hondenoppas Merksem

Hondenoppas Merksem: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Hondenoppas Merksem: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Hondenoppas in Merksem (2170) - Amanda
Amanda
Merksem
5/5 (3 reviews)
I have 2 cats so I know how important is for them to have someone next to them everyday. They need love, attention! So I ready to come to your place to take care of them.
Hondenoppas in Merksem (2170) - Sander
Sander
Merksem
5/5 (2 reviews)
Ik kom met plezier bij u thuis op uw huisdieren passen terwijl u weg bent. Ik zorg graag voor dieren en maak graag tijd vrij zodat ze worden verzorgd zoals u het zelf zou doen!
Hondenoppas in Merksem (2170) - Tamara
Tamara
Merksem
5/5 (2 reviews)
Ik ben een eerlijk en betrouwbaar persoon. Ik heb een groot hart voor dieren want die zijn immers altijd oprecht. Als ik ergens kom komen de dieren automatisch op me af.
Hondenoppas in Merksem (2170) - Charlotte
Charlotte
Merksem
5/5 (1 reviews)
Lieve hond, lieve kat, Als deel van de familie verdien jij liefde en verzorging, ook als je baasjes er even niet zijn. Mag ik die taak op me nemen? Ik beloof je dat ik je met veel plezier eten en drinken kom geven, je plasplaatsje proper maak en/of met je ga wandelen. Of wil je dat ik je naar de kapper breng? Ook geen probleem.
Hondenoppas in Merksem (2170) - Erica
Erica
Merksem
5/5 (1 reviews)
Ik ben een grote dierenvriend. Heb zelf altijd katten gehad. Ik ben niet meer werkzaam, maar kan het niet overmijn hart krijgen om een dier te lang zonder gezelschap te laten zitten. Ik wandel heel graag en doe dit het liefst in gezelschap van mens of dier.
Hondenoppas in Merksem (2170) - Anis
Anis
Merksem
5/5 (1 reviews)
Sinds de start van de lockdown ben ik gestart met het wandelen van honden en het oppassen op de viervoeters van mijn vrienden. Ook knuffel ik graag met de dieren en ben ik in staat om er op te passen.
Hondenoppas in Merksem (2170) - Emilie
Emilie
Merksem
5/5 (1 reviews)
Vroeger had ik zelf ook katten en deze had ik altijd uit het asiel geadopteerd. Nu ik honden heb kan ik zelf geen katten houden of kunnen er geen katten op bezoek komen maar kom ik graag bij jullie langs om jou kat de nodige verzorging en aandacht te geven.
Hondenoppas in Merksem (2170) - Kelly
Kelly
Merksem
Nieuw
(Brave) Honden , katten , konijnen en dergelijke zijn helemaal geen enkel probleem . Ik zie graag dieren en speel er ook graag mee op voorwaarde dat ze natuurlijk wel goed afgericht zijn . De hond uitlaten is ook geen probleem.
Hondenoppas in Merksem (2170) - Demi
Demi
Merksem
Nieuw
Er zijn altijd al honden en katten aanwezig geweest in mijn leven. Ik word oprecht gelukkig van deze loyale viervoeters. Op huisdieren passen zou meer zijn voor mij dan alleen een job.
Hondenoppas in Merksem (2170) - Kim
Kim
Merksem
Nieuw
Van jongsaf ben ik een grote dierenvriend. Ik ben opgegroeid met Katten en Honden waardoor ik dus ook geen bang heb van dieren. Ik ben bereid voor u hond/kat te voeden en uit te laten indien nodig. Ik ben zeer lief met dieren, ik heb namelijk zelf een Teckel.
Hondenoppas in Merksem (2170) - Sarah
Sarah
Merksem
Nieuw
Opgegroeid met dieren, (Vogels, cavia's,hamsters,katten,...) Nu ik alleen woon heb ik nog niet genoeg geld voor een dier goed te kunnen onderhouden, dus ik mis het heel erg!
Hondenoppas in Merksem (2170) - Belinda
Belinda
Merksem
Nieuw
Onze Duitse scheper is vorig jaar gestorven van ouderdom maar omdat we verschillende keren per jaar op vakantie zijn, nemen we geen hond of kat meer. Je moet er zijn voor je huisdier ! Daarom vind ik het een leuk idee om voor ander huisdier te zorgen opdat de baasjes onbezorgd op vakantie kunnen. Een klein huisdier mag ook naar ons komen !
Hondenoppas in Merksem (2170) - Yasemin
Yasemin
Merksem
Nieuw
Mijn naam is Yasemin. Een student van 18jaar in Antwerpen. Sinds kleins af aan ben ik een dierenvriend , ik heb veel dieren in huis gehad. Ook nu heb ik zelf een hondje. Moet u last minute ergens zijn en heeft u geen idee wat u met uw huisdier moet doen? Kunt u mij gelijk contacteren. Ik kan hem dan bij u of bij mij thuis verzorgen.
Hondenoppas in Merksem (2170) - Linse
Linse
Merksem
Nieuw
Ik ben vrijwilliger in het dierenasiel. Ik verzorg hier voornamelijk de honden. Bij de katten kom ik ook regelmatig en help waar nodig. Ik doe dit nu vrijwillig maar indien ik dit als bijverdienste zou kunnen doen, kom ik met veel plezier!
Hondenoppas in Merksem (2170) - Rayane
Rayane
Merksem
Nieuw
Van een jong leeftijd ben ik een dierenvriend, ik hou vooral van honden.Ik heb al verschillende keren hondjes opgepast bij mijn famillies huizen, ook bereid om uw hond bij u te passen,uit te laten,voeden.ik ben zeer lief met dieren,ze zullen vast en zeker gelukkig zijn. Tot snel!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenoppas Merksem: geëvalueerd met 5.0 door 11 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenoppas Merksem, hondenoppas aan huis Merksem, hondenoppas gezocht Merksem, dogsitter Merksem, dogsitting Merksem, hondenopvang Merksem, hondenhotel Merksem, hondenpension Merksem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen hondenoppas in Merksem

De laatste aanvragen in de categorie dog sitting in Merksem

Op Pas golden in merksem - Oppas bij petsitter - Hond Oppasen - Hondenoppas bij je thuis - Opvang vizsla vr 5 aug tem ma 8 aug - Opvang voor 2 chichuahuas. - Oppas hond - Oppas voor Lunga bij ons of bij u. - Honden oppas - Oppas gezocht voor 7juli tot 15juli rustige jack russel - Dringend Dog Sitter voor 3 eerste weken juli! - Dieren - Oppas bij de petsitter : Honden - Dagopvang voor Vladimir - Overnachtingen en en overdag :8/9/10 juli 2022 EN 2/3/4 september - Opvang voor Billy en Grace - Hond - Oppas voor Majlo (spreek uit als Mailo) - Oppas hond voor in de dag als we gaan werken - Oppas Jack Russel (7) - Oppas puppy - Occasionele opvang - hondenlppas+overnachting - Wie wil op onze oude, lieve Berner Sennenhond passen - oppas voor mijn hond - hondenoppas mei merksem
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden