petsitter Stabroek

Ontdek talentvolle petsitters in Stabroek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Stabroek

Petsitter in Merksem (2170) - Walter
Walter
Merksem
4.93/5 (28 reviews)
Als gepensioneerde met dierenwelzijn als beroep sta ik altijd in voor de oppas en noden van alle diertjes die jullie in huis hebben. Wees dus maar zeker dat met de jaren kennis je dieren veilig bij mij zitten
Petsitter in Antwerpen (2030) - Beatrijs
Beatrijs
Antwerpen
4.8/5 (20 reviews)
Ik ben een grote dierenvriend en hou van de natuur. Ik heb 8 jaar twee honden gehad en ga daarom ook graag wandelen met de hond Ik mis mijn honden nog steeds Mijn honden waren laika een vrouwtje en Frodo, een manneke allebei Cavalier King Charles Verder had ik nog 4 katten met stamboom Maar die zijn alle vier gestorven
Petsitter in Ekeren (2180) - Lesley
Lesley
Ekeren
4.94/5 (17 reviews)
Zelf heb ik 4 katten waar ik enorm veel liefde voor heb. Ik weet hoe het werkt ivm eten, aandacht en ben steeds rustig en voorzichtig.
Petsitter in Kapellen (2950) - Bart
Bart
Kapellen
5/5 (10 reviews)
Al heel mijn leven ben ik een grote hondenliefhebber. Thuis hebben wij een 2 Siberische Huskys van 2 en 4 jaar. Ik heb voornamelijk ervaring met grote honden. -Siberische Husky -newfoundlander -flatcoated retrievers -canadese herders -bouviers -mechelse herders -...
Petsitter in Brasschaat (2930) - Jimmy
Jimmy
Brasschaat
5/5 (8 reviews)
Beste Ik ben iemand da graag honden en katten ziet zelf hebben wij 4 katten en als de grootvader van mijn vrouw haar kinderen binnen moest in ziekenhuis dan pasten wij altijd op zijn hond
Petsitter in Antwerpen (2030) - Jorg
Jorg
Antwerpen
5/5 (6 reviews)
Van jongsaf ben ik een dierenvriend, ooit droom ik van een grote tuin waarin enkele dieren kunnen wonen. Ik weet dat baasjes soms graag een uitje of weekendje willen plannen maar wie zorgt er dan voor hun dier? Bij mij zijn ze welkom en wil ik ze graag een warme thuis aanbieden voor een korte periode. Ook geschikt voor konijntjes, cavia's en andere kleine dieren.
Petsitter in Antwerpen (2030) - Marc
Marc
Antwerpen
5/5 (6 reviews)
Wandelen is voor iedereen goed, dus niet alleen voor de hond. De sociale contacten worden zo beter onderhouden en dat niet alleen voor de hond. De wandelingen worden natuurlijk aangepast aan de leeftijd, het ras.
Petsitter in Ekeren (2180) - David
David
Ekeren
4.67/5 (6 reviews)
Doordat ik nu voltijds werk zou het egoïstisch zijn een hond in huis te nemen. Omdat ik 1 dag in de week alsook elke dag om 14.30 vrij ben, zou ik graag mijn diensten aanbieden om met uw favoriete viervoeter te gaan wandelen.
Petsitter in Stabroek (2940) - Debbie
Debbie
Stabroek
5/5 (6 reviews)
Hallo, Ik vang met plezier uw hond op bij mij thuis, zowel voor korte en langere periodes. Wij zijn een gezin met 2 kinderen van 15 en 20 jaar,en zelf hebben we een american-stafford teefje. Uw hond gaat hier niets tekort komen!
Petsitter in Merksem (2170) - Inge
Inge
Merksem
4.6/5 (5 reviews)
Ik hou van wandelingen, vooral in de natuur. In weer en wind kan ik vele kilometers doorgaan. Ik heb veel energie en fantasie om jouw hond leuke avonturen te bezorgen. Tijdens het weekend doe ik dit waarschijnlijk samen met mijn dochter.
Petsitter in Kalmthout (2920) - Margot
Margot
Kalmthout
4.25/5 (4 reviews)
Als vegetariër is het voor mij alleen maar logisch dat ik dol ben op dieren - alle soorten en maten. Kunt u de hond deze week niet uitlaten? Heeft uw kat wat gezelschap nodig? Gaat u op vakantie en kan de hamster dit jaar echt niet mee? Dan ben ik uw redder in nood!
Petsitter in Hoevenen (2940) - Mathias
Mathias
Hoevenen
5/5 (4 reviews)
Grote dierenvriend , zellf ben ik de eigenaar van 2 akitas en altijd wel een diertje in huis gehad. In de week full time te werk dus zou enkel een vlug bezoekje kunnen doen of eten / drinken geven. In het weekend heb ik meer tijd om te gaan wandelen of een paar uur gezelschap te houden van jouw diertje.
Petsitter in Ekeren (2180) - Bianca
Bianca
Ekeren
5/5 (3 reviews)
het is me een plezier om op uw diertjes te komen passen terwijl u op vakantie bent dat we samen genieten van de dag met een grootte lach samen opstaan eten en gaan wandelen of verzorgen samen knuffelen wat altijd zo fijn is
Petsitter in Ekeren (2180) - Johan
Johan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Ekeren
4.67/5 (3 reviews)
Honden opvangen in een huiselijke sfeer. Dit doen we regelmatig. Ze kunnen genieten van alle aandacht zoals ze dat thuis gewend zijn. En u kunt in alle rust er een dagje tussen uit of op reis gaan.
Petsitter in Merksem (2170) - Kim
Kim
Merksem
5/5 (2 reviews)
Als kind ben ik opgegroeid met honden, dus heb wel wat ervaring. Als ik een hond zie word ik er direct gelukkig van :) Ik kom ook graag in de natuur. Ik zou ook graag op honden willen letten bij de eigenaar zelf.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel petsitters in Stabroek

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Handig platform. Eerste ervaring met Ring Twice maar een heel goede. was op zoek naar een kattenoppas en heb een heel goede gevonden. alles werd vlot geregeld en de communicatie was top. ook ok qua betalingsmogelijkheden ”
Zoë
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Stabroek: geëvalueerd met 4.87 door 161 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Stabroek, pet sitting in Stabroek, dierenopvang Stabroek, dierenpension Stabroek ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden