wandelen met hond Edegem

Hulp voor wandelen met hond in Edegem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hondenwandelaars in de buurt van Edegem

Wandelen met hond in Mortsel (2640) - Erin
Erin
Mortsel
4.98/5 (56 reviews)
Ik ben een hele grote dierenvriend. Ik heb zelf momenteel een kat waar ik veel aandacht en liefde aan geef maar ik heb altijd al graag een hondje gehad maar dat gaat niet super goed samen met mijn kat. Daarom zou ik heel graag met hondjes willen gaan wandelen door dit platform!
Wandelen met hond in Wilrijk (2610) - Anne
Anne
Wilrijk
4.83/5 (35 reviews)
Ik ben een echte dierenvriend en beleef veel plezier aan de omgang met huisdieren, vooral honden. Ik heb het vermogen om binnen een korte tijd een goede band met dieren op te bouwen. Ik bied u mijn diensten aan om met uw hond te gaan wandelen. Zo kan hij ook eens zijn pootjes uitstrekken.
Wandelen met hond in Berchem (2600) - Joke
Joke
Berchem
5/5 (15 reviews)
Hey! :D Ben je op zoek naar iemand die op je hond (of ander huisdier) zou kunnen passen of uitlaten? Dan help ik je graag! Ik heb zelf een hondje (Tommy) en heb ervaring met het zorgen voor andere honden. Ik ben ook in het bezit van een diploma van EHBO voor honden en de Cognitieve Ontw. Voor een kleine meerprijs geef ik ook graag wat training. Als ik je kan helpen, stuur gerust een berichtje!
Wandelen met hond in Wilrijk (2610) - Jurgen
Jurgen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilrijk
5/5 (14 reviews)
Sinds enkele jaren ga ik bij mensen thuis om (voor langere of kortere tijd) te zorgen voor hun (huis)dier(en), overal in Europa, maar meestal in Frankrijk. Eén van de mogelijke taken daarbij is één of meer keer per dag wandelen met de hond. Op verzoek kan ik u hiervoor zonder problemen referenties sturen.
Wandelen met hond in Antwerpen (2020) - Israel
Israel
Antwerpen
4.83/5 (6 reviews)
Ik zoek een leuke alternatief om te sporten, ik wil graag afvallen en een hond uitlaten vind ik een leuk idee. Ik speel ook graag met honden en heb vroeger 18 jaar lang een Malteser gehad.
Wandelen met hond in Mortsel (2640) - Annick
Annick
Mortsel
5/5 (5 reviews)
Thuis zijn we opgegroeid met 2 honden, dat we dolgraag zagen en vaak mee ravotten en wandelden. Ondertussen heb ik 2 katten (een oude lieve sloeber) en een kleine deugniet van 1 jaar, die voor leven in de brouwerij zorgt. Ik zie dolgraag dieren en hecht er belang dat ze gelukkig zijn in hun thuisomgeving.
Wandelen met hond in Mortsel (2640) - Laurine
Laurine
Mortsel
5/5 (3 reviews)
Met veel plezier wandel ik met uw hond, naar wens. Ik kan ook met redelijk sterke honden overweg die trekken onderweg bijvoorbeeld. Dagelijks ga ik samen met mijn vriend en onze hond wandelen, ik doe dit dus zeer graag. Ik ben flexibel inzetbaar en kan me makkelijk vrijmaken om te gaan wandelen.
Wandelen met hond in Mortsel (2640) - Stefaan
Stefaan
Mortsel
3.67/5 (3 reviews)
Ik zelf ben altijd met honden opgegroeid en heb ook een hond , en Ik zelf heb veel geduld met honden .en ik vind met honden kan je een bepaalde vriendschap opbouwen
Wandelen met hond in Antwerpen (2020) - Moenisha
Moenisha
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
Hallo ik ben moenisha , ik heb heel veel liefde voor dieren niet alleen honden , als ik met dieren geef ik al mijn aandacht aan hun , ik ken heel veel honden parken en heel spelletjes om te spelen
Wandelen met hond in Antwerpen (2030) - Sofie
Sofie
Antwerpen
4.67/5 (3 reviews)
Ik ben sinds de zomer 2022 gestart met het uitlaten van honden in mijn buurt, dit met grote als kleine honden of 2 honden tegelijk. Ook met honden met asielachtergrond en getraumatiseerde honden. Ik heb een rustige aanpak en luister vooral naar de tips van het baasje. Alle honden zijn anders en moeten aan de oppas wennen. De lengte van de wandeling hangt af van de hond en zijn benodigdheden.
Wandelen met hond in Edegem (2650) - Piessens
Piessens
Edegem
5/5 (2 reviews)
Van jongsafaan ben ik al een dierenvriend. ben opgegroeid tussen honden en katten, heb zelf een cavia, konijn, reptiel, vissen gehad en heb momenteel zelf ook een hondje die ik doodgraag zie. en ga graag met de hond wandelen.
Wandelen met hond in Antwerpen (2020) - Bieke
Bieke
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
ik ga zelf dagelijks wandelen met mijn 2 honden. In de schoolvakanties ( ik studeer momenteel aan de hoge school) kan ik extra wandelingen doen met een extra hond. Ik kan er mee gaan wandelen in de buurt van Geel of mee naar een losloopweide als hij in de auto kan
Wandelen met hond in Mortsel (2640) - Amélie
Amélie
Mortsel
5/5 (2 reviews)
Ik ben een grote dierenvriend, ik heb zelf 2 honden en 3 katten, om die reden kan ik niet opvangen bij mij thuis, maar ik ben zeker beschikbaar om met uw viervoeter te komen wandelen, eten geven en gezelschap houden.
Wandelen met hond in Antwerpen (2030) - Thi diem thuy
Thi diem thuy
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Ik maak graag wandelingen en heb momenteel veel vrije tijd. Ik ben een actief persoon dus uw hond zal zich zeker niet vervelen bij mij! Indien u nog vragen heeft mag u mij zeker contacteren! Hopelijk tot binnenkort!
Wandelen met hond in Edegem (2650) - Michael
Michael
Edegem
5/5 (2 reviews)
Heel leuk om te wandelen met honden, altijd goed om buiten te komen. momenteel ga ik dagelijks bijna met golden retriever wandelen in edegem. leuk om buiten te komen
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel hondenwandelaars in Edegem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenwandelaar Edegem: geëvalueerd met 4.93 door 168 klanten

Populaire dienstaanvragen

dog walking Edegem, hondenuitlaatdienst Edegem, hondenwandelaar Edegem, dogwalker Edegem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan wandelen met hond in Edegem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden