Vind de beste tuinonderhoud in Gentbrugge

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Tuinonderhoud in Gentbrugge (9050) - Martin
Martin
4.86/5 · 123 reviews
9050 Gentbrugge
Dag Allemaal, als gepensioneerde heb ik te veel vrije tijd die ik zinvol wil invullen. Met een diploma van Technisch Landbouwkundig Ingenieur ben ik goed op de hoogte van alle tuinonderhoud en snoeien van hagen. Met jarenlange ervaring als projectleider in de bouw kan ik ook de meeste klussen in- en buitenshuis wel klaren. Ik lever verzorgd werk voor een correcte prijs. Tot binnenkort.
Tuinonderhoud in Gentbrugge (9050) - Mohand ameziane
Mohand ameziane
5/5 · 72 reviews
9050 Gentbrugge
Ik ben Mohand.A , ik ben student en via deze weg zou ik graag wat bijverdienen in mijn vrije tijd. Ik ben dynamisch, flexibel, gemotiveerd en ben niet bang om mijn handen vuil te maken. Ik heb al in verschillende sectoren gewerkt en heb wat heel ervaring. Ik ben vijftalig o.a Frans, Nederlands en Engels.
Tuinonderhoud in Gentbrugge (9050) - Ioan
Ioan
4.67/5 · 51 reviews
9050 Gentbrugge
Ben een man van juist boven de 45jaar , polyvalent , veel klussen rond en in het huis , ben tankwagen bestuurder met ADR petroleum producten , heb in verleden zo wel in de renovatie bouw , als bouw aannemingen gewerkt ook tuin bouw, algemene transport of verhuizing , plaatsen van sanitair , als leveren van sanitair meubels of woon inrichting meubels , tuin onderhoud maar ook mazout tanks ,
Tuinonderhoud in Gentbrugge (9050) - Dillen
Dillen Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 3 reviews
9050 Gentbrugge
Hallo, ik ben Dillen. Ik ben 19 jaar oud. Sinds kort ben ik zelfstandig student, dit wil zeggen dat ik zowel studeer als zelfstandige activiteiten uitvoer. Ik heb veel ervaring van het aanleg tot het onderhoud van tuinen door eerst bij een tuinaannemer gewerkt heb. Daarnaast volg ik ook een bouwkundige opleiding en al een paar verbouwingen achter de rug. Aarzel dus niet om mij te contacteren!
Tuinonderhoud in Gentbrugge (9050) - Thijs
Thijs Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 2 reviews
9050 Gentbrugge
Voor al uw noden in en rond het huis. Van ontwerp tot aflevering. Van advies tot uitvoering. Dit is wat DEWAT doet, niet zomaar een snelle oplossing, maar samen met u op zoek naar de beste en meest duurzame oplossing! foto's en meer info: https://www.facebook.com/DEWATechnieken/
Tuinonderhoud in Gentbrugge (9050) - Bruno
Bruno Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 2 reviews
9050 Gentbrugge
Ik ben Bruno. Ik heb al 20 jaar een zelfstandige zaak. Naast mijn professionele activiteiten verbouwde al 2 huizen. Ben dus graag bereid kleine klusjes op te knappen (bijv. schilderwerk, sanitair,...). Ook werk ik graag in de tuin (gazon maaien, hagen scheren,...) Omdat mijn normale werk als gevolg van Corona grotendeels weg gevallen is , kan ik snel op jullie oproepen reageren. Stay safe!
Tuinonderhoud in Gentbrugge (9050) - An
An
5/5 · 1 reviews
9050 Gentbrugge
Al 15 jaar actief in de luchtvaart. Covid19 steekt een stokje in mijn carrière! Anneke is mijn naam, 42 lentes jong, geboren en getogen Gentenaar, geen kinderen. Beschik over auto EN motor. Had graag een centje bijverdiend door klusjes te doen... Heel flexibel, ben gewoon van elk uur van de dag te werken, zelfs 's nachts werken houdt me niet tegen.
Tuinonderhoud in Gentbrugge (9050) - Mario
Mario
Nieuw
9050 Gentbrugge
Hallo, Ik ben Mario 24jaar en ik wil graag wat centjes bijverdienen tot ik een job heb. Ik wil graag sparen voor m'n moto rijbewijs en dat gaat momenteel niet. Ik ben een grote dierenvriend en ook een harde werker! Ik hou van fysiek werk! Ik leer snel bij. Ik ben zoal op zoek naar tuinklusjes en of dierenverzorging. Beschikbaar: 8u - 17u ( ma - vrij ) Regio's: rondom Gent liefs
Tuinonderhoud in Gentbrugge (9050) - Wouter
Wouter
Nieuw
9050 Gentbrugge
Hallo! Graag geef ik u advies en praktische ondersteuning bij de inrichting en onderhoud van een ecologische (moes)tuin. Professionele ervaring en opleiding in biologische land- en tuinbouw, specialisatie groententeelt. Noties van permacultuur. Mijn andere passie is componeren; hierin autodidact. Ik breng u de nodige theorie en basisvaardigheden bij in het werken met muziekprogramma's, MIDI, ...
Tuinonderhoud in Gentbrugge (9050) - Guillaume
Guillaume
Nieuw
9050 Gentbrugge
Ik ben Guillaume, een jonge gast van 20 jaar die gemotiveerd is om een centje bij te verdienen. Ik ben op dit moment op zoek naar werk, dus ik zou het goed kunnen gebruiken. Ik kan goed overweg met kinderen, ben sportief en een gemotiveerde werker. Ik heb thuis en nu op mijn kot ook vaak dingen moeten herstellen/maken dus ben ook wel handig.
Tuinonderhoud in Gentbrugge (9050) - Bjorn
Bjorn
Nieuw
9050 Gentbrugge
Al na omzwervingen bij enlkele tuinondernemingen, een stage bij de groendienst van Saint Guislain in Gent heb ik net mijn opleiding hovenier afgerond. Naast een goede plantenkennis en hoe deze best worden onderhouden, kan ik met de meest gangbare tuinmachines aan de slag. Hard of veel werk? Geen probleem!
Tuinonderhoud in Gentbrugge (9050) - Jonny
Jonny
Nieuw
9050 Gentbrugge
Beste, Ik ben jonny,42jaar Heb reeds meer dan 20 jaar ervaring in de bouw Heb zelf al heel wat verbouwd Ik ben een glasplaatser en kan heel goed ,spiegels,dubbel glas plaatsen Ik plaats ook glazen deuren en gekleurd glas Zelf ben ik perfectionist niet goed gaat NIET door!!! Zelf plaats ik ook zwarte metalen deuren (gemastikeerd ) Ik kan ook heel wat schrijnwerk Alvast bedankt Grt
Tuinonderhoud in Gentbrugge (9050) - Margo
Margo
Nieuw
9050 Gentbrugge
Hallo, mijn naam is Margo. Ik ben 18 jaar en zoek wat jobs om bij te verdienen. Ik ben een enthousiaste, vlotte werker en technisch aangelegd. Flexibel in de uren. Alles in gent en gentbrugge is welkom :)
Tuinonderhoud in Gentbrugge (9050) - Fanny
Fanny
Nieuw
9050 Gentbrugge
Bonjour, je m'appelle Fanny. Une vraie polyglotte, 27 ans qui a déjà pas mal voyagé pour son âge. Tout le monde peut vous confirmer que j'ai un sourire contagieux et j'aime bien motivé le monde autour de moi. J'aime bien la nature, le monde des animaux, bref j'aime bien de passer mes journées à l’extérieur. Je n'ai pas 2 mains gauches et peux très bien me débrouiller. A bientôt?
Tuinonderhoud in Gentbrugge (9050) - Lander
Lander
Nieuw
9050 Gentbrugge
Ik ben een eerlijk, betrouwbaar en hulpvaardig persoon. Graag zou ik deze eigenschappen aanwenden om iets bij te verdienen. Van opleiding ben ik bachelor Sport en Bewegen, ik werk inmiddels bij de politie. Mijn hobby's zijn sporten en beleggen - mijn nerdkant.

Tuinonderhoud Gentbrugge: geëvalueerd met 4.93 door 254 klanten

Populaire dienstaanvragen: tuinonderhoud Gentbrugge, tuinier Gentbrugge, hovenier Gentbrugge, opruimen groenafval Gentbrugge,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel aanbiedingen gekregen op mijn aanvraag. Afspraken met tuinman verliepen vlot. Betaling via listminut is handig. ”
Hulp bij tuin terug netjes maken
Thomas raadt Luc aan Luc
“ Zodra ik me aanmeldde voor een dienst had ik meteen al een paar mensen die zich kandidaat stelden voor de job. Het betalen van de prestatie door de dienstverlener verliep ook zonder problemen en erg snel. ”
Zagen van bomen en klieven, verwijderen onkruid.
Frans raadt Sacha aan Sacha
“ zeer snel hulp voor allerlei kleine klusjes, mensen die graag werken of wat willen bijverdienen . Voor 2 verschillende aanvragen de dag zelf al reactie van de dienstverleners. ”
Tuintje effen maken en grasmatten leggen
Lisa raadt Enver aan Enver
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat is tuinonderhoud in Gentbrugge?

Onder tuinonderhoud vallen er heel wat taken. Al startend van maaien van grasvelden tot het terras opknappen. Waarvoor kunt u precies een tuinman inschakelen? Lees hier een lijst met de verschillende taken voor tuinonderhoud in Gentbrugge.

Wat kost tuinonderhoud in Gentbrugge?

De prijzen voor tuinonderhoud in Gentbrugge hangen af van de gevraagde onderhoudswerken. Hier vindt u een tabel met de meestgevraagde diensten en de gemiddelde prijzen.

Staat uw gewenste dienst er niet tussen? Dien gratis een aanvraag in en ontvang verschillende offertes op maat.
Diensten tuinonderhoudGemiddelde prijzen tuinonderhoud in Gentbrugge
Groentetuin verzorgen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Omheining plaatsen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Bloemen verzorgen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Tuinschermen vastmaken€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Onkruid uithalen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen

Hoe worden de kosten voor een tuinonderhoud in Gentbrugge bepaald?

Een tuinonderhoud in Gentbrugge brengt natuurlijk wat kosten met zich mee. Er zijn variabelen die deze prijzen bepalen. Lees hier alle factoren die de kosten kunnen beïnvloeden.
In de kosten wordt vaak het gereedschap dat gebruikt wordt gerekend. Een tuinonderhoud in Gentbrugge vraagt speciaal tuinmateriaal. Een ander factor is de arbeidskost van de tuinaannemer zelf. Deze arbeidskost hangt ook af van een paar variabelen:Op Ring Twice vindt u zowel professionele als particuliere hoveniers. U ontvangt verschillende offertes. Deze zullen ook uiteenlopen naargelang een professionele of particuliere tuinaannemer solliciteert. Het tarief schommelt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinonderhoud prijs in Gentbrugge
Tuinonderhoud Gentbrugge€ 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hoe vaak moet ik tuinonderhoud in Gentbrugge doen?

Het gras is altijd groener aan de overkant zeggen ze. Maar als u uw tuin fatsoenlijk en regelmatig onderhoudt, dan zal iedereen uw tuin willen. Zelf voor uw tuinonderhoud zorgen of toch een tuinman inschakelen om uw tuinonderhoud in Gentbrugge te verzorgen? Een tuinman zal perfect weten wat hij moet doen om uw tuinonderhoud in Gentbrugge goed te kunnen uitvoeren. Een tuinman zorgt ervoor dat er geen onkruid tussen uw bloemen groeit, dat uw terras en gazon er altijd netjes bij zijn. Kortom met een regelmatige tuinonderhoud in Gentbrugge geniet u heel het jaar door van een nette en gezonde tuin.

Tuinonderhoud in Gentbrugge is onmisbaar om de tuin netjes te houden. Maar tuinonderhoud is ook nodig zodat uw planten, struiken, bloemen en bomen gezond blijven. Dus hoe regelmatiger u beroep doet op een hovenier om uw tuinonderhoud in Gentbrugge te verzorgen, hoe keuriger en gezonder uw tuin er zal uitzien. Hoe regelmatiger u uw tuin onderhoudt, hoe minder werk dat ook op lange termijn is. U kan heel gemakkelijk een onderhoudscontract afsluiten met een tuinman of tuinaannemer uit Gentbrugge.

Tuinonderhoud in Gentbrugge kan een paar keer per jaar gebeuren, maar ook wekelijks of maandelijks. Afhankelijk van het seizoen en uw verwachtingen.

Waarom is het belangrijk om een goede tuinonderhoud in Gentbrugge te hebben?

Een mooi, aangelegde tuin kan heel het jaar door voor plezier zorgen. Maar dit is enkel realiseerbaar als u ook goed zorg draagt voor uw tuin. Enkel zo kan u uw droomtuin hebben. Wie droomtuin zegt, zegt tuinonderhoud. Tuinonderhoud in Gentbrugge houdt in dat uw tuin verzorgd en onderhouden wordt en dit moet regelmatig gebeuren. Enkel zo zullen uw planten, bloemen, gras, struiken en bomen niet overwoekeren.

Regelmatig een tuinman laten komen voor uw tuinonderhoud in Gentbrugge zal ervoor zorgen dat zieke bomen of planten tijdig worden herkend. De hovenier kan ze dan snoeien of zelfs omhakken indien nodig.

Dankzij een uitvoerige tuinonderhoud in Gentbrugge blijft uw tuin lang mooi en gezond. In overleg met uw hovenier kunt u doen om half jaarlijks, maandelijks of zelfs wekelijks uw tuinonderhoud Gentbrugge te laten doen. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen tuinonderhoud in Gentbrugge

De laatste aanvragen in de categorie tuin in Gentbrugge

Winterklaar snoeien - Tuinman voor onderhoud - Tuinschermen plaatsen - Afrijden gras - Krulwilg snoeien - Gras maaien en tuin onderhoud - Boom en haag snoeien en tuinafval naar containerpark brengen - januari 2020 - 2x jaar bladeren uit dakgoot verwijderen: november en mei - Snoeien van boompjes en afval wegdoen. - verstopte dakgoot en dak ontmossen - Snoeien van heesters en kleine bomen - Haag scheren + tuinafval afvoeren - haag scheren - onkruid verwijderen - gras, onkruid, algemeen onderhoud - afmaaien gras en onderhoud boorden - Onderhoud van de stadstuin m.n. het snoeien van bomen, grassen en het opkuisen van bladeren - tuin op orde zetten voor de zomer - Tuinonderhoud en hagen snoeien - Tuin klaarmaken om te bewerken - Opruimen van bladeren - Graag een vrijblijvende offerte om enkele taken in de tuin uit te voeren: taxushaag planten, hekkentje plaatsen - Cleaning garden from weeds - Snoeien van hagen - onderhoud en deels heraanleg - Snoeien enkele bomen - Snoeien en vellen van bomen - bomen knotten - snoeien klimop - Tuinman - Haag snoeien in Gentbrugge (9050) - Tuinman - Haag snoeien in Gentbrugge (9050) - Tuinman - Haag snoeien in Gentbrugge (9050)
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden