elektricien Nijlen

Elektricien Nijlen gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Elektricien Nijlen: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Elektricien in Wommelgem (2160) - Petrus
Petrus
Wommelgem
4.87/5 (128 reviews)
Ik heb recent gepensioneerd en ik heb een jarenlange ervaring als centrale verwarmingstechnieker en loodgieter,ook heb ik redelijk veel kennis van elektriciteit.Ik wil U graag helpen met kleine herstellingen aan uw cv,sanitair en elektriciteit zoals bijvoorbeeld nieuwe kranen plaatsen of herstellen defecte cv installatie of verlichting ophangen.
Elektricien in Lier (2500) - Patrick
Patrick
Lier
4.87/5 (70 reviews)
Klusjesman met ervaring: Vooral elektriciteit, loodgieterij en allerlei montage werken. Elektriciteit wil zeggen van het plaatsen van verlichting tot het in orde brengen van een elektrische installatie met plan. Loodgieterij wil zeggen het plaatsen van waterleiding en afvoerleidingen. Alle montage werken.
Elektricien in Lier (2500) - Steven
Steven
Lier
4.92/5 (24 reviews)
Kleine of grote electriciteitswerken, het bijleggen van een lichtpunt of een stopcontact. Het opnieuw bekabelen van uw zekeringskast, ... het kan allemaal. Zelf heb ik al enkele zolders verbouwd tot woonruimtes en kan je dus perfect helpen met het electriciteitsgedeelte. Buitenverlichting op je oprit nodig? Contacteer me gerust!
Jan is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Elektricien in Hallaar (2220) - Jan
Jan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hallaar
5/5 (22 reviews)
Vernieuwen van de zekeringkast? Bijplaatsen van leidingen/stopcontacten? Opmaken van elektrische schema's? Bij al uw algemene elektriciteitswerken kan ik u helpen.
Elektricien in Lier (2500) - Olivier
Olivier
Lier
4.92/5 (13 reviews)
Lampen vervangen, schakelaars vervangen, zekeringkast vervangen. Storingen in uw installatie opsporen. Ik probeer altijd zo snel mogelijk bij de mensen te geraken.
Elektricien in Nijlen (2560) - Jan
Jan
Nijlen
5/5 (11 reviews)
Voor eenvoudige elektrische problemen kan U bij mij terecht. Lampen installeren, schakelaars vervangen. Nieuw in te richten kamers de elekriciteit uitbreiden e.d.
Elektricien in Onze-lieve-vrouw-waver (2861) - Kevin
Kevin Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Onze-lieve-vrouw-waver
4.8/5 (10 reviews)
Elektricien van opleiding met ervaring. Van klein tot grote elektriciteitswerken. Binnen en buiten werken. Eendraadschema en situatieschema kunnen ook gemaakt worden.
Elektricien in Putte (2580) - Joeri
Joeri
Putte
4.88/5 (8 reviews)
Met meer dan 10 jaar ervaring sta ik voor u klaar, om al uw elektricteitsproblemen op te lossen. Aarzel niet om mij te contacteren. Ik sta klaar om u te helpen.
Elektricien in Putte (2580) - Sven
Sven
Putte
5/5 (8 reviews)
Ik ben afgestudeerd als elektricien en vervolgens als bachelor elektromechanica. Heeft u dus een defecte lamp, schakelaar of stopcontact. Wenst u wat hulp bij de keuze van uw nieuwe installatie of de plaatsing daarvan. Dank kan ik u hierbij zeker helpen.
Elektricien in Herenthout (2270) - Peter
Peter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Herenthout
5/5 (6 reviews)
Ben al 30 jaar bezig met zowel kleine klussen als grote verbouwingen. Vooral elektro maar ook loodgieterij. Kleine of grote ingrepen of herstellingen .
Elektricien in Herenthout (2270) - Carlo
Carlo Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Herenthout
4.75/5 (4 reviews)
Verplaatsen van stopcontacten en licht schakelaars. Vervangen van stopcontacten en lichtschakelaars. Plaatsen van licht armaturen. Vervangen van zekeringen. ……
Elektricien in Lier (2500) - Julian
Julian
Lier
5/5 (3 reviews)
Ik zit in mijn 5de jaar electrische instalaties en wil graag mensen helpen als ze thuis een probleem hebben. ik zou dit eerder voor de ervaring dan voor het geld doen. Ik vind het tof om steeds bij te k nnen leren door klusjes te doen.
Elektricien in Lier (2500) - Boudewijn
Boudewijn
Lier
5/5 (3 reviews)
Hulp nodig bij het verplaatsen of zetten van een elektriciteitskast? Is de aardingsweerstand te hoog? Hulp nodig bij het zelf plaatsen van zonnepanelen? Elektriciteit voorzien in het tuinhuis? Ik ben geen professional, maar vanuit mijn studies en werk ken ik redelijk wat van elektriciteit en de wetgeving errond. Ik kan advies geven, werken uitvoeren, kasten en bedrading nakijken voor keuring.
Elektricien in Hallaar (2220) - Peter
Peter
Hallaar
5/5 (2 reviews)
Als leerkracht elektriciteit heb ik jaren ervaring op dit vlak. Ik kan je helpen bij je elektriciteitswerken, ga je verbouwen, begin je zelf aan een nieuwbouw? Ik kan je op weg zetten, plan tekenen, diamant boring uitvoeren, slijpen , kappen, plaatsen. Ben je reeds begonnen en zie je de bomen door het bos niet meer? Samen komen we er wel uit en meestal kan je daarna zelf weer aan de slag.
Elektricien in Zoersel (2980) - Robin
Robin
Zoersel
5/5 (2 reviews)
Ik ben elektricien van opleiding en heb een job in de automatisatie. Ik had graag een bijverdienste gedaan om hier en daar kleinere zaken bij u thuis te komen uitvoeren. grotere mogen uiteraard ook :)
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik was hopeloos omdat ik slechts een kleine opdracht had en niemand vond om die klus te klaren. Ring Twice is de ideale oplossing hiervoor. Ik maak publiciteit voor jullie! ”
Jonny
“ Fijn platform om met klussers in contact te komen zonder de zware kost van een professionele vakman ”
Luc
“ Op deze manier kan je iemand vinden voor kleine klusjes aan een schappelijke prijs ”
David
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Elektricien Nijlen: geëvalueerd met 4.95 door 321 klanten

Populaire dienstaanvragen

algemene elektriciteitswerken Nijlen, elektricien Nijlen, elektriciteitswerken Nijlen, elektrieker Nijlen, elektriciteit aanleggen Nijlen, elektriciteitskeuring Nijlen, stroompanne Nijlen, kleine elektriciteitswerken Nijlen, elektrische installatie Nijlen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen voor elektriciteitswerken in Nijlen

Electriciteit - Los gekomen stopcontacten - Electriciteit leggen tot instalasiekasten plaatsen
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden