Vind de beste pc specialisten van Brugge

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Informaticus in Zuienkerke (8377) - Erwin
Erwin
5/5 · 18 reviews
8377 Zuienkerke
Als vrij recente Master in de Beeldende Kunsten met rijpere leeftijd, ben ik graag bereid uw projecten te ondersteunen met grafische en/of 3D elementen. Ik kan helpen met tekeningen, logo's, lay-out, bewerkte foto's, sculpturen, trofeeën, urnen en andere artistieke of artistiek-technische ondersteuning.
Informaticus in Brugge (8000) - Cedric
Cedric
5/5 · 9 reviews
8000 Brugge
Mijn ervaring mijn hardware en software zijn tamelijk sterk; ik ben zeer flexible in uren, en kan de meeste problemen remote (op afstand) in orde brengen of kom ik langs met de wagen.
Informaticus in Assebroek (8310) - Johannes
Johannes
4.83/5 · 6 reviews
8310 Assebroek
verloren data, gecrashte pc's, kapot scherm van uw laptop? er zijn altijd manieren om dit recht te trekken. laat weten waar uw probleem ligt, en ik help u verder.
Informaticus in Damme (8340) - Xander
Xander
5/5 · 4 reviews
8340 Damme
Ik ben 20 jaar en heb al heel m’n leven bezig met de digitale wereld. Zelf weet ik hoe lastig het is om niet te kunnen tokkelen op je toestel. hierbij help ik u om uw probleem te kunnen oplossen. geen oplossing? Geen betaling.
Informaticus in Jabbeke (8490) - Joni
Joni
5/5 · 2 reviews
8490 Jabbeke
Ik ben 17 jaar en studeer multimedia. Ontwerpen is mijn passie, ik heb kennis van volgende programma's: Illustrator, Photoshop en Indesign. Leerkrachten zijn steeds enthousiast over mijn werk en staan verbaasd van mijn creativiteit.
Informaticus in Sint-michiels (8200) - Herlinde
Herlinde
Nieuw
8200 Sint-michiels
Naast mijn job als programmeur zijn computers één van mijn hobbies. Je kan gerust stellen dat computers maar weinig geheimen hebben voor mij. Ook smartphones haal ik met veel plezier uit elkaar. Heeft u problemen met een PC of Android smartphone? Stuur mij dan gerust een berichtje en we kijken samen om het probleem op te lossen. Indien gewenst kan ik bij u langskomen.
Informaticus in Sint-andries (8200) - Laurens
Laurens
5/5 · 1 reviews
8200 Sint-andries
Virussen verwijderen, uw oude pc opnieuw razendsnel laten werken (met Linux of Windows), backups instellen en terugzetten, advies over software en installatie ervan (zowel voor pc, smartphones als tablets), verbeteren van uw wifinetwerk... Regio Brugge & omstreken.
Informaticus in Sint-andries (8200) - Bart
Bart Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
8200 Sint-andries
Je kan mij contacteren voor aankoop en herstel en probleemoplossing van computers. Ik herinstalleer met behoud van gegevens, verwijder virussen, en upgrade computers. Ook schermreparatie voor laptops , pc's die niet opstarten en dergelijke kan je bij mij terecht.
Informaticus in Brugge (8000) - Victor
Victor
5/5 · 1 reviews
8000 Brugge
Ik ben laatstejaars student leerkracht informatica aan de Arteveldehogeschool in Gent. Ik zit in mijn laatste jaar en heb dus alles gezien van tekstverwerker tot rekenblad, tot programmeren, databanken en netwerkbeheer. Daarnaast heeft ook de inwendige bouw van de computer geen geheimen voor mij.
Informaticus in Blankenberge (8370) - Ignace
Ignace
5/5 · 1 reviews
8370 Blankenberge
Ik probeer altijd mijn werk er zo aantrekkelijk mogelijk te laten uitzien hoe ik het zelf zou leuk vinden. Ik ben zeer kritisch op mijn eigenwerk & sta altijd open voor feedback
Informaticus in Assebroek (8310) - Louis
Louis
5/5 · 1 reviews
8310 Assebroek
Heeft u een evenement, bedrijf of hobby waar u drukwerk voor wilt laten ontwerpen? Een idee voor een website of applicatie waar u graag een 100% functioneel prototype wilt voor ontworpen zien? Na een grondige babbel en het bespreken van enkele cruciale factoren die de identiteit van jouw idee schetsen, vertaal ik dit in een mooi-ogend geheel.
Informaticus in Assebroek (8310) - Jolan
Jolan
Nieuw
8310 Assebroek
Hallo, ik ben Jolan, een 19 jarige student woonachtig in Assebroek, Brugge. Het studentenleven is niet altijd goedkoop en daarom zou ik wel een bijverdienste kunnen gebruiken. Ik ben een gemotiveerde werker, met een verzorgd voorkomen en een groot gevoel voor verantwoordelijkheid, ik ben er dan ook zeker van dat ik u zou kunnen helpen met diverse taken of diensten. Hopelijk tot snel!
Informaticus in Knokke-heist (8300) - Nick
Nick
Nieuw
8300 Knokke-heist
Computerproblemen (Zowel Apple als Windows), Smartphone herstellingen, Website ontwikkeling / onderhoud, Netwerkproblemen, Virus of malware opgelopen? Een opleiding nodig? Voor al deze zaken en nog veel meer kan u bij mij terecht. Groeten, Nick
Informaticus in Blankenberge (8370) - Thomas
Thomas
Nieuw
8370 Blankenberge
Ik heb tamelijk wat opgebouwde (basis)kennis over pc's en randapparatuur. Problemen oplossen en indien nodig de goedkoopste oplossing zoeken. Verder geef ik ook graag tips bij het aankopen van nieuwe apparatuur.
Informaticus in Heist-aan-zee (8301) - Roger
Roger
Nieuw
8301 Heist-aan-zee
Of u nu verpakkingen, posters of bedrijfsfolders nodig hebt, ik weet wat grafisch ontwerpen is. Email marketing, E-commerce, Social Media campagnes en management plus strategie. En dit alles met 16 jaar ervaring. Kom eens praten. Wordpress en andere cms hebben geen geheimen.

Pc specialist Brugge: geëvalueerd met 4.98 door 45 klanten

Populaire dienstaanvragen: informaticus Brugge, pc hersteller Brugge, reparatie computer Brugge, computertechnicus Brugge,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ goed systeem om herstellers te vinden. Hier wordt in de winkels veel te weinig aandacht besteed. We gooien alles maar onmiddelijk weg. Sommige dingen kunnen echt wel hersteld worden, je moet alleen de juiste mensen ... ”
HP Laptop intel core i7 laten vallen
Thomas raadt Tim aan Tim
“ Ik had geen weet van wat ListMinut allemaal aanbiedt. Ik ben in alle geval heel tevreden van de dienstverlening van ListMinut ”
Opsart problemen laptop Windows 10
Frans raadt Bjorn aan Bjorn
“ het werkt blijkbaar en ook vrij snel ,als ik iemand nodig heb op een ander domein probeer ik het weer uit ”
Installatie van privé It systeem
Lisa raadt Michel aan Michel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie informaticus in Brugge

Auriculars - Glas kapot computer - Verbinding tussen twee toestellen - WiFi probleem Netflix door 😒te veranderen iPhone - MacBook Air start niet - Het scherm van mijn laptop hangt langs een kant los - Hulp met installatie 4 versterkers
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden