informaticus Sint-truiden

Ontdek talentvolle pc specialisten in Sint-truiden

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie informatici in de buurt van Sint-truiden

Informaticus in Alken (3570) - Fébe
Fébe
Alken
5/5 (6 reviews)
Zoek je iemand met een vlotte pen, grafische vaardigheden en een waaier aan communicatiestrategieën? Dan je bij mij aan het juiste adres. Als bachelor in de communicatie bezit ik alle vaardigheden om jouw bedrijf een duwtje in de rug te geven. Contacteer me gerust voor meer info!
Informaticus in Alken (3570) - Ine
Ine
Alken
5/5 (1 reviews)
Hulp nodig met de pc? Of liever met een gsm? Geen probleem. Ik heb genoten van een technische opleiding m.a.w. netwerkbeheer, tot eind juni. Ik heb in de laatste maand alle laatste kneepjes van het vak opgedaan en sta nu paraat om iedereen te hulp te schieten! :-) Hopelijk tot snel!
Informaticus in Brustem (3800) - Dominique
Dominique
Brustem
5/5 (1 reviews)
Als IT er heb ik veel ervaring met gebruikers en hun de dingen uitleggen op een eenvoudige manier. Doorgaans is het niet moeilijk maar je moet gewoon weten hoe.
Informaticus in Batsheers (3870) - Sem
Sem
Batsheers
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een YouTube kanaal gehad en ik heb dus al veel ervaring met het ontwerpen van foto’s en andere dingen. Ik heb ook een eigen kledinglijn en daarvoor moet ik ook ontwerpen maken.
Informaticus in Velm (3806) - Brent
Brent
Velm
5/5 (1 reviews)
Indien je hulp wil bij een programma kan ik je zeker helpen. Alsook een computer installeren of eventueel herstellen. Ook hulp bij instellen van smartphones
Informaticus in Nieuwerkerken (3850) - Ken
Ken
Nieuwerkerken
5/5 (1 reviews)
Door op te groeien in de digitale wereld weet ik hier mijn weg wel in. U kan mij altijd contacteren om samen te bekijken als ik u kan helpen met uw te repareren toestel. Software matig en hardware matig voor enkel computers.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan informaticus

Informaticus in Brustem (3800) - Yannick
Yannick
Brustem
Nieuw
Ik geef les, meer specifiek over de fysica van geluid. Muziekleer, Muziekproductie met PC Electronica, Digital Audio, Cubase(!), Nuendo Synthese(!), Effects, Signal Flow, Studio Setup support / hulp, bij jou thuis op je eigen materiaal!
Informaticus in Alken (3570) - Niels
Niels
Alken
Nieuw
Een flyer, poster, T-Shirt design of ander grafisch ontwerp nodig? Daar heb ik ervaring in! Ik heb al een heleboel blije kopers geholpen. Photoshop is mijn tweede thuis, laat me iets weten als je interesse hebt!
Informaticus in Buvingen (3891) - David
David
Buvingen
Nieuw
Voor al uw computerproblemen. Hardware -en software gericht. Ook kennis van netwerken. Formatteren, back-ups maken, uw hardware upgraden, malafide software detecteren, ....
Informaticus in Brustem (3800) - Andrej
Andrej
Brustem
Nieuw
Hulp nodig bij instellen van een nieuw wifi wachtwoord, wachtwoord vergeten van pc/Mac/iPhone/iPad, advies ,... bij elk probleem kan je terecht en vinden we samen de geschikte oplossing!
Informaticus in Brustem (3800) - Guido
Guido
Brustem
Nieuw
Doet uw mac niet meer wat u wil? Of zie je het ff niet meer zitten? Geef een seintje. Als ervaringsdeskundige (meer dan 15 jaar) help ik u verder.
Informaticus in Rummen (3454) - Jens
Jens
Rummen
Nieuw
Hulp nodig voor uw computer, smartphone, mac, of een korte basisopleiding? het kan zeker! Ik heb een goede kennis en werk ook met verschillende programma's die ik u kan aanleren om het u makkelijker te maken.
Informaticus in Ulbeek (3832) - Niels
Niels
Ulbeek
Nieuw
- Kennis van HTML5, CSS, Javascript, C#. Dagelijks studeer ik deze talen. - grote interesse om bij te leren - veel lagere prijs dan bij professional! (zie mij als een soort stageair)
Informaticus in Duras (3803) - Sara
Sara
Duras
Nieuw
Geboren zijn in een tijdperk waar computers net zijn uitgevonden heeft zijn voordelen. Doorheen mijn leven heb ik al heel wat computers, laptops, tablets en smartphones zien passeren en voor alles is er meestal wel een oplossing.
Informaticus in Gingelom (3890) - Helena
Helena
Gingelom
Nieuw
Ik heb verschillende cursussen gevolgd en door het herhaaldelijk oefenen en klanten heb ik nu al meer dan 13 jaar ervaring in het maken van websites. Verder leer ik nog bij met andere cursussen. Ik biedt ook de beste prijs kwaliteit voor een website
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel informatici in Sint-truiden

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een noodoproep die een schot in de roos bleek - onmiddellijk veel en bruikbare reacties. ”
Bert
“ Ik had er nog nooit van gehoord. Bij toeval gevonden op internet. Nuttig voor iedereen die gelijk welk probleem kan voorleggen. ”
Robby
“ Groot aanbod, duidelijk hoe je t moet aanpakken, stapsgewijze aanpak met respect voor privacy ”
Ayko
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Pc specialist Sint-truiden: geëvalueerd met 5.0 door 11 klanten

Populaire dienstaanvragen

informaticus Sint-truiden, pc hersteller Sint-truiden, reparatie computer Sint-truiden, computertechnicus Sint-truiden,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden