Ring Twice

Hulp voor tuinonderhoud in Destelbergen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie tuiniers in de buurt van Destelbergen

Martin is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinonderhoud in Gentbrugge (9050) - Martin
Martin
Gentbrugge
4.86/5 (125 reviews)
Dag Allemaal, als gepensioneerde heb ik te veel vrije tijd die ik zinvol wil invullen. Met een diploma van Technisch Landbouwkundig Ingenieur ben ik goed op de hoogte van alle tuinonderhoud en snoeien van hagen. Met jarenlange ervaring als projectleider in de bouw kan ik ook de meeste klussen in- en buitenshuis wel klaren. Ik lever verzorgd werk voor een correcte prijs. Tot binnenkort.
Tuinonderhoud in Gentbrugge (9050) - Mohand ameziane
Mohand ameziane
Gentbrugge
5/5 (72 reviews)
Ik ben Mohand.A , ik ben student en via deze weg zou ik graag wat bijverdienen in mijn vrije tijd. Ik ben dynamisch, flexibel, gemotiveerd en ben niet bang om mijn handen vuil te maken. Ik heb al in verschillende sectoren gewerkt en heb wat heel ervaring. Ik ben vijftalig o.a Frans, Nederlands en Engels.
Tuinonderhoud in Gentbrugge (9050) - Ioan
Ioan
Gentbrugge
4.67/5 (51 reviews)
Ben een man van juist boven de 45jaar , polyvalent , veel klussen rond en in het huis , ben tankwagen bestuurder met ADR petroleum producten , heb in verleden zo wel in de renovatie bouw , als bouw aannemingen gewerkt ook tuin bouw, algemene transport of verhuizing , plaatsen van sanitair , als leveren van sanitair meubels of woon inrichting meubels , tuin onderhoud maar ook mazout tanks ,
Tuinonderhoud in Melle (9090) - Karel
Karel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Melle
5/5 (14 reviews)
Hallo, ik ben Karel en ik ben werkzaam in de tuinaanleg/onderhoud. Het grootste deel van mij tijd spendeer ik aan snoeien en vellen van bomen en hagen en kleine graafwerken. Met mijn jarenlange ervaring probeer ik elke job tot in de puntjes uit te werken!
Tuinonderhoud in Gontrode (9090) - Alkan
Alkan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gontrode
4.8/5 (5 reviews)
Ik zoek werk voor mijn bedrijf Ik doe al schoonmaak sinds 2014 Wij zijn altijd bereikbaar Wij kunnen elke dag elke week elke maand op komen. (Plus punt) Personeel ziek = ik zelf kom opdagen Eigen gereedschap,producten worden voorgediend.
Tuinonderhoud in Melle (9090) - Wesley
Wesley
Melle
4.5/5 (4 reviews)
Dag allemaal, ik ben Wesley en ik ben nog steeds student. Naast mijn druk leven als student help ik regelmatig mee bij het renoveren in mijn zus haar huis, hierdoor heb ik al wat ervaring opgelopen maar daarnaast begin ik binnenkort curcussen te volgen als vloerlegger, metsen, hout- en infrastructuur. Ik ben iemand die steeds zeer gedreven aan iets begint en niet graag naar huis ga voor het af is
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Gentbrugge (9050) - Dillen
Dillen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gentbrugge
5/5 (3 reviews)
Hallo, ik ben Dillen. Ik ben 19 jaar oud. Sinds kort ben ik zelfstandig student, dit wil zeggen dat ik zowel studeer als zelfstandige activiteiten uitvoer. Ik heb veel ervaring van het aanleg tot het onderhoud van tuinen door eerst bij een tuinaannemer gewerkt heb. Daarnaast volg ik ook een bouwkundige opleiding en al een paar verbouwingen achter de rug. Aarzel dus niet om mij te contacteren!
Tuinonderhoud in Gentbrugge (9050) - Thijs
Thijs Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gentbrugge
5/5 (2 reviews)
Voor al uw noden in en rond het huis. Van ontwerp tot aflevering. Van advies tot uitvoering. Dit is wat DEWAT doet, niet zomaar een snelle oplossing, maar samen met u op zoek naar de beste en meest duurzame oplossing! foto's en meer info: https://www.facebook.com/DEWATechnieken/
Tuinonderhoud in Gentbrugge (9050) - Bruno
Bruno Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gentbrugge
5/5 (2 reviews)
Ik ben Bruno. Ik heb al 20 jaar een zelfstandige zaak. Naast mijn professionele activiteiten verbouwde al 2 huizen. Ben dus graag bereid kleine klusjes op te knappen (bijv. schilderwerk, sanitair,...). Ook werk ik graag in de tuin (gazon maaien, hagen scheren,...) Omdat mijn normale werk als gevolg van Corona grotendeels weg gevallen is , kan ik snel op jullie oproepen reageren. Stay safe!
Tuinonderhoud in Gent (9000) - Marjolein
Marjolein
Gent
5/5 (1 reviews)
Beste dienstaanvrager, Naast mijn deeltijdse job in het Jeugdwelzijnswerk verdien ik graag bij met klusjes allerhande. Ik heb ervaring met kinderen/jongeren, verkoop, vorming, verhuizen, opknappen van huis&tuin, theater. Ik ben verzot op dieren. Wat ik ook doe, ik doe het vollen bak en met het best mogelijke resultaat voor ogen.
Tuinonderhoud in Gentbrugge (9050) - An
An
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Al 15 jaar actief in de luchtvaart. Covid19 steekt een stokje in mijn carrière! Anneke is mijn naam, 42 lentes jong, geboren en getogen Gentenaar, geen kinderen. Beschik over auto EN motor. Had graag een centje bijverdiend door klusjes te doen... Heel flexibel, ben gewoon van elk uur van de dag te werken, zelfs 's nachts werken houdt me niet tegen.
Tuinonderhoud in Destelbergen (9070) - Artuur
Artuur
Destelbergen
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Artuur ik ben 20 jaar en ik ben een schrijnwerker. Naast het werk klus ik graag hier en daar wat bij. Ik sta open voor alle klusjes in verschillende sectoren gaande van hout tot tuinwerken. Tijdens het werk ben ik zelf enthousiast en tevreden en ik wil dat ook bij u bezorgen. Indien je een klusje hebt voor mij, mag u mij altijd vrijblijvend contacteren.
Tuinonderhoud in Sint-amandsberg (9040) - Eline
Eline
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Hallo, mijn naam is Eline en als studente zou ik graag mijn tijd nuttig besteden door een centje bij te verdienen en daarnaast andere bij te staan waar nodig. Wat de uitdaging ook is, ik ga ze met plezier en de grootste zorg aan. Tot binnenkort!
Tuinonderhoud in Ledeberg (9050) - Jan
Jan
Ledeberg
Nieuw
Hallo, ik wil graag wat bijverdienen in mijn vrije tijd. Contacteer me gerust indien ik met iets kan helpen. -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------.
Tuinonderhoud in Destelbergen (9070) - Benoît
Benoît
Destelbergen
Nieuw
Student, 1e Bachelor Geneeskunde, Gent Ik ben een actief en enthousiast persoon die leiding geeft in de Chiro. Ik werk graag goed door en ben efficiënt. Sociaal contact vind ook een belangrijk aspect van een job. Ik richt me altijd graag op nieuwe projecten en uitdagingen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel goed initiatief. Je kunt iemand vragen voor hulp en zelf het aantal uren bepalen. ”
Cedric
“ heel gemakkelijk,je maakt uw keuze en de betaling gebeurd ook heel makkelijk. ”
Sacha
“ De eerste keer dat ik met dit platform werk en zeker voor herhaling vatbaar! ”
Constantin
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Destelbergen: geëvalueerd met 4.91 door 282 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Destelbergen, tuinier Destelbergen, hovenier Destelbergen, opruimen groenafval Destelbergen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat is tuinonderhoud in Destelbergen?

Onder tuinonderhoud vallen er heel wat taken. Al startend van maaien van grasvelden tot het terras opknappen. Waarvoor kan je precies een tuinman inschakelen? Lees hier een lijst met de verschillende taken voor tuinonderhoud in Destelbergen.

Wat kost tuinonderhoud in Destelbergen?

De prijzen voor tuinonderhoud in Destelbergen hangen af van de gevraagde onderhoudswerken. Hier vind je een tabel met de meestgevraagde diensten en de gemiddelde prijzen.

Staat jouw gewenste dienst er niet tussen? Dien gratis een aanvraag in en ontvang verschillende prijsvoorstellen op maat.
Diensten tuinonderhoudGemiddelde prijzen tuinonderhoud in Destelbergen
Moestuin onderhouden€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Omheining bouwen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Bloemen onderhouden€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Tuinschermen plaatsen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Onkruid wegdoen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen

Hoe worden de kosten voor een tuinonderhoud in Destelbergen bepaald?

Een tuinonderhoud in Destelbergen brengt natuurlijk wat kosten met zich mee. Er zijn variabelen die deze prijzen bepalen. Lees hier alle factoren die de kosten kunnen beïnvloeden.
In de kosten wordt vaak het gereedschap dat gebruikt wordt gerekend. Een tuinonderhoud in Destelbergen vraagt specifiek tuingereedschap. Een ander element is de arbeidskost van de tuinaannemer zelf. Deze arbeidskost is ook afhankelijk van een paar factoren:Op Ring Twice vind je zowel professionele als particuliere tuinmannen. Je ontvangt verschillende prijsvoorstellen. Deze zullen ook variëren naargelang een professionele of particuliere tuinaannemer solliciteert. Het tarief schommelt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinonderhoud prijs in Destelbergen
Tuinonderhoud Destelbergen€ 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hoe vaak moet ik tuinonderhoud in Destelbergen doen?

Het gras is altijd groener aan de overkant zeggen ze. Maar als je jouw tuin goed en regelmatig onderhoudt, dan zal iedereen jouw tuin willen. Zelf voor jouw tuinonderhoud zorgen of toch een tuinman inschakelen om jouw tuinonderhoud in Destelbergen te verzorgen? Een tuinman zal perfect weten wat hij moet doen om jouw tuinonderhoud in Destelbergen goed te kunnen uitvoeren. Een tuinman zorgt ervoor dat er geen onkruid tussen jouw bloemen groeit, dat jouw terras en grasveld er altijd netjes bij zijn. Kortom met een regelmatige tuinonderhoud in Destelbergen geniet je heel het jaar door van een mooie en gezonde tuin.

Tuinonderhoud in Destelbergen is onmisbaar om de tuin ordelijk te houden. Maar tuinonderhoud is ook essentieel zodat jouw planten, struiken, bloemen en bomen gezond blijven. Dus hoe vaker je beroep doet op een hovenier om jouw tuinonderhoud in Destelbergen te verzorgen, hoe mooier en gezonder jouw tuin er zal uitzien. Hoe vaker je jouw tuin onderhoudt, hoe minder werk dat ook op lange termijn is. Je kan heel simpel een onderhoudscontract afsluiten met een tuinman of tuinaannemer uit Destelbergen.

Tuinonderhoud in Destelbergen kan een paar keer per jaar gebeuren, maar ook wekelijks of maandelijks. Afhankelijk van het seizoen en jouw verwachtingen.

Waarom is het belangrijk om een goede tuinonderhoud in Destelbergen te hebben?

Een stijlvol, aangelegde tuin kan heel het jaar door voor plezier zorgen. Maar dit is enkel mogelijk als je ook goed zorg draagt voor jouw tuin. Enkel zo kan je jouw droomtuin hebben. Wie droomtuin zegt, zegt tuinonderhoud. Tuinonderhoud in Destelbergen houdt in dat jouw tuin verzorgd en onderhouden wordt en dit moet op een geregeld tijdstip gebeuren. Enkel zo zullen jouw planten, bloemen, gras, struiken en bomen niet overwoekeren.

Regelmatig een tuinman laten komen voor jouw tuinonderhoud in Destelbergen zal ervoor zorgen dat zieke bomen of planten tijdig worden herkend. De hovenier kan ze dan snoeien of zelfs omhakken indien nodig.

Dankzij een grondige tuinonderhoud in Destelbergen blijft jouw tuin lang mooi en gezond. In samenspraak met jouw hovenier kan je doen om half jaarlijks, maandelijks of zelfs wekelijks jouw tuinonderhoud Destelbergen te laten doen. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinonderhoud in Destelbergen

De laatste aanvragen in de categorie tuin in Destelbergen

Winteronderhoud tuin (2) - Kleine klussen tuin/composthoop (2) - Overschot gevelstenen afvoeren + pallets - Winteronderhoud tuin - Kleine klussen tuin/composthoop - Gras maaien 1u werk (4) - Gras maaien 1u werk (3) - Gras maaien 1u werk (2) - Haag snoeien - Gras maaien 1u werk - Omheining plaatsen - Tuinman - Hulp verwijderen bamboestronk en bamboe . - Gras afrijden 2u werk - Beste . Zoek hulp voor verwijder bamboe - Gras maaien en onkruid wieden - Onkruid trekken + tuin onderhouden - Maandelijks klein onderhoud van de praktijktuin (2) - Maandelijks klein onderhoud van de praktijktuin - Maandelijks klein onderhoud (4) - Maandelijks klein onderhoud (3) - Maandelijks klein onderhoud (2) - Maandelijks klein onderhoud - Tuinman onkruid wieden, gras maaien - Tuinman - Ontbossen en grond nivelleren - regelmatig tuinonderhoud - verwijderen haag vooraan - tuinonderhoud - opkuis kleine niet onderhouden tuin - Heraanleg gazon - Hagen en struiken snoeien - Tuinieren - Tuinman : Gras maaien, Haag snoeien, Andere - Aanleg drainage + graszoden - tuinonderhoud en wegvoeren containerpark - tuinonderhoud - Maaien gras
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden