elektricien Ekeren

Elektricien Ekeren gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Elektricien Ekeren: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Kenny is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Elektricien in Hoevenen (2940) - Kenny
Kenny
Hoevenen
4.92/5 (12 reviews)
Ik ben na het school gestart in de industrie, 5 jaar gewerkt als elektricien bij ‘Electro Industrielle’ en daarna als technieker in de haven van Antwerpen.
Elektricien in Kapellen (2950) - Koen
Koen
Kapellen
5/5 (8 reviews)
Ik ben Ingenieur Electro Mechanica. Ik heb al meerdere volledige elekrische installaties opgeleverd (nieuwb. & renovatie) inclusief keuring. Je kan op mij beroep doen voor: Uitbreiding (ook bvb tuin - tuinhuis) Vernieuwen zekeringkast, dimmers, timers etc LED verlichting Herstelling Begeleiding Doe Het Zelver bij nieuwbouw / renovatie (keurklaar maken) Opstellen schema's (eendraads en inplanting) Verlichting, 7 polige - 13 polige stekkers op aanhangwagens e.d.
Elektricien in Antwerpen (2030) - Khalid
Khalid
Antwerpen
5/5 (7 reviews)
Ik heb een elektriciteit opleiding gevolgd, en ik herstel elke dag elektrische apparaten. ik heb ook ervaring in residentiële elektriciteit. ik kan heel goed kleine elektrische problemen bij particulier oplossen.
Elektricien in Stabroek (2940) - Gert
Gert Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Stabroek
5/5 (4 reviews)
Lesgever elektro mechica geweest met kennis van domotica. Kennis voor opmaak van elektrische schema's voor keuring en dergelijke. Herstellingen en aanpassingen kunnen ook uitgevoerd worden.
Elektricien in Hoevenen (2940) - Mathias
Mathias
Hoevenen
5/5 (4 reviews)
Zelf werk ik door de week als technieker voor een energiebedrijf , hiervoor als een technieker voor een liftenbedrijf waar ik vrijwel alles deed van onderhoud , kleine en grote reparaties. In mijn privé wel nog geen ervaring. Zou ook wel mee kunnen helpen als iemand hulp of extra man nodig heeft voor in het weekend , ik leer heel snel bij en kan wel iets of wat van elektriciteit .
Elektricien in Kapellen (2950) - Ionatan
Ionatan
Kapellen
5/5 (3 reviews)
Étudiant en électricité en professionnel 5ème année . Je suis polyvalent : electricien , peinture et pleins d’autres. Et en cas si je ne sais pas faire quelque chose je peux faire appel à mon père ou mon frère qui sont électriciens mais le tarif reste le même .N’hésitez pas à faire appel à mes services!
Elektricien in Ekeren (2180) - Alpha
Alpha
Ekeren
5/5 (1 reviews)
Ik heb meer dan 20 jaar als électricien gewerkt, 7 jaar als monteur en installateur van liften... Ik dus helpen voor klusjesman, electricien en monteur van kasten, bedden...
Elektricien in Ekeren (2180) - Aleksy
Aleksy
Ekeren
Nieuw
Klusjesman met een diploma van A2 en 20 jaar ervaring in de bouw , ik voer allerlei kleine werken uit tegen een juiste prijs , elektriciteit , loodgieterij , herstellingen aan ramen , glazen deuren . U bent ook welkom voor advies , ik hou rekening met u specifieke wensen , aarzel niet om een beroep te doen op mij
Elektricien in Antwerpen (2030) - Wim
Wim
Antwerpen
Nieuw
NA mijn opleiding op school en door mijn persoonlijke en werkgerelateerde ervaring, mag ik zeggen dat ik behoorlijk wat ervaring heb met elektriciteit. Voor mezelf heb ik twee totaalrenovaties uitgevoerd. En in mijn professioneel leven, was elektriciteit een rode draad. Nu mijn hoofdactiviteiten even gestopt zijn, heb ik terug tijd om te beginnen bijklussen en hierbij mensen te helpen.
Elektricien in Merksem (2170) - Sten
Sten
Merksem
Nieuw
Klusser met ervaring door het renoveren van een oud huis. Ervaring met het plaatsen van nieuwe bedrading, plaatsen van lusters en lichten, vervangen en/of plaatsen van stopcontacten en schakelaars.
Elektricien in Merksem (2170) - Emre
Emre
Merksem
Nieuw
Ik ben Emre, ik heb ervaring met elektriciteit. ik doe vooral huishoudelijke en industriële installaties. ik beschik over het nodige materiaal. ik los u elektrische problemen op. ik hoop dat u me de kans biedt om voor u te komen werken.
Elektricien in Antwerpen (2000) - Dan
Dan
Antwerpen
Nieuw
Voor al uw grote en kleine elektriciteitswerken, kan u steeds bij ons terecht. Wij bieden perfect maatwerk dankzij een brede vakkennis en uitbreide ervaring. Voor al uw grote en kleine elektriciteitswerken, kan u steeds bij ons terecht. Wij bieden perfect maatwerk dankzij een brede vakkennis en uitbreide ervaring.
Elektricien in Merksem (2170) - Abdel
Abdel
Merksem
Nieuw
Van lamp ophangen tot uw hele huis openbreken en voorzien van nieuwe bekabeling etc? Schrikt ons niet af hoor we hebben ervaring in overvloed!😎 Just call! 📲🎶
Elektricien in Merksem (2170) - Stefan
Stefan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Merksem
Nieuw
Ik ben elektricien in bijberoep, een bijberoep geeft het voordeel dat ik de kosten voor de klant een beetje lager kan houden. Ik heb door mijn hoofdberoep bij Infrabel zeker de kennis om allerlei problemen, groot of klein op te lossen. dus aarzel zeker niet me te contacteren.
Elektricien in Kapellen (2950) - Maarten
Maarten
Kapellen
Nieuw
Heb nu 3+ jaar ervaring als electricien vooral industriël maar ook huishoudelijk. Ik werk momenteel als industriële technieker oor de extra uitdaging maar keer altijd met genoegen terug naar residentiële elektrische installaties. Dit houdt in zowel uitbreiding van bestaande netten als vernieuwingen of aanpassingen. Heb een diploma elektro mechanica dus altijd paraat voor technische moeilijkheden.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ SUPER SERVICE OP EEN ZEER SNELLE SERVICE!!!!!!!!!!!!!!! Proficiat RING TWICE ”
Philippe
“ Ik was hopeloos omdat ik slechts een kleine opdracht had en niemand vond om die klus te klaren. Ring Twice is de ideale oplossing hiervoor. Ik maak publiciteit voor jullie! ”
Jonny
“ Fijn platform om met klussers in contact te komen zonder de zware kost van een professionele vakman ”
Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Elektricien Ekeren: geëvalueerd met 4.99 door 39 klanten

Populaire dienstaanvragen

algemene elektriciteitswerken Ekeren, elektricien Ekeren, elektriciteitswerken Ekeren, elektrieker Ekeren, elektriciteit aanleggen Ekeren, elektriciteitskeuring Ekeren, stroompanne Ekeren, kleine elektriciteitswerken Ekeren, elektrische installatie Ekeren,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden