Vind de beste elektricien van Oudergem

Doe net zoals onze 400.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Elektricien in Brussel (1000) - Juan manuel
Juan manuel Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.84/5 · 45 reviews
1000 Brussel
Hallo, voor herstellingen, heraanleggen, of volledig vernieuwen. Zekeringkast heraanleggen of nieuwe plaatsen.in draadschema plan tekenen en situatie plan tekenen. Met ervaring en scholing Heb voor alles altijd een oplossing.😉
Elektricien in Elsene (1050) - Ruben
Ruben
4.85/5 · 41 reviews
1050 Elsene
ik voor alle soorten werken uit op vlak van elektriciteit. Nieuwe installaties, depannage, uitbreiding, schemas, keuring. Alles aan een zeer schappelijke prijs. Ben aan de slag als voltijdse elektricien
Elektricien in Sint-lambrechts-woluwe (1200) - Jean philippe
Jean philippe
4.97/5 · 29 reviews
1200 Sint-lambrechts-woluwe
Ik ben meer dan 40 jaar elektricien geweest. Ik kan je verder helpen met: - Kleine elektriciteitswerken zoals het vervangen en bijplaatsen van lampen en stopcontacten - Het conform maken van je elektrische installatie voor de keuring - Het uittekenen van situatie- en een draadschema 's voor de keuring - Het leggen van kleine netwerken - Het oplossen van kleine loodgieterij problemen - ... Contacteer me en dan bekijken we samen hoe ik jou kan helpen.
Elektricien in Vilvoorde (1800) - Patrick
Patrick
4.96/5 · 24 reviews
1800 Vilvoorde
Omdat ik als gekwalifiseerde elektricien heel goed mijn werk aflever zoals de wet het voorschrijft.ik doe het 38 jaar en dit met volle liefde omdat ik mijn stiel respecteer en in volle ernst de veiligheid van de mensen niet in het gedrang komt.veiligheid primeert.ik werk zoals het moet en proper.grts
Elektricien in Machelen (1830) - Sven
Sven
5/5 · 17 reviews
1830 Machelen
vervangen van lampen, zekeringen, alle soorten schakelaars. kabels trekken, aarzel zeker niet om me te contacteren voor al u kleine huiselijke elektriciteitswerken.
Elektricien in Laken (1020) - Omid
Omid
5/5 · 15 reviews
1020 Laken
Ik ben specialist op het gebied van elektriciteitswerken. Van aansluiting en installatie tot renovatie van uw huidige systeem: wij verzorgen het allemaal. Daarnaast sta ik ook voor reparaties/bricolages graag voor u klaar. Ik voorzie u graag van een vrijblijvend advies op maat en op aanvraag een passende offerte. Bel gerust om vrijblijvend te informeren naar alle mogelijkheden!
Elektricien in Machelen (1830) - François
François Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.9/5 · 10 reviews
1830 Machelen
Je kan bij mij terecht voor de installatie van zonnepanelen. Ik plaats kwalitatieve systemen op maat uitgewerkt. Dit jaar plaatsen = voor de komende 15 jaar genieten van een terugdraaiende teller :) Andere elektrische klusjes doe ik zeker ook!
Elektricien in Ukkel (1180) - Kes
Kes
5/5 · 3 reviews
1180 Ukkel
Op elektrisch gebied heb ik meer dan 15 jaar ervaring. Ik ben gespecialiseerd in stroomdistributiesystemen, huishoudelijke elektrische installaties, computernetwerken, audiosystemen, huisautomatiseringssystemen en nog veel meer. Ik kan helpen als elektriciteitsconformiteit nodig is voor uw huis of appartement, ik doe installaties volledig in overeenstemming met de Belgische elektrische normen.
Elektricien in Elsene (1050) - Korneel
Korneel Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 3 reviews
1050 Elsene
U kan bij mij terecht voor kleine werken zoals het vervangen van losgekomen stopcontacten, bijplaatsen lichtkringen, elektrische schema's. Maar ook grotere werken zoals vervangen elektrische kast, totaalrenovaties, uitbreidingen etc. Ik streef er naar om keurig en stipt werk te leveren en ik kom mijn afspraken na en laat mijn klanten niet in de steek.
Elektricien in Machelen (1830) - Tom
Tom
5/5 · 2 reviews
1830 Machelen
Uitstekende kennis van Nederlands Frans en Engels. Al jaren ervaring in de elektriciteit sector. Heb je kleine of middelgrote elektriciteit werken uit te voeren dan zal ik je zeker kunnen verder helpen. Ik beschik over alle materiaal nodig om de werken uit te voeren. En neem meteen het puin van eventuele afbraakwerken mee dus alles zal. Meteen netjes afgewerkt en opgekuist worden!
Elektricien in Wezembeek-oppem (1970) - Chris
Chris
5/5 · 1 reviews
1970 Wezembeek-oppem
Fr Eng nl Goeidag, Voor onder andere elektriciteit werkzaamheden kunt uw bij mij zijn. ik doe vaak wat huizen opknappen. Conform zetten van een oude installatie en alles wat wat veder met elektriciteit te maken heeft. Bij deze help ik uw graag veder met al uw werkzaamheden.
Elektricien in Tervuren (3080) - Jules
Jules
5/5 · 1 reviews
3080 Tervuren
Ik doe de richting elektrische installaties op school. Ik doe het graag en wil er meer over weten en kunnen. Ik kan leidingen trekken. Kasten aansluiten, slijpen en kappen. Schakelaars etc aansluiten.
Elektricien in Laken (1020) - Daniel
Daniel
Nieuw
1020 Laken
Ik heb een opleiding gevolgd bij VDAB als installateur elektriciteit. Ik specialiseer me in verlichting. Ik kan de juiste oplossing zoeken voor elk verlichting-probleem. Daarnaast doe ik ook bekabeling, stopcontacten, reparaties,... Voor alle elektriciteitsproblemen kan u bij mij terecht.
Elektricien in Anderlecht (1070) - Thomas
Thomas
Nieuw
1070 Anderlecht
Hey. Ik ben Thomas uit evergem. Ik werk als elektricien in de residentiele sector. Ik had graag wat bijgeklust via deze weg. plaatsen van leidingen en stopcontacten tot plaatsen van verlichting.
Elektricien in Tervuren (3080) - Jean
Jean Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
3080 Tervuren
Ik ben gediplomeerd elektricien en bij mij kan u terecht voor herstellingen van bestaande installatie’s, het opmaken van elektrische schema’s voor bij verkoop of verhuur.

Elektricien Oudergem: geëvalueerd met 4.96 door 191 klanten

Populaire dienstaanvragen: elektricien Oudergem, elektriciteitswerken Oudergem, elektrieker Oudergem, elektriciteit aanleggen Oudergem, elektriciteitskeuring Oudergem,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ring Twice was volledig onbekend voor ons. Het werd een positieve ervaring om langs deze weg een goede vakman te kunnen kiezen die wij geschikt achten voor onze karwei. ”
Vervangen van luchters (3 à 4 stuks).
Thomas raadt Jeroen aan Jeroen
“ Gemakkelijk platform. Ik heb een elektricien bij u gevonden na 2 via-via elektricien's de job geweigerd hebben. Dank u! ”
Lampen ophangen
Frans raadt Ahmet aan Ahmet
“ de 1e keer dat ik met ListMinut werk. Heel tevreden over het geleverde werk en de gebruiksvriendelijkheid van het platform ”
kleine elektriciteitswerken
Lisa raadt Andre aan Andre
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie elektricien in Oudergem

Elektriciteit keuken - Lampen bevestigen/aansluiten - Electrical problem living room
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden