Ring Twice

Ontdek talentvolle nannies bij jou in de buurt

Meer dan 2.552 talenten klaar om je te helpen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie nannies

Karine is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Nanny in Asse (1730) - Karine
Karine Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Asse
5/5 (15 reviews)
Oma van een jongetje waar ik soms oppas en zelf ook nog werk,maar perfect mijn uren en dagen kan regelen behalve in de ochtend. Bent u op zoek naar hulp vanaf 14h elke dag op regelmatige basis dan kan ik die persoon zijn.
Frank is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Nanny in Nieuwkerken-waas (9100) - Frank
Frank
Nieuwkerken-waas
4.86/5 (7 reviews)
Ik heb zelf 4 kinderen en kon daar zeer goed mee omgaan. Schooltaken en spelen met ze doen. Ophalen aan school is ook mogelijk, daar ik in bezit ben van een wagen
Nanny in Blaasveld (2830) - Vanessa
Vanessa
Blaasveld
4.98/5 (52 reviews)
Ervaring is geen probleem heb zelf 2 kinderen van 5 en 7jaar Ik ben graag bezig met de zorg voor kindjes zowel klein als groot Ben ook lid als oppas bij de gezinsbond en bsit Heb voor en na men uren tijd over
Nanny in Okegem (9400) - Lindsay
Lindsay
Okegem
5/5 (26 reviews)
Hallo! Ik ben Lindsay , 25 jaar en ik woon in Roosdaal. Ik heb reeds veel ervaring met kindjes omwille van o.a mijn studie ( kinderzorg), stage bij baby's en peuters , werkervaring bij de organisatie Infano = voor en naschoolse opvang ( kindjes 3 tot 12 jaar) Lieve groetjes, Lindsay
Nanny in Daknam (9160) - Melissa
Melissa Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Daknam
5/5 (19 reviews)
Hallo Ik ben Melissa, Ik ben woonachtig te Lebbeke en ik ben heel graag met kinderen bezig. Ik vind het leuk om hen te ondersteunen in hun ontwikkeling. Ik ben creatief, zorgzaam en heel verantwoordelijk. Creativiteit bij kinderen moedig ik aan om hen de wereld te laten ontdekken. Ik lanceer knustelboxen om ouders hierin te verlichten. Als kindercoach laat ik hen zelf hun talenten ontdekken.
Nanny in Halle (Brabant) (1500) - Naïma
Naïma
Halle (Brabant)
4.92/5 (13 reviews)
Ik ben op mijn 10 jarige leeftijd tante geworden. Dus babysitten hoorde naarmate ze ouder Werd er ook bij. Zeker tijdens mijn tienerjaren want er kwamen meer baby's bij. Ikzelf ben een mama van 3 jongens bijna 8 j 5,5 en van bijna 18 maanden.
Nanny in Schelle (2627) - Thomas
Thomas
Schelle
4.92/5 (12 reviews)
Hallo, ik heet Thomas en ben 27 jaar oud. Ik kom uit een groot gezin. Mijn jongste broertje en zus zijn momenteel (nog maar) 8 en 10 jaar oud. Daarnaast heb ik over de jaren vanaf de leeftijd van +- 14 jaar oud bij verschillende gezinnen gebabysit. Ik heb dus zeker de nodige ervaring en ik kan het doorgaans goed vinden met kinderen. Ook baby's schrikken mij niet af (geen problemen met het verversen van pampers, flesje geven, etc.). + ik heb een EHBO certificaat!
Nanny in Aalst (9300) - Karin
Karin
Aalst
4.92/5 (12 reviews)
Ik kan goed overweg met kinderen en vind het reuze fijn om hen op te passen en actief met hen bezig te zijn. Beroepshalve ben ik dagelijks met kinderen bezig en put er nog steeds energie uit. Kinderen met extra zorgbehoefte (autisme, beperking,...) schrikken me niet af, professioneel opgeleid.
Nanny in De klinge (9170) - Ann
Ann
De klinge
5/5 (11 reviews)
Ik ben een kleuterjuffrouw in hart en nieren... De liefde voor het kind zit in mijn hart... Jarenlange ervaring als juf en als mama maakt dat ik open sta voor de verschillende karaktertjes en eigenheden van elk kind! Zijn de kindjes gelukkig dan ben ik dat ook!
Nanny in Sint-Genesius-Rode (1640) - Sanne
Sanne
Sint-Genesius-Rode
4.9/5 (10 reviews)
Beste ouders, Ik ben Sanne. Ik ben een hele vriendelijke ,zorgzame en verantwoordelijke babysit. Ik heb al 4 jaar babysitervaring. Ik kook ook op vraag , knutsel en speel met de kinderen . Ik kan ook een bad geven en kinderen te slapen leggen. Voor het slapengaan lees ik voor of lees ik met de kinderen.
Nanny in Wommelgem (2160) - Tanya
Tanya
Wommelgem
5/5 (9 reviews)
Ik ben Tanya,42jaar,heb zelf 3 kids van 24,21 en 16,ben oma van meisje van 1jaar dus ervaring heb ik zeker. Ben een optimistisch,goedlachs en betrouwbare vrouw die graag met kindjes bezig is.Dus ziet u er wat in...weet u me te vinden. GrtjsTanya
Nanny in Sint-amandsberg (9040) - Emma
Emma
Sint-amandsberg
5/5 (9 reviews)
Hallo, mijn naam is Emma en ik ben 22 jaar. Ik geef zangles aan kinderen tussen de 6 en 8 jaar en babysit al 7 jaar bij hetzelfde gezin. Aangezien die kindjes ondertussen bijna te oud zijn voor een babysit zoek ik een nieuw adresje. Ik heb dus veel ervaring en haal veel voldoening uit het zien opgroeien van de kinderen. Met mij is het nooit saai en ik kan ook koken en helpen in het huishouden.
Nanny in Hansbeke (9850) - Jolien
Jolien
Hansbeke
4.89/5 (9 reviews)
Ik ben graag met kinderen bezig, een activiteit doen, wandelen of spelen. Of gewoon oppassen. De verzorging kan ik ook allemaal. Heb er zeker geen schrik voor.
Nanny in Antwerpen (2000) - Ines
Ines
Antwerpen
5/5 (8 reviews)
Al 14 jaar babysit ik regelmatig op baby's en kinderen van verschillende leeftijden. Al snel groei uit tot de favoriete oppasser van ouders en kinderen. Ik hou van spelletjes spelen, verhalen voorlezen, samen toneelstukjes maken en samen knutselen.
Nanny in Rotselaar (3110) - Helena
Helena
Rotselaar
5/5 (8 reviews)
Mijn naam is Helena, ik ben 18 jaar en heb al ervaring met kinderen door kampen te begeleiden en wekelijks dansles te geven aan kinderen van verschillende leeftijden en achtergronden. Ik ben zowel in het weekend als in de week beschikbaar, ook tijdens de dag, in de regio Aarschot-Leuven. Bij verdere vragen kan u mij altijd contacteren!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice nanny: geëvalueerd met 4.8 door 524 klanten

Populaire dienstaanvragen

op zoek naar nanny aan huis, nanny zoeken, nanny gezocht België, betrouwbare nannies,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen nanny

De laatste aanvragen in de categorie nanny

Op zoek naar een nanny voor zoon (3 jaar) en dochter (5 jaar) in Merendree - Oppas gezocht - Babysit gezocht - Babysit zondag 4 april - Vaste oppas op woensdagnamiddag - Babysit zaterdag 18/3 - Maandelijkse babysit 3 meisjes 1 - 5 jaar - Oppas gezocht - Ik zoek oppas voor mijn kindjes - Ophalen 2 kids (3j & 1j), naar huis brengen & oppassen - Babysit voor vrijdag 10 februari gezocht - Opvang 's avonds weekend Lennert(5) en Tess(2) te Huizingen - Naschoolse opvang - Vaste oppas Heist-op-den-Berg - Gezocht: vaste babysit - Hallo ik zoek iemand voor mijn dochter na school uren voor paar uren - babysit Astene - kinderen tijdelijk naar school brengen - babysit zoon bijna 2, love dancing - Fulltime kinderoppas ma-vrijdag te ternat - babysit kind 6 Y - Betrouwbare vaste oppas gezocht die kan helpen met huiswerk - lieve kinderoppas gezocht - Babysitting - Vaste oppas : Baby 0-3, Kind 3+ - Oppas voor ons dochter - Babysitting - Vaste oppas : Baby 0-3 - oppas voor 6 weken op woensdag van half 6 tot ten laatste half 9 'avonds. - Vaste oppas in Antwerpen (2050) - Vaste oppas in Oostende (8400) - Vaste oppas in Hoogstraten (2320) - Occasionele oppas in Gierle (2275) - Vaste oppas in Overmere (9290) - Vaste oppas in Gent (9000) - Vaste oppas in Deurne (2100) - Vaste oppas in Berchem (2600) - Vaste oppas in Berchem (2600) - Vaste oppas in Overijse (3090) - Vaste oppas in Eine (9700) - Vaste oppas in Huldenberg (3040) - Vaste oppas in Bredene (8450) - Vaste oppas in Erps-kwerps (3071) - vaste oppas in Rumbeke (8800) - Vaste oppas in Erembodegem (9320) - Vaste oppas in Geel (2440) - Vaste oppas in Schoten (2900) - Vaste oppas in Beveren (8800) - lieve nanny gezocht in Aartselaar (2630) - Kind 3+ in Lombardsijde (8434) - Vaste oppas in Sint-niklaas (9100) - Vaste oppas in Lettelingen (7850) - Vaste oppas in Lille (2275) - Vaste oppas in Tielt (8700) - Oppas in Asse (1730)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden