petsitter Lier

Ontdek talentvolle petsitters in Lier

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Lier

Petsitter in Sint-katelijne-waver (2860) - Christian
Christian
Sint-katelijne-waver
5/5 (22 reviews)
Als u iemand nodig hebt om de poes eten te geven, de planten water en de bus te ledigen, dan kom ik dag geaag voor je doen. Ik ben alle dagen overdag thuis.
Petsitter in Beerzel (2580) - Gaëlle
Gaëlle
Beerzel
4.89/5 (18 reviews)
Ik ben opgegroeid met honden, katten en veel meer. Dieren zijn een passie en ik haal zeer veel energie uit het spelen met dieren en ze de beste tijd te geven als hun baasje er even tussenuit is 😁
Petsitter in Berlaar (2590) - Nick
Nick
Berlaar
4.93/5 (15 reviews)
ik ben altijd al een dierenvriend geweest en heb dan ook sinds 6 jaar zelf een labrador en sinds 2 jaar een Stafford, beide zie ik als deel van mijn gezin. Verder heb ik een een zoontje van 4 jaar en die 3 samen zien spelen doet men hart keer op keer smelten.
Petsitter in Berlaar (2590) - Margot
Margot
Berlaar
5/5 (15 reviews)
Hey iedereen! Ik ben opgegroeid met tal van diertjes en pas regelmatig op de hondjes van mijn zus en van vrienden. Ik ben een echte dierenvriend en pas daarom heel graag op uw diertje, groot of klein!
Petsitter in Kontich (2550) - Tina
Tina
Kontich
5/5 (12 reviews)
Curcus. Instructeur. Leren niet trekken aan de lijn, aandacht hebben voor baasje. Ik kan het ze leren. Maar ik kan ook gewoon je hond hond laten zijn. Ik werk met zachte methode en nooit met harde hand!!
Petsitter in Lier (2500) - Arne
Arne
Lier
5/5 (10 reviews)
Ik heb zelf 2 Berner Sennenhonden van beide 3 jaar oud. Ik ben steevast opgegroeid tussen de rottweilers en heb dus redelijk wat ervaring met honden. Ik heb vaak tijd in de week en wandel/zorg graag voor honden.
Petsitter in Putte (2580) - Xanne
Xanne
Putte
5/5 (9 reviews)
We hebben zelf 2 Bully's. Altijd honden gehad, Rottweilers enzo. Verzorgen van honden en katten is me niet vreemd. Slangen horen er nu ook bij en gerbils
Petsitter in Ranst (2520) - Veerle
Veerle
Ranst
5/5 (8 reviews)
Ga je op vakantie, wil je een weekendje weg of ben je eens een dag weg en kan je hond niet mee of laat je je kat niet graag een hele dag alleen, dan kom ik veel plezier voor je huisdier(en) zorgen. Afhankelijk van wat jullie zelf willen, kom ik 1 keer of 2 keer per dag langs en geef jullie dieren de normale dagelijkse routine, eten geven, wandelen, speel- en knuffeltijd, kattenbak kuisen, ...
Petsitter in Putte (2580) - Tom
Tom
Putte
5/5 (8 reviews)
Ik heb zelf een hond (beagle) en een kat. Ik ben dus een enorme honden- en kattenliefhebber. Ik ga graag wandelen met de hond, maar wil evengoed bij iemand thuis op de diertjes passen.
Petsitter in Putte (2580) - Sven
Sven
Putte
5/5 (8 reviews)
Zelf heb ik ook een Zwitserse witte herder, indien u graag uw hond met andere honden laat wandelen kan dit zeker. Enkel met uw hond gaan wandelen is uiteraard ook een optie. Dit kan van 500 meter tot 20 kilometer. Geen wandeling is te lang of te zwaar voor mij :)
Petsitter in Ranst (2520) - Femke
Femke
Ranst
4.86/5 (7 reviews)
Ik heb zelf drie katten, 1 hond en 1 waterschildpad. Ik verzorg bij mijn oma nog een konijntje en wilde katten. Ik heb 1 jaar ervaring met asielhonden en katten. Ik heb veel tijd om voor dieren te zorgen. Dus contacteer me gerust.
Petsitter in Beerzel (2580) - Paul
Paul
Beerzel
5/5 (6 reviews)
Sinds mijn pensionering heb ik terug meer tijd voor één van mijn favoriete hobby's, en dat is wandelen. Spijtig genoeg kan ik dit niet meer doen met onze hond, maar wil dit wel voor jou doen. Heb zelf al 3 labradors gehad, en wij waren beste maatjes. Met diervriendelijke groeten, Paul
Petsitter in Lint (2547) - Joni
Joni
Lint
4.5/5 (6 reviews)
Ik heb sinds ik kind was altijd honden gehad. Nu heb ik sinds 6 jaar ook zelf terug een hond, een American Stafford. Veel mensen zeggen me ook dikwijls dat ik goed met honden kan omgaan en dat die beestjes zich altijd snel op hun gemak voelen bij mij.
Petsitter in Mortsel (2640) - Thomas
Thomas
Mortsel
4.8/5 (5 reviews)
Ik ben opgegroeid met veel verschillende dieren, hier ben ik tot op heden nog steeds mee bezig. Zelf ben ik het baasje van een karaktervolle mechelse herder. Vogels, honden, katten, vissen, paarden, ... ik kan met allemaal overweg. Oppassen, verzorgen heeft u hier nood aan? Dan bent u bij de juiste persoon.
Petsitter in Duffel (2570) - Nick
Nick
Duffel
5/5 (4 reviews)
Ik ben kort en krachtig een echte dierenvriend! Ik hou van alle beestjes het meeste van honden en ga hier dus ook met plezier voor u mee wandelen en spelen als u zelf geen tijd of zelfs zin hebt. Ik sta ook altijd open om een tijdje op te passen voor je beestje als u bv met vakantie ofzo gaat. 🏝️
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel petsitters in Lier

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Lier: geëvalueerd met 4.86 door 214 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Lier, pet sitting in Lier, dierenopvang Lier, dierenpension Lier ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden