wandelen met hond Antwerpen

Hulp voor wandelen met hond in Antwerpen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hondenwandelaars in de buurt van Antwerpen

Wandelen met hond in Antwerpen (2000) - Ines
Ines
Antwerpen
5/5 (8 reviews)
Van jongsaf aan was er altijd een hond aanwezig in ons gezin. Ik paste ook regelmatig op de hond van een kennis en ging er mee wandelen. Daarnaast leerde ik de hond ook allerlei trucjes aan. Heb zelf ook een lieve kat in huis die alle liefde krijgt.
Wandelen met hond in Antwerpen (2000) - Kevin
Kevin
Antwerpen
5/5 (5 reviews)
Ik ga elke dag 4 keer met mijn honden wandelen Ik doe redelijke grooten toeren Hangt van hond af als die iets ouder is is de toer kleinder.
Wandelen met hond in Antwerpen (2018) - Stien
Stien
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
Ik vind het belangrijk dat honden tijdens de wandeling tijd krijgen om te snuffelen. Ik stel de veiligheid van de hond eerst en hou hem/haar kort indien ik in een drukke straat wandel.
Wandelen met hond in Antwerpen (2050) - Dirk
Dirk
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Wonende aan het galgenweel en vlakbij de middenvijver maak ik dagelijks grote wandelingen met mijn Tibetaanse terrier Anji. Ik neem ook graag andere honden mee op deze wandelingen. Ook pas ik met veel liefde op uw huisdier wanneer u zelf even weg moet, of tijdens uw vakantie.
Wandelen met hond in Antwerpen (2000) - Yousra
Yousra
Antwerpen
4.5/5 (2 reviews)
Kort en bondig: mijn passie voor dieren en ontembare energie maken mij tot de perfecte kandidaten om jouw viervoeter uit te laten. Hopelijk tot snel ☺️🐾
Wandelen met hond in Antwerpen (2018) - Thomas
Thomas
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Zelf ben ik opgegroeid tussen de Vlaamse velden met een hele resem aan dieren op ons erf. Uiteraard zaten daar ook een heleboel honden bij. Als kind/puber/Volwassene nam ik steeds een groot deel van de zorg voor onze dieren voor mijn rekening, en uiteraard nam ik ze maar wat graag mee op wandelavontuur! En zeker binnen een stedelijke woonplek is een goeie wandeling onontbeerlijk! :)
Wandelen met hond in Antwerpen (2000) - Carl
Carl
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
hoi, Ik ben Carl, aangenaam. Honden zijn de beste vriend van de mens. Het is uiterst nodig om jouw hond een uitlaatklep te geven. Wandelen is één van mijn hobby's en is altijd aangenaam. Door regen en wind, jouw hond heeft ook beweging nodig. Ik probeer een lange afstand af te leggen. Zodat jouw hond héél rustig is, als hij/zij terug binnen is. Je krijgt veel liefde van honden, het zijn zo'n fantastische dieren. Zelf wandel ik graag met de honden van vrienden.
Wandelen met hond in Antwerpen (2000) - Mikey
Mikey
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik had zelf een hond maar vanwegen kanker hebben we ze moeten inslapen nog steeds doet het pijn als ik eraan denk ik ga graag met honden wandelen of het nu regent koud warm of sneeuwt ik sta altijd paraat om met u viervoeter te gaan wandelen
Wandelen met hond in Antwerpen (2000) - Evi
Evi
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Wanneer u langs dagen werkt of toevallig een keer een hele dag van huis bent, kom ik graag uw hond uitlaten! Of het nu regent, sneeuwt of in de stralende zon, ik wandel zo lang of kort als u wenst!
Wandelen met hond in Antwerpen (2018) - Louis
Louis
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik ben 24 en net verhuisd naar Antwerpen. Vroeger heb ik altijd een hond gehad en ik ben reeds van kleins af aan een grote dierenvriend. Ik mis momenteel een hond in mijn leven dus hopelijk kan ik vrienden worden met uw viervoeter!
Wandelen met hond in Antwerpen (2000) - Mary
Mary
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
I am a reliable,jovial and trustworthy person. I am also very hardworking and i have alot of experience in this type of work. I will not disappoint if you choose me
Wandelen met hond in Antwerpen (2000) - Chloé
Chloé
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik ben een enthousiast persoon en kan ook correct optreden. Mijn grootouders hebben altijd al honden gehad waar ik zelf ook mee ga wandelen. Hiernaast ben ik voor enkele maanden via vrienden en een andere website met hun honden aan het wandelen of oppassen. De regelmaat en duur van wandelingen zijn te bespreken, aangezien elke hond andere noden heeft. Hopelijk tot binnenkort!
Wandelen met hond in Antwerpen (2000) - Olivier
Olivier
Antwerpen
4.0/5 (1 reviews)
Als dierenvriend geef ik met veel plezier de nodig aandacht aan uw huisdier. Omwille van mijn vast werk heb ik geregeld vrije tijd overdag. De ideale moment om met de hond een frisse neus te halen. Ik ben bereid te trainen met de hond, maar een basis opvoeding is een voorwaarde. Zelf verzorg en begeleid ik geregeld een australian shepherd, energieke honden schrikken mij dus niet af.
Wandelen met hond in Antwerpen (2000) - Janneke
Janneke
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik ben gek op honden. Vroeger hadden we altijd honden thuis. In Antwerpen heb ik ook een hond gehad. Op dit moment heb ik geen hond, wel 3 cavia's. Ik pas vaak op de hondjes van de buren. Ik wandel zeker 4 keer per dag, waarbij min. 1 lange wandeling. Ik vind het belangrijk dat de honden ook wat natuur ruiken en voelen dus zoek een stuk natuur op (hondewei, bos, de heide, ...)
Wandelen met hond in Antwerpen (2000) - Ruby rubenda
Ruby rubenda
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
We hadden vroeger een hond Rocky genaamd naar de film en later had mijn vriend een hond tekkel gemengd met Jack Russell en die had ook zijn beweging nodig die he été Ganesh genaamd naar de geestelijke.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
“ Het gemak waarmee je diensten kan aanvragen en de snelle respons van de mensen ”
Sabine
“ Goed systeem. Na bij de concurrentie 14 dagen achter een dienst gezocht te hebben. Lukte het met Ring Twice op 1 dag. ”
Aniek
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenwandelaar Antwerpen: geëvalueerd met 4.91 door 31 klanten

Populaire dienstaanvragen

dog walking Antwerpen, hondenuitlaatdienst Antwerpen, hondenwandelaar Antwerpen, dogwalker Antwerpen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen wandelen met hond in Antwerpen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden