Vind de beste elektricien van Nijlen

Doe net zoals onze 400.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Elektricien in Lier (2500) - Patrick
Patrick
4.85/5 · 61 reviews
2500 Lier
Klusjesman met ervaring: Vooral elektriciteit, loodgieterij en allerlei montage werken. Elektriciteit wil zeggen van het plaatsen van verlichting tot het in orde brengen van een elektrische installatie met plan. Loodgieterij wil zeggen het plaatsen van waterleiding en afvoerleidingen. Alle montage werken.
Elektricien in Lier (2500) - Steven
Steven
4.92/5 · 24 reviews
2500 Lier
Kleine of grote electriciteitswerken, het bijleggen van een lichtpunt of een stopcontact. Het opnieuw bekabelen van uw zekeringskast, ... het kan allemaal. Zelf heb ik al enkele zolders verbouwd tot woonruimtes en kan je dus perfect helpen met het electriciteitsgedeelte. Buitenverlichting op je oprit nodig? Contacteer me gerust!
Elektricien in Onze-lieve-vrouw-waver (2861) - Kevin
Kevin Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.8/5 · 10 reviews
2861 Onze-lieve-vrouw-waver
Elektricien van opleiding met ervaring. Van klein tot grote elektriciteitswerken. Binnen en buiten werken. Eendraadschema en situatieschema kunnen ook gemaakt worden.
Elektricien in Putte (2580) - Joeri
Joeri
4.88/5 · 8 reviews
2580 Putte
Met meer dan 10 jaar ervaring sta ik voor u klaar, om al uw elektricteitsproblemen op te lossen. Aarzel niet om mij te contacteren. Ik sta klaar om u te helpen.
Elektricien in Putte (2580) - Sven
Sven
5/5 · 8 reviews
2580 Putte
Ik ben afgestudeerd als elektricien en vervolgens als bachelor elektromechanica. Heeft u dus een defecte lamp, schakelaar of stopcontact. Wenst u wat hulp bij de keuze van uw nieuwe installatie of de plaatsing daarvan. Dank kan ik u hierbij zeker helpen.
Elektricien in Herenthout (2270) - Peter
Peter Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 6 reviews
2270 Herenthout
Ben al 30 jaar bezig met zowel kleine klussen als grote verbouwingen. Vooral elektro maar ook loodgieterij. Kleine of grote ingrepen of herstellingen .
Elektricien in Wommelgem (2160) - Peter
Peter
5/5 · 4 reviews
2160 Wommelgem
Ik heb recent gepensioneerd en ik heb een jarenlange ervaring als centrale verwarmingstechnieker en loodgieter,ook heb ik redelijk veel kennis van elektriciteit.Ik wil U graag helpen met kleine herstellingen aan uw cv,sanitair en elektriciteit zoals bijvoorbeeld nieuwe kranen plaatsen of herstellen defecte cv installatie of verlichting ophangen.
Elektricien in Lier (2500) - Julian
Julian
5/5 · 3 reviews
2500 Lier
Ik zit in mijn 5de jaar electrische instalaties en wil graag mensen helpen als ze thuis een probleem hebben. ik zou dit eerder voor de ervaring dan voor het geld doen. Ik vind het tof om steeds bij te k nnen leren door klusjes te doen.
Elektricien in Lier (2500) - Boudewijn
Boudewijn
5/5 · 3 reviews
2500 Lier
Hulp nodig bij het verplaatsen of zetten van een elektriciteitskast? Is de aardingsweerstand te hoog? Hulp nodig bij het zelf plaatsen van zonnepanelen? Elektriciteit voorzien in het tuinhuis? Ik ben geen professional, maar vanuit mijn studies en werk ken ik redelijk wat van elektriciteit en de wetgeving errond. Ik kan advies geven, werken uitvoeren, kasten en bedrading nakijken voor keuring.
Elektricien in Hallaar (2220) - Peter
Peter
5/5 · 2 reviews
2220 Hallaar
Als leerkracht elektriciteit heb ik jaren ervaring op dit vlak. Ik kan je helpen bij je elektriciteitswerken, ga je verbouwen, begin je zelf aan een nieuwbouw? Ik kan je op weg zetten, plan tekenen, diamant boring uitvoeren, slijpen , kappen, plaatsen. Ben je reeds begonnen en zie je de bomen door het bos niet meer? Samen komen we er wel uit en meestal kan je daarna zelf weer aan de slag.
Elektricien in Zoersel (2980) - Robin
Robin
5/5 · 2 reviews
2980 Zoersel
Ik ben elektricien van opleiding en heb een job in de automatisatie. Ik had graag een bijverdienste gedaan om hier en daar kleinere zaken bij u thuis te komen uitvoeren. grotere mogen uiteraard ook :)
Elektricien in Koningshooikt (2500) - Thomas
Thomas
5/5 · 2 reviews
2500 Koningshooikt
Welkom op mijn pagina. Ik heb al enkele jaren ervaring als all round klusjesman. Heeft u verdere vragen laat u het maar weten. Vrijblijvende offerte altijd mogelijk.
Elektricien in Lier (2500) - Olivier
Olivier
5/5 · 2 reviews
2500 Lier
Lampen vervangen, schakelaars vervangen, zekeringkast vervangen. Storingen in uw installatie opsporen. Ik probeer altijd zo snel mogelijk bij de mensen te geraken.
Elektricien in Lier (2500) - Kenneth
Kenneth
Nieuw
2500 Lier
Ik voer allerlei kleine elektriciteitswerken en dergelijke uit voor een betaalbare prijs kwaliteit en veiligheid zijn hierbij belangrijke punten om zo de klussen tot een goed einde te brengen
Elektricien in Herentals (2200) - Yassin
Yassin Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
2200 Herentals
Het leggen van kabels, stopcontacten, spots, schakelaars, lampen, zekeringskast,... Voor nieuwbouw of renovatie van oudere woningen. Altijd een correcte prijs.

Elektricien Nijlen: geëvalueerd met 4.97 door 139 klanten

Populaire dienstaanvragen: elektricien Nijlen, elektriciteitswerken Nijlen, elektrieker Nijlen, elektriciteit aanleggen Nijlen, elektriciteitskeuring Nijlen,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ring Twice was volledig onbekend voor ons. Het werd een positieve ervaring om langs deze weg een goede vakman te kunnen kiezen die wij geschikt achten voor onze karwei. ”
Vervangen van luchters (3 à 4 stuks).
Thomas raadt Jeroen aan Jeroen
“ Gemakkelijk platform. Ik heb een elektricien bij u gevonden na 2 via-via elektricien's de job geweigerd hebben. Dank u! ”
Lampen ophangen
Frans raadt Ahmet aan Ahmet
“ de 1e keer dat ik met ListMinut werk. Heel tevreden over het geleverde werk en de gebruiksvriendelijkheid van het platform ”
kleine elektriciteitswerken
Lisa raadt Andre aan Andre
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen elektricien in Nijlen

De laatste aanvragen in de categorie elektricien in Nijlen

Electriciteit - Los gekomen stopcontacten - Electriciteit leggen tot instalasiekasten plaatsen
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden