petsitter Merksem

Ontdek talentvolle petsitters in Merksem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Merksem

Petsitter in Merksem (2170) - Walter
Walter
Merksem
5/5 (12 reviews)
Als gepensioneerde met dierenwelzijn als beroep sta ik altijd in voor de oppas en noden van alle diertjes die jullie in huis hebben. Wees dus maar zeker dat met de jaren kennis je dieren veilig bij mij zitten
Petsitter in Merksem (2170) - Amanda
Amanda
Merksem
5/5 (3 reviews)
I have 2 cats so I know how important is for them to have someone next to them everyday. They need love, attention! So I ready to come to your place to take care of them.
Petsitter in Merksem (2170) - Sander
Sander
Merksem
5/5 (2 reviews)
Ik kom met plezier bij u thuis op uw huisdieren passen terwijl u weg bent. Ik zorg graag voor dieren en maak graag tijd vrij zodat ze worden verzorgd zoals u het zelf zou doen!
Petsitter in Merksem (2170) - Tamara
Tamara
Merksem
5/5 (2 reviews)
Ik ben een eerlijk en betrouwbaar persoon. Ik heb een groot hart voor dieren want die zijn immers altijd oprecht. Als ik ergens kom komen de dieren automatisch op me af.
Petsitter in Merksem (2170) - Charlotte
Charlotte
Merksem
5/5 (1 reviews)
Lieve hond, lieve kat, Als deel van de familie verdien jij liefde en verzorging, ook als je baasjes er even niet zijn. Mag ik die taak op me nemen? Ik beloof je dat ik je met veel plezier eten en drinken kom geven, je plasplaatsje proper maak en/of met je ga wandelen. Of wil je dat ik je naar de kapper breng? Ook geen probleem.
Petsitter in Merksem (2170) - Erica
Erica
Merksem
5/5 (1 reviews)
Ik ben een grote dierenvriend. Heb zelf altijd katten gehad. Ik ben niet meer werkzaam, maar kan het niet overmijn hart krijgen om een dier te lang zonder gezelschap te laten zitten. Ik wandel heel graag en doe dit het liefst in gezelschap van mens of dier.
Petsitter in Merksem (2170) - Pau
Pau
Merksem
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een hond waarmee ik elke dag ga wandelen. Mijn hond is een jack Russell maar ik heb ook ervaring met andere honden aangezien er in mijn familie veel honden zijn.
Petsitter in Merksem (2170) - Anis
Anis
Merksem
5/5 (1 reviews)
Wandelen en honden is de beste combinatie om me uit te leven en tot rust te komen, ik wandel zelf wekelijks met de honden van mijn vrienden die altijd gelukkig zijn dat ik me ervoor opgeef. Kakjes worden ook altijd opgeraapt ;)
Petsitter in Merksem (2170) - Emilie
Emilie
Merksem
5/5 (1 reviews)
Vroeger had ik zelf ook katten en deze had ik altijd uit het asiel geadopteerd. Nu ik honden heb kan ik zelf geen katten houden of kunnen er geen katten op bezoek komen maar kom ik graag bij jullie langs om jou kat de nodige verzorging en aandacht te geven.
Petsitter in Merksem (2170) - Alexander
Alexander
Merksem
5/5 (1 reviews)
Ben opgegroeid in een huis met veel dieren en vind het leuk om die te verzorgen. Tegenwoordig heeft mijn moeder 2 zeer drukke Border Collies, die ik verzorg al zij op vakantie gaat.
Petsitter in Merksem (2170) - Kelly
Kelly
Merksem
Nieuw
Voornamenlijk kleine of rustigere honden . Bij mooie dagen kan ik ze eventueel mee naar een park nemen en daar met hem/haar spelen . Bij slechtere dagen kan ik nogsteeds hun uitlaten . Ik heb thuis zelf een hondje 1,5 jaar oud ) die ik alleen heb opgevoed en eveneens mijn grootste schat is .
Petsitter in Merksem (2170) - Do
Do
Merksem
Nieuw
Ik heb heel mijn leven al dieren gehad van honden tot schildpadden tot paarden en ben dus een grote dierenvriend zelf heb ik ook een hondje dus weet er best veel van en zeker hoe je met ze om moet gaan en wat ze nodig hebben
Petsitter in Merksem (2170) - Aurelie
Aurelie
Merksem
Nieuw
Ik heb altijd dieren gehad en ben een echte dierenvriend. Dieren zijn zoals mensen voor mij. Momenteel heb ik een hond en een kat, maar ik heb ook konijntjes gehad.
Petsitter in Merksem (2170) - Demi
Demi
Merksem
Nieuw
Er zijn altijd al honden en katten aanwezig geweest in mijn leven. Ik word oprecht gelukkig van deze loyale viervoeters. Op huisdieren passen zou meer zijn voor mij dan alleen een job.
Petsitter in Merksem (2170) - Kim
Kim
Merksem
Nieuw
Van jongsaf ben ik een grote dierenvriend. Ik ben opgegroeid met Katten en Honden waardoor ik dus ook geen bang heb van dieren. Ik ben bereid voor u hond/kat te voeden en uit te laten indien nodig. Ik ben zeer lief met dieren, ik heb namelijk zelf een Teckel.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Merksem: geëvalueerd met 5.0 door 25 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Merksem, pet sitting in Merksem, dierenopvang Merksem, dierenpension Merksem ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie pet sitting in Merksem

Gezocht oppas voor hond en 2 katten aan huis - petsitter alias verzorging - Dierenvriend gezocht - Hondenverzorging - Twee doggo’s - Op Pas golden in merksem - Oppas bij petsitter - Pet sitting op regelmatige dagen / uren - Hond Oppasen - Hondenoppas bij je thuis - Oppas voor de hond - Hondje trimmen - Dagelijkse middagwandeling - Nagels knippen - Opvang vizsla vr 5 aug tem ma 8 aug - Opvang voor 2 chichuahuas. - ik zoek een oppas voor bij mijn thuis om te slapen - Oppas gezocht voor 1 kat op 16 en 17 juli (2) - Oppas hond - Oppas voor Lunga bij ons of bij u. - Honden oppas - Oppas gezocht voor 1 kat op 16 en 17 juli - Oppas gezocht voor 7juli tot 15juli rustige jack russel - Uitlaten keeshond Maandag dinsdag en donderdag - Dringend Dog Sitter voor 3 eerste weken juli! - 2xdag wandelen met mopshond - Dieren - Oppas bij de petsitter : Honden - Trimmen van kleine hond en nagels - Trimbeurt en nagels - Volledige trimbeurt en nagels - ik zoek iemand om wandelen met mijn hond - Dagopvang voor Vladimir - Overnachtingen en en overdag :8/9/10 juli 2022 EN 2/3/4 september - Opvang voor Billy en Grace - Wandelen - Wandelen - Hond - uitlaten hond (27) - uitlaten hond (26) - uitlaten hond (25) - uitlaten hond (24) - uitlaten hond (23) - uitlaten hond (22) - uitlaten hond (21) - Oppas voor Majlo (spreek uit als Mailo) - Oppas hond voor in de dag als we gaan werken - Gezelschap - uitlaten hond (20) - Oppas Jack Russel (7) - Iemand met ervaring
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden