petsitter Lier

Ontdek talentvolle petsitters in Lier

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Lier

Petsitter in Lier (2500) - Femke
Femke
Lier
5/5 (1 reviews)
Ik heb thuis een een kat. Die toch al 6 jaar bij mij is en goed verzorgd worden met eten drinken en knuffels heb ook 15 jaar een hondje gehad dat recent gestorven is dus als je voor zaken of prive even niet thuis bent wil ik gerust op je beste vriend komen letten
Petsitter in Lier (2500) - Katoo
Katoo Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lier
5/5 (1 reviews)
Sinds mijn jonge jaren sta ik bekend als een enorme dierenvriend en ben ik in mijn vrije tijd bezig met puppysitting of de hond van mijn ouders mee uit wandelen nemen. Eender welk klusje dat met dieren te maken heeft, ik doe het met heel erg veel plezier!
Petsitter in Lier (2500) - Amber
Amber
Lier
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik heb nog geen ervaring met pet sitting, maar ik ben opgegroeid met honden en katten in mijn huis dus uw geliefde viervoeter zal zeker op een goede plek terecht komen. Ik heb zelf een golden retriever waar ik elke dag mee ga wandelen dus dit ben ik zeker al gewoon. Hopelijk tot snel! :)
Petsitter in Berlaar (2590) - Farah
Farah
Berlaar
5/5 (1 reviews)
Hallo allemaal! Dog en cat sitting klinkt me als muziek in de oren. Opgegroeid tussen de dieren en een groot hart voor beestjes, dat is wat me het beste omschrijft. Jouw viervoeter verwennen, uitlaten, mee spelen, de kattenbak verschonen,... ik doe het allemaal met veel liefde en plezier! Hopelijk tot snel, Farah
Petsitter in Lier (2500) - Joni
Joni
Lier
5/5 (1 reviews)
Ikzelf heb ook 2 katten en vroeger heb ik van kleins af een hondje gehad. Dus ik weet wel wat ik doe ;) - wandelen met de hond - dieren eten en drinken geven - spelen met je huisdier - kattenbakken uitkuisen
Petsitter in Berlaar (2590) - Britt
Britt
Berlaar
5/5 (1 reviews)
Ervaring met dieren . Heb zelf altijd dieren gehad en nog steeds . Honden , cavia's , vogeltjes , hamsters . Heb een labrador en een Amerikaanse Akita .
Petsitter in Lier (2500) - Dils
Dils
Lier
Nieuw
Hey , Ik heb zelf een hond die veel zorgen nodig heeft, Ik ben een zelfstandige , rustige , ordelijke persoon. Ik heb veel vrije tijd ben direct beschikbaar. Tot gauw!
Petsitter in Lier (2500) - Christel
Christel
Lier
Nieuw
ik hou erg veel van dieren en kan eventueel gaan wandelen oppas tijdens u vakantie kan besproken worden ,heb zelf van jongs af altijd honden gehad nu nog nu heb ik een jack russel van 3 jaar en hou ni van mensen die hun dieren mishandelen want tenslotte het blijft onze trouwste vriend zo denk ik erover
Petsitter in Duffel (2570) - Bodhi
Bodhi
Duffel
Nieuw
Ik heb in ons huishouden nog nooit geweten dat er geen hond of kat in huis is. Momenteel heb ik twee Deense Doggen thuis waar ik regelmatig mee ga wandelen. Deze dieren zijn groot dus ik kan de hond wel in toom houden moest dat nodig zijn. Ik heb ook altijd veel plezier met dieren en zij ook met mij. Ik ben beschikbaar op woensdag namiddag, vrijdag avond en zaterdag heel de dag.
Petsitter in Duffel (2570) - Peter
Peter
Duffel
Nieuw
Ben zeer goed met honden heb er zelf 2 een huskie en engelse bulldog .ook heb ik ervaring met paarden ben zelf ruiter.ook andere dieren verzorg ik graag .
Petsitter in Lier (2500) - Vanessa
Vanessa
Lier
Nieuw
Ik ben een zeer grote dierenvriend heb zelf een hondje en 3 katten altijd dieren gehad zou nooit zonder kunnen , je krijgt zoveel terug van een dier is niet te omschrijven
Petsitter in Lier (2500) - Lisa
Lisa
Lier
Nieuw
Hallo ik ben Lisa. Ik ben een enorme dierenvriend. Ik heb zelf vrij veel huisdieren gered uit Spanje of het asiel. Ik weet veel van dieren en wil ze met liefde verzorgen.
Petsitter in Lier (2500) - Stan
Stan
Lier
Nieuw
Altijd sinds kleins af aan al een enorme dierenvriend geweest. 10 jaar lang een bruine labrador gehad die we hebben moeten laten gaan doordat hij een nierziekte had. Mis hem nog elke dag ondanks het ondertussen bijna 2 jaar geleden is. Ik zou dit gemis graag opvullen door af en toe eens op een ander huisdier te willen passen. Dieren hebben het recht om even goed behandeld te worden als een mens.
Petsitter in Lier (2500) - Hilke
Hilke
Lier
Nieuw
Dag iedereen! Ik ben Hilke. Van mijn geboorte tot nu heb ik altijd huisdieren gehad: honden, katten, knaagdieren (hamsters, cavia's, konijnen, ratten), vissen, kippen... Momenteel heb ik een hond en twee katten. Ik ben lief voor dieren, en zorg met plezier voor uw huisdieren bij afwezigheid: voeding en water komen geven, komen kijken of alles nog oké is, spelen, eventueel mee gaan wandelen, ...
Petsitter in Lier (2500) - Evelyne
Evelyne
Lier
Nieuw
Ik hou van dieren en heb voornamelijk ervaring met katten (maar even graag draag ik zorg voor andere diersoorten). Mijn vorig katje heeft 18 jaar lang bij mij geleefd en momenteel heb ik terug 3 katjes in de familie.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Lier: geëvalueerd met 5.0 door 6 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Lier, pet sitting in Lier, dierenopvang Lier, dierenpension Lier ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden