kattenoppas Berchem

Ontdek talentvolle catsitters in Berchem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie catsitters in de buurt van Berchem

Kattenoppas in Berchem (2600) - Joke
Joke
Berchem
5/5 (15 reviews)
Hey! :D Ben je op zoek naar iemand die op je hond (of ander huisdier) zou kunnen passen of uitlaten? Dan help ik je graag! Ik heb zelf een hondje (Tommy) en heb ervaring met het zorgen voor andere honden. Ik ben ook in het bezit van een diploma van EHBO voor honden en de Cognitieve Ontw. Voor een kleine meerprijs geef ik ook graag wat training. Als ik je kan helpen, stuur gerust een berichtje!
Kattenoppas in Wilrijk (2610) - Koen
Koen
Wilrijk
5/5 (6 reviews)
Ik hou van dieren. Aangezien ik op een appartement woon kan ik ze niet meenemen. Maar bij jou thuis krijgen ze de beste zorgen. Wandelen is geen probleem.
Kattenoppas in Berchem (2600) - Lindsay
Lindsay
Berchem
4.33/5 (3 reviews)
Om te beginnen zie ik heel graag diertjes! Wat ik zeker heb is empathie en heel veel inlevingsvermogen. Jou huisdier zal evengoed verwent en verzorgt worden dan mijn eigen huisdier. Elk diertje heeft een zieltje dat wij moeten in stand houden! Ik ben heel goed in huisdieren vertroetelen en 100% aandacht geven ☺️ ik doe het werk met veel plezier en in het beste opzicht voor jou huisider!
Kattenoppas in Antwerpen (2018) - Emmanuel
Emmanuel
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
Ik ben opgegroeid met een kat die nu 13 jaar wordt. Mijn vriendin heeft in haar jeugd ook katten gehad. De laatste jaren hebben wij verschillende keren voor meerdere dagen op katten gepast. Daardoor zijn wij gekend met het karakter en verzorging van verschillende soorten katten. Wij soigneren uw kat alsof het de onze is!
Kattenoppas in Antwerpen (2020) - Bieke
Bieke
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Ik heb zelf 2 geadopteerde honden uit het buitenland, Zoé en Ziva :) , allebei super sociale en lieve teefjes. Ook 2 naaktkatten Sam en Siri en een tinker Bruce (in de weide) - een ECHTE dierenvriend dus! Ook ben ik geboren en getogen op een boerderij ;) Ervaring met hondenoppas heb ik ook al zeker daar ik bijna elke vakantie wel op iemands hondje babysit.
Kattenoppas in Deurne (2100) - Jana
Jana
Deurne
5/5 (2 reviews)
Ik hou super veel van dieren en word altijd blij als ik bij dieren ben. Ik heb vooral ervaring met katten en knaagdieren maar voor mij is het zeker geen probleem om ook op honden te passen!
Kattenoppas in Berchem (2600) - Sarah
Sarah
Berchem
5/5 (1 reviews)
Been caring for family & friends pets for many years. I've been a "TrustedHousesitters" for 4 years with more than 15reviews from pet owners around the world. Being a recurrent sitter interest me, it makes pets & humans feel safer, more relaxed. Love the idea of us pet owners helping each other out, having no guilty feelings or worries for leaving our beloved pets behind in a kennel. Best at home!
Kattenoppas in Edegem (2650) - Karolien
Karolien
Edegem
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf al heel mijn leven katten. Ik ben een enorme dierenvriend. Ik kan zowel gaan wandelen met de dieren als komen oppassen. Ik ben beschikbaar in de regio Antwerpen
Kattenoppas in Antwerpen (2000) - Elise
Elise
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik hou enorm veel van dieren. Ik ben heel mijn leven opgevoed met honden en katten, en kan ze dus goed lezen. Ik heb veel geduld voor onze vierpotige vriendjes, en speel heel graag met ze. Zelf woon ik dichtbij het stadspark, dus een leuk uitje met de hond zit er zeker in!
Kattenoppas in Antwerpen (2018) - Katleen
Katleen
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
ik heb zelf dieren en ga graag met dieren om, ik vind dit een nuttige tijdsbesteding en iets wat ik graag doe, uw dieren zijn bij aan het beste adres
Kattenoppas in Berchem (2600) - Ilany
Ilany
Berchem
5/5 (1 reviews)
Thuis heb ik 1 hond, katten, 2 konijnen, kippen en ik heb ook veel ervaring met paarden. Ik ben echt een dierenliefhebber en zorg ervoor met heel mijn hart!
Kattenoppas in Antwerpen (2000) - Charlotte
Charlotte
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Hart voor dieren maar zelf op dit moment geen huisdieren meer en ik mis dit, ik ga heel graag wandelen of spelen met honden maar zit ook graag thuis met de kat.
Kattenoppas in Antwerpen (2000) - Sofie
Sofie
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf altijd honden gehad, Rottweilers, dus niet meteen de makkelijkste honden. Maar met de juiste aanpak en voldoende liefde kan je met elke hond goed omgaan! Ik heb een groot hart voor dieren, zo zal ik ook altijd dode dieren van straat halen en begraven en ik ben daarbovenop ook nog eens vegetariër! Ik zie dus alle diertjes graag en ik vind van mezelf dat ik dieren goed kan inschatten.
Kattenoppas in Antwerpen (2018) - Kika
Kika
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Heb een enorme liefde voor dieren en interesse om steeds meer over hen te weten te komen. Daarom heb ik in het verleden al vele methodes van hondentraining en het gedrag van honden bestudeerd en ben ik begonnen met mijn studies diergeneeskunde. Het welzijn van dieren staat bij mij altijd op de eerste plaats en als ik daarmee kan helpen, zou dit voor mij de ideale bijverdienste zijn.
Kattenoppas in Hallaar (2220) - Sebastiaan
Sebastiaan
Hallaar
5/5 (1 reviews)
Ik ben een rasechte dierenvriend! Zelf heb ik altijd een hond en 2 katten in de familie gehad die praktisch opgevoed zijn door mij. Heb een jaar geleden er een kat bij genomen die ik van de geboorte behandel als mijn klein kindje en is niet weg te krijgen bij mij. En het belangrijkste, ik zie elk dier graag ! Hond, kat, of zelf een giraffe ;), ik zorg ervoor dat ze in goede handen zijn.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel catsitters in Berchem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kattenoppas Berchem: geëvalueerd met 4.84 door 42 klanten

Populaire dienstaanvragen

cat sitting Berchem, kattenoppas gezocht Berchem, kattenhotel Berchem, kattenpension Berchem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan kattenoppas in Berchem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden