informaticus Aarschot

Ontdek talentvolle pc specialisten in Aarschot

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie informatici in de buurt van Aarschot

Informaticus in Aarschot (3200) - Dillen
Dillen
Aarschot
4.94/5 (16 reviews)
Ik heb een driejarige opleiding gevolgd als pc technicus en heb tijdens die drie jaar ook gewerkt in een computerwinkel. Heb dus veel ervaring met zowel Windows als Mac. Heb ervaring met zowel hardware als software.
Informaticus in Herselt (2230) - Daniel
Daniel
Herselt
4.69/5 (13 reviews)
Hebt u uitleg nodig over u Windows pc of tablet iphone Android phone ik ben de man die u met veel geduld en een duidelijke uitleg kan helpen alsook voor hardware reparaties van alle toestellen ben ik de juiste man er zijn weinig toestellen die voor mij vreemd of niet gekend zijn dus bij deze hebt u iets stuk of hebt u een vraag laat het me snel weten en dan komen we er samen wel met jaren ervaring
Informaticus in Hulshout (2235) - Lukas
Lukas
Hulshout
5/5 (4 reviews)
Het herstellen van computers is niets nieuws voor mij. Hierin heb ik reeds al enkele jaren ervaring door mijn huidige job. Ik heb reeds ervaring in het installeren van computers. Herstellen van verwijderde data, instellen van back-ups, het analyseren van computerproblemen (hardware of software), configureren van al dan niet complexe netwerken of routers. Ter plaatse is mogelijk!
Informaticus in Wezemaal (3111) - Gert
Gert
Wezemaal
5/5 (3 reviews)
Hallo, ik ben Gert en ik ben een gemotiveerde klusser. Sinds het renoveren van onze woning heb ik allerhande klussen leren uitvoeren, waaronder het plaatsen en proper afwerken van gyproc. Ook andere kleine huis- en tuinklussen zijn m’n ding (verlichting ophangen, tuinwerken, ...). In elkaar zetten van (bijvoorbeeld) Ikea-meubels is een hobby.
Informaticus in Aarschot (3200) - Thomas
Thomas Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Aarschot
5/5 (3 reviews)
Een eerlijke prijs, soms is het niet mogelijk puur op uurtarief te tellen. Dat zou bij lang wachten een enorme rekening voor de klant geven. Ik geef een duidelijke prijs vooraf, geen verrassingen
Informaticus in Baal (3128) - Olivier
Olivier
Baal
5/5 (2 reviews)
Heb zelf een klein IT bedrijfje als zelfstandige in bijverdienste en ben meer dan 15 jaar actief in de IT sector. Zeer goede kennis van Windows systemen / hardware en netwerken
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan informaticus

Informaticus in Tielt-Winge (3390) - Birgit
Birgit
Tielt-Winge
5/5 (2 reviews)
Heeft u een smartphone of tablet of gekocht, maar weet u nog niet goed hoe ermee aan de slag te gaan? Heeft u (basis)vragen rond Word, Excel, het gebruik van Google, het aanmaken van een e-mailadres en dergelijke? Ik help u graag verder!
Informaticus in Baal (3128) - Wouter
Wouter
Baal
5/5 (2 reviews)
Ik heb een flinke dosis ervaring opgebouwd met Windows, Linux, hardware en software, netwerken,... Ik gaf les informatica. Goede kennis van pakketten zoals Office, Photoshop, ...
Informaticus in Holsbeek (3220) - Stéphanie
Stéphanie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Holsbeek
5/5 (1 reviews)
Hallo. Ik heb geen diploma in de IT, maar ik kan toch wat zaken zelf oplossen voor mezelf, mijn vrienden en familie. Dit betekent dat ik bij de meest frequente dagelijkse probleempjes wel wat kan helpen. Gezien ik reeds wat mensen uit de rats heb geholpen, kan ik u misschien toch ook helpen. Vragen staat vrij. Groetjes.
Informaticus in Hulshout (2235) - Johan
Johan
Hulshout
5/5 (1 reviews)
Ik ben reeds 11 jaar Desk Side Support waarbij ik allerhande hardware en software problemen verhelp met laptops, dekstop, printers, smartphones, netwerken. Ik zou deze kennis nu willen gebruiken om mensen uit de omgeving te helpen bij het oplossen van hun problemen.
Informaticus in Aarschot (3200) - Wibran
Wibran Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Aarschot
5/5 (1 reviews)
Niet enkel zijn is het mijn passie om computers te herstellen, ook hecht ik alle belang aan klantenservice. Dag in dag uit ben ik bezig met het herstellen van pc's, dus weinig problemen zijn mij onbekend.
Informaticus in Tielt-Winge (3390) - Rafat
Rafat
Tielt-Winge
5/5 (1 reviews)
- photographs - video making and edit - film shooting - photograph shooting sessions - web site developing - web site upgrading - driving - web site management
Informaticus in Aarschot (3200) - Nico
Nico
Aarschot
5/5 (1 reviews)
Voor mijn fotografie ben ik continu bezig met grafische programma's om foto's te bewerken of afdrukken te maken en daarnaast heb ik enkele websites gebouwd (o.a. mijn eigen website). Ook heb ik ervaring in ontwerp van affiches, geboortekaartjes, enz.
Informaticus in Scherpenheuvel (3270) - Tim
Tim
Scherpenheuvel
5/5 (1 reviews)
ik ben zelf IT' van beroep dus ben hier dagdagelijks mee bezig en heb dit alsook in mijn vorige andere jobs ook altijd gedaan, dus ik zal altijd kijken wat ik kan doen, No cure , no pay
Informaticus in Booischot (2221) - Robin
Robin
Booischot
5/5 (1 reviews)
Uw computer of smartphone installeren, data overzetten tussen verschillende computers of algemene vragen over het internet of Microsoft Office dan moet u bij mij zijn.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel informatici in Aarschot

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Na aan te melden , direct contact met mensen voor de reparatie , kan niet sneller gaan , dankjewel ”
Bert
“ Mooi en blijkbaar goed werkend systeem voor het oplossen van praktische problemen. ”
Nick
“ Je hebt de keuze tussen meerdere dienstverleners en het is moeilijk te kiezen want ze zijn allemaal van goed niveau - Bepaalde criteria en evaluaties bij Ring Twice helpen je alsnog bij je keuze. ”
Michel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Pc specialist Aarschot: geëvalueerd met 4.98 door 52 klanten

Populaire dienstaanvragen

informaticus Aarschot, pc hersteller Aarschot, reparatie computer Aarschot, computertechnicus Aarschot,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden