petsitter Stabroek

Ontdek talentvolle petsitters in Stabroek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Stabroek

Petsitter in Merksem (2170) - Walter
Walter
Merksem
4.91/5 (22 reviews)
Als gepensioneerde met dierenwelzijn als beroep sta ik altijd in voor de oppas en noden van alle diertjes die jullie in huis hebben. Wees dus maar zeker dat met de jaren kennis je dieren veilig bij mij zitten
Petsitter in Ekeren (2180) - Lesley
Lesley
Ekeren
5/5 (13 reviews)
Ik ben graag met dieren bezig, vooral honden en katten. Eten geven, spelen, kroelen, uitlaten... alle liefde voor de dieren. Ook andere dieren zijn voor mij geen probleem. :)
Petsitter in Kapellen (2950) - Bart
Bart
Kapellen
5/5 (9 reviews)
Al heel mijn leven ben ik een grote hondenliefhebber. Thuis hebben wij een 2 Siberische Huskys van 2 en 4 jaar. Ik heb voornamelijk ervaring met grote honden. -Siberische Husky -newfoundlander -flatcoated retrievers -canadese herders -bouviers -mechelse herders -...
Petsitter in Antwerpen (2030) - Marc
Marc
Antwerpen
5/5 (6 reviews)
Wandelen is voor iedereen goed, dus niet alleen voor de hond. De sociale contacten worden zo beter onderhouden en dat niet alleen voor de hond. De wandelingen worden natuurlijk aangepast aan de leeftijd, het ras.
Petsitter in Ekeren (2180) - David
David
Ekeren
4.67/5 (6 reviews)
Doordat ik nu voltijds werk zou het egoïstisch zijn een hond in huis te nemen. Omdat ik 1 dag in de week alsook elke dag om 14.30 vrij ben, zou ik graag mijn diensten aanbieden om met uw favoriete viervoeter te gaan wandelen.
Petsitter in Stabroek (2940) - Debbie
Debbie
Stabroek
5/5 (6 reviews)
Hallo, Ik vang met plezier uw hond op bij mij thuis, zowel voor korte en langere periodes. Wij zijn een gezin met 2 kinderen van 15 en 20 jaar,en zelf hebben we een american-stafford teefje. Uw hond gaat hier niets tekort komen!
Petsitter in Merksem (2170) - Inge
Inge
Merksem
4.6/5 (5 reviews)
Ik hou van wandelingen, vooral in de natuur. In weer en wind kan ik vele kilometers doorgaan. Ik heb veel energie en fantasie om jouw hond leuke avonturen te bezorgen. Tijdens het weekend doe ik dit waarschijnlijk samen met mijn dochter.
Petsitter in Brasschaat (2930) - Jimmy
Jimmy
Brasschaat
5/5 (5 reviews)
Beste Ik ben iemand da graag honden en katten ziet zelf hebben wij 4 katten en als de grootvader van mijn vrouw haar kinderen binnen moest in ziekenhuis dan pasten wij altijd op zijn hond
Petsitter in Kalmthout (2920) - Margot
Margot
Kalmthout
4.25/5 (4 reviews)
Als vegetariër is het voor mij alleen maar logisch dat ik dol ben op dieren - alle soorten en maten. Kunt u de hond deze week niet uitlaten? Heeft uw kat wat gezelschap nodig? Gaat u op vakantie en kan de hamster dit jaar echt niet mee? Dan ben ik uw redder in nood!
Petsitter in Hoevenen (2940) - Mathias
Mathias
Hoevenen
5/5 (4 reviews)
Grote dierenvriend , zellf ben ik de eigenaar van 2 akitas en altijd wel een diertje in huis gehad. In de week full time te werk dus zou enkel een vlug bezoekje kunnen doen of eten / drinken geven. In het weekend heb ik meer tijd om te gaan wandelen of een paar uur gezelschap te houden van jouw diertje.
Petsitter in Kalmthout (2920) - David
David
Kalmthout
5/5 (3 reviews)
ik hou van honden en ik ben vriendelijk om met me te wandelen terwijl ik mijn hele leven veel honden heb. voor jonge leeftijd tot de oudste leeftijd mijn laatste hond sterft voordat ik hier kom met ziekte in zijn maag
Petsitter in Ekeren (2180) - Johan
Johan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Ekeren
5/5 (2 reviews)
Honden opvangen in een huiselijke sfeer. Dit doen we regelmatig. Ze kunnen genieten van alle aandacht zoals ze dat thuis gewend zijn. En u kunt in alle rust er een dagje tussen uit of op reis gaan.
Petsitter in Merksem (2170) - Tamara
Tamara
Merksem
5/5 (2 reviews)
Ik ben een eerlijk en betrouwbaar persoon. Ik heb een groot hart voor dieren want die zijn immers altijd oprecht. Als ik ergens kom komen de dieren automatisch op me af.
Petsitter in Ekeren (2180) - Shana
Shana
Ekeren
5/5 (2 reviews)
Ben opgegroeid met verschillende dieren. Ben een echte dierenvriend Wandelen spelen gewoon aanwezig zijn de liefde en vriendschap die je krijgt van je dier dat is het mooiste da er is
Petsitter in Kalmthout (2920) - Dominique
Dominique
Kalmthout
4.5/5 (2 reviews)
Doe dit heel graag, al meerdere keren gedaan. Heb zelf ook een, kat een schildpad en 2 konijnen. Verzorg ze heel graag en ga ook heel graag wandelen
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel petsitters in Stabroek

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Stabroek: geëvalueerd met 4.87 door 113 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Stabroek, pet sitting in Stabroek, dierenopvang Stabroek, dierenpension Stabroek ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden