wandelen met hond Berchem

Hulp voor wandelen met hond in Berchem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hondenwandelaars in de buurt van Berchem

Wandelen met hond in Berchem (2600) - Joke
Joke
Berchem
5/5 (15 reviews)
Hey! :D Ben je op zoek naar iemand die op je hond (of ander huisdier) zou kunnen passen of uitlaten? Dan help ik je graag! Ik heb zelf een hondje (Tommy) en heb ervaring met het zorgen voor andere honden. Ik ben ook in het bezit van een diploma van EHBO voor honden en de Cognitieve Ontw. Voor een kleine meerprijs geef ik ook graag wat training. Als ik je kan helpen, stuur gerust een berichtje!
Wandelen met hond in Berchem (2600) - Lindsay
Lindsay
Berchem
4.33/5 (3 reviews)
Zelf heb ik een dwergkeesje, waar ik elke dag 3 keer met buiten ga. Onze tuin is niet zo heel groot. Op 10 minuutjes stappen is er een groot park en daar leeft hij zijn eigen altijd uit! Ik voel me dan altijd gelukkig als ik mijn dwergkeesje gelukkig zie! Ik ben een enorme dierenvriend en doe dit oprecht graag!
Wandelen met hond in Berchem (2600) - Julie
Julie
Berchem
5/5 (2 reviews)
Mijn ouders hebben zelf twee labradors, waar ik - toen ik nog thuis woonde - mee voor zorgde. Ik ga met plezier met honden wandelen, speel er graag mee en geef ze het liefst van al een gelukkig snoetje. Als je wilt, maak ik onderweg foto’s en video’s van de uitstap. Ik doe namelijk zelf niets liever dan naar hondenvideo’s kijken! Lang of kort, ik maak tijd voor elke soort wandeling.
Wandelen met hond in Berchem (2600) - Kristien
Kristien
Berchem
5/5 (1 reviews)
Ik ga dagelijks zelf een paar keer wandelen met mijn hond(je) Naira en vind dat echt zo leuk. Ik probeer ook altijd naar plekken te gaan waar ik weet dat andere hondjes zullen zijn, zodat ze dan even lekker kunnen spelen. Ik doe geregeld oppas op haar beste vriend(ook een hond wel te verstaan) en dan gaan we altijd samen op stap, ik en de 2 dikste vrienden. :-)
Wandelen met hond in Berchem (2600) - Sarah
Sarah
Berchem
5/5 (1 reviews)
Being a regular walker interest me as the dog feels safer, more relaxed & obedient. Love the idea of us pet owners helping each other out, having no guilty feelings or worries for leaving our beloved pets bored at home! Pick up & drop out possible. Been caring for family & friends pets for many years. I've been a "TrustedHousesitters" for 4years with reviews from pet owners all around the world.
Wandelen met hond in Berchem (2600) - Danny
Danny
Berchem
5/5 (1 reviews)
Wandelen met de hond is pure ontspanning, doe ik ook al ondertussen 10j met mijn eigen hond, een schotse Collie. In mijn jeugd hadden mijn ouders een dierenwinkel,vandaar mijn verbondenheid met dieren.
Wandelen met hond in Berchem (2600) - Stefanie
Stefanie
Berchem
5/5 (1 reviews)
Ik ben een erg grote hondenliefhebber en wandelaar. Zelf heb ik geen hond aangezien ik in een appartement woon en een voorkeur heb voor grotere honden 😊 Ik haal erg veel energie uit dieren en zou het heel fijn vinden om met honden te kunnen bezig zijn, ondanks dat ik er zelf geen heb.
Wandelen met hond in Berchem (2600) - Frederik
Frederik
Berchem
Nieuw
Dag iedereen! Ik ben Frederik, 28 jaar, sociaal en vol dromen. Om die waar te maken zoek ik naar mogelijkheden om wat bij te klussen! Klusjes allerhande, talen, computer, communicatie, ... noem het maar! Je vindt me in de Rupelstreek, Antwerpen en Berchem! Tot snel!
Wandelen met hond in Berchem (2600) - Nate
Nate
Berchem
Nieuw
Ik kom heel goed overeen met dieren en heb vroeger zelf ook een hond gehad, die er nu spijtig genoeg niet meer is. Ik ga heel graag wandelen met honden en speel er ook graag mee.
Wandelen met hond in Berchem (2600) - Karlien
Karlien
Berchem
Nieuw
Ik heb momenteel geen hond, maar al wel gehad, en kan er eigenlijk altijd goed mee overweg. Ik ben verantwoordelijk genoeg om op uw hond te letten en op zijn veiligheid.
Wandelen met hond in Berchem (2600) - Inge
Inge
Berchem
Nieuw
Honden hebben beweging nodig, wanneer u niet beschikbaar bent om met uw oogappel te gaan wandelen stel ik me graag beschikbaar! Ik heb hier en daar al wat ervaring opgedaan in het uitlaten van verschillende soorten honden en ik kijk graag naar The Dog Wisperer om deze lieve dieren nog beter te leren begrijpen.
Wandelen met hond in Berchem (2600) - Babette
Babette
Berchem
Nieuw
Tijdens mijn werk ben ik vooral bezig met mensen, maar ik hou zeker zoveel van dieren. Ik vind het moeilijk om te kiezen, daarom zoek ik een manier om toch meer tussen dieren te zijn. Ik ga heel graag wandelen met honden, ik deed dit reeds verschillende keren voor vrienden en dit is altijd goed verlopen.
Wandelen met hond in Berchem (2600) - Ilona
Ilona
Berchem
Nieuw
Ik kan komen wandelen met Uw hond als U daar geen tijd voor hebt. Ik heb ervaring, en heb een hart voor dieren. Al van jongs af heb ik dieren thuis gehad :)
Wandelen met hond in Berchem (2600) - Marie
Marie
Berchem
Nieuw
Hey, ik ben Marie. Ik ben vijftien en heb drie katten dus ben een echte dierenvriend. Door familie en vrienden kom ik vaak in contact met honden dus heb al wat ervaring. Hopelijk tot snel!
Wandelen met hond in Berchem (2600) - Nathalie
Nathalie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Berchem
Nieuw
Ik ben zot van honden en dit kan je echt letterlijk nemen: elke hond die ik tegenkom op straat moet ik toch even begroeten. Ik ben opgegroeid met een Bobtail en veel honden in mijn nabije omgeving. Momenteel hebben mijn ouders er ook nog drie thuis waarvoor ik regelmatig graag eens terugkeer naar huis. Ik doe niets liever dan wandelen met mijn honden, ze verzorgen of even en knuffelmoment inlassen
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
“ Het gemak waarmee je diensten kan aanvragen en de snelle respons van de mensen ”
Sabine
“ Goed systeem. Na bij de concurrentie 14 dagen achter een dienst gezocht te hebben. Lukte het met Ring Twice op 1 dag. ”
Aniek
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenwandelaar Berchem: geëvalueerd met 4.9 door 24 klanten

Populaire dienstaanvragen

dog walking Berchem, hondenuitlaatdienst Berchem, hondenwandelaar Berchem, dogwalker Berchem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen wandelen met hond in Berchem

De laatste aanvragen in de categorie dog walking in Berchem

hondenuitlaat (49) - Dieren - Wandelen met de hond - hondenuitlaat (48) - Dieren - Wandelen met de hond - hondenuitlaat (47) - hondenuitlaat (46) - valpeelsker og mye fritid - hondenuitlaat (45) - hondenuitlaat (44) - hondenuitlaat (43) - hondenuitlaat (42) - hondenuitlaat (41) - hondenuitlaat (40) - hondenuitlaat (39) - hondenuitlaat (38) - hondenuitlaat (37) - hondenuitlaat (36) - hondenuitlaat (35) - hondenuitlaat (34) - hondenuitlaat (33) - hondenuitlaat (32) - hondenuitlaat (31) - wandelen alleen met mij (3) - hondenuitlaat (30) - wandelen alleen met mij (2) - hondenuitlaat (29) - hondenuitlaat (28) - hondenuitlaat (27) - hondenuitlaat (26) - hondenuitlaat (25) - wandelig rond de middag met onze pup - hondenuitlaat (24) - hondenuitlaat (23) - hondenuitlaat (22) - hondenuitlaat (21) - hondenuitlaat (20) - wandelen alleen met mij - hondenuitlaat (19) - hondenuitlaat (18) - hondenuitlaat (17) - hondenuitlaat (16) - hondenuitlaat (15) - hondenuitlaat (14) - hondenuitlaat (13) - hondenuitlaat (12) - hondenuitlaat (11) - hondenuitlaat (10) - hondenuitlaat (9) - hondenuitlaat (8) - hondenuitlaat (7) - hondenuitlaat (6) - Grote wandeling in bos met hond - Dieren - Wandelen met de hond (44) - Dieren - Wandelen met de hond (43) - hondenuitlaat (5) - Dieren - Wandelen met de hond (42) - Dieren - Wandelen met de hond (41) - Dieren - Wandelen met de hond (40) - Dieren - Wandelen met de hond (39) - Dieren - Wandelen met de hond (38) - hondenuitlaat (4) - Dieren - Wandelen met de hond (37) - hondenuitlaat (3) - Dieren - Wandelen met de hond (36) - Dieren - Wandelen met de hond (35) - hondenuitlaat (2) - Dieren - Wandelen met de hond (34) - Dieren - Wandelen met de hond (33) - Dieren - Wandelen met de hond (32) - Dieren - Wandelen met de hond (31) - Dieren - Wandelen met de hond (30) - Dieren - Wandelen met de hond (29) - Dieren - Wandelen met de hond (28) - Dieren - Wandelen met de hond (27) - Dieren - Wandelen met de hond (26) - Dieren - Wandelen met de hond (25) - Dieren - Wandelen met de hond (24) - Dieren - Wandelen met de hond (23) - Dieren - Wandelen met de hond (22) - Dieren - Wandelen met de hond (21) - Dieren - Wandelen met de hond (20) - Dieren - Wandelen met de hond (19) - Dieren - Wandelen met de hond (18) - Dieren - Wandelen met de hond (17) - Dieren - Wandelen met de hond (16) - Dieren - Wandelen met de hond (15) - Dieren - Wandelen met de hond (14) - Dieren - Wandelen met de hond (13) - Dieren - Wandelen met de hond (12) - Dieren - Wandelen met de hond (11) - Dieren - Wandelen met de hond (10) - Dieren - Wandelen met de hond (9) - Dieren - Wandelen met de hond (8) - hondenuitlaat - Dieren - Wandelen met de hond (7) - Dieren - Wandelen met de hond (6) - Dieren - Wandelen met de hond (5) - Dieren - Wandelen met de hond (4) - Dieren - Wandelen met de hond (3) - Dieren - Wandelen met de hond (2)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden