petsitter Stabroek

Ontdek talentvolle petsitters in Stabroek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Stabroek

Petsitter in Stabroek (2940) - Debbie
Debbie
Stabroek
5/5 (6 reviews)
Hallo, Ik vang met plezier uw hond op bij mij thuis, zowel voor korte en langere periodes. Wij zijn een gezin met 2 kinderen van 15 en 20 jaar,en zelf hebben we een american-stafford teefje. Uw hond gaat hier niets tekort komen!
Petsitter in Hoevenen (2940) - Mathias
Mathias
Hoevenen
5/5 (4 reviews)
Grote dierenvriend , zellf ben ik de eigenaar van 2 akitas en altijd wel een diertje in huis gehad. In de week full time te werk dus zou enkel een vlug bezoekje kunnen doen of eten / drinken geven. In het weekend heb ik meer tijd om te gaan wandelen of een paar uur gezelschap te houden van jouw diertje.
Petsitter in Hoevenen (2940) - Celeste
Celeste
Hoevenen
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een hond en ga daar zelf meerdere keren per dag mee wandelen. Ik hou van honden en ben echt een dierenvriend. Lange wandelingen vind ik ook zeker geen probleem.
Petsitter in Stabroek (2940) - Tugba
Tugba
Stabroek
5/5 (1 reviews)
Mijn vriend en ik hebben zelf twee grote honden, Oisin en Khan, en we zijn allebei zot op dieren. Ik kan je helpen met het uitlaten van je hond, eten geven, aandacht geven, spelen, verzorgen, enzovoort. Ik werk fulltime, overdag elke weekdag, maar ik werk vaak thuis. Daarom ben ik beschikbaar avonden en weekends.
Petsitter in Kapellen (2950) - Tisha
Tisha
Kapellen
5/5 (1 reviews)
Zelf thuis altijd honden gehad maar owv allergieën in het gezin momenteel geen huisdieren. Alsnog wel een groot dierenhart en altijd zin in een wandelingetje.
Petsitter in Stabroek (2940) - Niki
Niki
Stabroek
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf twee katjes. Een Britse korthaar en een langhaar. Zo weet ik uit ervaring welke verzorgen ze nodig hebben. Beschik over veel geduld met dieren.
Petsitter in Stabroek (2940) - Rayza
Rayza
Stabroek
Nieuw
Hallo, ik ben dol op dieren en honden in het bijzonder. Zelf er altijd gehad en ik word er zeer gelukkig van. Ik pas met plezier bij uw thuis op uw trouwe viervoeter en zal hem of haar goed verzorgen!
Petsitter in Antwerpen (2040) - Jourik
Jourik
Antwerpen
Nieuw
Ik benn dierenvriend en ben graag bezig met.grote.honden .ik vind het leuk om aaan de hond te zien dat ie gelukkig is en datnie me graag heeft Ik probeer ze wel zo goed mogelijk te laten luisteren
Petsitter in Stabroek (2940) - Cynthia
Cynthia
Stabroek
Nieuw
Ik.dierenvriend ben ik zeker en vast en eens komen checken of u diertjes (kindjes) in.orde zijn doe ik heel graag en.als het moet ga ik er graag mee buiten ook. Ik zal ze veel liefde en aandacht geven net zoals je dat met kindjes moet doen.
Petsitter in Hoevenen (2940) - Patrick
Patrick
Hoevenen
Nieuw
Heb steeds dieren gehad. Ook voor de buren katten verzorgd. Enkel geen gevaarlijke dieren. Heb wel de ondervinding dat het nooit lang duurt eer ze mij aanvaarden.
Petsitter in Stabroek (2940) - Samantha
Samantha
Stabroek
Nieuw
Ik heb zelf geen hond omdat ik in mijn huidige woonplaats daar helaas niet voldoende ruimte voor hen. Maar ik ben wel dol op honden en neem ze graag mee voor een rustige wandeling of sportieve looptocht.
Petsitter in Stabroek (2940) - Youri
Youri
Stabroek
Nieuw
Ik ben altijd al een hele grote dierenvriend geweest. Ik vind het dus ook zeer belangrijk dat huisdieren voldoende buiten komen en kunnen bewegen.
Petsitter in Stabroek (2940) - Kim
Kim
Stabroek
Nieuw
Ik ben 24 jaar, heb verzoring gestudeerd en afgestudeerd in het vak veiligheid. Ik werk als bewakingsagente in de haven van antwerpen. Ik werk in shiften en heb dus vaak tijd
Petsitter in Hoevenen (2940) - Elke
Elke
Hoevenen
Nieuw
Hoi! Gezien ik mijn hele leven honden heb gehad en we nu ook een enthousiaste border collie bezitten, is het voor mij een superactiviteit om met uw hond te mogen kennis maken en ze buiten uit te laten waaien.
Petsitter in Stabroek (2940) - Shana
Shana
Stabroek
Nieuw
Ik ben een betrouwbare jongedame die graag huisdieren ziet. Ik wil graag andere helpen om hierbij op te passen zodat het dier niet alleen hoeft te zijn en de eigenaar toch zijn ontspanning heeft.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Stabroek: geëvalueerd met 5.0 door 14 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Stabroek, pet sitting in Stabroek, dierenopvang Stabroek, dierenpension Stabroek ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie pet sitting in Stabroek

Oppas in familiale sfeer voor 2 katten - Hond oppas - opvang grote zwitserse sennenhond - Honden opvang - Oppas bij de petsitter - Honden in Stabroek (2940)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden