wandelen met hond Edegem

Hulp voor wandelen met hond in Edegem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hondenwandelaars in de buurt van Edegem

Wandelen met hond in Mortsel (2640) - Erin
Erin
Mortsel
4.98/5 (55 reviews)
Ik ben een hele grote dierenvriend. Ik heb zelf momenteel een kat waar ik veel aandacht en liefde aan geef maar ik heb altijd al graag een hondje gehad maar dat gaat niet super goed samen met mijn kat. Daarom zou ik heel graag met hondjes willen gaan wandelen door dit platform!
Anne is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Wandelen met hond in Wilrijk (2610) - Anne
Anne
Wilrijk
4.82/5 (34 reviews)
Ik ben een echte dierenvriend en beleef veel plezier aan de omgang met huisdieren, vooral honden. Ik heb het vermogen om binnen een korte tijd een goede band met dieren op te bouwen. Ik bied u mijn diensten aan om met uw hond te gaan wandelen. Zo kan hij ook eens zijn pootjes uitstrekken.
Wandelen met hond in Berchem (2600) - Joke
Joke
Berchem
5/5 (15 reviews)
Hey! :D Ben je op zoek naar iemand die op je hond (of ander huisdier) zou kunnen passen of uitlaten? Dan help ik je graag! Ik heb zelf een hondje (Tommy) en heb ervaring met het zorgen voor andere honden. Ik ben ook in het bezit van een diploma van EHBO voor honden en de Cognitieve Ontw. Voor een kleine meerprijs geef ik ook graag wat training. Als ik je kan helpen, stuur gerust een berichtje!
Wandelen met hond in Edegem (2650) - Mandy
Mandy
Edegem
5/5 (4 reviews)
Een korte of lange wandeling, alles hangt af van de persoonlijke wens van het baasje en natuurlijk ook de hond. Ik zal jouw hond de nodige lichaamsbeweging en aandacht geven. (30min-1u)
Wandelen met hond in Mortsel (2640) - Laurine
Laurine
Mortsel
5/5 (3 reviews)
Met veel plezier wandel ik met uw hond, naar wens. Ik kan ook met redelijk sterke honden overweg die trekken onderweg bijvoorbeeld. Dagelijks ga ik samen met mijn vriend en onze hond wandelen, ik doe dit dus zeer graag. Ik ben flexibel inzetbaar en kan me makkelijk vrijmaken om te gaan wandelen.
Wandelen met hond in Mortsel (2640) - Stefaan
Stefaan
Mortsel
3.67/5 (3 reviews)
Ik zelf ben altijd met honden opgegroeid en heb ook een hond , en Ik zelf heb veel geduld met honden .en ik vind met honden kan je een bepaalde vriendschap opbouwen
Wandelen met hond in Edegem (2650) - Piessens
Piessens
Edegem
5/5 (2 reviews)
Van jongsafaan ben ik al een dierenvriend. ben opgegroeid tussen honden en katten, heb zelf een cavia, konijn, reptiel, vissen gehad en heb momenteel zelf ook een hondje die ik doodgraag zie. en ga graag met de hond wandelen.
Wandelen met hond in Antwerpen (2020) - Bieke
Bieke
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
ik ga zelf dagelijks wandelen met mijn 2 honden. In de schoolvakanties ( ik studeer momenteel aan de hoge school) kan ik extra wandelingen doen met een extra hond. Ik kan er mee gaan wandelen in de buurt van Geel of mee naar een losloopweide als hij in de auto kan
Wandelen met hond in Mortsel (2640) - Amélie
Amélie
Mortsel
5/5 (2 reviews)
Ik ben een grote dierenvriend, ik heb zelf 2 honden en 3 katten, om die reden kan ik niet opvangen bij mij thuis, maar ik ben zeker beschikbaar om met uw viervoeter te komen wandelen, eten geven en gezelschap houden.
Wandelen met hond in Hove (2540) - Julie
Julie
Hove
5/5 (1 reviews)
Ik ben opgegroeid met honden, katten, vissen, hamsters, konijnen, schildpadden... In Hove wonen we achter een basisschool waar er ook ezels, kippen, geiten en schapen rondlopen. Hier heb ik dus ook een beetje ervaring mee. Ik kijk er al vast naar uit om met veel liefde en plezier voor jouw huisdiertje te zorgen!
Wandelen met hond in Berchem (2600) - Kristien
Kristien
Berchem
5/5 (1 reviews)
Ik ga dagelijks zelf een paar keer wandelen met mijn hond(je) Naira en vind dat echt zo leuk. Ik probeer ook altijd naar plekken te gaan waar ik weet dat andere hondjes zullen zijn, zodat ze dan even lekker kunnen spelen. Ik doe geregeld oppas op haar beste vriend(ook een hond wel te verstaan) en dan gaan we altijd samen op stap, ik en de 2 dikste vrienden. :-)
Wandelen met hond in Berchem (2600) - Sarah
Sarah
Berchem
5/5 (1 reviews)
Being a regular walker interest me as the dog feels safer, more relaxed & obedient. Love the idea of us pet owners helping each other out, having no guilty feelings or worries for leaving our beloved pets bored at home! Pick up & drop out possible. Been caring for family & friends pets for many years. I've been a "TrustedHousesitters" for 4years with reviews from pet owners all around the world.
Wandelen met hond in Hove (2540) - Denice
Denice
Hove
5/5 (1 reviews)
Ik ga echt graag wandelen, een paar jaar terug ging ik altijd mee de honden uitlaten. Maar wie zegt dat alleen honden graag wandelen wie weet bestaan er ook speciale dieren om mee te wandelen. Ik ben een echte dierenvriend en hou van alle dieren zowel klein als wat groter
Wandelen met hond in Antwerpen (2020) - Margot
Margot
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Consequent zijn vind ik heel belangrijk. Ik zal steeds uw richtlijnen respecteren en er naar handelen. Op deze manier geef je duidelijkheid weer aan je viervoeter en kan er fijn gewandeld worden.
Wandelen met hond in Berchem (2600) - Danny
Danny
Berchem
5/5 (1 reviews)
Wandelen met de hond is pure ontspanning, doe ik ook al ondertussen 10j met mijn eigen hond, een schotse Collie. In mijn jeugd hadden mijn ouders een dierenwinkel,vandaar mijn verbondenheid met dieren.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenwandelaar Edegem: geëvalueerd met 4.92 door 129 klanten

Populaire dienstaanvragen

dog walking Edegem, hondenuitlaatdienst Edegem, hondenwandelaar Edegem, dogwalker Edegem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen wandelen met hond in Edegem

De laatste aanvragen in de categorie dog walking in Edegem

Jack zoekt dog wandelaar - Enthousiaste Zwitserse herder zoekt uitlaat maatje voor wandelingen - wandeling hond - Occasionele opvang hond overdag of een nacht - Wandelen met de hond - Wandelen met de hond - Wandelen met de hond - Wandelen met de hond in Edegem (2650)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden