petsitter Kapellen

Ontdek talentvolle petsitters in Kapellen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Kapellen

Petsitter in Kapellen (2950) - Bart
Bart
Kapellen
5/5 (6 reviews)
Al heel mijn leven ben ik een grote hondenliefhebber. Thuis hebben wij een Siberische Husky van iets ouder dan een jaar. Ik heb voornamelijk ervaring met grote honden. -Siberische Hsuky -newfoundlander -flatcoated retrievers -canadese herders -bouviers -mechelse herders -...
Petsitter in Ekeren (2180) - David
David
Ekeren
4.67/5 (6 reviews)
Doordat ik nu voltijds werk zou het egoïstisch zijn een hond in huis te nemen. Omdat ik 1 dag in de week alsook elke dag om 14.30 vrij ben, zou ik graag mijn diensten aanbieden om met uw favoriete viervoeter te gaan wandelen.
Petsitter in Stabroek (2940) - Debbie
Debbie
Stabroek
5/5 (6 reviews)
Hallo, Ik vang met plezier uw hond op bij mij thuis, zowel voor korte en langere periodes. Wij zijn een gezin met 2 kinderen van 15 en 20 jaar,en zelf hebben we een american-stafford teefje. Uw hond gaat hier niets tekort komen!
Petsitter in Brasschaat (2930) - Koen
Koen
Brasschaat
5/5 (5 reviews)
Zie eerst en vooral graag dieren. Heb zelf geen honden momenteel door de drukte van mijn werk en gezin als alleenstaande papa en kan daardoor niet genoeg tijd schenken die een hond nodig heeft . Maar wil niet zeggen dat ik me niet kan vinden om dit in mijn vrije tijd te doen voor andere .
Petsitter in Kalmthout (2920) - Margot
Margot
Kalmthout
4.25/5 (4 reviews)
Als vegetariër is het voor mij alleen maar logisch dat ik dol ben op dieren - alle soorten en maten. Kunt u de hond deze week niet uitlaten? Heeft uw kat wat gezelschap nodig? Gaat u op vakantie en kan de hamster dit jaar echt niet mee? Dan ben ik uw redder in nood!
Petsitter in Hoevenen (2940) - Mathias
Mathias
Hoevenen
5/5 (4 reviews)
Grote dierenvriend , zellf ben ik de eigenaar van 2 akitas en altijd wel een diertje in huis gehad. In de week full time te werk dus zou enkel een vlug bezoekje kunnen doen of eten / drinken geven. In het weekend heb ik meer tijd om te gaan wandelen of een paar uur gezelschap te houden van jouw diertje.
Petsitter in Kapellen (2950) - Babeth
Babeth
Kapellen
5/5 (1 reviews)
Hoi, Ik ben Babeth uit Kapellen. Ik ben zeer sociaal, flexibel en behulpzaam. Ik zie enorm graag dieren en sta er graag om op je huisdieren te passen. Indien je dus iemand zoekt om op je lieve hond, kat, konijn of een ander dier te letten, of andere klusjes. Dan ben ik je graag tot dienst.
Petsitter in Kapellen (2950) - Annelies
Annelies
Kapellen
4.0/5 (1 reviews)
Hoi, ik ben Annelies, leerkracht van beroep en pas graag op uw kat(ten)! Ook gewoon langskomen om eten te geven doe ik met alle plezier. Ik beschik over een eigen wagen en kan gemakkelijk tot u komen.
Petsitter in Kalmthout (2920) - Nathalie
Nathalie
Kalmthout
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een hond en een kat en weet hoe belangrijk het kan zijn als u zelf even weg bent dat u kan rekenen op een betrouwbare dierenliefhebber dat uw huisdier uitlaat , eten geeft en aandacht schenkt.
Petsitter in Kalmthout (2920) - Vanessa
Vanessa
Kalmthout
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een Franse bulldog gehad, kippen, ratten, hamsters, katten kennen voor mij geen geheimen. Wel geen fan van spinnen 😅. Ik hoor graag van je als ik iets voor jou kan betekenen.
Petsitter in Brasschaat (2930) - Kristof
Kristof
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Petsitter in Hoevenen (2940) - Celeste
Celeste
Hoevenen
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een hond en ga daar zelf meerdere keren per dag mee wandelen. Ik hou van honden en ben echt een dierenvriend. Lange wandelingen vind ik ook zeker geen probleem.
Petsitter in Brasschaat (2930) - Tatiana
Tatiana
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Ik hou veel van dieren en wil hen dan ook alles geven wat ze nodig hebben. Ikzelf heb een kleine tuin maar woon vlakbij verschillende bossen waar ik uw hond mee naartoe zou nemen.
Petsitter in Stabroek (2940) - Tugba
Tugba
Stabroek
5/5 (1 reviews)
Mijn vriend en ik hebben zelf twee grote honden, Oisin en Khan, en we zijn allebei zot op dieren. Ik kan je helpen met het uitlaten van je hond, eten geven, aandacht geven, spelen, verzorgen, enzovoort. Ik werk fulltime, overdag elke weekdag, maar ik werk vaak thuis. Daarom ben ik beschikbaar avonden en weekends.
Petsitter in Kapellen (2950) - Tisha
Tisha
Kapellen
5/5 (1 reviews)
Zelf thuis altijd honden gehad maar owv allergieën in het gezin momenteel geen huisdieren. Alsnog wel een groot dierenhart en altijd zin in een wandelingetje.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Kapellen: geëvalueerd met 4.88 door 43 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Kapellen, pet sitting in Kapellen, dierenopvang Kapellen, dierenpension Kapellen ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie pet sitting in Kapellen

Weekend oppas - Oppas hond - Nala Pomchi - Nala Pomchi - Ons Nala zoekt een lieve oppasser - Op ons hondje passen - Pomchi Nala - Opvang herfstvakantie kat Jersey - Oppas gezocht puppy - Occasioneel Dogsitting - dogsitten - Oppas voor klein hondje - Wandeling met de hond - oppas voor Ricky - Dog sitter need between 28 August and 11 September - Opvang voor mijn super lieve chocolade labrador - We zoeken een betrouwbare hondenpppas - Vakantieopvang - BORDERCOLLIE 11JAAR ZACHT KARAKTER - BORDERCOLLIE 11JAAR AANGENAME HOND NIET AGRESIEF - Hondensitter gezocht - Opvang voor lieve labrador - Oppas gezocht 30/7 tem 13/08 - Opvang gezocht van 30/07 tem 13/08 - Oppas bij petsitter - Honden en kattenoppas gezocht - Opvang Duitse dog - Katten babysitter - hondenoppas voor 4 dagen gezocht - Bezoek om een ​​kat te voeren en schoon strooisel. Voor een periode van 4 dagen. - Met de honden gaan wandelen - Oppas op onze labrador Eddy, bij ons of bij jou - Take care of my dog - Hello, - Knippen dwergpoedelpuppy - Prijs hondenverzorging cocker - Opvang voor Beagle pup - Logement tijdens paasweekend voor mijn hond Tache - Ik zoek een oppas voor mijn hond Tache - Honden 2 kleine honden knippen - Dieren verzorging en planten - Gezocht iemand die met ons teckel wil wandelen (4) - Gezocht iemand die met ons teckel wil wandelen (3) - Gezocht iemand die met ons teckel wil wandelen (2) - Hondenpension - Dieren - Oppas bij de petsitter : Honden - Gezocht iemand die met ons teckel wil wandelen - Vakantie oppas voor onze hond Aiko - Hond knippen - Regelmatige oppas thuis
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden