hondenoppas Merksem

Hondenoppas Merksem: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Hondenoppas Merksem: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Hondenoppas in Deurne (2100) - Kevin
Kevin
Deurne
5/5 (37 reviews)
Wij zijn zelf 2 dierenliefhebbers met een geadopteerde Engelse Bulldog met verlatingsangst en weten dus maar al te goed hoe belangrijk een goede (dag)opvang kan zijn in verschillende situaties. Onze eigen hond (6j, teef) is rustig en ontspannen, zolang de andere partij niet al te druk is. Een eerste (vrijblijvende) kennismaking en ervaring is een must en in overleg af te spreken.
Hondenoppas in Schoten (2900) - Kevin
Kevin
Schoten
5/5 (18 reviews)
Ik heb een studie gedaan van dierenverzorger en ben ook in het bezit ben van een getuigschrift “Dierenzorg”. Ik ben zeer flexibel, vriendelijk, stress bestendig , hulpvaardig en een grote voorstander van dierenwelzijn. Ik heb 5 jaar ervaring met dieren via vrijwilligerswerk bij het dierenasiel van Schoten.
Hondenoppas in Ekeren (2180) - Lesley
Lesley
Ekeren
4.93/5 (15 reviews)
Ik ben graag met dieren bezig, vooral honden en katten. Eten geven, spelen, kroelen, uitlaten... alle liefde voor de dieren. Ook andere dieren zijn voor mij geen probleem. :)
Hondenoppas in Deurne (2100) - Dylan
Dylan
Deurne
4.9/5 (10 reviews)
Ik heb nog geen ervaring op dit vlak maar kan je diertjes zeker gezelschap bieden. Er word me altijd verteld dat honden en katten zich heel snel vertrouwd bij me voelen en ik geloof hier zelf ook in. Ik speel en leer hondjes graag nieuwe dingen binnen of in de tuin. Alles zal zeker volgens afspraak gaan, zodat er niks verkeerd kan gebeuren. Groetjes Dylan
Hondenoppas in Schoten (2900) - Davy
Davy
Schoten
5/5 (10 reviews)
Als je huisdier om wat voor reden dan ook niet alleen kan thuisblijven wil ik er gerust op komen petsitten. Of het nu gaat om honden, katten, konijnen, ... Geef bij voorkeur reeds aan hoe lang de gewenste petsitsessie zal duren, wat de aandachtspunten zijn en wat de reden is dat je huisdier niet alleen kan blijven.
Hondenoppas in Deurne (2100) - Deborah
Deborah
Deurne
5/5 (7 reviews)
Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is dat uw huisdier/ metgezel in goede handen is. Ik heb zelf altijd dieren in mijn leven gehad. Ik voel goed aan wat ze nodig hebben. Al geruime tijd ben ik vaste honden oppas van Yoshi, een Shiba Inu puppy. Hierbij heb ik niet alleen de puppy maar ook de huissleutels in vertrouwen gekregen. (Prijs kan per uur of per dag besproken worden)
Hondenoppas in Deurne (2100) - Eveline
Eveline
Deurne
4.75/5 (4 reviews)
Mijn liefde voor dieren heeft er altijd al ingezeten. Als kind hadden we vele huisdieren en zat ik tijdens de vakanties bij mijn oppas op de boerderij. In mijn latere tienerjaren ben ik interesse beginnen tonen in Ethologie (dierengedrag), dit is iets waar ik me nog altijd graag in verdiep! Ik ben hier niet om alleen naar uw noden en wensen te luisteren, maar ook dat van je diertje
Hondenoppas in Borgerhout (2140) - Marcelo
Marcelo
Borgerhout
4.5/5 (4 reviews)
Ik hou erg van honden en ik breng graag tijd met ze door! thuis of op straat, waar je maar wilt. Uw honden worden goed verzorgd en ik heb veel aandacht voor hun behoeften.
Hondenoppas in Schoten (2900) - Koen
Koen
Schoten
5/5 (3 reviews)
Ik heb altijd veel katten gehad.Ik heb momenteel 1 kat.Ik heb jammer genoeg nog geen hond gehad zelf maar ben wel goed met honden van andere ik hoop snel van u te horen
Hondenoppas in Ekeren (2180) - Johan
Johan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Ekeren
5/5 (2 reviews)
Honden opvangen in een huiselijke sfeer. Dit doen we regelmatig. Ze kunnen genieten van alle aandacht zoals ze dat thuis gewend zijn. En u kunt in alle rust er een dagje tussen uit of op reis gaan.
Hondenoppas in Deurne (2100) - Valerie
Valerie
Deurne
5/5 (2 reviews)
We hebben zelf 2 katten en altijd een hond gehad. Momenteel hebben we enkel katten 😉. Ik vind het erg leuk om met dieren bezig te zijn en zeker om hen gezelschap te houden.
Hondenoppas in Merksem (2170) - Sander
Sander
Merksem
5/5 (2 reviews)
Ik kom met plezier bij u thuis op uw huisdieren passen terwijl u weg bent. Ik zorg graag voor dieren en maak graag tijd vrij zodat ze worden verzorgd zoals u het zelf zou doen!
Hondenoppas in Antwerpen (2060) - Liesje
Liesje
Antwerpen
3.0/5 (2 reviews)
Zowel ik als mijn dochter zijn grote honden- en kattenliefhebbers. We hebben zelf een kat als huisdier. We hebben ervaring met het tijdelijk opvangen van honden. We gaan heel graag wandelen!
Hondenoppas in Deurne (2100) - Shana
Shana
Deurne
5/5 (2 reviews)
Ik hou van dieren en heb ook al op huisdieren van vrienden en familie gepast als zij op vakantie waren. Ik kan van thuis werken en heb flexibele uren, dus ik kan tussendoor aandacht geven aan diertje mocht dat nodig zijn.
Hondenoppas in Antwerpen (2030) - Julie
Julie
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Hey allemaal! Geen zin om je hond bij iemand af te zetten, omdat je hond graag in zijn trouwe omgeving blijft? Geen probleem! Ik kom met plezier naar je toe. Alles voor dieren ;). Ik heb zelf twee labradors bij mijn mama, waar ik jaren voor gezorgd heb. Zoek je dus iemand met ervaring? Dan ben je aan het juiste adres!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel dogsitters in Merksem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenoppas Merksem: geëvalueerd met 4.79 door 146 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenoppas Merksem, hondenoppas aan huis Merksem, hondenoppas gezocht Merksem, dogsitter Merksem, dogsitting Merksem, hondenopvang Merksem, hondenhotel Merksem, hondenpension Merksem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan hondenoppas in Merksem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden