Vind de beste petsitter van Merksem

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Petsitter in Schoten (2900) - Davy
Davy Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.92/5 · 71 reviews
2900 Schoten
verschillende honden gehad zelf nu met alleen te wonen en veel weg en werken onmogelijk ene te houden maar daarom zeker niet minder dierenvriend dus als je wil kan ik met jullie huisdier gaan wandelen of er thuis opletten of zelfs hem komen halen en er mee wandelen gaan of zelfs enkele uurtjes op appartement bij mij houden
Petsitter in Antwerpen (2060) - Stijn
Stijn
4.78/5 · 18 reviews
2060 Antwerpen
Uw pittige Jackrussellterriër afmatten? Die Deense dog zijn poten nog eens flink laten strekken? Liefst zou ik gaan joggen met uw hond, maar als die al wat ouder is kunnen we ook gaan wandelen. :) Jammer genoeg heb ik wel een 'nine to five'-job en kan ik dus enkel buiten de kantooruren. Groetjes!
Petsitter in Schoten (2900) - Kevin
Kevin
5/5 · 18 reviews
2900 Schoten
Ik heb een studie gedaan van dierenverzorger en ben ook in het bezit van een getuigschrift Dierenzorg. Ik ben zeer flexibel, vriendelijk, stress bestendig , hulpvaardig en een grote voorstander van dierenwelzijn. Ik heb 5 jaar ervaring met honden via vrijwilligerswerk in Dierenasiel Schoten.
Petsitter in Deurne (2100) - John
John
5/5 · 9 reviews
2100 Deurne
Graag kom ik bij mensen thuis om hun huisdier de aandacht te geven wat het verdiend,ik kom met alle plezier zeer vroeg of zeer laat niks is mij teveel
Petsitter in Deurne (2100) - Deborah
Deborah
5/5 · 7 reviews
2100 Deurne
Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is dat uw huisdier/ metgezel in goede handen is. Ik heb zelf altijd dieren in mijn leven gehad. Ik voel goed aan wat ze nodig hebben. Al geruime tijd ben ik vaste honden oppas van Yoshi, een Shiba Inu puppy. Hierbij heb ik niet alleen de puppy maar ook de huissleutels in vertrouwen gekregen. (Prijs kan per uur of per dag besproken worden)
Petsitter in Ekeren (2180) - David
David
4.6/5 · 5 reviews
2180 Ekeren
Doordat ik nu voltijds werk zou het egoïstisch zijn een hond in huis te nemen. Omdat ik 1 dag in de week alsook elke dag om 14.30 vrij ben, zou ik graag mijn diensten aanbieden om met uw favoriete viervoeter te gaan wandelen.
Petsitter in Schoten (2900) - Ingrid
Ingrid
5/5 · 3 reviews
2900 Schoten
Heb gedurende 15 jaar gewerkt als vrijwilliger in een dierenasiel. En momenteel heb ik zelf ook een kleine hond. Ben bereid om grote wandelingen te maken of eventueel naar hondenwei te gaan als je wil.
Petsitter in Deurne (2100) - Sonja
Sonja
5/5 · 3 reviews
2100 Deurne
Hallo, ik ben een grote dierenvriend met een passie voor honden en heb ervaring met verschillende rassen. Ga op een positieve en rustige manier met honden, katten en andere dieren om. Mijn eigen hond, Enzo een Flatcoated Retriever is in juni '21 spijtig op 7 jaar onverwachts overleden. Heb een diploma hondentrainer en EHBO dit behaalt bij Kyno-Coach te Essen. Beestige groetjes, Sonja 🐾
Petsitter in Merksem (2170) - Erica
Erica
5/5 · 2 reviews
2170 Merksem
Ik ben een grote dierenvriend. Heb zelf altijd katten gehad. Ik ben niet meer werkzaam, maar kan het niet overmijn hart krijgen om een dier te lang zonder gezelschap te laten zitten. Ik wandel heel graag en doe dit het liefst in gezelschap van mens of dier.
Petsitter in Antwerpen (2000) - Emily
Emily
5/5 · 2 reviews
2000 Antwerpen
Ik heb al jaren zelf een hond en een kat en ik heb thuis ook altijd huisdieren gehad. Als je iemand betrouwbaar zoekt om op je huisdier te letten dan doe ik dat met alle plezier!
Petsitter in Deurne (2100) - Valerie
Valerie
5/5 · 2 reviews
2100 Deurne
We hebben zelf 2 katten en altijd een hond gehad. Momenteel hebben we enkel katten 😉. Ik vind het erg leuk om met dieren bezig te zijn en zeker om hen gezelschap te houden.
Petsitter in Merksem (2170) - Charlotte
Charlotte
5/5 · 1 reviews
2170 Merksem
Lieve hond, lieve kat, Als deel van de familie verdien jij liefde en verzorging, ook als je baasjes er even niet zijn. Mag ik die taak op me nemen? Ik beloof je dat ik je met veel plezier eten en drinken kom geven, je plasplaatsje proper maak en/of met je ga wandelen. Of wil je dat ik je naar de kapper breng? Ook geen probleem.
Petsitter in Antwerpen (2000) - Mikey
Mikey
5/5 · 1 reviews
2000 Antwerpen
Ik heb een lange tijd op de hond van mn moeder gepast en dat was heel leuk😊 We gingen samen wandelen ik gaf ze eten en drinken ik maakte er veel plezier samen mee een viervoeter is inderdaad de beste vriend van een mens!
Petsitter in Antwerpen (2060) - Tania
Tania
5/5 · 1 reviews
2060 Antwerpen
Thuis hebben we altijd een hond gehad. Mijn favoriete bezigheid was uren met het dier gaan wandelen in het bos vlakbij huis. Ik kan zelf geen hond houden in mijn appartement, dus doe ik dit graag voor anderen die er misschien niet altijd tijd voor hebben en tegelijkertijd kan ik weer genieten van een wandeling.
Petsitter in Deurne (2100) - Julie
Julie
5/5 · 1 reviews
2100 Deurne
Ik ben een grote dierenvriend, vooral van honden (ik heb zelf een Cocker Spaniël van 1,5 jaar) maar ook katten, konijnen, etc. Ik kan jammer genoeg je dieren niet mee naar huis nemen maar ik ga wel heel graag met ze wandelen of ik kom langs om ze eten of drinken te geven. Ik heb een attest van hondentrainer en heb ook een cursus EHBO voor honden gevolgd. Je kan dus zeker zijn van goede zorgen!

Petsitter Merksem: geëvalueerd met 4.8 door 157 klanten

Populaire dienstaanvragen: dierenoppas Merksem, pet sitting in Merksem, dierenopvang Merksem, dierenpension Merksem ,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur of dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Fantastische ervaring, onmiddelijk veel respons, heel transparant en gebruiksvriendelijk. ”
Poezen oppas gezocht
Thomas raadt Katoo aan Katoo
“ “ Uitgebreid netwerk" en makkelijk contact leggen met allerlei vakmannen/vrouwen. ”
Oppas hond/kat
Frans raadt Marie-catharine aan Marie-catharine
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Mee met de honden gaan wandelen. Ik kan er maar 1 hanteren omwille van operatie.
Lisa raadt Luc aan Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie pet sitting in Merksem

uitlaten hond (19) - Duitse herder - Duitse Scheper, smidags uitlaten - uitlaten hond (18) - uitlaten hond (17) - uitlaten hond (16) - uitlaten hond (15) - uitlaten hond (14) - uitlaten hond (13) - uitlaten hond (12) - uitlaten hond (11) - uitlaten hond (10) - uitlaten hond (9) - uitlaten hond (8) - uitlaten hond (7) - uitlaten hond (6) - Oppas puppy - uitlaten hond (5) - uitlaten hond (4) - Thuis bij mijn katten - uitlaten hond (3) - uitlaten hond (2) - zorg voor 3 poezen tijdens mijn vakantie - uitlaten hond - Wandelen met hondje - katsitter - Hondenwandelaar Gezocht. - Oppas aan huis voor 2 Bengaalse katten - Trimmen/knippen puppy - Hond oppas - Echtgenoot in hospital ik heb sinds 3 weken een nieuwe knieprothese en loop met krukken ik heb een Charpei reu - Opvang 2 poezen - Wandelen en behoefte golden retriever (6) - Wandelen en behoefte golden retriever (5) - Wandelen en behoefte golden retriever (4) - Wandelen en behoefte golden retriever (3) - Wandelen en behoefte golden retriever (2) - Wandelen en behoefte golden retriever - Occasionele opvang - Hond uitlaten - 2 Engelse Cocker-Spaniels vacht trimmen en wassen, oren proper maken, nagels knippe - HOND UITLATEN - Honden gezelschap houden tijdens de dag - Dieren - Hondenverzorging - Oppas in geval ziekte eigenaar - Honden kapster - Dog walking - hondenlppas+overnachting - Fantastische Jacky is niet graag alleen thuis - Tijdelijkopvanghondjemet medicatie - Wie wil op onze oude, lieve Berner Sennenhond passen - oppas voor mijn hond - Dogsitters - Dieren - Oppas bij eigenaar : Honden
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden