tuinonderhoud Destelbergen

Tuinonderhoud Destelbergen: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Destelbergen

Martin is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinonderhoud in Gentbrugge (9050) - Martin
Martin
Gentbrugge
4.83/5 (156 reviews)
Dag Allemaal, Als gepensioneerde met een diploma van Technisch Landbouwkundig Ingenieur beschik ik over een FYTOLICENTIE P2 zodat ik alle professionele gewasbeschermingsmidddel kan aankopen en mag toepassen. Daarnaast heb ik een lange ervaring als PROJECTLEIDER in de BOUW zodat ik de meeste klussen in- en buitenshuis voor u vakkundig kan klaren. Graag tot uw dienst, Martin
Ioan is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinonderhoud in Gentbrugge (9050) - Ioan
Ioan
Gentbrugge
4.73/5 (94 reviews)
Ben een man van juist boven de 45jaar , polyvalent , veel klussen rond en in het huis , ben tankwagen bestuurder met ADR petroleum producten , heb in verleden zo wel in de renovatie bouw , als bouw aannemingen gewerkt ook tuin bouw, algemene transport of verhuizing , plaatsen van sanitair , als leveren van sanitair meubels of woon inrichting meubels , tuin onderhoud maar ook mazout tanks ,
Tuinonderhoud in Gentbrugge (9050) - Mohand ameziane
Mohand ameziane
Gentbrugge
5/5 (72 reviews)
Ik ben Mohand.A , ik ben student en via deze weg zou ik graag wat bijverdienen in mijn vrije tijd. Ik ben dynamisch, flexibel, gemotiveerd en ben niet bang om mijn handen vuil te maken. Ik heb al in verschillende sectoren gewerkt en heb wat heel ervaring. Ik ben vijftalig o.a Frans, Nederlands en Engels.
Tuinonderhoud in Melle (9090) - Karel
Karel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Melle
5/5 (14 reviews)
Hallo, ik ben Karel en ik ben werkzaam in de tuinaanleg/onderhoud. Het grootste deel van mij tijd spendeer ik aan snoeien en vellen van bomen en hagen en kleine graafwerken. Met mijn jarenlange ervaring probeer ik elke job tot in de puntjes uit te werken!
Tuinonderhoud in Gontrode (9090) - Fatih
Fatih
Gontrode
5/5 (7 reviews)
Ik ben een jonge zelfstandige monteur en verfman. Ik heb ervaring in het monteren/demonteren van meubels. Ik ben ook een ervaren verfman. Ik kan ook klusjes in tuin uitvoeren. Alles met een nauwkeurig en kwalitatief afwerking.
Tuinonderhoud in Gontrode (9090) - Alkan
Alkan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gontrode
4.8/5 (5 reviews)
Ik zoek werk voor mijn bedrijf Ik doe al schoonmaak sinds 2014 Wij zijn altijd bereikbaar Wij kunnen elke dag elke week elke maand op komen. (Plus punt) Personeel ziek = ik zelf kom opdagen Eigen gereedschap,producten worden voorgediend.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Gentbrugge (9050) - Dillen
Dillen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gentbrugge
5/5 (3 reviews)
Hallo, ik ben Dillen. Ik ben 19 jaar oud. Sinds kort ben ik zelfstandig student, dit wil zeggen dat ik zowel studeer als zelfstandige activiteiten uitvoer. Ik heb veel ervaring van het aanleg tot het onderhoud van tuinen door eerst bij een tuinaannemer gewerkt heb. Daarnaast volg ik ook een bouwkundige opleiding en al een paar verbouwingen achter de rug. Aarzel dus niet om mij te contacteren!
Tuinonderhoud in Gentbrugge (9050) - Thijs
Thijs Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gentbrugge
5/5 (2 reviews)
Voor al uw noden in en rond het huis. Van ontwerp tot aflevering. Van advies tot uitvoering. Dit is wat DEWAT doet, niet zomaar een snelle oplossing, maar samen met u op zoek naar de beste en meest duurzame oplossing! foto's en meer info: https://www.facebook.com/DEWATechnieken/
Tuinonderhoud in Gentbrugge (9050) - Bruno
Bruno Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gentbrugge
5/5 (2 reviews)
Ik ben Bruno. Ik heb al 20 jaar een zelfstandige zaak. Naast mijn professionele activiteiten verbouwde al 2 huizen. Ben dus graag bereid kleine klusjes op te knappen (bijv. schilderwerk, sanitair,...). Ook werk ik graag in de tuin (gazon maaien, hagen scheren,...) Omdat mijn normale werk als gevolg van Corona grotendeels weg gevallen is , kan ik snel op jullie oproepen reageren. Stay safe!
Tuinonderhoud in Melle (9090) - Simon
Simon
Melle
5/5 (2 reviews)
Ik ben Simon, ik heb acht jaar als tuinman studentenjob gedaan en heb ondertussen voldoende ervaring in de tuinen. Ik heb eigen materiaal en wegvoeren van groenafval is ook geen probleem. Ik scheer momenteel elektrisch met kabel, een stopcontact is dus een vereiste voor het opknappen van uw tuin.
Tuinonderhoud in Gent (9000) - Marjolein
Marjolein
Gent
5/5 (1 reviews)
Beste dienstaanvrager, Naast mijn deeltijdse job in het Jeugdwelzijnswerk verdien ik graag bij met klusjes allerhande. Ik heb ervaring met kinderen/jongeren, verkoop, vorming, verhuizen, opknappen van huis&tuin, theater. Ik ben verzot op dieren. Wat ik ook doe, ik doe het vollen bak en met het best mogelijke resultaat voor ogen.
Tuinonderhoud in Gentbrugge (9050) - An
An
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Al 15 jaar actief in de luchtvaart. Covid19 steekt een stokje in mijn carrière! Anneke is mijn naam, 42 lentes jong, geboren en getogen Gentenaar, geen kinderen. Beschik over auto EN motor. Had graag een centje bijverdiend door klusjes te doen... Heel flexibel, ben gewoon van elk uur van de dag te werken, zelfs 's nachts werken houdt me niet tegen.
Tuinonderhoud in Destelbergen (9070) - Artuur
Artuur
Destelbergen
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Artuur ik ben 20 jaar en ik ben een schrijnwerker. Naast het werk klus ik graag hier en daar wat bij. Ik sta open voor alle klusjes in verschillende sectoren gaande van hout tot tuinwerken. Tijdens het werk ben ik zelf enthousiast en tevreden en ik wil dat ook bij u bezorgen. Indien je een klusje hebt voor mij, mag u mij altijd vrijblijvend contacteren.
Tuinonderhoud in Sint-amandsberg (9040) - Eline
Eline
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Hallo, mijn naam is Eline en als studente zou ik graag mijn tijd nuttig besteden door een centje bij te verdienen en daarnaast andere bij te staan waar nodig. Wat de uitdaging ook is, ik ga ze met plezier en de grootste zorg aan. Tot binnenkort!
Tuinonderhoud in Ledeberg (9050) - Jan
Jan
Ledeberg
Nieuw
Hallo, ik wil graag wat bijverdienen in mijn vrije tijd. Contacteer me gerust indien ik met iets kan helpen. -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik kreeg direct antwoord op mijn vragen. Je hebt zelf de keuze om iemand te kiezen die voldoet aan jouw verwachtingen en budget. ”
Noël
“ Voor een eerste gebruik van Ring Twice was het even zoeken maar finaal is alles OK. ”
Jelle
“ Très bon fonctionnement du système, on a une bonne idée du profil des gens qui se proposent. ”
Sébastien
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Destelbergen: geëvalueerd met 4.95 door 360 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Destelbergen, tuinier Destelbergen, hovenier Destelbergen, tuinaannemer Destelbergen, onderhoud tuin Destelbergen, opruimen groenafval Destelbergen, tuinonderhoud prijzen Destelbergen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen tuinonderhoud in Destelbergen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden