Vind de beste tuinonderhoud in Destelbergen

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Tuinonderhoud in Gentbrugge (9050) - Martin
Martin
4.86/5 · 123 reviews
9050 Gentbrugge
Dag Allemaal, als gepensioneerde heb ik te veel vrije tijd die ik zinvol wil invullen. Met een diploma van Technisch Landbouwkundig Ingenieur ben ik goed op de hoogte van alle tuinonderhoud en snoeien van hagen. Met jarenlange ervaring als projectleider in de bouw kan ik ook de meeste klussen in- en buitenshuis wel klaren. Ik lever verzorgd werk voor een correcte prijs. Tot binnenkort.
Tuinonderhoud in Gentbrugge (9050) - Mohand ameziane
Mohand ameziane
5/5 · 72 reviews
9050 Gentbrugge
Ik ben Mohand.A , ik ben student en via deze weg zou ik graag wat bijverdienen in mijn vrije tijd. Ik ben dynamisch, flexibel, gemotiveerd en ben niet bang om mijn handen vuil te maken. Ik heb al in verschillende sectoren gewerkt en heb wat heel ervaring. Ik ben vijftalig o.a Frans, Nederlands en Engels.
Tuinonderhoud in Gentbrugge (9050) - Ioan
Ioan
4.67/5 · 51 reviews
9050 Gentbrugge
Ben een man van juist boven de 45jaar , polyvalent , veel klussen rond en in het huis , ben tankwagen bestuurder met ADR petroleum producten , heb in verleden zo wel in de renovatie bouw , als bouw aannemingen gewerkt ook tuin bouw, algemene transport of verhuizing , plaatsen van sanitair , als leveren van sanitair meubels of woon inrichting meubels , tuin onderhoud maar ook mazout tanks ,
Tuinonderhoud in Melle (9090) - Karel
Karel Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 14 reviews
9090 Melle
Hallo, ik ben Karel en ik ben werkzaam in de tuinaanleg/onderhoud. Het grootste deel van mij tijd spendeer ik aan snoeien en vellen van bomen en hagen en kleine graafwerken. Met mijn jarenlange ervaring probeer ik elke job tot in de puntjes uit te werken!
Tuinonderhoud in Gontrode (9090) - Alkan
Alkan Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.8/5 · 5 reviews
9090 Gontrode
Ik zoek werk voor mijn bedrijf Ik doe al schoonmaak sinds 2014 Wij zijn altijd bereikbaar Wij kunnen elke dag elke week elke maand op komen. (Plus punt) Personeel ziek = ik zelf kom opdagen Eigen gereedschap,producten worden voorgediend.
Tuinonderhoud in Melle (9090) - Wesley
Wesley
4.5/5 · 4 reviews
9090 Melle
Dag allemaal, ik ben Wesley en ik ben nog steeds student. Naast mijn druk leven als student help ik regelmatig mee bij het renoveren in mijn zus haar huis, hierdoor heb ik al wat ervaring opgelopen maar daarnaast begin ik binnenkort curcussen te volgen als vloerlegger, metsen, hout- en infrastructuur. Ik ben iemand die steeds zeer gedreven aan iets begint en niet graag naar huis ga voor het af is
Tuinonderhoud in Gentbrugge (9050) - Dillen
Dillen Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 3 reviews
9050 Gentbrugge
Hallo, ik ben Dillen. Ik ben 19 jaar oud. Sinds kort ben ik zelfstandig student, dit wil zeggen dat ik zowel studeer als zelfstandige activiteiten uitvoer. Ik heb veel ervaring van het aanleg tot het onderhoud van tuinen door eerst bij een tuinaannemer gewerkt heb. Daarnaast volg ik ook een bouwkundige opleiding en al een paar verbouwingen achter de rug. Aarzel dus niet om mij te contacteren!
Tuinonderhoud in Gentbrugge (9050) - Thijs
Thijs Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 2 reviews
9050 Gentbrugge
Voor al uw noden in en rond het huis. Van ontwerp tot aflevering. Van advies tot uitvoering. Dit is wat DEWAT doet, niet zomaar een snelle oplossing, maar samen met u op zoek naar de beste en meest duurzame oplossing! foto's en meer info: https://www.facebook.com/DEWATechnieken/
Tuinonderhoud in Gentbrugge (9050) - Bruno
Bruno Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 2 reviews
9050 Gentbrugge
Ik ben Bruno. Ik heb al 20 jaar een zelfstandige zaak. Naast mijn professionele activiteiten verbouwde al 2 huizen. Ben dus graag bereid kleine klusjes op te knappen (bijv. schilderwerk, sanitair,...). Ook werk ik graag in de tuin (gazon maaien, hagen scheren,...) Omdat mijn normale werk als gevolg van Corona grotendeels weg gevallen is , kan ik snel op jullie oproepen reageren. Stay safe!
Tuinonderhoud in Gent (9000) - Marjolein
Marjolein
5/5 · 1 reviews
9000 Gent
Beste dienstaanvrager, Naast mijn deeltijdse job in het Jeugdwelzijnswerk verdien ik graag bij met klusjes allerhande. Ik heb ervaring met kinderen/jongeren, verkoop, vorming, verhuizen, opknappen van huis&tuin, theater. Ik ben verzot op dieren. Wat ik ook doe, ik doe het vollen bak en met het best mogelijke resultaat voor ogen.
Tuinonderhoud in Gentbrugge (9050) - An
An
5/5 · 1 reviews
9050 Gentbrugge
Al 15 jaar actief in de luchtvaart. Covid19 steekt een stokje in mijn carrière! Anneke is mijn naam, 42 lentes jong, geboren en getogen Gentenaar, geen kinderen. Beschik over auto EN motor. Had graag een centje bijverdiend door klusjes te doen... Heel flexibel, ben gewoon van elk uur van de dag te werken, zelfs 's nachts werken houdt me niet tegen.
Tuinonderhoud in Destelbergen (9070) - Artuur
Artuur
5/5 · 1 reviews
9070 Destelbergen
Hallo, ik ben Artuur ik ben 20 jaar en ik ben een schrijnwerker. Naast het werk klus ik graag hier en daar wat bij. Ik sta open voor alle klusjes in verschillende sectoren gaande van hout tot tuinwerken. Tijdens het werk ben ik zelf enthousiast en tevreden en ik wil dat ook bij u bezorgen. Indien je een klusje hebt voor mij, mag u mij altijd vrijblijvend contacteren.
Tuinonderhoud in Ledeberg (9050) - Jan
Jan
Nieuw
9050 Ledeberg
Hallo, ik wil graag wat bijverdienen in mijn vrije tijd. Contacteer me gerust indien ik met iets kan helpen. -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------.
Tuinonderhoud in Destelbergen (9070) - Benoît
Benoît
Nieuw
9070 Destelbergen
Student, 1e Bachelor Geneeskunde, Gent Ik ben een actief en enthousiast persoon die leiding geeft in de Chiro. Ik werk graag goed door en ben efficiënt. Sociaal contact vind ook een belangrijk aspect van een job. Ik richt me altijd graag op nieuwe projecten en uitdagingen.
Tuinonderhoud in Gentbrugge (9050) - Mario
Mario
Nieuw
9050 Gentbrugge
Hallo, Ik ben Mario 24jaar en ik wil graag wat centjes bijverdienen tot ik een job heb. Ik wil graag sparen voor m'n moto rijbewijs en dat gaat momenteel niet. Ik ben een grote dierenvriend en ook een harde werker! Ik hou van fysiek werk! Ik leer snel bij. Ik ben zoal op zoek naar tuinklusjes en of dierenverzorging. Beschikbaar: 8u - 17u ( ma - vrij ) Regio's: rondom Gent liefs

Tuinonderhoud Destelbergen: geëvalueerd met 4.9 door 279 klanten

Populaire dienstaanvragen: tuinonderhoud Destelbergen, tuinier Destelbergen, hovenier Destelbergen, opruimen groenafval Destelbergen,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel aanbiedingen gekregen op mijn aanvraag. Afspraken met tuinman verliepen vlot. Betaling via listminut is handig. ”
Hulp bij tuin terug netjes maken
Thomas raadt Luc aan Luc
“ Zodra ik me aanmeldde voor een dienst had ik meteen al een paar mensen die zich kandidaat stelden voor de job. Het betalen van de prestatie door de dienstverlener verliep ook zonder problemen en erg snel. ”
Zagen van bomen en klieven, verwijderen onkruid.
Frans raadt Sacha aan Sacha
“ zeer snel hulp voor allerlei kleine klusjes, mensen die graag werken of wat willen bijverdienen . Voor 2 verschillende aanvragen de dag zelf al reactie van de dienstverleners. ”
Tuintje effen maken en grasmatten leggen
Lisa raadt Enver aan Enver
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat is tuinonderhoud in Destelbergen?

Onder tuinonderhoud vallen er heel wat taken. Al startend van maaien van grasvelden tot het terras opknappen. Waarvoor kunt u precies een tuinman inschakelen? Lees hier een lijst met de verschillende taken voor tuinonderhoud in Destelbergen.

Wat kost tuinonderhoud in Destelbergen?

De prijzen voor tuinonderhoud in Destelbergen hangen af van de gevraagde onderhoudswerken. Hier vindt u een tabel met de meestgevraagde diensten en de gemiddelde prijzen.

Staat uw gewenste dienst er niet tussen? Dien gratis een aanvraag in en ontvang verschillende offertes op maat.
Diensten tuinonderhoudGemiddelde prijzen tuinonderhoud in Destelbergen
Moestuin onderhouden€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Omheining plaatsen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Bloemen onderhouden€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Tuinschermen vastmaken€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Onkruid wieden€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen

Hoe worden de kosten voor een tuinonderhoud in Destelbergen bepaald?

Een tuinonderhoud in Destelbergen brengt natuurlijk wat kosten met zich mee. Er zijn variabelen die deze prijzen bepalen. Lees hier alle factoren die de kosten kunnen beïnvloeden.
In de kosten wordt vaak het gereedschap dat gebruikt wordt meegeteld. Een tuinonderhoud in Destelbergen vraagt speciaal tuingereedschap. Een ander factor is de arbeidskost van de hovenier zelf. Deze arbeidskost is ook afhankelijk van een paar variabelen:Op Ring Twice vindt u zowel professionele als particuliere tuinmannen. U ontvangt verschillende offertes. Deze zullen ook uiteenlopen naargelang een professionele of particuliere hovenier solliciteert. Het tarief schommelt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinonderhoud prijs in Destelbergen
Tuinonderhoud Destelbergen€ 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hoe vaak moet ik tuinonderhoud in Destelbergen doen?

Het gras is altijd groener aan de overkant zeggen ze. Maar als u uw tuin goed en regelmatig verzorgt, dan zal iedereen uw tuin willen. Zelf voor uw tuinonderhoud zorgen of toch een hovenier inschakelen om uw tuinonderhoud in Destelbergen te verzorgen? Een hovenier zal perfect weten wat hij moet doen om uw tuinonderhoud in Destelbergen goed te kunnen uitvoeren. Een hovenier zorgt ervoor dat er geen onkruid tussen uw bloemen groeit, dat uw terras en grasperk er altijd netjes bij zijn. Kortom met een regelmatige tuinonderhoud in Destelbergen geniet u heel het jaar door van een keurige en gezonde tuin.

Tuinonderhoud in Destelbergen is onmisbaar om de tuin opgeruimd te houden. Maar tuinonderhoud is ook nodig zodat uw planten, struiken, bloemen en bomen gezond blijven. Dus hoe regelmatiger u beroep doet op een hovenier om uw tuinonderhoud in Destelbergen te verzorgen, hoe mooier en gezonder uw tuin er zal uitzien. Hoe regelmatiger u uw tuin onderhoudt, hoe minder werk dat ook op lange termijn is. U kan heel simpel een onderhoudscontract afsluiten met een tuinman of tuinaannemer uit Destelbergen.

Tuinonderhoud in Destelbergen kan een paar keer per jaar gebeuren, maar ook wekelijks of maandelijks. Afhankelijk van het seizoen en uw verwachtingen.

Waarom is het belangrijk om een goede tuinonderhoud in Destelbergen te hebben?

Een mooi, aangelegde tuin kan heel het jaar door voor vreugde zorgen. Maar dit is enkel realiseerbaar als u ook goed zorg draagt voor uw tuin. Enkel zo kan u uw droomtuin hebben. Wie droomtuin zegt, zegt tuinonderhoud. Tuinonderhoud in Destelbergen houdt in dat uw tuin verzorgd en onderhouden wordt en dit moet regelmatig gebeuren. Enkel zo zullen uw planten, bloemen, gras, struiken en bomen niet overwoekeren.

Regelmatig een tuinman laten komen voor uw tuinonderhoud in Destelbergen zal ervoor zorgen dat zieke bomen of planten tijdig worden herkend. De hovenier kan ze dan snoeien of zelfs omhakken indien nodig.

Dankzij een diepgaande tuinonderhoud in Destelbergen blijft uw tuin lang mooi en gezond. In overleg met uw hovenier kunt u uitvoeren om half jaarlijks, maandelijks of zelfs wekelijks uw tuinonderhoud Destelbergen te laten uitvoeren. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen tuinonderhoud in Destelbergen

De laatste aanvragen in de categorie tuin in Destelbergen

Omheining plaatsen - Tuinman - Hulp verwijderen bamboestronk en bamboe . - Gras afrijden 2u werk - Beste . Zoek hulp voor verwijder bamboe - Gras maaien en onkruid wieden - Onkruid trekken + tuin onderhouden - Maandelijks klein onderhoud van de praktijktuin (2) - Maandelijks klein onderhoud van de praktijktuin - Maandelijks klein onderhoud (4) - Maandelijks klein onderhoud (3) - Maandelijks klein onderhoud (2) - Maandelijks klein onderhoud - Tuinman onkruid wieden, gras maaien - Tuinman - Ontbossen en grond nivelleren - regelmatig tuinonderhoud - verwijderen haag vooraan - tuinonderhoud - opkuis kleine niet onderhouden tuin - Heraanleg gazon - Hagen en struiken snoeien - Tuinieren - Tuinman : Gras maaien, Haag snoeien, Andere - Aanleg drainage + graszoden - tuinonderhoud en wegvoeren containerpark - tuinonderhoud - Maaien gras - Gedetailleerde (klimop) haag snoeien - Snoeien van sparren over een lengte van +- 20 meter - verschillende dingen op mijn weide. - Tuinieren - Tuinman : Haag snoeien - onkruid wieden - gras maaien - Tuinieren - Tuinman : Haag snoeien, Bladeren oprapen, Andere - TUIN ONDERHOUD - Onderhoud tuin - haag snoeien
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden