informaticus Brugge

Ontdek talentvolle pc specialisten in Brugge

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie informatici in de buurt van Brugge

Informaticus in Brugge (8000) - Cedric
Cedric
Brugge
5/5 (9 reviews)
Mijn ervaring mijn hardware en software zijn tamelijk sterk; ik ben zeer flexible in uren, en kan de meeste problemen remote (op afstand) in orde brengen of kom ik langs met de wagen.
Informaticus in Assebroek (8310) - Johannes
Johannes
Assebroek
4.83/5 (6 reviews)
verloren data, gecrashte pc's, kapot scherm van uw laptop? er zijn altijd manieren om dit recht te trekken. laat weten waar uw probleem ligt, en ik help u verder.
Informaticus in Brugge (8000) - Eddy
Eddy
Brugge
4.83/5 (6 reviews)
Meer dan 30 jaar ervaring in hard en software. Smartphone, pc, tablet en laptop hebben niet echt geheimen meer voor mij. Win10, Android enz. Installeren van hardware. Je kan bij mij ook terecht om bestanden over te zetten of om te leren hoe je met je toestel moet omgaan.
Informaticus in Dudzele (8380) - Bram
Bram
Dudzele
5/5 (2 reviews)
Hallo, heb wat tijd wegens werken in ploegsysteem. Regelmatig beschikbaar en ik kan verplaatsen. Vooral beschikbaar tijdens schooluren. C rijbewijs in bezit aanhangwagen beschikbaar. Bedankt om dit profiel te bekijken.
Informaticus in Brugge (8000) - Parsifal
Parsifal
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik heb mijn grootmoeders al vaak moeten helpen met hun tablets en werk ook al jaren met Mac. Indien er een probleem is en ik weet het zelf niet, is er nog altijd de hulplijn van mijn vader.
Informaticus in Brugge (8000) - Victor
Victor
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben laatstejaars student leerkracht informatica aan de Arteveldehogeschool in Gent. Ik zit in mijn laatste jaar en heb dus alles gezien van tekstverwerker tot rekenblad, tot programmeren, databanken en netwerkbeheer. Daarnaast heeft ook de inwendige bouw van de computer geen geheimen voor mij.
Informaticus in Brugge (8000) - Marc
Marc
Brugge
Nieuw
Ik heb ruime professionele kennis en ervaring met computers en servers & netwerk systemen > 25 jaar. Ik kan ook programmeren, scripten en websites maken. Ik kan je helpen met kleine en grote computerproblemen of een second opinion geven of als externe consulent advies geven of bijstaan. Je kan me altijd via email contacteren of advies vragen. groeten Marc.
Informaticus in Brugge (8000) - Anil
Anil
Brugge
Nieuw
In mijn 14 jaar tijd met de computer onder andere gaming kan ik bijna alleproblemen troubleshooten en het probleem oplossen. Ik kan jullie ook verder helpen bij kiezen van de computers bij aankoop van nieuwe toestellen. Noem het maar wat alle problemen i.v.m elektronische toestelen kan ik nachecken voor jullie.
Informaticus in Brugge (8000) - Jarne
Jarne
Brugge
Nieuw
Informaticus in Zuienkerke (8377) - Michel
Michel
Zuienkerke
Nieuw
zoek je iemand om de basis te leren van Word en Excel, dan kan ik je zeker verder helpen, door mijn job gebruik ik dit veel en kan op een eenvoudige manier een grondige opleiding geven kan helpen bij zowel, Outlook, Word, Excel, Powerpoint
Informaticus in Dudzele (8380) - Tess
Tess
Dudzele
Nieuw
Een affiche of uitnodiging nodig voor uw evenement? Ik ontwerp ze met veel plezier. Ik hou bij het ontwikkelen van het ontwerp rekening met uw wensen en uw persoonlijke smaak, en het doelpubliek dat u wenst te bereiken. Neem gerust contact op voor meer info en voorbeelden van mijn ontwerpen.
Informaticus in Assebroek (8310) - Hannes
Hannes
Assebroek
Nieuw
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent ex dui, vulputate vitae aliquam in, dapibus et ex. Fusce ut tincidunt dolor. Aliquam pulvinar convallis tellus, vitae pharetra ex. Phasellus faucibus ex sit amet felis porta, vel gravida nunc iaculis. Suspendisse feugiat mauris lorem, sit amet mattis felis vestibulum sit amet. Nam congue faucibus risus eget rutrum. Aenean id libero
Informaticus in Sint-andries (8200) - Aleksas
Aleksas Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-andries
Nieuw
Ik ben zelf eigenaar van 3 draaiende websites. Ben nu ook bezig momenteel met een 4 website op te bouwen. Vraagt wel gemiddeld 3-4 uur tijd om een goeie site op te bouwen. Wordt ook connect met een Insta page en een FB page allemaal op maat gemaakt op uw wensen!
Informaticus in Brugge (8000) - Dany
Dany Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
Nieuw
Met meer dan 20 jaar ervaring in het herstellen van computers ,laptops & smartphones verzeker ik u een prima service tegen een eerlijke prijs , ook voor beveiligingscamera's van uw pand ben je op het juiste adres ik lever en plaats in west en oost-vlaanderen en ben een ibiz vergunde onderneming voor het plaatsen van camerabewaking
Informaticus in Brugge (8000) - Pascal
Pascal Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
Nieuw
Snelle depannage van allerhande computerproblemen van a tot z. Herstel aan huis of je kan het ook hier afgeven wat voor u het gemakkelijkste is. met vriendelijke groet.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snelle reactie vanwege Ring Twice op eventuele opdracht ! Perfecte medewerker gestuurd ! ”
Maarten
“ Snel iemand gevonden Correcte oplossing voor het probleem Eenvoudige uitvoering ”
Erik
“ Alles is vlot verlopen, want jullie organisatie kennen we niet en dan zijn wij in deze tijd toch wat voorzichtig. ”
Dominique
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Pc specialist Brugge: geëvalueerd met 4.94 door 25 klanten

Populaire dienstaanvragen

informaticus Brugge, pc hersteller Brugge, reparatie computer Brugge, computertechnicus Brugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden