informaticus Brugge

Ontdek talentvolle pc specialisten in Brugge

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie informatici in de buurt van Brugge

Informaticus in Heist-aan-zee (8301) - Silas
Silas
Heist-aan-zee
4.92/5 (13 reviews)
"Programma's installeren, updaten, printer instellen, wifi extenders, powerlines,... Werkt er iets niet van de hardware van je computer, zoek ik uit wat er aan de hand is, netwerkproblemen oplossen, wifi bereik verbeteren"
Informaticus in Damme (8340) - Xander
Xander
Damme
5/5 (11 reviews)
Ik ben 20 jaar en heb al heel m’n leven bezig met de digitale wereld. Zelf weet ik hoe lastig het is om niet te kunnen tokkelen op je toestel. hierbij help ik u om uw probleem te kunnen oplossen. geen oplossing? Geen betaling.
Informaticus in Brugge (8000) - Cedric
Cedric
Brugge
5/5 (9 reviews)
Mijn ervaring mijn hardware en software zijn tamelijk sterk; ik ben zeer flexible in uren, en kan de meeste problemen remote (op afstand) in orde brengen of kom ik langs met de wagen.
Informaticus in Assebroek (8310) - Johannes
Johannes
Assebroek
4.86/5 (7 reviews)
verloren data, gecrashte pc's, kapot scherm van uw laptop? er zijn altijd manieren om dit recht te trekken. laat weten waar uw probleem ligt, en ik help u verder.
Informaticus in Assebroek (8310) - Joris
Joris
Assebroek
5/5 (4 reviews)
Ik ben Joris en specialiseer me in het dagelijkse gebruik van smartphones en tablets. Als auteur van een boek over het gebruik van smartphones heb ik heel wat ervaring in het begeleiden van mensen die er soms wat mee sukkelen of eenvoudig vragen hebben over het dagelijkse gebruik en de synchronisatie van gegevens die op dergelijke toestellen staan.
Informaticus in Sint-andries (8200) - Bart
Bart Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-andries
5/5 (3 reviews)
Je kan mij contacteren voor aankoop en herstel en probleemoplossing van computers. Ik herinstalleer met behoud van gegevens, verwijder virussen, en upgrade computers. Ook schermreparatie voor laptops , pc's die niet opstarten en dergelijke kan je bij mij terecht.
Informaticus in Assebroek (8310) - Klaas
Klaas
Assebroek
5/5 (3 reviews)
computer/tablet/Telefoon problemen zijn niet leuk uiteraard omdat er tegenwoordig alles mee gedaan wordt. van bank apps tot bestellen van tickets of streaming van muziek of andere content. het is dan ook belangrijk om dit snel en accuraat opgelost te krijgen. In mijn dagelijkse job ben ik veel met IT problemen bezig, dus ik kan hier normaal wel de nodige ondersteuning en service bieden.
Informaticus in Jabbeke (8490) - Joni
Joni
Jabbeke
5/5 (2 reviews)
Ik ben 17 jaar en studeer multimedia. Ontwerpen is mijn passie, ik heb kennis van volgende programma's: Illustrator, Photoshop en Indesign. Leerkrachten zijn steeds enthousiast over mijn werk en staan verbaasd van mijn creativiteit.
Informaticus in Oostkamp (8020) - Geert
Geert
Oostkamp
5/5 (2 reviews)
Ik werk nauwkeurig, werk ook in professionele situatie met -soms moeilijke- klanten te helpen. Ik installeer alles, zodat klant verder kan.
Informaticus in Sint-michiels (8200) - Herlinde
Herlinde
Sint-michiels
Nieuw
Naast mijn job als programmeur zijn computers één van mijn hobbies. Je kan gerust stellen dat computers maar weinig geheimen hebben voor mij. Ook smartphones haal ik met veel plezier uit elkaar. Heeft u problemen met een PC of Android smartphone? Stuur mij dan gerust een berichtje en we kijken samen om het probleem op te lossen. Indien gewenst kan ik bij u langskomen.
Informaticus in Sint-andries (8200) - Laurens
Laurens
Sint-andries
5/5 (1 reviews)
Virussen verwijderen, uw oude pc opnieuw razendsnel laten werken (met Linux of Windows), backups instellen en terugzetten, advies over software en installatie ervan (zowel voor pc, smartphones als tablets), verbeteren van uw wifinetwerk... Regio Brugge & omstreken.
Informaticus in Brugge (8000) - Parsifal
Parsifal
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik heb mijn grootmoeders al vaak moeten helpen met hun tablets en werk ook al jaren met Mac. Indien er een probleem is en ik weet het zelf niet, is er nog altijd de hulplijn van mijn vader.
Informaticus in Brugge (8000) - Victor
Victor
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben laatstejaars student leerkracht informatica aan de Arteveldehogeschool in Gent. Ik zit in mijn laatste jaar en heb dus alles gezien van tekstverwerker tot rekenblad, tot programmeren, databanken en netwerkbeheer. Daarnaast heeft ook de inwendige bouw van de computer geen geheimen voor mij.
Informaticus in Assebroek (8310) - Louis
Louis
Assebroek
5/5 (1 reviews)
Heeft u een evenement, bedrijf of hobby waar u drukwerk voor wilt laten ontwerpen? Een idee voor een website of applicatie waar u graag een 100% functioneel prototype wilt voor ontworpen zien? Na een grondige babbel en het bespreken van enkele cruciale factoren die de identiteit van jouw idee schetsen, vertaal ik dit in een mooi-ogend geheel.
Informaticus in Brugge (8000) - Jean-marc
Jean-marc Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben leerkracht Informatica en studeerde sinds 1989 haast onophoudelijk. Ik heb dus een enorme ervaring. Samen zoeken we steeds naar het beste resultaat.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel informatici in Brugge

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Tamelijk veel kandidaten hebben zich gemeld waarvan een aantal bij mij thuis. Keus was gemakkelijk. ”
Kristof
“ Beste, jullie leveren prachtig werk, volgende maal neem ik terug contact op met RingTwice , vriendelijk bedankt. ”
Rafael
“ Na aan te melden , direct contact met mensen voor de reparatie , kan niet sneller gaan , dankjewel ”
Bert
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Pc specialist Brugge: geëvalueerd met 4.99 door 62 klanten

Populaire dienstaanvragen

informaticus Brugge, pc hersteller Brugge, reparatie computer Brugge, computertechnicus Brugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden