Vind de beste petsitter van Kapellen

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Petsitter in Stabroek (2940) - Debbie
Debbie
5/5 · 6 reviews
2940 Stabroek
Hallo, Ik vang met plezier uw hond op bij mij thuis, zowel voor korte en langere periodes. Wij zijn een gezin met 2 kinderen van 15 en 20 jaar,en zelf hebben we een american-stafford teefje. Uw hond gaat hier niets tekort komen!
Petsitter in Ekeren (2180) - David
David
4.6/5 · 5 reviews
2180 Ekeren
Doordat ik nu voltijds werk zou het egoïstisch zijn een hond in huis te nemen. Omdat ik 1 dag in de week alsook elke dag om 14.30 vrij ben, zou ik graag mijn diensten aanbieden om met uw favoriete viervoeter te gaan wandelen.
Petsitter in Kalmthout (2920) - Margot
Margot
4.25/5 · 4 reviews
2920 Kalmthout
Als vegetariër is het voor mij alleen maar logisch dat ik dol ben op dieren - alle soorten en maten. Kunt u de hond deze week niet uitlaten? Heeft uw kat wat gezelschap nodig? Gaat u op vakantie en kan de hamster dit jaar echt niet mee? Dan ben ik uw redder in nood!
Petsitter in Brasschaat (2930) - Koen
Koen
5/5 · 4 reviews
2930 Brasschaat
Zie eerst en vooral graag dieren. Heb zelf geen honden momenteel door de drukte van mijn werk en gezin als alleenstaande papa en kan daardoor niet genoeg tijd schenken die een hond nodig heeft . Maar wil niet zeggen dat ik me niet kan vinden om dit in mijn vrije tijd te doen voor andere .
Petsitter in Hoevenen (2940) - Mathias
Mathias
5/5 · 4 reviews
2940 Hoevenen
Grote dierenvriend , zellf ben ik de eigenaar van 2 akitas en altijd wel een diertje in huis gehad. In de week full time te werk dus zou enkel een vlug bezoekje kunnen doen of eten / drinken geven. In het weekend heb ik meer tijd om te gaan wandelen of een paar uur gezelschap te houden van jouw diertje.
Petsitter in Kapellen (2950) - Bart
Bart
5/5 · 2 reviews
2950 Kapellen
Al heel mijn leven ben ik een grote hondenliefhebber. Thuis hebben wij een Siberische Husky van iets ouder dan een jaar. Ik heb voornamelijk ervaring met grote honden. -Siberische Hsuky -newfoundlander -flatcoated retrievers -canadese herders -bouviers -mechelse herders -...
Petsitter in Kapellen (2950) - Babeth
Babeth
5/5 · 1 reviews
2950 Kapellen
Hoi, Ik ben Babeth uit Kapellen. Ik ben zeer sociaal, flexibel en behulpzaam. Ik zie enorm graag dieren en sta er graag om op je huisdieren te passen. Indien je dus iemand zoekt om op je lieve hond, kat, konijn of een ander dier te letten, of andere klusjes. Dan ben ik je graag tot dienst.
Petsitter in Kapellen (2950) - Annelies
Annelies
4.0/5 · 1 reviews
2950 Kapellen
Hoi, ik ben Annelies, leerkracht van beroep en pas graag op uw kat(ten)! Ook gewoon langskomen om eten te geven doe ik met alle plezier. Ik beschik over een eigen wagen en kan gemakkelijk tot u komen.
Petsitter in Kalmthout (2920) - Nathalie
Nathalie
5/5 · 1 reviews
2920 Kalmthout
Ik heb zelf een hond en een kat en weet hoe belangrijk het kan zijn als u zelf even weg bent dat u kan rekenen op een betrouwbare dierenliefhebber dat uw huisdier uitlaat , eten geeft en aandacht schenkt.
Petsitter in Kalmthout (2920) - Vanessa
Vanessa
5/5 · 1 reviews
2920 Kalmthout
Ik heb zelf een Franse bulldog gehad, kippen, ratten, hamsters, katten kennen voor mij geen geheimen. Wel geen fan van spinnen 😅. Ik hoor graag van je als ik iets voor jou kan betekenen.
Petsitter in Brasschaat (2930) - Kristof
Kristof
5/5 · 1 reviews
2930 Brasschaat
Petsitter in Hoevenen (2940) - Celeste
Celeste
5/5 · 1 reviews
2940 Hoevenen
Ik heb zelf een hond en ga daar zelf meerdere keren per dag mee wandelen. Ik hou van honden en ben echt een dierenvriend. Lange wandelingen vind ik ook zeker geen probleem.
Petsitter in Brasschaat (2930) - Tatiana
Tatiana
5/5 · 1 reviews
2930 Brasschaat
Ik hou veel van dieren en wil hen dan ook alles geven wat ze nodig hebben. Ikzelf heb een kleine tuin maar woon vlakbij verschillende bossen waar ik uw hond mee naartoe zou nemen.
Petsitter in Stabroek (2940) - Tugba
Tugba
5/5 · 1 reviews
2940 Stabroek
Mijn vriend en ik hebben zelf twee grote honden, Oisin en Khan, en we zijn allebei zot op dieren. Ik kan je helpen met het uitlaten van je hond, eten geven, aandacht geven, spelen, verzorgen, enzovoort. Ik werk fulltime, overdag elke weekdag, maar ik werk vaak thuis. Daarom ben ik beschikbaar avonden en weekends.
Petsitter in Brasschaat (2930) - Natalie
Natalie
Nieuw
2930 Brasschaat
Ik ben altijd al een dierenvriend geweest. Wij hebben thuis altijd huisdieren gehad (bvb: katten, honden en vissen) dus ik weet hoe ik ze moet verzorgen. Als u vragen heeft contacteer mij dan en anders tot snel!

Petsitter Kapellen: geëvalueerd met 4.85 door 33 klanten

Populaire dienstaanvragen: dierenoppas Kapellen, pet sitting in Kapellen, dierenopvang Kapellen, dierenpension Kapellen ,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur of dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Fantastische ervaring, onmiddelijk veel respons, heel transparant en gebruiksvriendelijk. ”
Poezen oppas gezocht
Thomas raadt Katoo aan Katoo
“ “ Uitgebreid netwerk" en makkelijk contact leggen met allerlei vakmannen/vrouwen. ”
Oppas hond/kat
Frans raadt Marie-catharine aan Marie-catharine
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Mee met de honden gaan wandelen. Ik kan er maar 1 hanteren omwille van operatie.
Lisa raadt Luc aan Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie pet sitting in Kapellen

Dieren - Hondenverzorging - Hond trimmen - Hondwassen en haar uitdunnen - Hondenopvang gevraagd - Opvang voor drie hondjes van 12 tot 17 augustus - 21 jul - 15-21u30 - oppas voor labrador (7m) - Gevraagd opvang vrijdag a.s. van 12.00 u tot 15.00 u - Hondewandeling - plukken/kappen van terrier - opvang voor onze silverlab Lex - Dagopvang 1 x per week - Fatsoenneren van mijn hond - Wandelen met lieve Husky - Uitlaatservice - hondenverzorging: snuit en poepje - hond uitlaten - Dagje honden passen - Opvang hond zomervakantie - vakantie oppas voor september - Oppas golden retriever voor 7dagen - Doggysit bij eigenaar. - Wandelen met hond (uurtje) middag en of avond - wandelen met uw hond - Oppas gezocht voor 2 honden en paarden - hondenoppas gezocht! - 5 daagse oppas 30/12-3/12 - Pomeriaan knippen - Petsitter voor een hele lieve en rustige husky gezocht - ‘Last minute’ aanvraag om onze katten eten te geven en aandacht, er is er één bij die misschien gaat zoeken, waar w - (Vaste) hondenoppas gezocht! - In ons huis wonen in de periode van 23 april t/m 2 mei om op onze 4 katten te passen. - Honden oppas bij Kaukasishe Herder - Dog (friendly) walker for Daniel - Oppas voor dwergteckel - Huisbezoek - Kat in Kapellen (2950) 2maal per dag + -50min.kattebak ledigen +wandelen. - Huisbezoek - Katten in Kapellen (2950) - Oppas bij de petsitter - Honden in Kapellen (2950) - Huisbezoek - Kat in Kapellen (2950) 2maal per dag + - 45 min.
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden