kattenoppas Edegem

Ontdek talentvolle catsitters in Edegem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie catsitters in de buurt van Edegem

Kattenoppas in Berchem (2600) - Joke
Joke
Berchem
5/5 (15 reviews)
Hey! :D Ben je op zoek naar iemand die op je hond (of ander huisdier) zou kunnen passen of uitlaten? Dan help ik je graag! Ik heb zelf een hondje (Tommy) en heb ervaring met het zorgen voor andere honden. Ik ben ook in het bezit van een diploma van EHBO voor honden en de Cognitieve Ontw. Voor een kleine meerprijs geef ik ook graag wat training. Als ik je kan helpen, stuur gerust een berichtje!
Kattenoppas in Antwerpen (2020) - Bieke
Bieke
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Ik heb zelf 2 geadopteerde honden uit het buitenland, Zoé en Ziva :) , allebei super sociale en lieve teefjes. Ook 2 naaktkatten Sam en Siri en een tinker Bruce (in de weide) - een ECHTE dierenvriend dus! Ook ben ik geboren en getogen op een boerderij ;) Ervaring met hondenoppas heb ik ook al zeker daar ik bijna elke vakantie wel op iemands hondje babysit.
Kattenoppas in Berchem (2600) - Sarah
Sarah
Berchem
5/5 (1 reviews)
Been caring for family & friends pets for many years. I've been a "TrustedHousesitters" for 4 years with more than 15reviews from pet owners around the world. Being a recurrent sitter interest me, it makes pets & humans feel safer, more relaxed. Love the idea of us pet owners helping each other out, having no guilty feelings or worries for leaving our beloved pets behind in a kennel. Best at home!
Kattenoppas in Hove (2540) - Denice
Denice
Hove
5/5 (1 reviews)
Ik kan zowel op reptielen,insecten als op ander huisdieren letten. Zelf heb ik konijnen, reptielen en een krulhaarspin. Ervaring met dieren heb ik door mijn opleiding en jeugd heen opgedaan
Kattenoppas in Edegem (2650) - Karolien
Karolien
Edegem
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf al heel mijn leven katten. Ik ben een enorme dierenvriend. Ik kan zowel gaan wandelen met de dieren als komen oppassen. Ik ben beschikbaar in de regio Antwerpen
Kattenoppas in Mortsel (2640) - Ellen
Ellen
Mortsel
Nieuw
Ik heb al reeds vaker op honden, katten en paarden van vrienden gepast. Deze zijn dus al zeker geen onbekende voor me! U kan uw dier afzetten tevens kan ik u dier ook ophalen, ik woon in een appartement met afgesloten terras. Waar u dier lekker veilig kan spelen. Ook beschik ik over een leuk assortiment speeltjes. Ook werk ik van thuis uit , dus u huisdier is nooit alleen. Je ontvangt ook leuke foto's van je dier indien gewenst
Kattenoppas in Berchem (2600) - Anne-elise
Anne-elise
Berchem
Nieuw
Heel mijn leven al een ongelooflijke dierenvriend geweest. Zelf altijd katten gehad. (en cavias, konijnen, ratjes, hamsters,..) mijn liefde voor dieren is ook een van de grootste redenen dat ik vegetariër ben.
Kattenoppas in Mortsel (2640) - Lisa
Lisa
Mortsel
Nieuw
Hallo, mijn naam is lisa 22jaar uit antwerpen en biedt graag mijn diensten aan bij u thuis. Zelf ben ik zeer sociaal & behulpzaam. Zelf ben ik een echte dierenvriend en hebben we zelf al veel huisdieren gehad: - vogels - vissen - hamsters, cavia, konijnen. - we hebben nu namelijk 3 katten ( 1 uit het dierenasiel, en 2 als kitten opgevoed ) Dus heeft uw vierpoter verzorging of oppas nodig, aarzel dan niet om mij te contacteren! Tot snel!!!
Kattenoppas in Antwerpen (2020) - Aurelie
Aurelie
Antwerpen
Nieuw
Ik heb van jongssavaan al dieren gehad (poezen, katten, konijnen, vissen, vogels, ...) en heb ook met de honden naar de hondenschool gegaan. Ik weet dus hoe met dieren om te gaan, maar ook hoe medicatie toe te dienen, te borstelen,wat ongezond en dodelijk voor een dier kan zijn,...
Kattenoppas in Mortsel (2640) - Jesika
Jesika
Mortsel
Nieuw
Hey, Ik ben Jesika en hou enorm veel van dieren. Helaas kan ik zelf geen huisdier nemen. Ik let met heel veel plezier op jou huisdier. Heb vroeger vooral katten gehad maar ook met honden kan ik overweg.
Kattenoppas in Antwerpen (2020) - Nenad
Nenad
Antwerpen
Nieuw
Van kleins af aan ben ik altijd dol geweest op dieren. Ik hou vooral van honden. Ik heb al meerdere keren gelet op een hond, gewandeld,... Hier bij ons thuis hebben we een grote tuin, waar uw hond met plezier in kan lopen en spelen.
Kattenoppas in Wilrijk (2610) - Claire
Claire
Wilrijk
Nieuw
Ik ben een zeer betrouwbare petsitter die het dier vooropstelt. Ik ben opgegroeid met honden en katten en ben nu een dierenarts in opleiding. Uw dier is bij mij aan het goede adres.
Kattenoppas in Ekeren (2180) - Emmy
Emmy
Ekeren
Nieuw
Nog geen ervaring met oppassen op katten bij anderen, maar ik wil hier graag mee starten. Wel altijd katten gehad toen ik nog bij mijn ouders woonde, dus ik weet wat ze nodig hebben.
Kattenoppas in Edegem (2650) - Evi
Evi
Edegem
Nieuw
Hallo, ik kom met plezier bij jullie thuis logeren. Ik zal hen heel goed verzorgen, veel liefde en knuffels geven en grote wandelingen met hen maken. Natuurlijk stuur ik jullie regelmatig foto’s toe. Omgeving Edegem bij Antwerpen
Kattenoppas in Edegem (2650) - Jesse
Jesse
Edegem
Nieuw
ik heb zelf een kat en zal dus eerst moeten bekijken of dit wel klikt met uw huisdier. Moest dit het geval zijn zal uw huisdier zich insta thuis voelen en overladen worden met aandacht en liefde
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
“ Het gemak waarmee je diensten kan aanvragen en de snelle respons van de mensen ”
Sabine
“ Goed systeem. Na bij de concurrentie 14 dagen achter een dienst gezocht te hebben. Lukte het met Ring Twice op 1 dag. ”
Aniek
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kattenoppas Edegem: geëvalueerd met 5.0 door 20 klanten

Populaire dienstaanvragen

cat sitting Edegem, kattenoppas gezocht Edegem, kattenhotel Edegem, kattenpension Edegem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen kattenoppas in Edegem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden