petsitter Merksem

Ontdek talentvolle petsitters in Merksem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Merksem

Petsitter in Merksem (2170) - Walter
Walter
Merksem
4.91/5 (22 reviews)
Als gepensioneerde met dierenwelzijn als beroep sta ik altijd in voor de oppas en noden van alle diertjes die jullie in huis hebben. Wees dus maar zeker dat met de jaren kennis je dieren veilig bij mij zitten
Petsitter in Merksem (2170) - Ali
Ali
Merksem
5/5 (11 reviews)
Ik heb zelf 3 katten dus ik heb veel ervaring
Petsitter in Merksem (2170) - Inge
Inge
Merksem
4.6/5 (5 reviews)
Ik hou van wandelingen, vooral in de natuur. In weer en wind kan ik vele kilometers doorgaan. Ik heb veel energie en fantasie om jouw hond leuke avonturen te bezorgen. Tijdens het weekend doe ik dit waarschijnlijk samen met mijn dochter.
Petsitter in Merksem (2170) - Amanda
Amanda
Merksem
5/5 (3 reviews)
I have 2 cats so I know how important is for them to have someone next to them everyday. They need love, attention! So I ready to come to your place to take care of them.
Petsitter in Merksem (2170) - Sander
Sander
Merksem
5/5 (2 reviews)
Ik kom met plezier bij u thuis op uw huisdieren passen terwijl u weg bent. Ik zorg graag voor dieren en maak graag tijd vrij zodat ze worden verzorgd zoals u het zelf zou doen!
Petsitter in Merksem (2170) - Tamara
Tamara
Merksem
5/5 (2 reviews)
Ik ben een eerlijk en betrouwbaar persoon. Ik heb een groot hart voor dieren want die zijn immers altijd oprecht. Als ik ergens kom komen de dieren automatisch op me af.
Petsitter in Merksem (2170) - Charlotte
Charlotte
Merksem
5/5 (1 reviews)
Lieve hond, lieve kat, Als deel van de familie verdien jij liefde en verzorging, ook als je baasjes er even niet zijn. Mag ik die taak op me nemen? Ik beloof je dat ik je met veel plezier eten en drinken kom geven, je plasplaatsje proper maak en/of met je ga wandelen. Of wil je dat ik je naar de kapper breng? Ook geen probleem.
Petsitter in Merksem (2170) - Pau
Pau
Merksem
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een hond waarmee ik elke dag ga wandelen. Mijn hond is een jack Russell maar ik heb ook ervaring met andere honden aangezien er in mijn familie veel honden zijn.
Petsitter in Merksem (2170) - Katrien
Katrien
Merksem
5/5 (1 reviews)
Ik kom graag bij jou langs voor het in orde en blij stellen van je 4voeter. Tot snel
Petsitter in Merksem (2170) - Emilie
Emilie
Merksem
5/5 (1 reviews)
Vroeger had ik zelf ook katten en deze had ik altijd uit het asiel geadopteerd. Nu ik honden heb kan ik zelf geen katten houden of kunnen er geen katten op bezoek komen maar kom ik graag bij jullie langs om jou kat de nodige verzorging en aandacht te geven.
Petsitter in Merksem (2170) - Joycy
Joycy
Merksem
5/5 (1 reviews)
Enkel het beste en warme opvanghuisje voor jou viervoeter! 🐾 Hallo ik ben Joycy en samen met mijn vriend staan wij open om jou hondje een 2de thuis de bieden. Wij willen enkel het allerbeste en dus zal jouw hondje altijd onze eerste prioriteit zijn. Wij hebben een groot hart voor dieren en doen niet liever dan al onze liefde te delen met jouw viervoeter! ❤️ het is altijd gezellig bij ons! 🏠
Petsitter in Merksem (2170) - Tiara
Tiara
Merksem
5/5 (1 reviews)
Ik ben opgegroeid met katten, honden, konijnen,……. Etc. Ik zou niks liever doen dan mijn dag te spenderen met een diertje Ik vind het zo leuk om met hun te spelen, wandelen, te verwennen😬
Petsitter in Merksem (2170) - Kelly
Kelly
Merksem
Nieuw
Voornamenlijk kleine of rustigere honden . Bij mooie dagen kan ik ze eventueel mee naar een park nemen en daar met hem/haar spelen . Bij slechtere dagen kan ik nogsteeds hun uitlaten . Ik heb thuis zelf een hondje 1,5 jaar oud ) die ik alleen heb opgevoed en eveneens mijn grootste schat is .
Petsitter in Merksem (2170) - Do
Do
Merksem
Nieuw
Ik heb heel mijn leven al dieren gehad van honden tot schildpadden tot paarden en ben dus een grote dierenvriend zelf heb ik ook een hondje dus weet er best veel van en zeker hoe je met ze om moet gaan en wat ze nodig hebben
Petsitter in Merksem (2170) - Aurelie
Aurelie
Merksem
Nieuw
Ik heb altijd dieren gehad en ben een echte dierenvriend. Dieren zijn zoals mensen voor mij. Momenteel heb ik een hond en een kat, maar ik heb ook konijntjes gehad.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel petsitters in Merksem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Merksem: geëvalueerd met 4.96 door 47 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Merksem, pet sitting in Merksem, dierenopvang Merksem, dierenpension Merksem ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden