kattenoppas Borgerhout

Ontdek talentvolle catsitters in Borgerhout

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie catsitters in de buurt van Borgerhout

Kattenoppas in Berchem (2600) - Joke
Joke
Berchem
5/5 (15 reviews)
Hey! :D Ben je op zoek naar iemand die op je hond (of ander huisdier) zou kunnen passen of uitlaten? Dan help ik je graag! Ik heb zelf een hondje (Tommy) en heb ervaring met het zorgen voor andere honden. Ik ben ook in het bezit van een diploma van EHBO voor honden en de Cognitieve Ontw. Voor een kleine meerprijs geef ik ook graag wat training. Als ik je kan helpen, stuur gerust een berichtje!
Kattenoppas in Berchem (2600) - Lindsay
Lindsay
Berchem
4.33/5 (3 reviews)
Om te beginnen zie ik heel graag diertjes! Wat ik zeker heb is empathie en heel veel inlevingsvermogen. Jou huisdier zal evengoed verwent en verzorgt worden dan mijn eigen huisdier. Elk diertje heeft een zieltje dat wij moeten in stand houden! Ik ben heel goed in huisdieren vertroetelen en 100% aandacht geven ☺️ ik doe het werk met veel plezier en in het beste opzicht voor jou huisider!
Kattenoppas in Antwerpen (2018) - Emmanuel
Emmanuel
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
Ik ben opgegroeid met een kat die nu 13 jaar wordt. Mijn vriendin heeft in haar jeugd ook katten gehad. De laatste jaren hebben wij verschillende keren voor meerdere dagen op katten gepast. Daardoor zijn wij gekend met het karakter en verzorging van verschillende soorten katten. Wij soigneren uw kat alsof het de onze is!
Kattenoppas in Antwerpen (2050) - Dirk
Dirk
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Ik pas met veel liefde op uw huisdier wanneer u zelf even weg moet, of tijdens uw vakantie. Wonende aan het galgenweel en vlakbij de middenvijver maak ik dagelijks grote wandelingen met mijn Tibetaanse terrier Anji. Ik neem ook graag andere honden mee op deze wandelingen.
Kattenoppas in Antwerpen (2030) - Hannah
Hannah Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Ik hou heel veel van dieren zowel van katten als van honden. Ik heb zelf 2 katten (13 jaar en 1 jaar) en 4 vissen. Ik ga ook heel graag wandelen met u hond.
Kattenoppas in Deurne (2100) - Jana
Jana
Deurne
5/5 (2 reviews)
Ik hou super veel van dieren en word altijd blij als ik bij dieren ben. Ik heb vooral ervaring met katten en knaagdieren maar voor mij is het zeker geen probleem om ook op honden te passen!
Kattenoppas in Antwerpen (2000) - Janneke
Janneke
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik pas vaker op hondjes bij mensen thuis. Ik vind het belangrijk dat de dieren hun vaste routine kunnen behouden. Ik wandel min. 4 x per dag en knuffel en speel graag :) Ik geef de dieren voldoende aandacht en indien gewenst kan ik ze ook wassen, kammen en oortjes schoonmaken. Ik geniet enorm van huisdieren en zal ze veel liefde geven.
Kattenoppas in Antwerpen (2060) - Naduah
Naduah
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Hallo ik heb zelf 2 honden en 2 katten in huis. Ook nog 2aquariums met tropische vissen. 1 terrarium met taratula's en 1 terrarium met een koppel boa's ( slangen). Verder ben ik een dierenvriend en hou ontzettend veel van de natuur. Ga gezellig wandelen met de honden. Dus ervaring genoeg,😘 Heb je iemand nodig om jou kleine/grote schatjes te verwennen. Neem gerust contact met mij op.
Kattenoppas in Deurne (2100) - Shana
Shana
Deurne
5/5 (1 reviews)
Ik hou van dieren en heb ook al op huisdieren van vrienden en familie gepast als zij op vakantie waren. Ik kan van thuis werken en heb flexibele uren, dus ik kan tussendoor aandacht geven aan diertje mocht dat nodig zijn.
Kattenoppas in Antwerpen (2000) - Elise
Elise
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik hou enorm veel van dieren. Ik ben heel mijn leven opgevoed met honden en katten, en kan ze dus goed lezen. Ik heb veel geduld voor onze vierpotige vriendjes, en speel heel graag met ze. Zelf woon ik dichtbij het stadspark, dus een leuk uitje met de hond zit er zeker in!
Kattenoppas in Antwerpen (2018) - Katleen
Katleen
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
ik heb zelf dieren en ga graag met dieren om, ik vind dit een nuttige tijdsbesteding en iets wat ik graag doe, uw dieren zijn bij aan het beste adres
Kattenoppas in Berchem (2600) - Ilany
Ilany
Berchem
5/5 (1 reviews)
Thuis heb ik 1 hond, katten, 2 konijnen, kippen en ik heb ook veel ervaring met paarden. Ik ben echt een dierenliefhebber en zorg ervoor met heel mijn hart!
Kattenoppas in Antwerpen (2000) - Charlotte
Charlotte
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Hart voor dieren maar zelf op dit moment geen huisdieren meer en ik mis dit, ik ga heel graag wandelen of spelen met honden maar zit ook graag thuis met de kat.
Kattenoppas in Antwerpen (2000) - Sofie
Sofie
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf altijd honden gehad, Rottweilers, dus niet meteen de makkelijkste honden. Maar met de juiste aanpak en voldoende liefde kan je met elke hond goed omgaan! Ik heb een groot hart voor dieren, zo zal ik ook altijd dode dieren van straat halen en begraven en ik ben daarbovenop ook nog eens vegetariër! Ik zie dus alle diertjes graag en ik vind van mezelf dat ik dieren goed kan inschatten.
Kattenoppas in Antwerpen (2018) - Kika
Kika
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Heb een enorme liefde voor dieren en interesse om steeds meer over hen te weten te komen. Daarom heb ik in het verleden al vele methodes van hondentraining en het gedrag van honden bestudeerd en ben ik begonnen met mijn studies diergeneeskunde. Het welzijn van dieren staat bij mij altijd op de eerste plaats en als ik daarmee kan helpen, zou dit voor mij de ideale bijverdienste zijn.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel catsitters in Borgerhout

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kattenoppas Borgerhout: geëvalueerd met 4.84 door 38 klanten

Populaire dienstaanvragen

cat sitting Borgerhout, kattenoppas gezocht Borgerhout, kattenhotel Borgerhout, kattenpension Borgerhout,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan kattenoppas in Borgerhout

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden