elektricien Kapellen

Elektricien Kapellen gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Elektricien Kapellen: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Elektricien in Brasschaat (2930) - Youssef
Youssef
Brasschaat
4.79/5 (48 reviews)
Problemen met u huisinstallatie? Zekeringen kast? storing in de kasten? stopcontacten? schakelaars? Elektricien ervaring in het residentiele. Laat maar gerust een bericht achter
Elektricien in Brasschaat (2930) - Dries
Dries Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
4.85/5 (33 reviews)
Bij alle klusjes in, aan en rond de woning kan ik je helpen. Opleiding elektro-mechanica en door de jaren heen al een hoop ervaring opgedaan. Ik klus enkel in de week overdag, of per uitzondering ook ‘savonds.
Elektricien in Kapellen (2950) - Luc
Luc
Kapellen
4.94/5 (18 reviews)
Werken aan een elektrische installatie is geen probleem voor mij, Ook de kleine werkjes zoals Lampen vervangen,een nieuw stopcontact plaatsen,aarding meten ,enz.
Kenny is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Elektricien in Hoevenen (2940) - Kenny
Kenny
Hoevenen
4.92/5 (12 reviews)
Ik ben na het school gestart in de industrie, 5 jaar gewerkt als elektricien bij ‘Electro Industrielle’ en daarna als technieker in de haven van Antwerpen.
Elektricien in Stabroek (2940) - David
David Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Stabroek
4.89/5 (9 reviews)
Jaren ervaring in de sector, hoofdberoep: industriële elektricien. Bijberoep: elektricien voor woningen. Hoofdbezigheden: vervangen van zekeringkasten, opstellen van elektrische schema's, keuringspunten oplossen, andere elektrische klussen,... Steeds vrijblijvende offerte en advies!
Elektricien in Kapellen (2950) - Koen
Koen
Kapellen
5/5 (8 reviews)
Ik ben Ingenieur Electro Mechanica. Ik heb al meerdere volledige elekrische installaties opgeleverd (nieuwb. & renovatie) inclusief keuring. Je kan op mij beroep doen voor: Uitbreiding (ook bvb tuin - tuinhuis) Vernieuwen zekeringkast, dimmers, timers etc LED verlichting Herstelling Begeleiding Doe Het Zelver bij nieuwbouw / renovatie (keurklaar maken) Opstellen schema's (eendraads en inplanting) Verlichting, 7 polige - 13 polige stekkers op aanhangwagens e.d.
Elektricien in Brasschaat (2930) - Kris
Kris Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
4.8/5 (5 reviews)
vernieuwen van de verouderde elektrische installatie of leggen van nieuwe installatie bij nieuwbouw. plaatsen van nieuwe elektrische kast met keuring volgens de vereiste normen. gediplomeerde elektrieker sinds 1992.
Elektricien in Stabroek (2940) - Gert
Gert Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Stabroek
5/5 (4 reviews)
Lesgever elektro mechica geweest met kennis van domotica. Kennis voor opmaak van elektrische schema's voor keuring en dergelijke. Herstellingen en aanpassingen kunnen ook uitgevoerd worden.
Elektricien in Hoevenen (2940) - Mathias
Mathias
Hoevenen
5/5 (4 reviews)
Zelf werk ik door de week als technieker voor een energiebedrijf , hiervoor als een technieker voor een liftenbedrijf waar ik vrijwel alles deed van onderhoud , kleine en grote reparaties. In mijn privé wel nog geen ervaring. Zou ook wel mee kunnen helpen als iemand hulp of extra man nodig heeft voor in het weekend , ik leer heel snel bij en kan wel iets of wat van elektriciteit .
Elektricien in Kapellen (2950) - Ionatan
Ionatan
Kapellen
5/5 (3 reviews)
Étudiant en électricité en professionnel 5ème année . Je suis polyvalent : electricien , peinture et pleins d’autres. Et en cas si je ne sais pas faire quelque chose je peux faire appel à mon père ou mon frère qui sont électriciens mais le tarif reste le même .N’hésitez pas à faire appel à mes services!
Elektricien in Ekeren (2180) - Rory
Rory Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Ekeren
5/5 (3 reviews)
Onze specialist in elektriciteit renoveert ook onze investeringspanden. Alles keurig en een conform attest is de boodschap. Een uitbreiding, herstelling of een totaalrenovatie? Laat maar weten.
Elektricien in Ekeren (2180) - Alpha
Alpha
Ekeren
5/5 (2 reviews)
Ik heb meer dan 20 jaar als électricien gewerkt, 7 jaar als monteur en installateur van liften... Ik dus helpen voor klusjesman, electricien en monteur van kasten, bedden...
Elektricien in Stabroek (2940) - Chris
Chris
Stabroek
5/5 (1 reviews)
Als opleiding heb ik genoten van een elektronica/ elektriciteitsopleiding. Wat aanpassingen en herstellingen betreft op het huisnetwerk elektriciteit maak ik geen problemen. U vraagt en ik voer uit.
Elektricien in Brasschaat (2930) - Koenraad
Koenraad Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Opgeleiding en 16jaar ervaring in hoofdberoep, van nieuwbouw tot reparaties met en zonder keuring, grondige kennis van het AREI is er dan ook wel in gedrild
Elektricien in Stabroek (2940) - Jean-pierre
Jean-pierre
Stabroek
5/5 (1 reviews)
Ik ben een gediplomeerd elektrieker die van alle markten thuis is. Ook parlofonie en dergelijke. Liever geen kap of slijpwerk maar voor de rest alles.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel elektriciens in Kapellen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Voor het uitvoeren van kleine werkjes ideaal. Ik had al enkele elektriciens gecontacteerd, maar die wilden niet komen voor zo een klein werkje. Gelukkig ontdekte ik via een collega Ring Twice. ”
Martin
“ verschillende aanbiedingen, dus je bepaald zelf de prijs, de afstand, enz... ”
Roland
“ Zeer duidelijk systeem, ook voor een eerste dienstaanvraag zoals voor mij het geval was. Duidelijke info op de website, vlot schakelen naar dienstverleners. Snel antwoord (voor mij van een vijftal dienstverleners). E... ”
Pieter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Elektricien Kapellen: geëvalueerd met 4.95 door 150 klanten

Populaire dienstaanvragen

algemene elektriciteitswerken Kapellen, elektricien Kapellen, elektriciteitswerken Kapellen, elektrieker Kapellen, elektriciteit aanleggen Kapellen, elektriciteitskeuring Kapellen, stroompanne Kapellen, kleine elektriciteitswerken Kapellen, elektrische installatie Kapellen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden