Lier, dierenpension Lier ,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur of dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Fantastische ervaring, onmiddelijk veel respons, heel transparant en gebruiksvriendelijk. ”
Poezen oppas gezocht
Thomas raadt Katoo aan Katoo
“ “ Uitgebreid netwerk" en makkelijk contact leggen met allerlei vakmannen/vrouwen. ”
Oppas hond/kat
Frans raadt Marie-catharine aan Marie-catharine
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Mee met de honden gaan wandelen. Ik kan er maar 1 hanteren omwille van operatie.
Lisa raadt Luc aan Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden