petsitter Lier

Ontdek talentvolle petsitters in Lier

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Lier

Petsitter in Duffel (2570) - Nick
Nick
Duffel
5/5 (4 reviews)
Ik ben kort en krachtig een echte dierenvriend! Ik hou van alle beestjes het meeste van honden en ga hier dus ook met plezier voor u mee wandelen en spelen als u zelf geen tijd of zelfs zin hebt. Ik sta ook altijd open om een tijdje op te passen voor je beestje als u bv met vakantie ofzo gaat. 🏝️
Petsitter in Duffel (2570) - Christel
Christel
Duffel
5/5 (3 reviews)
Hallo, mijn voorkeur gaat naar honden, mijn eerste hond was een beagle en nu heb ik al meer dan 10 jaar twee hondjes die ik uit het asiel heb gehaald. Veel geduld nodig gehad voor de heropvoeding maar het heeft zeker beloond. Met katten heb ik geen ervaring.
Petsitter in Lier (2500) - Katoo
Katoo Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lier
5/5 (1 reviews)
Sinds mijn jonge jaren sta ik bekend als een enorme dierenvriend en ben ik in mijn vrije tijd bezig met puppysitting of de hond van mijn ouders mee uit wandelen nemen. Eender welk klusje dat met dieren te maken heeft, ik doe het met heel erg veel plezier!
Petsitter in Bevel (2560) - Aster
Aster
Bevel
5/5 (1 reviews)
Hoi, er zijn zo van die momenten dat je je kat, hond of ander huisdier niet kan meenemen. Op reis, avondje uit of een onverwachte oproep, we kennen het allemaal. Maar waarom zorgen maken, als er altijd iemand is om op je huisdier te passen? Ik doe het met veel plezier, en met een levenslange ervaring. Hopelijk tot binnenkort!!
Petsitter in Lier (2500) - Amber
Amber
Lier
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik heb nog geen ervaring met pet sitting, maar ik ben opgegroeid met honden en katten in mijn huis dus uw geliefde viervoeter zal zeker op een goede plek terecht komen. Ik heb zelf een golden retriever waar ik elke dag mee ga wandelen dus dit ben ik zeker al gewoon. Hopelijk tot snel! :)
Petsitter in Duffel (2570) - Maarten
Maarten
Duffel
5/5 (1 reviews)
Ben een 19- jarige student en heb enorm groot hart voor dieren. Jammer genoeg hebben ik thuis geen huisdieren omdat we zelden thuis zijn. Maar dat neemt niet weg dat ik geen ervaring heb met dieren, mijn familie zit voor met huisdieren en moet er dan ook af en toe op passen en misschien is jouw viervoeter wel de volgende. Hopelijk tot snel!
Petsitter in Berlaar (2590) - Farah
Farah
Berlaar
5/5 (1 reviews)
Hallo allemaal! Dog en cat sitting klinkt me als muziek in de oren. Opgegroeid tussen de dieren en een groot hart voor beestjes, dat is wat me het beste omschrijft. Jouw viervoeter verwennen, uitlaten, mee spelen, de kattenbak verschonen,... ik doe het allemaal met veel liefde en plezier! Hopelijk tot snel, Farah
Petsitter in Bevel (2560) - Chloé
Chloé
Bevel
5/5 (1 reviews)
Ik heb nog niet zoveel ervaring bij huisbezoek alleen bij de buren en bij vrienden. Ik ben te vertrouwen als mensen hun sleutel achterlaten bij mij. Dan zorg ik ervoor dat ik alles even controleer.
Petsitter in Berlaar (2590) - Silke
Silke
Berlaar
5/5 (1 reviews)
Ik heb een hart voor dieren en ze voelen dit ook aan. Ik ben zeer betrouwbaar en heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel dankzij mijn job als verpleegkundige.
Petsitter in Lier (2500) - Joni
Joni
Lier
5/5 (1 reviews)
Ikzelf heb ook 2 katten en vroeger heb ik van kleins af een hondje gehad. Dus ik weet wel wat ik doe ;) - wandelen met de hond - dieren eten en drinken geven - spelen met je huisdier - kattenbakken uitkuisen
Petsitter in Lier (2500) - Dils
Dils
Lier
Nieuw
Hey , Ik heb zelf een hond die veel zorgen nodig heeft, Ik ben een zelfstandige , rustige , ordelijke persoon. Ik heb veel vrije tijd ben direct beschikbaar. Tot gauw!
Petsitter in Lier (2500) - Christel
Christel
Lier
Nieuw
ik hou erg veel van dieren en kan eventueel gaan wandelen oppas tijdens u vakantie kan besproken worden ,heb zelf van jongs af altijd honden gehad nu nog nu heb ik een jack russel van 3 jaar en hou ni van mensen die hun dieren mishandelen want tenslotte het blijft onze trouwste vriend zo denk ik erover
Petsitter in Duffel (2570) - Bodhi
Bodhi
Duffel
Nieuw
Ik heb in ons huishouden nog nooit geweten dat er geen hond of kat in huis is. Momenteel heb ik twee Deense Doggen thuis waar ik regelmatig mee ga wandelen. Deze dieren zijn groot dus ik kan de hond wel in toom houden moest dat nodig zijn. Ik heb ook altijd veel plezier met dieren en zij ook met mij. Ik ben beschikbaar op woensdag namiddag, vrijdag avond en zaterdag heel de dag.
Petsitter in Nijlen (2560) - Ine
Ine
Nijlen
Nieuw
Ik ben een echte dierenliefhebber. Al van kindsaf heb ik konijnen, kippen, katten, vissen enzovoort thuis verzorgd. Een eigen hond heb ik niet maar wel in mijn directe omgeving. Dogsitten op een hond van vrienden doe ik vaak. Dit gebeurt meestal wel bij de baasjes thuis aangezien ik nog bij mijn ouder woon.
Petsitter in Duffel (2570) - Peter
Peter
Duffel
Nieuw
Ben zeer goed met honden heb er zelf 2 een huskie en engelse bulldog .ook heb ik ervaring met paarden ben zelf ruiter.ook andere dieren verzorg ik graag .
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
“ Het gemak waarmee je diensten kan aanvragen en de snelle respons van de mensen ”
Sabine
“ Goed systeem. Na bij de concurrentie 14 dagen achter een dienst gezocht te hebben. Lukte het met Ring Twice op 1 dag. ”
Aniek
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Lier: geëvalueerd met 5.0 door 15 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Lier, pet sitting in Lier, dierenopvang Lier, dierenpension Lier ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden