nanny

Nanny bij jou in de buurt: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Meer dan 4.289 talenten klaar om je te helpen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als nanny

Nanny in Blaasveld (2830) - Vanessa
Vanessa
Blaasveld
4.99/5 (137 reviews)
Ervaring is geen probleem. Ik heb zelf 3 kinderen van bijna 1j en 9 en 11jaar. Ik ben graag bezig met de zorg voor kindjes, zowel klein als groot. Ben ook lid als oppas bij de gezinsbond.Ik heb voor en na mijn uren tijd over
Nanny in Antwerpen (2018) - Yaryna
Yaryna
Antwerpen
4.95/5 (44 reviews)
I am a very responsible person. Already have experience taking care of children 3-10 yo in school. Also growing girl 9 yo. Looking forward to help you
Nanny in Merksem (2170) - Najat
Najat
Merksem
4.69/5 (35 reviews)
Ik ben zelf een moeder en ik werk jaren met met kinderen zo als op een school als individueel. En heb ervaring met alle leeftijden en ontwikkeling fase
Nanny in Brussegem (1785) - Marie louise
Marie louise
Brussegem
4.83/5 (29 reviews)
Hallo ik ben mama van 3 kinderen en heb 8 kleinkinderen en nog 1 op komst .ik hou van kindjes en heb zelf op mijn kleinkinderen gepast en verzorgd toen ze klein waren
Nanny in De haan (8420) - Vanessa
Vanessa Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
De haan
5/5 (28 reviews)
Hallo, ik heb altijd veel affiniteit gehad met kinderen, zowel jong als oud, ik heb heel veel geduld en kan ze ook goed bezighouden dankzij mijn creatieve opleiding. Ik babysit graag , ik ben 15 jaar huisvrouw geweest en mijn kinderen zijn nu zelf ook babysitters en als ze iets niet weten dan bellen ze mij. Ik spreek ook heel vloeiend frans, laat dan iets weten mocht ik jullie van dienst zijn!
Nanny in Okegem (9400) - Lindsay
Lindsay
Okegem
5/5 (26 reviews)
Hallo! Ik ben Lindsay , 25 jaar en ik woon in Roosdaal. Ik heb reeds veel ervaring met kindjes omwille van o.a mijn studie ( kinderzorg), stage bij baby's en peuters , werkervaring bij de organisatie Infano = voor en naschoolse opvang ( kindjes 3 tot 12 jaar) Lieve groetjes, Lindsay
Nanny in Erembodegem (9320) - Ren
Ren
Erembodegem
5/5 (22 reviews)
Hi, my name is Ren, I am 33 years and live in Erembodegem/Aalst. I study Flemisch in the morning, so I have a lot of spare time during the day or on weekends. I am totally crazy about taking care of babies or young children and I have a lot of experience with it. Next year I will study childcare, but meanwhile I would love to take care as a babysit of your youngest :)
Nanny in Gooik (1755) - Amelie
Amelie
Gooik
5/5 (21 reviews)
............................ ........................................ ................................ ............................ ......................................... .
Nanny in Daknam (9160) - Melissa
Melissa Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Daknam
5/5 (19 reviews)
Hallo Ik ben Melissa, Ik ben woonachtig te Lebbeke en ik ben heel graag met kinderen bezig. Ik vind het leuk om hen te ondersteunen in hun ontwikkeling. Ik ben creatief, zorgzaam en heel verantwoordelijk. Creativiteit bij kinderen moedig ik aan om hen de wereld te laten ontdekken. Ik lanceer knustelboxen om ouders hierin te verlichten. Als kindercoach laat ik hen zelf hun talenten ontdekken.
Nanny in Edegem (2650) - Emilie
Emilie
Edegem
5/5 (18 reviews)
Een drukke job? Een dagje weg? Dan kan ik u mijzelf voorstellen als de oppas voor je kind(eren). Ik ben een echte kindervriend. Huiswerk helpen, spelletjes samenspelen en is een keer gek doen, waarom niet. De fantastiewereld uitknutselen op papier. Ik heb mijn eigen vervoer, dus zo is een keertje wegrijden naar een speeltuin/dierentuin, is een must-have. Contacteer me als je me nodig hebt.
Nanny in Lokeren (9160) - Anita
Anita
Lokeren
5/5 (16 reviews)
Ik ben afgestudeerd als kinderverzorgster en heb veel ervaring met baby en kindjes Zelf pas ik 1 keer per week op mijn kleinzoon van 20 maand ,ben geduldig en lief
Nanny in Diest (3290) - Lauren
Lauren
Diest
5/5 (15 reviews)
Bij een tweede bijjob pas ik altijd op 1 oppas kindje. Mijn neefjes & nichtjes komen altijd graag bij hun tantie op oppas moment. We spelen spelletjes, maken wandelingen in de natuur en maken veel plezier.
Nanny in Aalst (9300) - Karin
Karin
Aalst
4.93/5 (14 reviews)
Ik kan goed overweg met kinderen en vind het reuze fijn om hen op te passen en actief met hen bezig te zijn. Beroepshalve ben ik dagelijks met kinderen bezig en put er nog steeds energie uit. Kinderen met extra zorgbehoefte (autisme, beperking,...) schrikken me niet af, professioneel opgeleid.
Nanny in Luik-Lüttich (4000) - Kévine marlise
Kévine marlise
Luik-Lüttich
4.86/5 (14 reviews)
Bonjour je m'appelle Kévine j'habite à Wemmel, commune à faciliter. Jeune diplomée je suis véhiculée si besoin, pour me faire unpeu d'argent j'ai décider de m'inscrire à Ringtwice et offrir mes différents services (prête à tout faire dans la mesure du loyal).
Nanny in Halle (Brabant) (1500) - Naïma
Naïma
Halle (Brabant)
4.92/5 (13 reviews)
Ik ben op mijn 10 jarige leeftijd tante geworden. Dus babysitten hoorde naarmate ze ouder Werd er ook bij. Zeker tijdens mijn tienerjaren want er kwamen meer baby's bij. Ikzelf ben een mama van 3 jongens bijna 8 j 5,5 en van bijna 18 maanden.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel nannies

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice nanny: geëvalueerd met 4.79 door 1.177 klanten

Populaire dienstaanvragen

nanny, op zoek naar nanny aan huis, nanny zoeken, nanny gezocht België, betrouwbare nannies,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Wat kost nanny aan huis?


Het kostenniveau van een nanny aan huis varieert afhankelijk van verschillende factoren, zoals locatie, ervaring en verantwoordelijkheden. Over het algemeen kan de kostprijs behoorlijk variëren, maar het biedt ook vele voordelen. Een nanny aan huis kan een geweldige optie zijn voor gezinnen die op zoek zijn naar persoonlijke en op maat gemaakte zorg voor hun kinderen. De tarieven voor een nanny worden meestal per uur berekend. In sommige regio's kunnen deze tarieven variëren tussen €7-€12 per uur.
Naast het uurtarief kunnen er ook andere kosten zijn, zoals belastingen, sociale zekerheidsbijdragen en eventuele extra voordelen die worden aangeboden. Sommige gezinnen bieden bijvoorbeeld ook maaltijden en vervoer aan als onderdeel van het totale pakket.

Het is belangrijk om in gedachten te houden dat de kostprijs van een nanny aan huis kan verschillen van andere vormen van kinderopvang, zoals kinderdagverblijven of oppasservices. Het kan duurder zijn, maar de voordelen van persoonlijke aandacht en flexibiliteit kunnen de extra kosten rechtvaardigen.
Het is raadzaam om vooraf een gedetailleerde overeenkomst op te stellen waarin de prijsverwachtingen, werkuren en verantwoordelijkheden duidelijk worden vastgelegd. Dit zorgt voor een transparante relatie tussen de familie en de nanny.

In conclusie, de kostprijs van een nanny aan huis varieert, maar kan een waardevolle investering zijn voor gezinnen die op zoek zijn naar individuele zorg en flexibiliteit. Het is belangrijk om de verschillende kostenfactoren in overweging te nemen bij het plannen van een budget.

Wat zijn de taken van een nanny?


Een nanny speelt een belangrijke rol in het zorgen voor kinderen en het bieden van ondersteuning aan gezinnen. De taken van een nanny kunnen variëren, afhankelijk van de specifieke behoeften en wensen van de ouders. Over het algemeen zijn er echter enkele belangrijke verantwoordelijkheden:

Wat is het verschil tussen een nanny en au pair?


Het verschil tussen een nanny en au pair ligt in hun functie, achtergrond en verblijfsregeling.
Een nanny is een professionele kinderverzorger die wordt ingehuurd om in dienst te werken bij een gezin. Ze hebben doorgaans ervaring en opleiding in kinderopvang. Een nanny kan fulltime of parttime werken en kan een formele arbeidsovereenkomst hebben. Hun taken omvatten de zorg voor de kinderen, het begeleiden van hun dagelijkse activiteiten en het bieden van emotionele en educatieve ondersteuning.

Een au pair is een jonge persoon uit het buitenland die naar een ander land reist om in een gastgezin te wonen en te helpen bij de zorg voor de kinderen. Au pairs zijn meestal tussen de 18 en 30 jaar oud en worden beschouwd als culturele uitwisselingsstudenten. Ze wonen bij het gastgezin en ontvangen kost en inwoning, evenals een zakgeld. Au pairs hebben vaak minder formele ervaring en opleiding in kinderopvang dan een nanny.
Een ander verschil is de duur van het verblijf. Een nanny kan langdurig in dienst zijn bij een gezin, terwijl au pairs doorgaans voor een beperkte periode, meestal 6 tot 12 maanden, bij een gastgezin verblijven.

Samengevat is een nanny een professionele kinderverzorger die wordt ingehuurd door een gezin, terwijl een au pair een jonge persoon is uit het buitenland die tijdelijk in een gastgezin verblijft en helpt bij de zorg voor de kinderen. Het verschil ligt in hun functie, achtergrond en verblijfsregeling.

Wat is het verschil tussen een nanny en een babysitter?


Het verschil tussen een nanny en een babysitter ligt in de aard van hun werk, verantwoordelijkheden en duur van de betrokkenheid.
Een nanny is een professionele kinderverzorger die gewoonlijk in dienst is van een gezin. Ze hebben doorgaans ervaring en opleiding in kinderopvang. Een nanny werkt vaak regelmatig en kan zowel fulltime als parttime in dienst zijn. Ze bieden toegewijde zorg aan de kinderen, begeleiden hun dagelijkse activiteiten en kunnen verantwoordelijk zijn voor educatieve en emotionele ondersteuning. Een nanny bouwt vaak een langdurige relatie op met het gezin en de kinderen.

Een babysitter daarentegen biedt doorgaans incidentele kinderopvang. Ze worden vaak ingehuurd voor kortere periodes, zoals een avond of een weekend, wanneer de ouders weg zijn. Een babysitter heeft meestal geen formele opleiding in kinderopvang, maar kan wel ervaring hebben. Ze zorgen voor de basisbehoeften van de kinderen, zoals toezicht houden, spelen en soms eten klaarmaken. Een babysitter heeft meestal minder betrokkenheid bij het dagelijkse leven van de kinderen en bouwt doorgaans geen langdurige relatie op met het gezin.
Samengevat is een nanny een professionele kinderverzorger die regelmatig in dienst is bij een gezin en toegewijde zorg biedt, terwijl een babysitter doorgaans incidenteel wordt ingehuurd en zich richt op basiszorg tijdens kortere periodes. Het verschil ligt in de aard van hun werk, verantwoordelijkheden en duur van de betrokkenheid.

Andere categorieën gelijkaardig aan nanny

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden