Vind de beste dogsitter van Berchem

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Hondenoppas in Berchem (2600) - Joke
Joke
5/5 · 15 reviews
2600 Berchem
Hey! :D Ben je op zoek naar iemand die op je hond (of ander huisdier) zou kunnen passen of uitlaten? Dan help ik je graag! Ik heb zelf een hondje (Tommy) en heb ervaring met het zorgen voor andere honden. Ik ben ook in het bezit van een diploma van EHBO voor honden en de Cognitieve Ontw. Voor een kleine meerprijs geef ik ook graag wat training. Als ik je kan helpen, stuur gerust een berichtje!
Hondenoppas in Berchem (2600) - Lindsay
Lindsay
4.33/5 · 3 reviews
2600 Berchem
Hallo iedereen, ik zie super graag hondjes! Daarom zou ik heel graag op jou hondje willen komen dogsitten. Ik zou niet stoppen met spelen en aandacht geven. Hopelijk kan ik zo snel mogelijk kennis komen maken met jullie hondjes.
Hondenoppas in Berchem (2600) - Greet
Greet
5/5 · 1 reviews
2600 Berchem
Ik heb in mijn leven al veel huisdieren gehad: konijnen, hamsters, muizen, kippen en katten. Nu hebben we enkel nog een kat, maar ik zou met plezier nog andere diertjes in onze buurt willen verzorgen.
Hondenoppas in Berchem (2600) - Kristien
Kristien
5/5 · 1 reviews
2600 Berchem
Ik ben opgegroeid met paarden, koeien, en katten. Als mijn ouders vroeger op reis gingen, zorgde ik voor de dieren. Ik wil mensen graag helpen in hun vrijheid door hun dieren te gaan verzorgen, eten geven, speelmomentjes geven etc.... Ik weet hoe belangrijk dat is, en wat een rust het geeft in je hoofd als je weet dat je dieren wat gezelschap krijgen tijdens de uren afwezigheid van hun baasje.
Hondenoppas in Berchem (2600) - Sarah
Sarah
5/5 · 1 reviews
2600 Berchem
Best at home with cuddles,huge garden, veterinary around the corner.I've been a "TrustedHousesitters" for 4 years with more than 15reviews from pet owners around the world. Being a recurrent sitter interest me, it makes pets & humans feel safer, more relaxed. Love the idea of us pet owners helping each other out, having no guilty feelings or worries for leaving our beloved pets behind in a kennel.
Hondenoppas in Berchem (2600) - Jessica
Jessica
5/5 · 1 reviews
2600 Berchem
Ik pas nu al regelmatig op de huisdieren van vriendinnen als zij op vakantie gaan, dus waarom niet voor u? Zelf ben ik een grote dierenvriend, heb altijd katten in huis gehad en 2 honden. Als kind had ik ook konijnen dus ik ben wel gekend met verschillende huisdieren. Ik weet hoeveel zorg een dier nodig heeft uit eigen ervaring en dat maakt mij een goede petsitter!
Hondenoppas in Berchem (2600) - Stefanie
Stefanie
5/5 · 1 reviews
2600 Berchem
Ik ben een erg grote hondenliefhebber en wandelaar. Zelf heb ik geen hond aangezien ik in een appartement woon en een voorkeur heb voor grotere honden 😊 Ik haal erg veel energie uit dieren en zou het heel fijn vinden om met honden te kunnen bezig zijn, ondanks dat ik er zelf geen heb.
Hondenoppas in Berchem (2600) - Anne-elise
Anne-elise
Nieuw
2600 Berchem
Heel mijn leven al een ongelooflijke dierenvriend geweest. Zelf altijd katten gehad. (en cavias, konijnen, ratjes, hamsters,..) mijn liefde voor dieren is ook een van de grootste redenen dat ik vegetariër ben.
Hondenoppas in Berchem (2600) - Chloé
Chloé
Nieuw
2600 Berchem
Ik heb zelf een kat en vroeger ook altijd gehad. Ik heb meerdere jaren in een asiel geholpen waardoor ik genoeg ervaring heb om op je lieveling met veel zorg te letten. Contacteer mij voor een gesprek.
Hondenoppas in Berchem (2600) - Inge
Inge
Nieuw
2600 Berchem
Is uw oogappel gewend aan gezelschap en blijft het niet graag alleen gedurende de dag? Geen probleem, ik kom graag bij u langs om uw huisdier te vergezellen! Ik ben een voorzichtig en zorgzaam persoon en ik heb diverse ervaringen opgedaan in het oppassen bij dieren. Katten, honden,...you name it!
Hondenoppas in Berchem (2600) - Ilona
Ilona
Nieuw
2600 Berchem
Ik kan regelmatig komen opassen voor je huisdier wanneer U op vakantie gaat (eten geven, spelen), of gaan wandelen indien U geen tijd hebt. Ik heb ervaring, en heb een hart voor dieren. Ik zou als student heel graag willen bijverdienen, en liefst met een job waar ik met dieren te maken heb.Ik kan komen opassen voor alle dieren van elk grootte/leeftijd. Ik had/heb zelf dieren thuis van jongs af :)
Hondenoppas in Berchem (2600) - Nathalie
Nathalie Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2600 Berchem
Ik ben zot van honden en pas dan ook graag eventjes op uw hond. Wij hebben een gelijkvloers appartement met genoeg plaats en een tuin. Verder is er genoeg mogelijkheid in de omgeving om eens te gaan wandelen.
Hondenoppas in Berchem (2600) - Sarah
Sarah
Nieuw
2600 Berchem
dfdfddkdkkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkkdkdkdkdkdkdkdkdkdkd
Hondenoppas in Berchem (2600) - Dorien
Dorien
Nieuw
2600 Berchem
Van jongs af aan ben ik een hele grote dierenvriend en ik heb ook al geregeld bij mensen op hun dieren gepast of gaan wandelen. Respect en vertrouwen vind ik enorm belangrijk met het baasje en het dier zelf. Hopelijk tot snel!
Hondenoppas in Berchem (2600) - Liesa
Liesa
Nieuw
2600 Berchem
ik ben een grote dieren vriend alle dieren zijn super. behalve spinnen en vlinders want daar ben ik enorm bang van. de liefde dat je van zo veel dieren krijgt is echt super. dieren zijn echt super toppers!

Hondenoppas Berchem: geëvalueerd met 4.9 door 23 klanten

Populaire dienstaanvragen: dogsitting Berchem, hondenopvang Berchem, hondenhotel Berchem, hondenpension Berchem,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Fantastische ervaring, onmiddelijk veel respons, heel transparant en gebruiksvriendelijk. ”
Poezen oppas gezocht
Thomas raadt Katoo aan Katoo
“ “ Uitgebreid netwerk" en makkelijk contact leggen met allerlei vakmannen/vrouwen. ”
Oppas hond/kat
Frans raadt Marie-catharine aan Marie-catharine
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Mee met de honden gaan wandelen. Ik kan er maar 1 hanteren omwille van operatie.
Lisa raadt Luc aan Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen hondenoppas in Berchem

De laatste aanvragen in de categorie dog sitting in Berchem

Oppas cavalier 2 jaar oud - ervaren oppas voor 2 honden - Oppas cavalier 2 jaar oud - Oppas klein hondtje - Hondje 10 kilo - Hondenoppas tijdens mijn vakantie - Oppas voor bastaard hondje, gemiddeld formaat - logement voor 21 aug tot en met 23 aug - Dag oppas of uitlaatdienst hond - Gezocht opvang Berner Sennen Qosmo - gezelschap voor hond met verlatingsangst - oppas bij de petsitter - hondenoppas gevraagd - Oppas van hondje op maandagen - 4 x per week hond bijhouden/ uitlaten eind januari tem februari - hondenoppas bij petsitter thuis - oppassen puppy - Oppassen mijn kleine hond - dog sitter - dog sitter - katsitter - katsitter - Katsitter - Oppas bij de petsitter - Honden in Berchem (2600) - Oppas bij de petsitter - Honden in Berchem (2600) - Oppas bij de petsitter - Honden in Berchem (2600) - Oppas bij de petsitter - Honden in Berchem (2600) - Oppas gezocht voor lieve schotse collie
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden