tuinwerken Sint-amandsberg

Tuinwerken Sint-amandsberg: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners voor tuinwerken Sint-amandsberg

Tuinwerken in Gentbrugge (9050) - Mohand ameziane
Mohand ameziane
Gentbrugge
5/5 (72 reviews)
Ik ben dynamisch, flexibel en gemotiveerd en ben niet bang om mijn handen vuil te maken. Ik bied mijn hulp voor het aanleggen en onderhouden van uw tuinen en andere groenobjecten
Tuinwerken in Gent (9000) - Rudy
Rudy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
4.49/5 (59 reviews)
heb ervaring in het terug in orde brengen van tuinen in slechte omstandigheden, terug vrijmaken na een zware renovatie werken en beschadiging van de tuin. Omvellen van bommen De grond terug klaar leggen voor nieuw gras.
Tuinwerken in Gent (9000) - Mathias
Mathias
Gent
5/5 (28 reviews)
Ik heb al 3 jaar ervaring in tuinaanleg en onderhoud. Zowel inrichting van plantvakken, als aanleg van gazons en terrassen liggen binnen mijn capaciteiten. Ik vind het altijd leuk om iemand blij te kunnen maken met een mooi ingerichte tuin!
Tuinwerken in Gent (9000) - Aytekin
Aytekin
Gent
4.82/5 (11 reviews)
Ik heb mijn eigen jeep en ik kan overal gaan snoeien afbraak tuinhuisfuil weg doen ik werk graag buiten en ik wil echt iemand hulp nodig heeft zoals oudere mensen die nietmeer aankunnen aan het dak enz...
Tuinwerken in Gent (9000) - Paul
Paul Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
5/5 (9 reviews)
Tuinrestauratie: grote heesters & hagen opwaarderen of verwijderen. Kleine of grote werken. Bomen, fruitbomen of tuinen waar in jaren niet werd naar gekeken: wij frissen het op, afval gaat mee aan kost per big bag of verhakselen. Altijd eerst tuinbezoek. Kundig, correct en duurzaam, al ons eigen materiaal, 25jaar expertise en ervaring, en nog steeds met de goesting en glimlach! Honderden tevreden klanten. Wij komen altijd met 2, transport en kleine machines incl.
Tuinwerken in Gent (9000) - Tomas
Tomas
Gent
5/5 (7 reviews)
Wetenschappelijk onderlegd als bio-ingenieur land en bosbeheer. Mijn eerste boomklimcursus gevolgd in 2014, en sedertdien ook veel boomsnoei en boomvellen gedaan bij vrienden en familie. Nu de tweejarige opleiding tot Boomverzorger gevolgd en ruim één jaar professionele ervaring in de groene sector. Super gemotiveerd, harde werker en heel flexibel.
Tuinwerken in Gentbrugge (9050) - Dillen
Dillen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gentbrugge
5/5 (3 reviews)
Zeer perfectionistische tuinman. Ik doe zowel klein onderhoud als groot onderhoud van u tuin; van kleine snoeiwerken tot grote snoeiwerken, maar ook uw gras een maaibeurt geven en onkruid wieden. Naast het onderhoud van u tuin leg ik ook uw droomtuin aan. Ik plaats uw terras, oprit, afsluiting voor privacy. Voor de aanleg van u groen in de tuin kan u ook beroep doen op mij.
Tuinwerken in Gent (9000) - Mario
Mario
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik werk reeds tien jaar in de bouw en omgevingsaanleg. Ik kan u helpen bij het heraanleggen van uw tuin voor de volgende werken: klinkers leggen, aanleggen van paden, borduren plaatsen, rioleringswerken, grasdallen plaatsen, gras inzaaien, betonnen en houten afsluitingen plaatsen, hekken plaatsen, etc. Ik kan ook een kraan bedienen voor graafwerken, maar ben zelf niet in het bezit van een kraan.
Tuinwerken in Gent (9000) - Stijn
Stijn
Gent
5/5 (2 reviews)
kan wat van alles zijn, spitten maar ook grote oppervlakten gras afrijden. Putten delven voor vijver of zo. Oprit en afsluitingen ook wel ervaring mee. Maar ook het lichtere werk hoor in de tuin zoals onkruid wieden en zo
Tuinwerken in Sint-amandsberg (9040) - David
David
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Geschikt voor alle grovere en fijne onderhoudswerken in uw tuin. Hagen en bomen snoeien, kleine bomen rooien, blad ruimen, onkruid wieden, verplanten, heraanplanten, gazononderhoud, herstellingswerken allerlei. Beschikt over handgereedschap, elektrische heggeschaar en kettingzaag. Grote kennis van groenaanleg en -onderhoud.
Tuinwerken in Gent (9000) - Dean
Dean
Gent
Nieuw
Ik ben een harde werker met ervaring in grond-en wegeniswerken, en bezit certificaten graafmachines, dumpers en pletwalsen. Ik heb in mijn twintiger jaren gewerkt voor Wales National Trust, bij het onderhouden van natuurgebieden.
Tuinwerken in Gent (9000) - Estephe
Estephe
Gent
Nieuw
Ondertussen ook al enkele stadstuintjes heraangelegd, dus ervaring op meerdere vlakken. Heb geen probleem om zwaardere fysieke jobs te doen, deze geven mij soms zelfs meer voldoening
Tuinwerken in Wondelgem (9032) - Marc
Marc
Wondelgem
Nieuw
Door de jaren heen heb ik reeds vele mensen geholpen met tuinafscheidingen in alle soorten omheiningen van houten tot composiet soorten. Met grote regelmaat ga ik de dag van vandaag nog omheiningen plaatsen tot grote tevredenheid van deze mensen daar ik een juiste en eerlijke prijs nog hoog in het vaandel draag en steeds correcte en duurzame materialen gebruik.
Tuinwerken in Gent (9000) - Melih
Melih
Gent
Nieuw
Ik werk altijd in mijn eigen tuin in het buitenland en binnenland. Ik doe het heel graag met plezier en hiermee wat verdienen is wel fijn. Met vriendelijke groeten.
Tuinwerken in Sint-amandsberg (9040) - Batiste
Batiste
Sint-amandsberg
Nieuw
De groene vingers heb ik al van thuis uit mee gekregen en ben ik altijd blijven gebruiken in de professionele tuinbouw wereld. Ik heb de kennis en passie om uw tuin te onderhouden en doe dit met een glimlach. Ik ben flexibel, fit en kom graag onder de mensen. Ik houd niet van half werk en zal telkens mijn best doen om u én uw tuin tevreden te stellen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel leuk platform alles gevonden wat ik nodig had Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ”
Joren
“ Heel makkelijk in gebruik. Ideaal omdat alles gecontroleerd is. Simpel en goed ”
Stefaan
“ Apps ondekt via via een echte aanraden apps ik wenst uw succes in de toekomst ”
Hans
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinwerken Sint-amandsberg: geëvalueerd met 4.93 door 194 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinwerken Sint-amandsberg, tuinaanleg Sint-amandsberg, terras aanleggen Sint-amandsberg, tuinaannemer Sint-amandsberg, omheining plaatsen Sint-amandsberg, tuin werken Sint-amandsberg, werken in de tuin Sint-amandsberg, tuinontwerp Sint-amandsberg, tuinhulp lage prijs Sint-amandsberg, tuinarchitect Sint-amandsberg,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen tuinwerken in Sint-amandsberg

De laatste aanvragen in de categorie tuinwerken in Sint-amandsberg

Grote lindeboom snoeien - Omheining stadstuin - 2 bomen uitdoen - afbreken tuinkoten, omheiningsdraad - Heraanleg stadstuin - Kleine stadstuin realisatie/uitvoering - Hulp voor verdelen van grond/aarde - tuinafval verwijderen - Een tuinonderhoud en een tuinhekken te veranderen - Aanleg terras - lentesnoei - Tuin omspitten aarde bij doen gras maaien. Voor en achtertuin niet te geoot - We komen tuine kuisen - Aanleg kleine terras stadstuin Gent - Bomen vellen en struiken verwijderen - Snoeien van 3 bomen . 2 catalpa s en nog een soort beuk. - Snoeien en struiken uitgraven, tuinafval verwijderen - Trampoline ingraven - Nivelleren van berg aarde en vrijmaken van onkruid, stenen en zoden - snoeien bomen en vernieuwen omheining - Gras omspitten en nieuwe grasmatten leggen - Aanleg stadsterras in klinkers - aanplanten beukenhaag + catalpa's - Volledig verwilderde tuin weer klaarmaken voor nieuw gazon - verwijderen enkele boom-en klimopwortels - Een voortuin ontdoen van het gras en nieuwe ideeën bespreken !Werk genoeg zoals klimop snoeien - plaatsen van tuinhekken
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden