tuinonderhoud Sint-amandsberg

Tuinonderhoud Sint-amandsberg: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Sint-amandsberg

Tuinonderhoud in Sint-amandsberg (9040) - Markjoli
Markjoli
Sint-amandsberg
5/5 (4 reviews)
Hallo mijn naam is markjoli 27j werk als mekanieker in de chemie, na mijn uren en op vrije dagen werk ik in de tuin en algemene kluswerken, dus kortom handig op verschillende vlakken, eerlijk, komt afspraken na.
Tuinonderhoud in Sint-amandsberg (9040) - Sibran
Sibran
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Mijn naam is Sibran, ben 25 jaar en woon in Gent. Ik heb kunstwetenschappen gestudeerd aan de UGent en daarna autonome vormgeving aan het KASK. Na mijn studies heb ik in het theater gewerkt als regie-assistent en scenograaf. De focus blijf ik echter graag houden op mijn eigen kunstpraktijk. Ik ben geschoold in kunst, cultuur en geschiedenis en ben gepassioneerd door de natuur en de dierenwereld.
Tuinonderhoud in Sint-amandsberg (9040) - Menno
Menno
Sint-amandsberg
4.0/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Menno. Art Director, designer, ontwerper én gepassioneerd verbouwer. Door mijn professionele achtergrond zoek ik graag mee naar slimme oplossingen om die vervolgens op een esthetische manier proper af te werken.
Tuinonderhoud in Sint-amandsberg (9040) - David
David
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Hallo, mijn naam is David. Ik sta klaar om uw tuin te onderhouden. Ik werk snel en precies. Zoekt u iemand met sterke handen, groene vingers en een oplossingsgerichte en hulpvaardige ingesteldheid? Contacteer me!
Tuinonderhoud in Sint-amandsberg (9040) - Eline
Eline
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Hallo, mijn naam is Eline en als studente zou ik graag mijn tijd nuttig besteden door een centje bij te verdienen en daarnaast andere bij te staan waar nodig. Wat de uitdaging ook is, ik ga ze met plezier en de grootste zorg aan. Tot binnenkort!
Tuinonderhoud in Sint-amandsberg (9040) - Gijs
Gijs
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Hallo allemaal, ik ben Gijs en ik woon Gent met mijn kleine familie. ik ben 30 jaar oud en ik help graag mensen dit kan gaan van bij het verplaatsen tot zware arbeid zoals verhuizen. ik heb technische ervaringen en IT kennis. verder ben ik sociaal, actief en geef ik graag goede raad.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Sint-amandsberg (9040) - Marc
Marc
Sint-amandsberg
Nieuw
Ik ben Marc, 52 jaar, 'k ben lang zelfstandig geweest, en nu doe ik vrijwilligerswerk en wil ik ook via Listminut af en toe wel eens wat klusjes doen. Ik ben handig in redelijk vele dingen, maar niet in Elektriciteit of loodgieterij. Zo goed als al de rest wel. Ik kan zelfstandig werken. Ik bezit ook wel wat kleine machine's zoals boormachine, zaagmachine etc. Hout is mijn passie.
Tuinonderhoud in Sint-amandsberg (9040) - Jean-pierre
Jean-pierre
Sint-amandsberg
Nieuw
Dag allemaal, klein woordje over mijzelf. Ben een gepensioneerde militair(onderofficier) van 58 jaar jong. Zou graag nog een centje bijverdienen bij mij pensioen. Werk graag in de tuin en verf ook graag. Geen probleem. Opruimen en boodschappen doen mag er ook bij 😉. Fungeren als chauffeur geen probleem. Ben altijd positief en opgewekt dus laat maar komen zou ik zeggen. Sportieve groet Ranocha Jp
Tuinonderhoud in Sint-amandsberg (9040) - Mustafa
Mustafa
Sint-amandsberg
Nieuw
Dag allemaal ik ben mustafa uit Gent. Ik ben tuinman ik help jullie graag als tuinman. Ik kan alle soorten hagen snoeien. Haken tussen planten, onkruid aftreken. Ik kan jullie in alles dat hiermee te maken is helpen.
Tuinonderhoud in Sint-amandsberg (9040) - Ibrahim
Ibrahim Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-amandsberg
Nieuw
Beste Wij zijn gespecialiseerd in Transport Distributie Express Verhuis Klant vriendelijk en tijdstip zijn voor ons de belangrijkste punten. Heb je iemand nodig om uw transport te uitoefenen? Twijfel niet en neem contact. Mvg
Tuinonderhoud in Sint-amandsberg (9040) - Bart
Bart
Sint-amandsberg
Nieuw
Hallo Allemaal, Mijn naam is Bart en ben 32 jaar. Als dagjob werk ik als bediende in een bouwbedrijf op de meubelafdeling. Zelf heb ik mijn zolder voorzien van isolatie, gyproc en plamuur. Ik werk graag in de tuin of bezig zijn met hout. Ik werk zeer nauwkeurig en juist. Liever trager maar beter :)
Tuinonderhoud in Sint-amandsberg (9040) - Batiste
Batiste
Sint-amandsberg
Nieuw
Beste, mijn naam is Batist, 24 jaar en woon in Gent. Ik heb ondertussen 5 jaar ervaring in tuinbouw (vooral onderhoud). Ik werk altijd in projecten dus heb regelmatig een periode/dag vrij. Heeft u een haag die moet geschoren worden, onkruid dat gewied moet worden, een verwilderde tuin die orde nodig heeft, ...? Ik doe het met veel plezier voor u!
Tuinonderhoud in Sint-amandsberg (9040) - Seppe
Seppe
Sint-amandsberg
Nieuw
hallo, mijn naam is Seppe. ik doe dit om een centje bij te verdienen als student in Gent. Ik ben een handige harry die van verschillende markten thuis is, tuinonderhoud, schrijnwerk, meubelontwerp, kleine elektriciteitswerken, reparaties, fotografie... Ik kijk er naar uit om samen een oplossing voor uw probleem te zoeken!
Tuinonderhoud in Sint-amandsberg (9040) - Enis
Enis
Sint-amandsberg
Nieuw
Hello ik ben enis 26jaar van gent ik ben eerlijk stip en betrouwbaar klantvriendelijk ik ben elke dag beschikbaar ook in weekend ben ik beschikbaar en ook snachts ben ik beschikbaar en ik heb al ervaring als koerier Ik ben bereid om iedereen te helpen
Tuinonderhoud in Sint-amandsberg (9040) - Mieke
Mieke
Sint-amandsberg
Nieuw
ik ben Mieke, 56 jaar en ik hou van koken, bij voorkeur biologisch, met zoveel mogelijke lokale producten. Expertise in voedingsleer en catering. Ik geef ook bijles en studiebegeleiding. Ik heb een taalkundige opleiding en een koksdiploma. Ik spreek Nederlands, Frans en Engels.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik kreeg direct antwoord op mijn vragen. Je hebt zelf de keuze om iemand te kiezen die voldoet aan jouw verwachtingen en budget. ”
Noël
“ Voor een eerste gebruik van Ring Twice was het even zoeken maar finaal is alles OK. ”
Jelle
“ Très bon fonctionnement du système, on a une bonne idée du profil des gens qui se proposent. ”
Sébastien
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Sint-amandsberg: geëvalueerd met 4.8 door 8 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Sint-amandsberg, tuinier Sint-amandsberg, hovenier Sint-amandsberg, tuinaannemer Sint-amandsberg, onderhoud tuin Sint-amandsberg, opruimen groenafval Sint-amandsberg, tuinonderhoud prijzen Sint-amandsberg,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen tuinonderhoud in Sint-amandsberg

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden