elektricien Schoten

Elektricien Schoten gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Elektricien Schoten: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Marc is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Elektricien in Schoten (2900) - Marc
Marc
Schoten
4.98/5 (49 reviews)
Ervaring elektriciteit via mij vroeger zelfstandig beroep als keukenplaatser
Elektricien in Schoten (2900) - Luc
Luc
Schoten
5/5 (41 reviews)
Mijn diploma is Elektriciteit A2. Ik heb bijna mijn hele loopbaan gewerkt als elektricien in de seininrichting bij Infrabel. Ik heb in drie huizen de volledige elektrische installatie vernieuwd, maar ook bijna alle andere renoveringswerken uitgevoerd. Problemen in elektrische installaties, met uitzondering van domotica, kan ik snel oplossen. Heeft u een probleem, laat het me weten!!!
Elektricien in Brasschaat (2930) - Dries
Dries Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
4.85/5 (33 reviews)
Bij alle klusjes in, aan en rond de woning kan ik je helpen. Opleiding elektro-mechanica en door de jaren heen al een hoop ervaring opgedaan. Ik klus enkel in de week overdag, of per uitzondering ook ‘savonds.
Elektricien in Schoten (2900) - Patrick
Patrick
Schoten
5/5 (11 reviews)
Ik doe quasi alle type van elektriciteitswerken, van kleine tot grote projecten, oplossen elektrische fouten, digitale schema's cfr wetgeving, domotica, videofonie en parlofonie, bewakingscamera's,... . Daarenboven ben ik gespecialiseerd in beregening van tuinen.
Elektricien in Brasschaat (2930) - Koenraad
Koenraad Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Opgeleiding en 16jaar ervaring in hoofdberoep, van nieuwbouw tot reparaties met en zonder keuring, grondige kennis van het AREI is er dan ook wel in gedrild
Elektricien in Schoten (2900) - Mariusz
Mariusz
Schoten
5/5 (1 reviews)
Hey, Ik ben Mariusz en werk al 9 jaar als elektricien. Heb je een kleine renovatie nodig? Moet jouw zekeringskast vervangen worden? Is uw elektrische installatie afgekeurd? Dan kan ik jou hiermee helpen. Ik kan de nodige schema's tekenen en de installatie in orde brenegen. Voor parlafonie en videofonie kan je ook bij mij zijn. Als je maar alleen advies nodig heb dan kom ik geven. Tot binnenkort
Elektricien in Brasschaat (2930) - Brady
Brady
Brasschaat
Nieuw
Schoolopleiding elektriciteit, en reeds ervaring hierin. Vooral kleine elektriciteits werken of volledig nieuwe installatie. Ook kan ik allerhande elektrische toestellen voor u aansluiten en of verhuizen of oude toestellen wegbrengen naar containerpark. Heb altyd eigen materiaal mee.
Elektricien in Schoten (2900) - Joris
Joris
Schoten
Nieuw
Ik heb de juiste kennis en vaardigheden en materialen om kleine herstellingen of aanpassingen te doen aan uw installatie. Ik heb kennis van een gewone huisinstallatie tot basis Dominica
Elektricien in Schoten (2900) - Ludwig
Ludwig
Schoten
Nieuw
Klusjesman zeer gedreven en met veel ervaring in elektrische uitbreidingen en het verplaatsen van lichtpunten, stopcontacten en dergelijke of het bijplaatsen of renovatie van deze verschillende de installatiedelen. Kleinigheden zoals luchters vervangen of plaatsen kan ook.
Elektricien in Schoten (2900) - Said
Said
Schoten
Nieuw
Beste, 28 jaar ervaring met elektriciteit(met diploma)... Voor al u werkjes mag u steeds op mij rekenen voor een snelle kwalitatieve en duurzame oplossing...
Elektricien in Brasschaat (2930) - Jurgen
Jurgen
Brasschaat
Nieuw
Handyman met een brede basis aan vaardigheden. Zelf werk ik al 13 jaar in de technische sector waarvan 9 in de automobiel. Daarnaast heb ik met het verbouwen van ons huis veel bijgeleerd. Met veel plezier help ik je verder.
Elektricien in Schoten (2900) - Mitch
Mitch Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schoten
Nieuw
Meer dan 10jaar ervaring in elektrische installaties, zowel nieuwe projecten als ondersteuning bij verbouwingen. Aanpassen van verdeelborden, opmaken van schema’s, programmeren van relais en domotica.
Elektricien in Schoten (2900) - Nelson
Nelson Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schoten
Nieuw
Ik ben afgestudeerd als elektricien. Elk vaak heeft zijn specialist nodig in het bizonder voor electriciteit. Ik ben elektricien die de oplossing heeft voor dit werk.
Elektricien in Schoten (2900) - Michel
Michel
Schoten
Nieuw
Kleine aanpassingen in de keuken of andere ruimten kan ik uitvoeren. Voor grotere werken zal u echter niet bij mij terecht kunnen. Aanleggen van de leidingen etc is mogelijk, keuring dient door derden te gebeuren
Elektricien in Brasschaat (2930) - Bart
Bart
Brasschaat
Nieuw
Door mijn jarenlange ervaring in elektrische installaties kan ik gericht inschatten wat voor u de beste oplossing is. Daarnaast kan ik perfect inspelen op uw noden en ben ik zeer flexibel.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ SUPER SERVICE OP EEN ZEER SNELLE SERVICE!!!!!!!!!!!!!!! Proficiat RING TWICE ”
Philippe
“ Ik was hopeloos omdat ik slechts een kleine opdracht had en niemand vond om die klus te klaren. Ring Twice is de ideale oplossing hiervoor. Ik maak publiciteit voor jullie! ”
Jonny
“ Fijn platform om met klussers in contact te komen zonder de zware kost van een professionele vakman ”
Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Elektricien Schoten: geëvalueerd met 4.97 door 136 klanten

Populaire dienstaanvragen

algemene elektriciteitswerken Schoten, elektricien Schoten, elektriciteitswerken Schoten, elektrieker Schoten, elektriciteit aanleggen Schoten, elektriciteitskeuring Schoten, stroompanne Schoten, kleine elektriciteitswerken Schoten, elektrische installatie Schoten,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen elektricien in Schoten

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden