informaticus Kortrijk

Ontdek talentvolle pc specialisten in Kortrijk

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie informatici in de buurt van Kortrijk

Informaticus in Bissegem (8501) - Filip
Filip
Bissegem
5/5 (6 reviews)
Hebt u hulp nodig met uw netwerk, moet er een NAS bij of mss een email server of een Domain Controller, firewall met een of meerdere hotspots, het kan allemaal
Informaticus in Kortrijk (8500) - Nicolas
Nicolas Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kortrijk
5/5 (3 reviews)
Problemen met uw computer ? Geen enkel probleem! Ik help u met alle plezier om uw problemen op te lossen, zodanig dat u snel weer op gang kunt met uw pc!
Informaticus in Kortrijk (8500) - Carol
Carol
Kortrijk
3.5/5 (2 reviews)
Ik ben Carl, uit Kortrijk. 49j. Ik heb veel ervaring opgedaan bij grote renovaties en herstellingen in mijn huis en tuin. (tussenoorlogs huis: veel ouderdomsgebreken). Wat ik doe, doe ik grondig en met oog voor detail. Zelf heb ik op verschillende terreinen van wetenschap en techniek vorming gehad, dus qua gefundeerde achtergrond ontbreekt het me ook niet.
Informaticus in Harelbeke (8530) - Ingrid
Ingrid
Harelbeke
5/5 (2 reviews)
Wil je Word of Excel kennen? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Jaren heb ik Word en Excel gedoceerd en ik geef nog regelmatig cursussen Word en Excel aan mensen die er dagelijks mee moeten werken. Ik ben heel geduldig, kan het goed uitleggen en heb enorm veel oefeningen.
Informaticus in Zwevegem (8550) - Kjemalj
Kjemalj
Zwevegem
5/5 (2 reviews)
Hulp nodig voor uw PC of laptop? Ik heb een bachelor in informatica. Herstelingen is mijn hobie en ik ben flixible in dat. Ik kan ook Website doen. Advice te geven voor informatika om wat ik heb kenis. Video editing. Photo editing. Ik kan simple programa in visual studio .NET maken en enz. Zend me mail voor meer info!
Informaticus in Heule (8501) - Davy
Davy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Heule
4.0/5 (2 reviews)
Heel goed pc kennis. Ook voor het bijleggen netwerkbekabeling en plaatsen hotspots kan u mij contacteren. Pc opschonen, installeren, formateren, ... Goede kennis van Smartphones en tablets. Geen herstellingen van scherm. Geen Apple
Informaticus in Kuurne (8520) - Hermien
Hermien Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kuurne
5/5 (2 reviews)
Momenteel studeer ik als bouwkundig tekenaar. Mocht een plannetje getekend worden mag je altijd contact opnemen. Ook kan ik klein beetje grafisch ontwerpen.
Informaticus in Bissegem (8501) - Agnese
Agnese
Bissegem
4.5/5 (2 reviews)
In de afgelopen 5 jaar heb ik als grafisch ontwerper veel klanten geholpen met het maken van banners, animaties, illustraties, brochures, catalogi, menus, websites, enz. Ik studeer momenteel 3D-animatie. Ik werk met Adobe Illustrator, Photoshop, InDesign, Premiere, After Effects. Voor webdesign gebruik ik Figma en Wordpress Elementor, 3D - Blender en Maya.
Informaticus in Bissegem (8501) - Leander
Leander Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Bissegem
5/5 (1 reviews)
Snelle service We streven ernaar om elke herstelling zo snel en efficiënt mogelijk uit te voeren, de meeste van onze herstellingen zijn klaar binnen de 24 uur. Zonder risico's Indien wij Uw toestel niet kunnen herstellen hoeft U niets te betalen! Bovendien maken wij vrijblijvend een offerte alvorens we beginnen aan de herstelling. Met garantie U krijgt op alle onderdelen
Informaticus in Bissegem (8501) - Mobi
Mobi
Bissegem
5/5 (1 reviews)
bent u opzoek naar een webdesigner die een eenvoudige maar ook snel en goedkoop een oplossing kan bieden en toch uitstekende resultaat voor uw website behalen zowel op uiterlijk of technisch niveau, ben ik de persoon die u graag advies geeft en helpt dat te realiseren. hopelijk tot binnenkort.
Informaticus in Zwevegem (8550) - Jan
Jan
Zwevegem
4.0/5 (1 reviews)
Ik ben jarenlang op laptop bezig geweest voor mijn job bij een grote onderneming waar ik dan nog eens de pakketten van Microsoft Office nl. Excel en Word intensief geleerd heb en nog steeds mijn kennis over die pakketten bijschaaf, zelfs als gepensionneerde.
Informaticus in Kortrijk (8500) - Kim
Kim
Kortrijk
5/5 (1 reviews)
Ik ben de persoon bij uitstek waar familieleden hulp aan vragen als het op computers en smartphones aankomt. Ik help dus ook graag andere mensen met kleine werkjes hieromtrent.
Informaticus in Bissegem (8501) - Saar
Saar
Bissegem
Nieuw
Ik heb informatica en administratie gestudeerd en kan u dus helpen bij al uw pc en office problemen. Indien u problemen hebt met internet kan ik u ook daarbij uit de nood helpen. Dit liefst in de regio Kortrijk.
Informaticus in Kortrijk (8500) - Tine
Tine Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kortrijk
Nieuw
U bent op zoek naar een mooie professionele website? Graag help ik u verder. Ik luister welke zaken u geïntegreerd wil in uw website (online contactformulier, fotogallerij, webshop, ...) en welke look & feel het best bij u of uw bedrijf past. Daarna ga ik aan de slag en bouw ik een website die zich aanpast aan het scherm (I-pad, smartphone, pc, ... van waarop de klant u bezoekt). Hopelijk tot hoors! Tine
Informaticus in Heule (8501) - Nico
Nico
Heule
Nieuw
Ik heb een bachelor in informatica en heb al meer dan 20 jaar ervaring in de IT wereld. Ik ben een vriendelijk persoon met een goed voorkomen. Ik help nu al mijn familie, vrienden en collega's met hun iT problemen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel informatici in Kortrijk

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Na aan te melden , direct contact met mensen voor de reparatie , kan niet sneller gaan , dankjewel ”
Bert
“ Mooi en blijkbaar goed werkend systeem voor het oplossen van praktische problemen. ”
Nick
“ Je hebt de keuze tussen meerdere dienstverleners en het is moeilijk te kiezen want ze zijn allemaal van goed niveau - Bepaalde criteria en evaluaties bij Ring Twice helpen je alsnog bij je keuze. ”
Michel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Pc specialist Kortrijk: geëvalueerd met 4.67 door 25 klanten

Populaire dienstaanvragen

informaticus Kortrijk, pc hersteller Kortrijk, reparatie computer Kortrijk, computertechnicus Kortrijk,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden