wandelen met hond Merksem

Hulp voor wandelen met hond in Merksem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hondenwandelaars in de buurt van Merksem

Davy is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Wandelen met hond in Schoten (2900) - Davy
Davy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schoten
4.92/5 (73 reviews)
verschillende honden gehad zelf nu met alleen te wonen en veel weg en werken onmogelijk ene te houden maar daarom zeker niet minder dierenvriend dus als je wil kan ik met jullie huisdier gaan wandelen of er thuis opletten of zelfs hem komen halen en er mee wandelen gaan of zelfs enkele uurtjes op appartement bij mij houden
John is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Wandelen met hond in Deurne (2100) - John
John
Deurne
5/5 (46 reviews)
Ik ga zeer graag wandelen met de hond, hen uitlaten en aandacht geven. Ben een zeer vroege vogel, hoe vroeger hoe beter! En tot heel laat, niks is mij teveel.
Wandelen met hond in Schoten (2900) - Kevin
Kevin
Schoten
5/5 (18 reviews)
Ik heb een studie gedaan van dierenverzorger en ben ook in het bezit van een getuigschrift Dierenzorg. Ik ben zeer flexibel, vriendelijk, stress bestendig , hulpvaardig en een grote voorstander van dierenwelzijn. Ik heb 5 jaar ervaring met honden via vrijwilligerswerk in Dierenasiel Schoten.
Michel is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Wandelen met hond in Schoten (2900) - Michel
Michel
Schoten
4.75/5 (12 reviews)
Ik heb gans mijn leven honden gehad, labradors en Pyrenese berghondje. Ik durf dus te zeggen dat ik er wel wat wandelkilometers met honden heb opzitten. Voor de eerste wandeling, liefst samen met baasje en hond als kennismaking.
Wandelen met hond in Deurne (2100) - Sonja
Sonja
Deurne
5/5 (11 reviews)
Ik ben een grote dierenvriend! Mijn passie, honden! Heb ervaring om met verschillende rassen om te gaan. Ga op een positieve en rustige manier met honden en ook heel graag met andere dieren om. Mijn hond, Enzo een Flatcoated Retriever is in juni '21 overleden. Heb een diploma hondentrainer en EHBO dit behaalt bij Kyno-Coach te Essen. Volg nog bijscholingen en lezingen over honden. Sonja 🐾
Wandelen met hond in Ekeren (2180) - David
David
Ekeren
4.67/5 (6 reviews)
Doordat ik nu voltijds werk zou het egoïstisch zijn een hond in huis te nemen. Omdat ik 1 dag in de week alsook elke dag om 14.30 vrij ben, zou ik graag mijn diensten aanbieden om met uw favoriete viervoeter te gaan wandelen.
Dylan is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Wandelen met hond in Deurne (2100) - Dylan
Dylan
Deurne
5/5 (4 reviews)
Ik heb een val voor dieren. Van vroeger met de spinnen spelen en een huisje geven tot honden en een aquarium houden. Ik ben bewust dat ieder ras of soort zijn of haar eigen behoeftes en grenzen heeft. Ik behandel jouw diertjes net zoals jij ze zelf behandeld! Afspraken worden nagekomen en je hebt er een gelukkig beestje aan over! Veel 🐾🐾 Dylan
Wandelen met hond in Schoten (2900) - Ingrid
Ingrid
Schoten
5/5 (3 reviews)
Heb gedurende 15 jaar gewerkt als vrijwilliger in een dierenasiel. En momenteel heb ik zelf ook een kleine hond. Ben bereid om grote wandelingen te maken of eventueel naar hondenwei te gaan als je wil.
Wandelen met hond in Deurne (2100) - Valerie
Valerie
Deurne
5/5 (2 reviews)
Ik geniet ervan om te wandelen en vind het dus zeker leuk om ook met een hond te gaan wandelen! We hadden thuis een golden retriever. Ik ben zeker niet bang van honden en zal met veel liefde en grote verantwoordelijkheid voor uw hond zorgen.
Wandelen met hond in Antwerpen (2000) - Mikey
Mikey
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik had zelf een hond maar vanwegen kanker hebben we ze moeten inslapen nog steeds doet het pijn als ik eraan denk ik ga graag met honden wandelen of het nu regent koud warm of sneeuwt ik sta altijd paraat om met u viervoeter te gaan wandelen
Wandelen met hond in Antwerpen (2060) - Tania
Tania
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Thuis hebben we altijd een hond gehad. Mijn favoriete bezigheid was uren met het dier gaan wandelen in het bos vlakbij huis. Ik kan zelf geen hond houden in mijn appartement, dus doe ik dit graag voor anderen die er misschien niet altijd tijd voor hebben en tegelijkertijd kan ik weer genieten van een wandeling.
Wandelen met hond in Deurne (2100) - Annelies
Annelies
Deurne
5/5 (1 reviews)
Zelf ben ik in het bezit van een beagle die momenteel 1,5 jaar is. Ik ga met haar dagelijks minstens één uur wandelen. Ik merk dat het niet altijd evident is om hier tijd voor te vinden, dus wil graag anderen hierbij helpen.
Wandelen met hond in Deurne (2100) - Paulien
Paulien
Deurne
5/5 (1 reviews)
Ik hou enorm van hondjes. Ik woon nog thuis en mag van mijn ouders geen hondje in huis nemen. Daarom ga ik heel graag wandelen met de hondjes van anderen ;-)
Wandelen met hond in Deurne (2100) - Jolien
Jolien
Deurne
4.0/5 (1 reviews)
Ik ben opgegroeid met dieren, voornamelijk honden. Daar ik momenteel op een appartement woon, heb ik geen plaats om een hond te houden. Vandaar dat ik mijn liefde voor honden hier wil vertalen in hulp bij het uitlaten e.d.
Wandelen met hond in Deurne (2100) - Davey
Davey
Deurne
5/5 (1 reviews)
ik ben een heel rustige persoon en heb geen bang van honden ik wandel met u hond tot hij zijn of haar behoefte heeft gedaan en speel met je hond zo dat hij thuis komt en moe is
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
“ Het gemak waarmee je diensten kan aanvragen en de snelle respons van de mensen ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenwandelaar Merksem: geëvalueerd met 4.8 door 194 klanten

Populaire dienstaanvragen

dog walking Merksem, hondenuitlaatdienst Merksem, hondenwandelaar Merksem, dogwalker Merksem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen wandelen met hond in Merksem

De laatste aanvragen in de categorie dog walking in Merksem

Uitlaten keeshond Maandag dinsdag en donderdag - 2xdag wandelen met mopshond - ik zoek iemand om wandelen met mijn hond - Wandelen - Wandelen - uitlaten hond (27) - uitlaten hond (26) - uitlaten hond (25) - uitlaten hond (24) - uitlaten hond (23) - uitlaten hond (22) - uitlaten hond (21) - uitlaten hond (20) - Iemand met ervaring - uitlaten hond (19) - Duitse Scheper, smidags uitlaten - uitlaten hond (18) - uitlaten hond (17) - uitlaten hond (16) - uitlaten hond (15) - uitlaten hond (14) - uitlaten hond (13) - uitlaten hond (12) - uitlaten hond (11) - uitlaten hond (10) - uitlaten hond (9) - uitlaten hond (8) - uitlaten hond (7) - uitlaten hond (6) - uitlaten hond (5) - uitlaten hond (4) - uitlaten hond (3) - uitlaten hond (2) - uitlaten hond - Wandelen met hondje - Hondenwandelaar Gezocht. - Echtgenoot in hospital ik heb sinds 3 weken een nieuwe knieprothese en loop met krukken ik heb een Charpei reu - Wandelen en behoefte golden retriever (6) - Wandelen en behoefte golden retriever (5) - Wandelen en behoefte golden retriever (4) - Wandelen en behoefte golden retriever (3) - Wandelen en behoefte golden retriever (2) - Wandelen en behoefte golden retriever - HOND UITLATEN - Dog walking - Wandelen met de hond in Merksem (2170)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden