informaticus Ruisbroek-puurs

Ontdek talentvolle pc specialisten in Ruisbroek-puurs

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie informatici in de buurt van Ruisbroek-puurs

Informaticus in Bornem (2880) - Syredin
Syredin
Bornem
5/5 (15 reviews)
Vele ervaring oa door vorige job in telecom in verschillende pc's, smartphone's, wifi, tablets. Wegval internet, digitale tv en telefonie kan ik ook mee helpen
Informaticus in Niel (2845) - Clyde
Clyde
Niel
5/5 (10 reviews)
Jaren ervaring in IT (hoofdberoep). Ik heb herstellingen uitgevoerd van a tot z, bvb. Smartphone tot servers. Zowel hardware als software. Geen enkel uitdaging is te veel en ik heb hopen geduld. Dat is alles wat een echte probleemoplosser nodig heeft.
Informaticus in Schelle (2627) - Michael
Michael
Schelle
4.83/5 (6 reviews)
Ik ben grafische vormgever van opleiding en beoefen dit beroep. Ik heb reeds 17 jaar ervaring in deze sector. Ik ben kreatief en zeer precies. Ervaring in ontwerp van logo's, folder, geboortekaartjes, uitnodigingen, illustraties...
Informaticus in Niel (2845) - Tom
Tom Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Niel
5/5 (6 reviews)
Waarom kiezen voor mijn zaak? Als particulier of bedrijf ben je bij ons welkom. Herstellingen worden vakkundig en volgens de richtlijnen van de fabrikant uitgevoerd, omdat steeds de nodige opleidingen en certificaten behaald zijn. 20 jaar ervaring, regelmatige bijscholing. zowel professioneel als in bijberoep actief in de IT-wereld. VERKOOP - REPARATIE - ONDERHOUD - INSTALLATIE - SUPPORT - WEBDESIGN & HOSTING
Informaticus in Rumst (2840) - Jan
Jan
Rumst
4.75/5 (4 reviews)
Ik hou er van om mensen te helpen en op te leiden over hun toestellen. Ik beschik over de nodige communicatievaardigheden en leg graag dingen uit op een manier die voor iedereen begrijpelijk is. Onze sessies zullen op een comfortable manier gegeven worden.
Informaticus in Blaasveld (2830) - Jelle
Jelle
Blaasveld
5/5 (4 reviews)
Algemeen goede computer/GSM/tablet kennis. Zelf wel wat bezig geweest met een thuisnetwerk en problemen oplossen van vrienden en familie. Voornamelijk printer, tv, internet problemen. Ik heb gewerkt in het netwerkbeheer. Zelf heb ik ook een NAS gehad. Mijn kennis ligt voornamelijk bij hardware. Softwarematig ga ik mij beperken tot de thuis installaties.
Informaticus in Breendonk (2870) - Wouter
Wouter
Breendonk
5/5 (3 reviews)
Als webdesigner kan ik je helpen bij het maken van een professionele website op maat, met speciale aandacht voor zoekmachineoptimalisatie (SEO). Ik kan je helpen bij het maken van een website die past bij je behoeften en die gemakkelijk vindbaar is voor potentiële klanten op Google en andere zoekmachines.
Informaticus in Rumst (2840) - Damien
Damien
Rumst
5/5 (2 reviews)
Al zeer vaak mensen uit mijn omgeving kunnen helpen met hun computer problemen. Stuur mij zeker en bericht om uw vraag te stellen en we bekijken samen hoe we dit goed kunnen aanpakken (opleiding/les of hulp op afstand is mogelijk).
Informaticus in Hemiksem (2620) - Kevin
Kevin Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hemiksem
5/5 (2 reviews)
Als ontwerper vind ik het leuk om mijn creatie te kunnen omzetten naar uw wensen. Door mijn enorme leergierigheid beschik over voldoende kennis om uw applicaties te ontwikkelen.
Informaticus in Bornem (2880) - Thomas
Thomas
Bornem
5/5 (1 reviews)
Extra uitleg nodig over hoe je je IT-materiaal best gebruikt? Ik zoek de nodige info voor je op en geef een duidelijke demonstratie zodat je probleemloos zelf verderkunt.
Informaticus in Puurs (2870) - Jelle
Jelle
Puurs
5/5 (1 reviews)
Computer hulp nodig? Advies nodig voor een nieuwe laptop? Een smartphone of tablet die niet meer start? Of pakweg een printer instellen? Al 10 jaar heb ik veel kennis opgedaan in al wat te maken heeft met computers en multimedia. Mijn specialiteit is Windows en Microsoft Office.
Informaticus in Niel (2845) - David
David
Niel
5/5 (1 reviews)
Als hobby maak ik websites voor mezelf en voor vrienden, vooral wordpress . Van Joomla heb ik ook wat basis kennis , maar de voorkeur gaat toch naar wordpress. Ik heb dit alles door de jaren heen mezelf aangeleerd , heb wel vroeger via VDAB nog wat online lessen gevolgd van html en css , maar dit is vooral basis . Dus als ik u voor een kleine prijs kan helpen met uw website , hoor ik het graag .
Informaticus in Niel-bij-as (3668) - Sébastien
Sébastien
Niel-bij-as
Nieuw
Ik kan het een en het ander van informatica. Depaneren van pc's, mac's, telefoons... Maar ik kan ook simpele websites schrijven in HTML, PHP met een tintje css erbij. Installatie van besturingssystemen enzovoort. Moest je iets nodig hebben die hier niet tussen staat, mag je het me altijd vragen
Informaticus in Blaasveld (2830) - Eugène
Eugène
Blaasveld
Nieuw
Ik heb door zelf uitzoeken en her en der wat bij te leren, wat ervaring met informatika en kan mezelf goed behelpen hiermee. Ik bezit zelf een netwerk van drie computers met automatisch backup bijvoorbeeld.
Informaticus in Tisselt (2830) - Pascal
Pascal Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Tisselt
Nieuw
Hallo, Mijn naam is Pascal, expert in IT en aanverwanten. Ik kan me inzetten voor allerlei technologische uitdagingen tot en met electriciteitswerken en consulting. Met onze meer dan 20 jaar ervaring zijn we er zeker van u de beste dienstverlening te kunnen aanbieden.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel informatici in Ruisbroek-puurs

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Tamelijk veel kandidaten hebben zich gemeld waarvan een aantal bij mij thuis. Keus was gemakkelijk. ”
Kristof
“ Beste, jullie leveren prachtig werk, volgende maal neem ik terug contact op met RingTwice , vriendelijk bedankt. ”
Rafael
“ Na aan te melden , direct contact met mensen voor de reparatie , kan niet sneller gaan , dankjewel ”
Bert
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Pc specialist Ruisbroek-puurs: geëvalueerd met 4.97 door 55 klanten

Populaire dienstaanvragen

informaticus Ruisbroek-puurs, pc hersteller Ruisbroek-puurs, reparatie computer Ruisbroek-puurs, computertechnicus Ruisbroek-puurs,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden