petsitter Kapellen

Ontdek talentvolle petsitters in Kapellen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Kapellen

Petsitter in Ekeren (2180) - Lesley
Lesley
Ekeren
5/5 (13 reviews)
Ik ben graag met dieren bezig, vooral honden en katten. Eten geven, spelen, kroelen, uitlaten... alle liefde voor de dieren. Ook andere dieren zijn voor mij geen probleem. :)
Petsitter in Kapellen (2950) - Bart
Bart
Kapellen
5/5 (9 reviews)
Al heel mijn leven ben ik een grote hondenliefhebber. Thuis hebben wij een 2 Siberische Huskys van 2 en 4 jaar. Ik heb voornamelijk ervaring met grote honden. -Siberische Husky -newfoundlander -flatcoated retrievers -canadese herders -bouviers -mechelse herders -...
Petsitter in Ekeren (2180) - David
David
Ekeren
4.67/5 (6 reviews)
Doordat ik nu voltijds werk zou het egoïstisch zijn een hond in huis te nemen. Omdat ik 1 dag in de week alsook elke dag om 14.30 vrij ben, zou ik graag mijn diensten aanbieden om met uw favoriete viervoeter te gaan wandelen.
Petsitter in Stabroek (2940) - Debbie
Debbie
Stabroek
5/5 (6 reviews)
Hallo, Ik vang met plezier uw hond op bij mij thuis, zowel voor korte en langere periodes. Wij zijn een gezin met 2 kinderen van 15 en 20 jaar,en zelf hebben we een american-stafford teefje. Uw hond gaat hier niets tekort komen!
Petsitter in Brasschaat (2930) - Koen
Koen
Brasschaat
5/5 (5 reviews)
Zie eerst en vooral graag dieren. Heb zelf geen honden momenteel door de drukte van mijn werk en gezin als alleenstaande papa en kan daardoor niet genoeg tijd schenken die een hond nodig heeft . Maar wil niet zeggen dat ik me niet kan vinden om dit in mijn vrije tijd te doen voor andere .
Petsitter in Brasschaat (2930) - Jimmy
Jimmy
Brasschaat
5/5 (5 reviews)
Beste Ik ben iemand da graag honden en katten ziet zelf hebben wij 4 katten en als de grootvader van mijn vrouw haar kinderen binnen moest in ziekenhuis dan pasten wij altijd op zijn hond
Petsitter in Kalmthout (2920) - Margot
Margot
Kalmthout
4.25/5 (4 reviews)
Als vegetariër is het voor mij alleen maar logisch dat ik dol ben op dieren - alle soorten en maten. Kunt u de hond deze week niet uitlaten? Heeft uw kat wat gezelschap nodig? Gaat u op vakantie en kan de hamster dit jaar echt niet mee? Dan ben ik uw redder in nood!
Petsitter in Hoevenen (2940) - Mathias
Mathias
Hoevenen
5/5 (4 reviews)
Grote dierenvriend , zellf ben ik de eigenaar van 2 akitas en altijd wel een diertje in huis gehad. In de week full time te werk dus zou enkel een vlug bezoekje kunnen doen of eten / drinken geven. In het weekend heb ik meer tijd om te gaan wandelen of een paar uur gezelschap te houden van jouw diertje.
Petsitter in Ekeren (2180) - Johan
Johan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Ekeren
5/5 (2 reviews)
Honden opvangen in een huiselijke sfeer. Dit doen we regelmatig. Ze kunnen genieten van alle aandacht zoals ze dat thuis gewend zijn. En u kunt in alle rust er een dagje tussen uit of op reis gaan.
Petsitter in Kalmthout (2920) - Dominique
Dominique
Kalmthout
4.5/5 (2 reviews)
Doe dit heel graag, al meerdere keren gedaan. Heb zelf ook een, kat een schildpad en 2 konijnen. Verzorg ze heel graag en ga ook heel graag wandelen
Petsitter in Kapellen (2950) - Babeth
Babeth
Kapellen
5/5 (1 reviews)
Hoi, Ik ben Babeth uit Kapellen. Ik ben zeer sociaal, flexibel en behulpzaam. Ik zie enorm graag dieren en sta er graag om op je huisdieren te passen. Indien je dus iemand zoekt om op je lieve hond, kat, konijn of een ander dier te letten, of andere klusjes. Dan ben ik je graag tot dienst.
Petsitter in Kapellen (2950) - Annelies
Annelies
Kapellen
4.0/5 (1 reviews)
Hoi, ik ben Annelies, leerkracht van beroep en pas graag op uw kat(ten)! Ook gewoon langskomen om eten te geven doe ik met alle plezier. Ik beschik over een eigen wagen en kan gemakkelijk tot u komen.
Petsitter in Kalmthout (2920) - Nathalie
Nathalie
Kalmthout
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een hond en een kat en weet hoe belangrijk het kan zijn als u zelf even weg bent dat u kan rekenen op een betrouwbare dierenliefhebber dat uw huisdier uitlaat , eten geeft en aandacht schenkt.
Petsitter in Kalmthout (2920) - Vanessa
Vanessa
Kalmthout
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een Franse bulldog gehad, kippen, ratten, hamsters, katten kennen voor mij geen geheimen. Wel geen fan van spinnen 😅. Ik hoor graag van je als ik iets voor jou kan betekenen.
Petsitter in Brasschaat (2930) - Kristof
Kristof
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Hallo , mijn naam is Kristof en ik ben 17 jaar. Ik ben gepassioneerd in bijles geven en studeer Wetenschappen - wiskunde 6 aso. Ik ben bijles beginnen geven omdat mijn omgeving me vertelt dat ik goed kan uitleggen en graag mensen help.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel petsitters in Kapellen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Kapellen: geëvalueerd met 4.85 door 75 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Kapellen, pet sitting in Kapellen, dierenopvang Kapellen, dierenpension Kapellen ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden