informaticus Kortrijk

Ontdek talentvolle pc specialisten in Kortrijk

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie informatici in de buurt van Kortrijk

Informaticus in Kortrijk (8500) - Kim
Kim
Kortrijk
5/5 (7 reviews)
Ik ben de persoon bij uitstek waar familieleden hulp aan vragen als het op computers en smartphones aankomt. Ik help dus ook graag andere mensen met kleine werkjes hieromtrent.
Informaticus in Bissegem (8501) - Filip
Filip
Bissegem
5/5 (6 reviews)
Hebt u hulp nodig met uw netwerk, moet er een NAS bij of mss een email server of een Domain Controller, firewall met een of meerdere hotspots, het kan allemaal
Informaticus in Kortrijk (8500) - Nicolas
Nicolas Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kortrijk
5/5 (3 reviews)
Ik help graag met het herstellen, onderhouden en upgraden van uw PC. Ik ben op de hoogte van alle laatste nieuwigheden om u zo goed mogelijk te kunnen assisteren en het beste voor u te bieden.
Informaticus in Bissegem (8501) - Agnese
Agnese
Bissegem
4.5/5 (2 reviews)
In de afgelopen 5 jaar heb ik als grafisch ontwerper veel klanten geholpen met het maken van banners, animaties, illustraties, brochures, catalogi, menus, websites, enz. Ik studeer momenteel 3D-animatie. Ik werk met Adobe Illustrator, Photoshop, InDesign, Premiere, After Effects. Voor webdesign gebruik ik Figma en Wordpress Elementor, 3D - Blender en Maya.
Informaticus in Deerlijk (8540) - Kenny
Kenny
Deerlijk
5/5 (2 reviews)
Video editing /filming met oa drones is mijn passie. Hierdoor reeds enkele sponsoringen (samsung, philips) behaald. Dit is voornamelijk met de gsm (iphone 13 pro max, samsung,… en gimbal.) in het stabiel filmen met mobile professionele gsm. Ervaring op events, trouw, muziekvideo’s, natuur en vooral residentie! Editing gebruik ik Sony Vegas als programma.
Informaticus in Kortrijk (8500) - Renzo
Renzo Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kortrijk
5/5 (2 reviews)
Ik kan u met al uw computer problemen en vragen helpen! Probleem met je wifi of internet? Printer probleem? Trage computer, of vermoeden dat een er een virus op je toestel zit? Of nog iets anders? Geef een seintje en ik zorg ervoor dat alles weer in orde komt!
Informaticus in Bissegem (8501) - Mobi
Mobi
Bissegem
5/5 (1 reviews)
Na afgestudeerd te zijn met een diploma in software management en 10 tal jaren ervaring met grotere projecten, help ik u graag met uw informatica problemen. met meer dan 20 jaar bezig zijn in computerwereld kan ik u handje bijstaan met computer problemen, Internet, pc, email, smartTV of als u ook enkel advies nodig hebt. ik gebruik altijd origineel onderdelen en werk resultaatgericht. Mvg.
Informaticus in Kortrijk (8500) - Joren
Joren
Kortrijk
Nieuw
Loop je tegen problemen aan met je computer, telefoon, je smarthome accessoires of je tablet? Ik help je graag uit de nood. Ik ken Windows van binnen en buiten en ook Android heeft weinig geheimen voor me. Configuratiehulp, wat meer uitleg over hoe alles werkt of gewoon alles in orde zetten voor je smarthome en netwerk? Ik help je met veel plezier en kennis.
Informaticus in Kortrijk (8500) - Kenneth
Kenneth
Kortrijk
Nieuw
Ik heb kennis opgedaan tijdens de richting Devine (Digital Design and Development). Tijdens deze bacheloropleiding leerde ik design in Photoshop, web-based programmeren (HTML, CSS, ...).
Informaticus in Marke (8510) - Gregory
Gregory Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Marke
Nieuw
Ik heb een goede Mac en iPhone / iPad kennis. Ik kan u helpen met instellingen, als afstellingen, synchronisatie tussen uw Apple apparaten... Of opleiding voor gebruik Geen hardware herstellingen
Informaticus in Kortrijk (8500) - Benji
Benji
Kortrijk
Nieuw
Hulp nodig met uw tablet of iPad. Enkele jaren genoten Van officiële Apple opleidingen en de titel ”Apple Product Professional” ontvangen. Heel goede kennis van zowel Apple Macintosh als Microsoft Windows.
Informaticus in Kortrijk (8500) - Laurence
Laurence
Kortrijk
Nieuw
Ik heb een masterdiploma grafisch ontwerp (KASK Gent) op zak, daarnaast volgde ik ook een postgraduaat Brand & Packaging design. Elk project in zijn geheel bekijken, zo ga ik het liefst te werk. Research doen, nadenken over het waarom en hoe van een project om vanuit een solide concept tot een goeie grafische uitwerking te komen. Ik hou van strak en eenvoudig maar tijdloos design.
Informaticus in Zwevegem (8550) - Henk
Henk
Zwevegem
Nieuw
Ik ben reeds heel mijn leven professioneel actief met cde computer. Daarnaast bouwde ik verschillende grote hobbyprojecten uit, Indien nodig kan ik beroep doen op specialisten op alle vlak die mij kunnen bijstaan.
Informaticus in Kortrijk (8500) - Lucas
Lucas
Kortrijk
Nieuw
Hallo, ik open al verschillende jaren elke PC, smartphone en tablet die in mijn kringen niet meer worden gebruikt. Zo heb ik al veel reparaties uitgevoerd en ken ik de toestellen goed. Het herstellen van elektronica sluit naadloos aan bij mijn studies en wordt elke uitdaging gezien als moment om te groeien en mijn kennis te verruimen! Specialiteit: podium technisch materiaal.
Informaticus in Kortrijk (8500) - Michiel
Michiel
Kortrijk
Nieuw
Jarenlang heb ik dit als job gedaan, als halftijdse job of als deel van mijn takenpakket. Inmiddels een job meer in de IT, waardoor dit naar de achtergrond raakte. De vaardigheden en de inspiratie heb ik nog om snel en degelijk ontwerpen te maken. Boekjes, affiches, logo’s … Websites maak ik in Wordpress of Processwire. Maar ook in Wix, Squarespace of Webflow niet. En steeds goede support.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel informatici in Kortrijk

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel goed initiatief. Veel soorten hulp en uitleg over wat de aanbieder kan en wil doen ”
Ayko
“ Een noodoproep die een schot in de roos bleek - onmiddellijk veel en bruikbare reacties. ”
Bert
“ Ik had er nog nooit van gehoord. Bij toeval gevonden op internet. Nuttig voor iedereen die gelijk welk probleem kan voorleggen. ”
Robby
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Pc specialist Kortrijk: geëvalueerd met 4.93 door 23 klanten

Populaire dienstaanvragen

informaticus Kortrijk, pc hersteller Kortrijk, reparatie computer Kortrijk, computertechnicus Kortrijk,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden