tuinonderhoud Destelbergen

Tuinonderhoud Destelbergen: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Destelbergen

Martin is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinonderhoud in Gentbrugge (9050) - Martin
Martin
Gentbrugge
4.81/5 (187 reviews)
Dag Allemaal, Als gepensioneerde met een diploma van Technisch Landbouwkundig Ingenieur beschik ik over een FYTOLICENTIE P2 zodat ik alle professionele gewasbeschermingsmidddel kan aankopen en mag toepassen. Daarnaast heb ik een jarenlange ervaring als PROJECTLEIDER in de BOUW zodat ik de meeste klussen in- en buitenshuis voor u vakkundig kan klaren. Graag tot uw dienst, Martin
Ioan is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinonderhoud in Gentbrugge (9050) - Ioan
Ioan
Gentbrugge
4.83/5 (132 reviews)
Ben een ervaren transporteur met veel ervaring in algemene klussen, Ben een tijdje actief op deze platform heb niet alleen de hoogte status van ambassadeur bereikt ,ook de ruimere ervaring in het algemene klussen ik geef graag advies waar het kan waar ik op de hoogte ben , indien gevraagd wordt door de klant , ik help de klant graag om aan te sluiten bij deze dienst als dienst verlening,
Tuinonderhoud in Gentbrugge (9050) - Mohand ameziane
Mohand ameziane
Gentbrugge
5/5 (72 reviews)
Ik ben Mohand.A , via deze weg zou ik graag wat bijverdienen in mijn vrije tijd. Ik ben dynamisch, flexibel, gemotiveerd en ben niet bang om mijn handen vuil te maken. Ik heb al in verschillende sectoren gewerkt en heb veel ervaring. Ik ben vijftalig o.a Frans, Nederlands en Engels.
Tuinonderhoud in Gentbrugge (9050) - Stijn
Stijn
Gentbrugge
5/5 (23 reviews)
Hey, mijn naam is Stijn en ik ben een 33-jarige man van Gentbrugge. Momenteel heb ik een vaste job maar wat extra bijklussen kan nooit kwaad. En waarom dan niet door mensen te helpen in de buurt? Kleine klusjes of die nog moeten gebeuren of een hondenoppas nodig? Ik doe het met plezier! Als je geïnteresseerd bent, moet je niet twijfelen om me te contacteren. Misschien tot snel! Groetjes Stijn
Tuinonderhoud in Melle (9090) - Karel
Karel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Melle
5/5 (14 reviews)
Hallo, ik ben Karel en ik ben werkzaam in de tuinaanleg/onderhoud. Het grootste deel van mij tijd spendeer ik aan snoeien en vellen van bomen en hagen en kleine graafwerken. Met mijn jarenlange ervaring probeer ik elke job tot in de puntjes uit te werken!
Tuinonderhoud in Gontrode (9090) - Alkan
Alkan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gontrode
4.8/5 (5 reviews)
Ik zoek werk voor mijn bedrijf Ik doe al schoonmaak sinds 2014 Wij zijn altijd bereikbaar Wij kunnen elke dag elke week elke maand op komen. (Plus punt) Personeel ziek = ik zelf kom opdagen Eigen gereedschap,producten worden voorgediend.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Gentbrugge (9050) - Bruno
Bruno
Gentbrugge
4.0/5 (4 reviews)
Ik ben Bruno. Ik heb al meer dan 20 jaar een zelfstandige zaak. Naast mijn professionele activiteiten verbouwde al 3 huizen. Ben dus graag bereid kleine klusjes op te knappen (bijv. schilderwerk, sanitair,...). Ook werk ik graag in de tuin (gazon maaien, hagen scheren,...) Ik kan snel op jullie oproepen reageren!
Tuinonderhoud in Gentbrugge (9050) - Dillen
Dillen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gentbrugge
5/5 (3 reviews)
Hallo, ik ben Dillen. Ik ben 20 jaar oud. Sinds kort ben ik zelfstandig student, dit wil zeggen dat ik zowel studeer als zelfstandige activiteiten uitvoer. Ik heb veel ervaring van het aanleg tot het onderhoud van tuinen door eerst bij een tuinaannemer gewerkt heb. Daarnaast volg ik ook een bouwkundige opleiding en al een paar verbouwingen achter de rug. Aarzel dus niet om mij te contacteren!
Tuinonderhoud in Gentbrugge (9050) - Thijs
Thijs Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gentbrugge
5/5 (2 reviews)
Voor al uw noden in en rond het huis. Van ontwerp tot aflevering. Van advies tot uitvoering. Dit is wat ik doe, niet zomaar een snelle oplossing, maar samen met u op zoek naar de beste en meest duurzame oplossing!
Tuinonderhoud in Melle (9090) - Simon
Simon
Melle
5/5 (2 reviews)
Ik ben Simon, ik heb acht jaar als tuinman studentenjob gedaan en heb ondertussen voldoende ervaring in de tuinen. Ik heb eigen materiaal en wegvoeren van groenafval is ook geen probleem. Ik scheer momenteel elektrisch met kabel, een stopcontact is dus een vereiste voor het opknappen van uw tuin.
Bram is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinonderhoud in Destelbergen (9070) - Bram
Bram
Destelbergen
5/5 (2 reviews)
Hallo Ik ben bram 23 jaar en werk na mijn uren graag in de tuin ik kom met veel plezier jullie tuinen onderhouden :), ik heb zelf een auto dus kan me makkelijk verplaatsen, ben afgestudeerd in tuinbouw dus heb ervaring ik kom ook voor andere klusjes graag helpen
Tuinonderhoud in Gentbrugge (9050) - Coralie
Coralie
Gentbrugge
5/5 (2 reviews)
Hallo, mijn kinderen zijn op een leeftijd gekomen dat ze in het weekend zelf hun agenda bepalen dus dan heb ik tijd. Babysitten, tuinieren, interieur helpen schikken( heb hier geen opleiding in maar vind het leuk). Samen voor jou shoppen. Laat maar weten. Ik heb wel geen auto, maar met de fiets geraak ik overal in Gent maar liefst regio Moskou
Tuinonderhoud in Gentbrugge (9050) - Abdul wahab
Abdul wahab
Gentbrugge
3.0/5 (2 reviews)
I am technically sound, energetic, and can be handy in physical jobs. Can do plumbing work, help in gardens, assemble and disassemble furniture, and clean houses and gardens.
Tuinonderhoud in Gentbrugge (9050) - Joris
Joris
Gentbrugge
5/5 (2 reviews)
Hey, Ik ben Joris en werk graag in de tuin en ben graag met dieren bezig. Ik werk al als opvoeder maar tussen de natuur zitten en een centje bijverdienen is mooi mee genomen. Kleine klusjes kunnen er zeker ook nog bij. Ik heb mijn vervoer en prijs kan onderling afgesproken worden. Laat maar horen als ik iets kan betekenen. Groeten Joris
Tuinonderhoud in Gent (9000) - Marjolein
Marjolein
Gent
5/5 (1 reviews)
Beste dienstaanvrager, Naast mijn deeltijdse job in het Jeugdwelzijnswerk verdien ik graag bij met klusjes allerhande. Ik heb ervaring met kinderen/jongeren, verkoop, vorming, verhuizen, opknappen van huis&tuin, theater. Ik ben verzot op dieren. Wat ik ook doe, ik doe het vollen bak en met het best mogelijke resultaat voor ogen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinondehoud Destelbergen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ makkelijk te gebruiken dienst, voor mij de eerste keer en wees zichzelf goed uit ”
Glen
“ Eerste keer deze dienst gebruikt en het is duidelijk en goed georganiseerd. De hulp die wij gekregen hebben heeft heel goed gewerkt . Heel positieve ervaring. ”
Hans
“ Ring Twice is top om snel grote of kleine klussen te laten uitvoeren door bekwame werklustige mensen ”
Dominiek
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Destelbergen: geëvalueerd met 4.83 door 457 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Destelbergen, tuinier Destelbergen, hovenier Destelbergen, tuinaannemer Destelbergen, onderhoud tuin Destelbergen, opruimen groenafval Destelbergen, tuinonderhoud prijzen Destelbergen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden