elektricien Edegem

Elektricien Edegem gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Elektricien Edegem: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Elektricien in Wilrijk (2610) - Jianmin
Jianmin
Wilrijk
4.82/5 (106 reviews)
Gepensioneerde elektricien met volledige loopbaan bij openbare dienst. Afgestudeerd in Antwerpse Nijverheidsschool als Elektrotechnisch installateur. Na 10 jaar buitenlandse beroepsactiviteit werkte 32 jaar lang bij stad Antwerpen en het autonoom gemeentebedrijf AG VESPA. Sindsdien ben actief bij de Listminut als dienstverlener en in vorig jaar word door het bedrijf tot "ambassadeur" gepromoveerd.
Elektricien in Wilrijk (2610) - Mohamed
Mohamed
Wilrijk
4.95/5 (59 reviews)
ben gespecialiseerd in Elektriciteit in Nieuwbouw en Renovatie werken van A tot Z met plannen maken tot keuring. kleine en grote werken ook depannage in de nacht moest je geen stroom hebben.
Elektricien in Wilrijk (2610) - Javad
Javad
Wilrijk
4.91/5 (45 reviews)
Hallo, ik ben Javed, 55 jaar. Ik heb gestudeerd en mijn hele leven gewerkt als elektricien, zowel residentieel als industrieel. Ik heb ervaring met algemene elektriciteitswerken, elektrisch kasten, onderhoud en service van verschillende toestellen in verband met elektrotechniek, tekenen van elektrische schema's, bordenbouw, etc. Ik heb ook ongeveer 10 jaar in het onderwijs gezeten. Aarzel niet om contact op te nemen!
Elektricien in Mortsel (2640) - Stephan
Stephan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mortsel
4.91/5 (11 reviews)
Ik kom je graag helpen bij kleinere elektriciteitswerken: ophangen van lampen, aanpassen stopcontacten, vernieuwen schakelaars, enz.
Elektricien in Edegem (2650) - Christoph
Christoph Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Edegem
5/5 (8 reviews)
Door de jaren heen heb ik me gespecialiseerd in het maken van "nette" kant-en-klare elektriciteitskasten die je zo aan de muur kan hangen. Alle kabels van de binneninstallatie kan je eenvoudig bovenaan de kast aansluiten. Ideaal voor wie een veilige installatie wil. Ook geef ik graag advies voor de keuring, de nodige schema's en het uitvoeren van de weerstandsmeting.
Tom is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Elektricien in Edegem (2650) - Tom
Tom
Edegem
4.86/5 (7 reviews)
Opmaken plan elektriciteit
Elektricien in Wilrijk (2610) - Ben
Ben Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilrijk
5/5 (4 reviews)
Een lamp hangen,buitenverlichting installeren, een circuit bijleggen, een storing verhelpen, defecte schakelaars of stopcontacten vervangen het kan allemaal en met plezier.
Elektricien in Wilrijk (2610) - Jafar
Jafar Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilrijk
4.75/5 (4 reviews)
Mijn collegea is een gecertificeerd electrician en werk ik samen met hem. we hebben samen de elektriciteit van het huis in Ekeren en Wilrijk compleet gemaakt. U kunt op elk gewenst moment naar ons werk komen kijken
Elektricien in Berchem (2600) - Soufyan
Soufyan
Berchem
5/5 (4 reviews)
Als afgestudeerd elektromechanieker heb ik verstand van elektrociteitsregels conform het AREI en voer ik ook reparaties en onderhoud uit voor elektronica.
Elektricien in Kontich (2550) - Davy
Davy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kontich
4.67/5 (3 reviews)
Ik ben gespecialiseerd en gecertificeerd in zonnesystemen en dus ook elektriciteitswerken voor particulieren met 3 jaar fulltime ervaring. Aanpassingen in de elektriciteitskast etc zijn geen probleem.
Elektricien in Wilrijk (2610) - Faez
Faez
Wilrijk
5/5 (3 reviews)
Ik heb een Bachelor in elektrotechniek en eloktronica,en ik werk meer dan 20 jaar in deze Job(algemeen elektriciteit werken) en ik wil graag als residentiële elektricien werken.
Elektricien in Mortsel (2640) - Peter
Peter
Mortsel
5/5 (2 reviews)
☺ Ik studeer voor Residentiële Elektricien, dus help u graag met basis Elketriciteitswerk, Ééndraadsschema's & Situatieschema's om uw Elektriciteit Conform te help maken. Contacteer mij via Listminut' voor een Vrijblijvende Prijsofferte ☺
Elektricien in Edegem (2650) - Jonas
Jonas
Edegem
5/5 (2 reviews)
Ik werk al meer dan 6 jaar in de informatica en elektronica sector. Mijn voornaamste vaardigheden op elektrisch gebied zijn: Het vervangen van een defecte schakelaar of stopcontact dat niet meer werkt, het aansluiten en ophangen van verlichting, het plaatsen van netwerkaansluitingen, leggen van netwerk kabels voor de computer en camerabewaking installeren! Ik kan de werken uitvoeren en/of u aankoop (advies) geven!
Elektricien in Mortsel (2640) - Didier
Didier
Mortsel
3.5/5 (2 reviews)
Ik ben zelf elektricien en ik kan jou helpen met allé uw electriciteitswerk zoals een nieuwe stopcontact plaatsen of een laamp die kapot is of doet raar dus niet twijfelen.
Elektricien in Mortsel (2640) - Bob
Bob Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mortsel
5/5 (2 reviews)
Een gediplomeerde elektricien voor zowel residentieel als industrieel. Vernieuwen van de elekteiciteitskast, stopcontacten bij plaatsen, armaturen vervangen of een luster aansluiten,...
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ SUPER SERVICE OP EEN ZEER SNELLE SERVICE!!!!!!!!!!!!!!! Proficiat RING TWICE ”
Philippe
“ Ik was hopeloos omdat ik slechts een kleine opdracht had en niemand vond om die klus te klaren. Ring Twice is de ideale oplossing hiervoor. Ik maak publiciteit voor jullie! ”
Jonny
“ Fijn platform om met klussers in contact te komen zonder de zware kost van een professionele vakman ”
Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Elektricien Edegem: geëvalueerd met 4.86 door 266 klanten

Populaire dienstaanvragen

algemene elektriciteitswerken Edegem, elektricien Edegem, elektriciteitswerken Edegem, elektrieker Edegem, elektriciteit aanleggen Edegem, elektriciteitskeuring Edegem, stroompanne Edegem, kleine elektriciteitswerken Edegem, elektrische installatie Edegem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen elektricien in Edegem

De laatste aanvragen voor elektriciteitswerken in Edegem

daklek door zonnepanelen ? - Stopcontact aanleggen in de garage - Herstelling schakelaar. - elektriciteit - Hallo,uk ben opzoek naar een electricient voor plafond en hanglampen te plaatsen - Uitgevallen circuit herstellen + lampen ophangen - Buitenstopcontact plaatsen - Tijdschakelaar verlichting plaatsen - Camper Zonnepaneel - Installeren verlichting en parlofoon/videofoon - Elektriciteitswerken - Installatie lamp buitengevel - klusjes - Elektricien voor hangen kabelgoot en wegwerken kabels + keurklaar maken (10) - Knetterende schakelaar in douchekamer - Afbreken overbodige bekabeling oude isdn centrale - Stopcontacten, aansluiting oven, licht aansluiten - Armatuur en glas in koeltoonbank verwijderen - Oude tl armatuur verwijderen en plaatsen nieuwe - ELECTRICIEN GEZOCHT TE EDEGEM - Electric outlet socket outside - kleine electriciteitswerken te Edegem (3) - VERVANGEN EN PLAATSEN VAN 10 STOPCONTACTEN - kleine electriciteitswerken te Edegem (2) - vervangen 2 ingebouwde spots + 1 railspot - stopcontact plaatsen (2) - kleine electriciteitswerken te Edegem - Parlofoon aansluiten - Elektricien voor hangen kabelgoot en wegwerken kabels + keurklaar maken (9) - Elektricien voor hangen kabelgoot en wegwerken kabels + keurklaar maken (8) - Verlichting monteren - Nakijken stopcontacten - stopcontact vanuit verdeeldoos naar modem 2,5m - stopcontacten zijn uitgevallen - Ethernet kabel netwerk en aansluiting modem - Elektricien voor hangen kabelgoot en wegwerken kabels + keurklaar maken (7) - Elektricien voor hangen kabelgoot en wegwerken kabels + keurklaar maken (6) - lampen hangen - Nakijken en herstellen van de hof verlichting. - elektriciteitsprobleem - Lichtschakelaars herstellen - Elektricien voor hangen kabelgoot en wegwerken kabels + keurklaar maken (3) - Verzetten licht en stop kontakt - Elektricien voor hangen kabelgoot en wegwerken kabels + keurklaar maken (3) - Electricity compliancy - Stopcontact aansluiten op terras - Elektricien voor hangen kabelgoot en wegwerken kabels + keurklaar maken (3) - Elektricien voor hangen kabelgoot en wegwerken kabels + keurklaar maken (2) - Nakijken nieuwe zekeringenkast + aanpassen planning - Plaatsen van buiten terrasverlichting tegen de muur
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden