Ring Twice

Hulp voor tuinonderhoud in Sint-amandsberg

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie tuiniers in de buurt van Sint-amandsberg

Martin is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinonderhoud in Gentbrugge (9050) - Martin
Martin
Gentbrugge
4.84/5 (126 reviews)
Dag Allemaal, als gepensioneerde heb ik te veel vrije tijd die ik zinvol wil invullen. Met een diploma van Technisch Landbouwkundig Ingenieur ben ik goed op de hoogte van alle tuinonderhoud en snoeien van hagen. Met jarenlange ervaring als projectleider in de bouw kan ik ook de meeste klussen in- en buitenshuis wel klaren. Ik lever verzorgd werk voor een correcte prijs. Tot binnenkort.
Tuinonderhoud in Gent (9000) - Joachim
Joachim
Gent
5/5 (100 reviews)
Hallo. Ik ben Joachim. Ik ben 44 jaar, alleenstaande, opleiding maatschappelijk werker, al 15 jaar wonende in Gent. Ik werk fulltime als bediende-verkoper in Colruyt, dit jaar werk ik 11 jaar in de winkel te Gent. Ik zou graag een beetje bijverdienen in mijn omgeving. Ik heb geen specifiek technisch inzicht, maar kan wel meehelpen allerhande. Tuinwerk kan ik. Ik kan goed en correct autorijden.
Tuinonderhoud in Gentbrugge (9050) - Mohand ameziane
Mohand ameziane
Gentbrugge
5/5 (72 reviews)
Ik ben Mohand.A , ik ben student en via deze weg zou ik graag wat bijverdienen in mijn vrije tijd. Ik ben dynamisch, flexibel, gemotiveerd en ben niet bang om mijn handen vuil te maken. Ik heb al in verschillende sectoren gewerkt en heb wat heel ervaring. Ik ben vijftalig o.a Frans, Nederlands en Engels.
Tuinonderhoud in Gent (9000) - Rudy
Rudy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
4.49/5 (59 reviews)
Gegroet, Ik stel mij graag ter uwer dienst, om u te helpen met al uw klussen. Ik ben erg handig en kan u zeker helpen met uw deels of volledige renovatie. Aarzel niet om mij te woord te staan en ben altijd open voor een gesprek. Ik hoop dat u via deze site, uw gedroomde technieker/klusser zal vinden. Mvg, Rudy
Tuinonderhoud in Gentbrugge (9050) - Ioan
Ioan
Gentbrugge
4.67/5 (51 reviews)
Ben een man van juist boven de 45jaar , polyvalent , veel klussen rond en in het huis , ben tankwagen bestuurder met ADR petroleum producten , heb in verleden zo wel in de renovatie bouw , als bouw aannemingen gewerkt ook tuin bouw, algemene transport of verhuizing , plaatsen van sanitair , als leveren van sanitair meubels of woon inrichting meubels , tuin onderhoud maar ook mazout tanks ,
Tuinonderhoud in Gent (9000) - Mathias
Mathias
Gent
5/5 (28 reviews)
Hallo iedereen! Mijn naam is Mathias en ik ben 24 jaar en ik heb een passie voor natuur en specifiek voor tuinen en tuinontwerp. Momenteel ben ik aan het werk bij Jan Joris Tuinarchitectuur en wil via dit platform in het weekend wat bijverdienen door mensen hun tuin te onderhouden, te tekenen of aan te leggen. Hopelijk tot in je tuin!
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Gent (9000) - Christophe
Christophe
Gent
4.46/5 (26 reviews)
Hallo. Mijn naam is Christophe. Ik ben 45 jaar. Ik doe graag lichte klusjes zoals schilderen of tuinwerk, aan een schappelijke prijs. Graag enkel regio Gent. Voor mij past enkel het weekend. Groetjes, Christophe
Tuinonderhoud in Gent (9000) - Roeland
Roeland
Gent
5/5 (16 reviews)
Dag allemaal, ik ben Roeland en ik ben 26 jaar. Ik wil graag wat bijverdienen om onze trouw nog wat specialer te kunnen maken. Mijn papa is een echte klusser en dit heb ik dan ook met de paplepel ingelepelt gekregen. Heb je werken in het huis of in de tuin en zoek je iemand die hierbij kan helpen? Zoek dan niet langer en contacteer mij.
Tuinonderhoud in Gent (9000) - Koen
Koen
Gent
4.57/5 (14 reviews)
Hallo, ik ben Koen, woonachtig te Gent. Als klusjes- en tuinman van mijn vriendenkring, wil ik mijn diensten via dit platform uitbreiden. Voornamelijk ervaren in het ontwerpen, en aanleggen van kleine (natuur)tuinen. Beplanting en snoeiwerken. Ook kleine klussen in huis als sanitair en houtbewerking. Verder grafisch onderlegd: maken van brochures, affiches, magazine en website.
Tuinonderhoud in Gent (9000) - Tom
Tom
Gent
4.9/5 (10 reviews)
Hallo allemaal, ik ben Tom, werk als shiftleader en heb veel vrije tijd, die ik graag wil invullen met iets nuttig. Ik ben 35 jaar oud, en werk graag in de tuin, ben een excellent kok en doe graag klusjes in en rond het huis. Ook schilderen is me niet vreemd..Hopelijk tot gauw!
Tuinonderhoud in Gent (9000) - Paul
Paul Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
5/5 (9 reviews)
"uw boom onze zorg" Al 25 jaar professioneel snoeibedrijf. Zorgt voor veilig, vlot en correct werk. Helder kostenplaatje vooraf. Meer licht of lucht in uw tuin? Al honderden blije klanten. boomverzorging Regio Gent
Tuinonderhoud in Gent (9000) - Alexander
Alexander
Gent
4.14/5 (7 reviews)
Hallo, mijn naam is Alexander en ik ben tuinier van beroep. Ik ben op zoek naar klusjes die ik naast mijn uren kan uitvoeren. Je op mij beroep doen voor: tuinierwerk, schilderen en behangen, verhuizen, fietsen herstellen, afbraakwerk.
Tuinonderhoud in Gent (9000) - Tomas
Tomas
Gent
5/5 (7 reviews)
Ik ben Bios-ingenieur van opleiding en heb bijkomende diploma's behaald van ontwikkelingssamenwerking, leerkracht en boomverzorger en in deze domeinen ervaring opgebouwd. Ik bied hier graag diensten aan voor tuin- en boomverzorging, en advies rond tuinieren. Ik geef graag bijles in alle wetenschappelijke vakken en wiskunde voor het secundair onderwijs. Ik doe ook consultancy in projectontwikkeling
Tuinonderhoud in Gent (9000) - Luc
Luc Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
4.2/5 (5 reviews)
Als vastgoedkantoor beschikken wij over een klusman die kan helpen in de tuin, klussen in huis, of met de lichte vrachtwagen naar het containerpark, verhuizen enz... laat maar weten en wij kijken hoe wij kunnen helpen. Bovendien kunnen wij voor uw woning een EPC opmaken, schattingen verrichten,....
Tuinonderhoud in Gent (9000) - Nisse
Nisse
Gent
5/5 (3 reviews)
Hallo! Ik ben Nisse , 30 jaar, woon sinds een jaar in Gent en ben opzoek naar wat extra werk. Ik ben zeker niet onhandig en veel ervaring in tuin en klussen. Vraag raak en misschien kan ik je helpen. Groeten Nisse
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel goed initiatief. Je kunt iemand vragen voor hulp en zelf het aantal uren bepalen. ”
Cedric
“ heel gemakkelijk,je maakt uw keuze en de betaling gebeurd ook heel makkelijk. ”
Sacha
“ De eerste keer dat ik met dit platform werk en zeker voor herhaling vatbaar! ”
Constantin
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Sint-amandsberg: geëvalueerd met 4.86 door 564 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Sint-amandsberg, tuinier Sint-amandsberg, hovenier Sint-amandsberg, opruimen groenafval Sint-amandsberg,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat is tuinonderhoud in Sint-amandsberg?

Onder tuinonderhoud vallen er heel wat taken. Al startend van maaien van grasvelden tot het terras opknappen. Waarvoor kan je precies een tuinman inschakelen? Lees hier een lijst met de verschillende taken voor tuinonderhoud in Sint-amandsberg.

Wat kost tuinonderhoud in Sint-amandsberg?

De prijzen voor tuinonderhoud in Sint-amandsberg hangen af van de gevraagde onderhoudswerken. Hier vind je een tabel met de meestgevraagde diensten en de gemiddelde prijzen.

Staat jouw gewenste dienst er niet tussen? Dien gratis een aanvraag in en ontvang verschillende prijsvoorstellen op maat.
Diensten tuinonderhoudGemiddelde prijzen tuinonderhoud in Sint-amandsberg
Moestuin onderhouden€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Omheining bouwen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Bloemen onderhouden€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Tuinschermen vastmaken€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Onkruid verwijderen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen

Hoe worden de kosten voor een tuinonderhoud in Sint-amandsberg bepaald?

Een tuinonderhoud in Sint-amandsberg brengt natuurlijk wat kosten met zich mee. Er zijn variabelen die deze prijzen bepalen. Lees hier alle factoren die de kosten kunnen beïnvloeden.
In de kosten wordt vaak het gereedschap dat gebruikt wordt meegeteld. Een tuinonderhoud in Sint-amandsberg vraagt speciaal tuingereedschap. Een ander element is de arbeidskost van de hovenier zelf. Deze arbeidskost is ook afhankelijk van een paar factoren:Op Ring Twice vind je zowel professionele als particuliere tuinmannen. Je ontvangt verschillende prijsvoorstellen. Deze zullen ook verschillen naargelang een professionele of particuliere hovenier solliciteert. Het tarief schommelt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinonderhoud prijs in Sint-amandsberg
Tuinonderhoud Sint-amandsberg€ 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hoe vaak moet ik tuinonderhoud in Sint-amandsberg doen?

Het gras is altijd groener aan de overkant zeggen ze. Maar als je jouw tuin fatsoenlijk en regelmatig verzorgt, dan zal iedereen jouw tuin willen. Zelf voor jouw tuinonderhoud zorgen of toch een hovenier inschakelen om jouw tuinonderhoud in Sint-amandsberg te verzorgen? Een hovenier zal perfect weten wat hij moet doen om jouw tuinonderhoud in Sint-amandsberg goed te kunnen uitvoeren. Een hovenier zorgt ervoor dat er geen onkruid tussen jouw bloemen groeit, dat jouw terras en grasveld er altijd netjes bij zijn. Kortom met een regelmatige tuinonderhoud in Sint-amandsberg geniet je heel het jaar door van een keurige en gezonde tuin.

Tuinonderhoud in Sint-amandsberg is onmisbaar om de tuin opgeruimd te houden. Maar tuinonderhoud is ook nodig zodat jouw planten, struiken, bloemen en bomen gezond blijven. Dus hoe vaker je beroep doet op een hovenier om jouw tuinonderhoud in Sint-amandsberg te verzorgen, hoe netter en gezonder jouw tuin er zal uitzien. Hoe vaker je jouw tuin onderhoudt, hoe minder werk dat ook op lange termijn is. Je kan heel simpel een onderhoudscontract afsluiten met een tuinman of tuinaannemer uit Sint-amandsberg.

Tuinonderhoud in Sint-amandsberg kan een paar keer per jaar gebeuren, maar ook wekelijks of maandelijks. Afhankelijk van het seizoen en jouw verwachtingen.

Waarom is het belangrijk om een goede tuinonderhoud in Sint-amandsberg te hebben?

Een mooi, aangelegde tuin kan heel het jaar door voor plezier zorgen. Maar dit is enkel realiseerbaar als je ook goed zorg draagt voor jouw tuin. Enkel zo kan je jouw droomtuin hebben. Wie droomtuin zegt, zegt tuinonderhoud. Tuinonderhoud in Sint-amandsberg houdt in dat jouw tuin verzorgd en onderhouden wordt en dit moet op een geregeld tijdstip gebeuren. Enkel zo zullen jouw planten, bloemen, gras, struiken en bomen niet overwoekeren.

Regelmatig een tuinman laten komen voor jouw tuinonderhoud in Sint-amandsberg zal ervoor zorgen dat zieke bomen of planten tijdig worden herkend. De hovenier kan ze dan snoeien of zelfs omhakken indien nodig.

Dankzij een uitvoerige tuinonderhoud in Sint-amandsberg blijft jouw tuin lang mooi en gezond. In samenspraak met jouw hovenier kan je doen om half jaarlijks, maandelijks of zelfs wekelijks jouw tuinonderhoud Sint-amandsberg te laten doen. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinonderhoud in Sint-amandsberg

De laatste aanvragen in de categorie tuin in Sint-amandsberg

Mijn terras schoonmaken - Hulp voor verdelen van grond/aarde - Winterklaar zetten voortuin 15m2 - tuinafval verwijderen - Hagen en bomen snoeien voor de winter - Een tuinonderhoud en een tuinhekken te veranderen - Aanleg terras - Tuin onderhoud - gras maaien - Onkruid wieden + grint leggen - lentesnoei - Tuin omspitten aarde bij doen gras maaien. Voor en achtertuin niet te geoot - Notelaar snoeien - We komen tuine kuisen - Bamboe integraal en voor eeuwig verwijderen - Hagen scheren - Aanleg kleine terras stadstuin Gent - Bomen vellen en struiken verwijderen - tuinonderhoud - Snoeien van 3 bomen . 2 catalpa s en nog een soort beuk. - dakgoten schoonmaken - Snoeien en struiken uitgraven, tuinafval verwijderen - Klimop muur snoeien - Klimop muur snoeien - snoeien en opruimen tuin - vernieuwen gazon - Wingerd + grassen snoeien - Haag snoeien - Opkuis kleine stadstuin - Opkuis van een verwilderende tuin doordat mevr. Zelf niet meer kan doen - Trampoline ingraven - Onderhoud - Nivelleren van berg aarde en vrijmaken van onkruid, stenen en zoden - snoeien bomen en vernieuwen omheining - klein tuintje opluisen - Tuinman gezocht voor bejaarde - Weghalen grote klimop op scheidingsmuur stadstuin - effenen van grond in tuin - effenen van de" grond in de tuin - Gras omspitten en nieuwe grasmatten leggen - Aanleg stadsterras in klinkers - Terras kuisen (bladeren) en blauwe regenplant snoeien - Houten terrasje - aanplanten beukenhaag + catalpa's - Volledig verwilderde tuin weer klaarmaken voor nieuw gazon - Dringend haag te snoeien - verwijderen enkele boom-en klimopwortels - Snoeiwerk - Stukje gras (6m²) omploegen en keitjes in de plaats leggen
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden