hondenoppas Borgerhout

Hondenoppas Borgerhout: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Hondenoppas Borgerhout: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Hondenoppas in Mortsel (2640) - Erin
Erin
Mortsel
4.98/5 (56 reviews)
Ik heb zelf al veel huisdieren gehad, hamsters, katten, waterschildpadden,.. Ik hou ervan om ze aandacht te geven en om ermee bezig te zijn. Ik zou super graag op jullie hondjes of katten willen passen!
Hondenoppas in Deurne (2100) - Kevin
Kevin
Deurne
5/5 (40 reviews)
Wij zijn zelf 2 dierenliefhebbers met een geadopteerde Engelse Bulldog met verlatingsangst en weten dus maar al te goed hoe belangrijk een goede (dag)opvang kan zijn in verschillende situaties. Onze eigen hond (6j, teef) is rustig en ontspannen, zolang de andere partij niet al te druk is. Een eerste (vrijblijvende) kennismaking en ervaring is een must en in overleg af te spreken.
Hondenoppas in Deurne (2100) - Jan
Jan
Deurne
4.79/5 (29 reviews)
Ben 22 jaar actief geweest in hondensport ,was deelnemer voor België aan het wereldkampioenschap in Ljubljana -Slovenië , was gediplomeerd lesgever , in hondenclubs , vroeger I.W.R nu I.G.P. genoemd
Hondenoppas in Antwerpen (2018) - Gabriella
Gabriella
Antwerpen
5/5 (27 reviews)
I am in love with dogs and cats, I have both. Helping you with the care of your pet will not be a problem, actually I really like to spend some time with pets
Hondenoppas in Antwerpen (2050) - Marc
Marc
Antwerpen
5/5 (21 reviews)
Hallo, ik ben Marc en samen met mijn partner zijn wij gek van honden maar momenteel nog even zonder om het verlies van onze trouwe vriend een plaats te geven. Daarom hebben we besloten om regelmatig eens te dogsitten. We hebben een leuke hondvriendelijke tuin en wonen op Linkeroever waar tal van wandelmogelijkheden zijn. Ons zonnig terras wordt door onze logees ook zeer geapprecieerd :)
Hondenoppas in Berchem (2600) - Joke
Joke
Berchem
5/5 (15 reviews)
Hey! :D Ben je op zoek naar iemand die op je hond (of ander huisdier) zou kunnen passen of uitlaten? Dan help ik je graag! Ik heb zelf een hondje (Tommy) en heb ervaring met het zorgen voor andere honden. Ik ben ook in het bezit van een diploma van EHBO voor honden en de Cognitieve Ontw. Voor een kleine meerprijs geef ik ook graag wat training. Als ik je kan helpen, stuur gerust een berichtje!
Hondenoppas in Antwerpen (2018) - Kiana
Kiana
Antwerpen
5/5 (15 reviews)
Gaat u op een paar dagen weg, op vakantie of een avondje uit? Ik zorg graag voor uw huisdieren! Ik heb zelf twee katten en ik heb ook veel voor honden gezorgd! Ik zorg er voor dat ze genoeg te eten en te drinken hebben, kattenbak verschonen, honden uitlaten en aandacht te schenken! Ik hoop binnenkort uw huisdier te ontmoeten!
Hondenoppas in Antwerpen (2000) - Janneke
Janneke
Antwerpen
5/5 (11 reviews)
Af en toe komen er honden bij mij thuis logeren of pas ik op de hond van de buren als deze weg zijn. Ik speel met ze, laat ze minstens 4 x per dag uit (waaronder zeker 1 lange wandeling) en knuffel heel graag ;) Ik zorg dat er altijd water staat en voeder op de tijden dat gewenst is. Indien nodig was en kam ik de dieren en maak de oren schoon. Ik hou me zo veel mogelijk aan de vaste routines.
Hondenoppas in Deurne (2100) - Dylan
Dylan
Deurne
4.9/5 (10 reviews)
Ik heb nog geen ervaring op dit vlak maar kan je diertjes zeker gezelschap bieden. Er word me altijd verteld dat honden en katten zich heel snel vertrouwd bij me voelen en ik geloof hier zelf ook in. Ik speel en leer hondjes graag nieuwe dingen binnen of in de tuin. Alles zal zeker volgens afspraak gaan, zodat er niks verkeerd kan gebeuren. Groetjes Dylan
Hondenoppas in Antwerpen (2000) - Ines
Ines
Antwerpen
5/5 (8 reviews)
Van jongsaf aan was er altijd een hond aanwezig in ons gezin. Ik paste ook regelmatig op de hond van een kennis en ging er mee wandelen. Daarnaast leerde ik de hond ook allerlei trucjes aan. Heb zelf ook een lieve kat in huis die alle liefde krijgt.
Hondenoppas in Borgerhout (2140) - Naomi
Naomi
Borgerhout
5/5 (8 reviews)
Aangezien ik vaak vrij ben overdag, kan ik zeker langskomen om het dier te verzorgen. Ik begrijp ook dat dit aangenamer is voor het dier zelf. Als student heb ik ooit eens een maand (tijdens blok), op 3 katten gaan passen en het was een mini-vakantie voor mij dus ik weet dat ik zeker een paar uur bij uw thuis kan komen.
Hondenoppas in Deurne (2100) - Deborah
Deborah
Deurne
5/5 (7 reviews)
Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is dat uw huisdier/ metgezel in goede handen is. Ik heb zelf altijd dieren in mijn leven gehad. Ik voel goed aan wat ze nodig hebben. Al geruime tijd ben ik vaste honden oppas van Yoshi, een Shiba Inu puppy. Hierbij heb ik niet alleen de puppy maar ook de huissleutels in vertrouwen gekregen. (Prijs kan per uur of per dag besproken worden)
Hondenoppas in Antwerpen (2000) - Seppe
Seppe
Antwerpen
5/5 (7 reviews)
Heel mijn leven lang heb ik zowel honden als katten gehad. Ik weet hoe ik ze moet verzorgen en vertroetelen, dit steeds met oog op een aardige opvoeding. Aan wandelen en liefde zullen ze alvast niet tekort komen! Heeft uw huisdier speciale noden? Laat het zeker weten en ik houd er rekening mee. Tot snel!
Hondenoppas in Deurne (2100) - Anas
Anas
Deurne
5/5 (5 reviews)
Aangezien dat ik een mooie kat thuis heb dus kan ik zeker aan een andere kat oppassen 👨‍🍼 spelen met de kat doe ik graag 🥰 kammen en zo verder dus im ready for your cat 🤩❤️
Hondenoppas in Deurne (2100) - Eveline
Eveline
Deurne
4.75/5 (4 reviews)
Mijn liefde voor dieren heeft er altijd al ingezeten. Als kind hadden we vele huisdieren en zat ik tijdens de vakanties bij mijn oppas op de boerderij. In mijn latere tienerjaren ben ik interesse beginnen tonen in Ethologie (dierengedrag), dit is iets waar ik me nog altijd graag in verdiep! Ik ben hier niet om alleen naar uw noden en wensen te luisteren, maar ook dat van je diertje
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel dogsitters in Borgerhout

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Handig platform. Eerste ervaring met Ring Twice maar een heel goede. was op zoek naar een kattenoppas en heb een heel goede gevonden. alles werd vlot geregeld en de communicatie was top. ook ok qua betalingsmogelijkheden ”
Zoë
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenoppas Borgerhout: geëvalueerd met 4.78 door 343 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenoppas Borgerhout, hondenoppas aan huis Borgerhout, hondenoppas gezocht Borgerhout, dogsitter Borgerhout, dogsitting Borgerhout, hondenopvang Borgerhout, hondenhotel Borgerhout, hondenpension Borgerhout,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan hondenoppas in Borgerhout

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden