hondenoppas Merksem

Hondenoppas Merksem: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Hondenoppas Merksem: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

John is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Hondenoppas in Deurne (2100) - John
John
Deurne
5/5 (46 reviews)
Regelmatig ga ik voor vrienden hun huisdieren eten geven of uitlaten. Ik ben het gewoon om te gaan wandelen met grote honden en vind het super om er aandacht aan te geven.
Hondenoppas in Schoten (2900) - Kevin
Kevin
Schoten
5/5 (18 reviews)
Ik heb een studie gedaan van dierenverzorger en ben ook in het bezit ben van een getuigschrift “Dierenzorg”. Ik ben zeer flexibel, vriendelijk, stress bestendig , hulpvaardig en een grote voorstander van dierenwelzijn. Ik heb 5 jaar ervaring met dieren via vrijwilligerswerk bij het dierenasiel van Schoten.
Hondenoppas in Deurne (2100) - Deborah
Deborah
Deurne
5/5 (7 reviews)
Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is dat uw huisdier/ metgezel in goede handen is. Ik heb zelf altijd dieren in mijn leven gehad. Ik voel goed aan wat ze nodig hebben. Al geruime tijd ben ik vaste honden oppas van Yoshi, een Shiba Inu puppy. Hierbij heb ik niet alleen de puppy maar ook de huissleutels in vertrouwen gekregen. (Prijs kan per uur of per dag besproken worden)
Dylan is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Hondenoppas in Deurne (2100) - Dylan
Dylan
Deurne
5/5 (4 reviews)
Ik heb nog geen ervaring op dit vlak maar kan je diertjes zeker gezelschap bieden. Er word me altijd verteld dat honden en katten zich heel snel vertrouwd bij me voelen en ik geloof hier zelf ook in. Ik speel en leer hondjes graag nieuwe dingen binnen of in de tuin. Alles zal zeker volgens afspraak gaan, zodat er niks verkeerd kan gebeuren. Groetjes Dylan
Hondenoppas in Merksem (2170) - Erica
Erica
Merksem
5/5 (2 reviews)
Ik ben een grote dierenvriend. Heb zelf altijd katten gehad. Ik ben niet meer werkzaam, maar kan het niet overmijn hart krijgen om een dier te lang zonder gezelschap te laten zitten. Ik wandel heel graag en doe dit het liefst in gezelschap van mens of dier.
Hondenoppas in Deurne (2100) - Valerie
Valerie
Deurne
5/5 (2 reviews)
We hebben zelf 2 katten en altijd een hond gehad. Momenteel hebben we enkel katten 😉. Ik vind het erg leuk om met dieren bezig te zijn en zeker om hen gezelschap te houden.
Hondenoppas in Antwerpen (2060) - Liesje
Liesje
Antwerpen
3.0/5 (2 reviews)
Zowel ik als mijn dochter zijn grote honden- en kattenliefhebbers. We hebben zelf een kat als huisdier. We hebben ervaring met het tijdelijk opvangen van honden. We gaan heel graag wandelen!
Hondenoppas in Merksem (2170) - Charlotte
Charlotte
Merksem
5/5 (1 reviews)
Lieve hond, lieve kat, Als deel van de familie verdien jij liefde en verzorging, ook als je baasjes er even niet zijn. Mag ik die taak op me nemen? Ik beloof je dat ik je met veel plezier eten en drinken kom geven, je plasplaatsje proper maak en/of met je ga wandelen. Of wil je dat ik je naar de kapper breng? Ook geen probleem.
Hondenoppas in Antwerpen (2000) - Mikey
Mikey
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik heb een lange tijd op de hond van mn moeder gepast en dat was heel leuk😊 We gingen samen wandelen ik gaf ze eten en drinken ik maakte er veel plezier samen mee een viervoeter is inderdaad de beste vriend van een mens!
Hondenoppas in Deurne (2100) - Annelies
Annelies
Deurne
5/5 (1 reviews)
Ik heb al verschillende keren op honden en of katten gelet als de eigenaar op vakantie is. Zelf in het bezit van een beagle Lou en een kater Bruno.
Hondenoppas in Deurne (2100) - Jolien
Jolien
Deurne
4.0/5 (1 reviews)
Doordat ik van jongsafaan ben opgegroeid met dieren, heb ik een grote liefde voor de viervoeters. Zelf woon ik op een appartement met twee katten. Ik kan begrijpen dat het niet vanzelfsprekend is om mensen te vinden die je lieveling komen verzorgen wanneer je bijvoorbeeld op vakantie bent. Ik zet me graag in om de beste zorgen te verlenen. Ik heb ervaring met honden, katten en paarden.
Hondenoppas in Deurne (2100) - Lucas
Lucas
Deurne
5/5 (1 reviews)
Ik ben Lucas, een grote dieren liefhebber, ik heb in Brazilie voor verschillende dieren gezorgd. Honden heb ik altijd gehad en ik ben een actieve persoon die graag buiten wandelt dus dit zou de perfecte bij baantje zijn voor mij. Ik ben verantwoordelijk en zorgzaam met dieren.
Hondenoppas in Deurne (2100) - Louisa
Louisa
Deurne
1.0/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een hond en een hart voor dieren. Wil bij jullie thuis oppassen of gaan wandelen met de hond. Wil ook oppassen op een kat of ze komen eten geven en kattenbak schoonmaken
Hondenoppas in Merksem (2170) - Anis
Anis
Merksem
5/5 (1 reviews)
Sinds de start van de lockdown ben ik gestart met het wandelen van honden en het oppassen op de viervoeters van mijn vrienden. Ook knuffel ik graag met de dieren en ben ik in staat om er op te passen.
Hondenoppas in Antwerpen (2060) - Naduah
Naduah
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Spelen/ knuffels en nieuwe kunstjes aanleren. Of gezellig wandelen in park? Wat wil je meer voor jou lieveling? Hond/kat reptielen/ amfibieën/ongewervelden dieren.ect. Alles is welkom. Ik doe er alles aan om jouw lieveling te verwennen. Altijd al vrijwilligers werk gedaan en nu wil ik uitbreiden naar nieuwe dierenvrienden. Interessese? Geef maar een seintje
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
“ Het gemak waarmee je diensten kan aanvragen en de snelle respons van de mensen ”
Sabine
“ Goed systeem. Na bij de concurrentie 14 dagen achter een dienst gezocht te hebben. Lukte het met Ring Twice op 1 dag. ”
Aniek
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenoppas Merksem: geëvalueerd met 4.65 door 94 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenoppas Merksem, hondenoppas aan huis Merksem, hondenoppas gezocht Merksem, dogsitter Merksem, dogsitting Merksem, hondenopvang Merksem, hondenhotel Merksem, hondenpension Merksem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen hondenoppas in Merksem

De laatste aanvragen in de categorie dog sitting in Merksem

Oppas gezocht voor 7juli tot 15juli rustige jack russel - Dringend Dog Sitter voor 3 eerste weken juli! - Dieren - Oppas bij de petsitter : Honden - Dagopvang voor Vladimir - Hondenoppas - Overnachtingen en en overdag :8/9/10 juli 2022 EN 2/3/4 september - Opvang voor Billy en Grace - Hond - Oppas voor Majlo (spreek uit als Mailo) - Oppas hond voor in de dag als we gaan werken - Oppas Jack Russel (7) - Oppas puppy - Occasionele opvang - hondenlppas+overnachting - Wie wil op onze oude, lieve Berner Sennenhond passen - oppas voor mijn hond - hondenoppas mei merksem
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden