tuinwerken Gentbrugge

Tuinwerken Gentbrugge: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners voor tuinwerken Gentbrugge

Tuinwerken in Gentbrugge (9050) - Mohand ameziane
Mohand ameziane
Gentbrugge
5/5 (72 reviews)
Ik ben dynamisch, flexibel en gemotiveerd en ben niet bang om mijn handen vuil te maken. Ik bied mijn hulp voor het aanleggen en onderhouden van uw tuinen en andere groenobjecten
Tuinwerken in Merelbeke (9820) - Jeroen
Jeroen
Merelbeke
4.9/5 (30 reviews)
Opkuisen bladeren. Haag snoeien. Weghalen oude beplanting. Afbreken oude tuinhuizen serres schuttingen. Mag alles van fysieke zware arbijd zijn. Gras afrijden eventueel ook
Tuinwerken in Gent (9000) - Tomas
Tomas
Gent
5/5 (7 reviews)
Wetenschappelijk onderlegd als bio-ingenieur land en bosbeheer. Mijn eerste boomklimcursus gevolgd in 2014, en sedertdien ook veel boomsnoei en boomvellen gedaan bij vrienden en familie. Nu de tweejarige opleiding tot Boomverzorger gevolgd en ruim één jaar professionele ervaring in de groene sector. Super gemotiveerd, harde werker en heel flexibel.
Tuinwerken in Gent (9000) - Bart
Bart
Gent
5/5 (7 reviews)
Hangt er beetje van af wat hiermee bedoeld wordt Hoe dan ook, mag zwaar en vuil werk zijn! Dus zoeken jullie iemand voor een werkje dat je zelf niet graag doet, dan ben je hier aan het juiste adres.
Tuinwerken in Gentbrugge (9050) - Dillen
Dillen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gentbrugge
5/5 (3 reviews)
Zeer perfectionistische tuinman. Ik doe zowel klein onderhoud als groot onderhoud van u tuin; van kleine snoeiwerken tot grote snoeiwerken, maar ook uw gras een maaibeurt geven en onkruid wieden. Naast het onderhoud van u tuin leg ik ook uw droomtuin aan. Ik plaats uw terras, oprit, afsluiting voor privacy. Voor de aanleg van u groen in de tuin kan u ook beroep doen op mij.
Tuinwerken in Gent (9000) - Nico
Nico
Gent
1.0/5 (3 reviews)
Ik kan heel veel verschillende dingen in een tuin, zo kan een ik een oude tuin omtoveren in iets nieuws. Wenst u een zwembad of een nieuw terras? Een tuinhuis? Een wandelpad? Of een nieuwe afsluiting? Dan bent u bij de juiste man. Ook na de verbouwing verzorg ik de afwerking en kan u kiezen tussen een bloementuin of een gezins tuin. Ik realiseer jullie grootste droom!
Tuinwerken in Gent (9000) - Emiel
Emiel
Gent
4.67/5 (3 reviews)
Iemand nodig om mee te helpen in de (moes)tuin? Al van kleins af aan werk ik in de tuin van m'n ouders en later ook in m'n eigen tuintje. Daarnaast volg ik sinds vorig jaar avondlessen tuinonderhoud. Ik heb zelf geen materiaal ter beschikking maar werk graag me met allerhande tuinwerken. Hierbij vind ik het ecologische aspect belangrijk: in een tuin is er plaats voor diverse planten en dieren.
Tuinwerken in Gent (9000) - Mario
Mario
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik werk reeds tien jaar in de bouw en omgevingsaanleg. Ik kan u helpen bij het heraanleggen van uw tuin voor de volgende werken: klinkers leggen, aanleggen van paden, borduren plaatsen, rioleringswerken, grasdallen plaatsen, gras inzaaien, betonnen en houten afsluitingen plaatsen, hekken plaatsen, etc. Ik kan ook een kraan bedienen voor graafwerken, maar ben zelf niet in het bezit van een kraan.
Tuinwerken in Gent (9000) - Stijn
Stijn
Gent
5/5 (2 reviews)
kan wat van alles zijn, spitten maar ook grote oppervlakten gras afrijden. Putten delven voor vijver of zo. Oprit en afsluitingen ook wel ervaring mee. Maar ook het lichtere werk hoor in de tuin zoals onkruid wieden en zo
Tuinwerken in Sint-amandsberg (9040) - David
David
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Geschikt voor alle grovere en fijne onderhoudswerken in uw tuin. Hagen en bomen snoeien, kleine bomen rooien, blad ruimen, onkruid wieden, verplanten, heraanplanten, gazononderhoud, herstellingswerken allerlei. Beschikt over handgereedschap, elektrische heggeschaar en kettingzaag. Grote kennis van groenaanleg en -onderhoud.
Tuinwerken in Gentbrugge (9050) - Abdul wahab
Abdul wahab
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
I am physically proactive and energetic. I do my work with delicacy and a happy face. I do my work within the time limit, as time management is so important. I am easily accessible. Just ask me, and I will be there to help.
Tuinwerken in Gent (9000) - Dean
Dean
Gent
Nieuw
Ik ben een harde werker met ervaring in grond-en wegeniswerken, en bezit certificaten graafmachines, dumpers en pletwalsen. Ik heb in mijn twintiger jaren gewerkt voor Wales National Trust, bij het onderhouden van natuurgebieden.
Tuinwerken in Gent (9000) - Ayite
Ayite
Gent
Nieuw
Beste ik sta ten hulp voor wie het nodig acht ik ben in staat om van alles uit te voeren binnen de lijntjes punt je zult zeker geen spijt hebben. Dank u
Tuinwerken in Gontrode (9090) - Guy
Guy
Gontrode
Nieuw
ook voor zware tuinwerken kan ik zorgen. Voor de aanleg van paden en terrassen, voor omheiningen en allerlei constructies kan je me bereiken en sta ik klaar.
Tuinwerken in Sint-amandsberg (9040) - Batiste
Batiste
Sint-amandsberg
Nieuw
De groene vingers heb ik al van thuis uit mee gekregen en ben ik altijd blijven gebruiken in de professionele tuinbouw wereld. Ik heb de kennis en passie om uw tuin te onderhouden en doe dit met een glimlach. Ik ben flexibel, fit en kom graag onder de mensen. Ik houd niet van half werk en zal telkens mijn best doen om u én uw tuin tevreden te stellen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel hulp voor tuinwerken Gentbrugge

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Enorm blij met de support die jullie gegeven hebben en de vragen die zeer duidelijk en snel beantwoord zijn. Bedankt! ”
Luc
“ Heel leuk platform alles gevonden wat ik nodig had Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ”
Joren
“ Heel makkelijk in gebruik. Ideaal omdat alles gecontroleerd is. Simpel en goed ”
Stefaan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinwerken Gentbrugge: geëvalueerd met 4.6 door 131 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinwerken Gentbrugge, tuinaanleg Gentbrugge, terras aanleggen Gentbrugge, tuinaannemer Gentbrugge, omheining plaatsen Gentbrugge, tuin werken Gentbrugge, werken in de tuin Gentbrugge, tuinontwerp Gentbrugge, tuinhulp lage prijs Gentbrugge, tuinarchitect Gentbrugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan tuinwerken in Gentbrugge

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden