hondentoilettage Edegem

Hulp voor hondentoilettage in Edegem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hondentrimmers in de buurt van Edegem

Hondentoilettage aan huis in Antwerpen (2000) - Bruna
Bruna
Antwerpen
4.0/5 (2 reviews)
Hello! I am used to take care of animals, since I grew up ith dogs and cats! My grandparents owns a farm, so I am really used to and have a big passion for animals!
Hondentoilettage aan huis in Antwerpen (2018) - Thomas
Thomas
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Een goeie wasbeurt, het nakijken en schoonmaken van de oren (zeker bij hangoren/langharige rassen), traanogen controleren, klitten en knopen verwijderen... Het is allemaal cruciaal om je hond tip top te houden! Je ziet er zelf toch ook graag verzorgd uit? :)
Hondentoilettage aan huis in Hoboken (2660) - Anaïs
Anaïs
Hoboken
5/5 (1 reviews)
ik heb al ervaring met oppassen bij grote en kleine honden ik weet hoe met ze om te gaan. Ik doe het super graag en het is mijn hobby met dieren bezig te zijn.
Hondentoilettage aan huis in Niel (2845) - Siana
Siana
Niel
5/5 (1 reviews)
Ik studeer dierenzorg. Ik kan de honden wassen, borstelen, drogen en nagels knippen. Teken verwijderen kan ik ook. Maar dan moet u zelf wel de nodige materialen hebben.
Hondentoilettage aan huis in Kruibeke (9150) - Katelijne
Katelijne
Kruibeke
5/5 (1 reviews)
Ik heb natuurlijke aanleg om met honden om te gaan. Regerenties genoeg . Vraag er naar. 🐕. Ik ben dagelijks vrij. Ik kan jullie hond hier ook laten overnachten. Ik heb een volledig afgesloten tuin. Achter het app een mooi groot park. Op 15min wandelen een mooi natuurgebied mét zwem- mogelijkheden voor de hond.
Hondentoilettage aan huis in Kontich (2550) - Ashley
Ashley
Kontich
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf 2 honden die op en top verzorgd zijn. Ook volg ik lessen over het algemene welzijn van de hond en alles wat daarbij komt kijken, verzorging dus uiteraard ook.
Hondentoilettage aan huis in Antwerpen (2018) - Kika
Kika
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Door de kennis vanuit mijn studies kan ik jullie helpen met de dagelijkse verzorging zoals: wassen, borstelen, nagels knippen, tanden poetsen en medicatie toedienen.
Hondentoilettage aan huis in Borgerhout (2140) - Aline
Aline
Borgerhout
1.0/5 (1 reviews)
Ik ben afgestudeerd in de richting Dierenverzorging en hen zelf thuis een leuke bende zitten. Ik weet wat ik doe en ben ook graag bezig met ze. Ik ken alles van honden en katten, weet hoe je ze moet opvoeden, ik babysit er graag op en sta er ook open voor voor lekker te wandelen. Borstelen, wassen.., is allemaal gekend
Hondentoilettage aan huis in Lint (2547) - Gitte
Gitte
Lint
5/5 (1 reviews)
Ik ben naast dierenartsassistente ook hondentrimster. Ik volgde hiervoor een opleiding van 2 jaar in avondschool en behaalde hier dan ook mijn getuigschrift van. Alle rassen zijn welkom bij mij.
Hondentoilettage aan huis in Schoten (2900) - Anne-marie
Anne-marie
Schoten
5/5 (1 reviews)
Ik ben in 2015 afgestudeerd als dierenarts en volg momenteel een cursus hondentrimmen. Ik trim momenteel honden in een kapsalon bij mij om de hoek.
Hondentoilettage aan huis in Antwerpen (2050) - Emelina
Emelina
Antwerpen
Nieuw
door mijn richting krijg ik alles voorgeschoteld van verzorging tot training ik kan zowel wassen knippen plukken trimmen als nagels knippen oren reinigen medicatie geven wij krijgen dit door een profesionele hondentrimster aangeleerd onze leerkracht is 1 van de besten en daardoor leren wij ook alles correct
Hondentoilettage aan huis in Lier (2500) - Lisa
Lisa
Lier
Nieuw
Hallo ik ben Lisa. Ik ben een enorme dierenvriend. Ik heb zelf vrij veel huisdieren gered uit Spanje of het asiel. Ik weet veel van dieren en wil ze met liefde verzorgen.
Hondentoilettage aan huis in Duffel (2570) - Ellen
Ellen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Duffel
Nieuw
Hallo, ik ben een grote dierenvriend en droom al lang van een eigen hond. We wonen daarvoor spijtig genoeg te klein. Onze twee katten zijn wel mijn grote lieverds. Ik zou het wel leuk vinden om regelmatig met andere honden te kunnen gaan wandelen of er voor te zorgen. Vertel me wat ik moet doen, en ik doe het met veel liefde!
Hondentoilettage aan huis in Antwerpen (2060) - James
James
Antwerpen
Nieuw
Ik heb zelf een hond, Alaska 2 jaar oud bijna 3. Honden zijn mijn favoriete dieren, dus het zou een win win zijn dat ik hier ook nog eens iets kan bij verdienen.
Hondentoilettage aan huis in Antwerpen (2000) - Margot
Margot
Antwerpen
Nieuw
Ieder dier verdient een liefdevolle verzorging! De nagels van mijn kat zijn altijd mooi bijgeknipt en eens in de zoveel tijd krijgt hij een uitgebreide kambeurt. Ik heb niet erg veel ervaring met specifieke hondenverzorging, maar schrik niet snel terug en leer graag bij.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel hondentoiletteurs in Edegem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Handig platform. Eerste ervaring met Ring Twice maar een heel goede. was op zoek naar een kattenoppas en heb een heel goede gevonden. alles werd vlot geregeld en de communicatie was top. ook ok qua betalingsmogelijkheden ”
Zoë
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondentoilettage Edegem: geëvalueerd met 4.5 door 11 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenkapper gezocht Edegem, hondentrimmer Edegem, hondenverzorging Edegem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan hondentoilettage aan huis in Edegem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden