Vind de beste pc specialisten van Mechelen

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Informaticus in Mechelen (2800) - Steven
Steven
4.71/5 · 28 reviews
2800 Mechelen
Doordat ik hobby matig ook met PC'S bezig ben bouw ik deze altijd zelf op, op deze manier betaal je niet voor onderdelen die je niet nodig hebt en is de pc steeds aanpasbaar indien uw gebruik en noden veranderen.
Informaticus in Mechelen (2800) - Naser
Naser
4.96/5 · 26 reviews
2800 Mechelen
Bent u opzoek naar een webdesigner die voor jou een eenvoudige, maar strak uitziende website kan maken voor een goedkope prijs? Dan bent u op het juiste adres. Aarzel niet om een beroep te doen op mij! Tot snel!
Informaticus in Mechelen (2800) - Inge
Inge
4.88/5 · 8 reviews
2800 Mechelen
Ik help mensen bij computerproblemen. Software installeren, de computer opkuisen. Daarnaast bied ik privé lessen om te leren werken met computerprogramma's of maak ik handleidingen op maat bij je programma's.
Informaticus in Mechelen (2800) - Alexander
Alexander
5/5 · 6 reviews
2800 Mechelen
Met meer dan 30 jaar ervaring, en nog steeds werkzaam in de IT, kunnen mijn diensten je zeker van nut zijn wanneer je het eventjes niet meer ziet zitten. Zowel hardware- als software problemen zijn voor mij het neusje van de zalm. De ervaring als lesgever aan Syntra en het CVO maakt dat het je aanleren van, schijnbaar, iets moeilijks niets onoverkomelijks is.
Informaticus in Mechelen (2800) - Eric
Eric
5/5 · 4 reviews
2800 Mechelen
In zowel mijn vrije tijd als op het werk schrijf ik software-gidsen. Heeft u hulp nodig bij het uitkiezen van een computer (of de aparte onderdelen) aan de beste prijs-kwaliteit verhouding? Dan adviseer ik u met plezier. Ook het gebruik van verscheidene programma's en tools kan ik u uitleggen als u dat wenst.
Informaticus in Mechelen (2800) - Kevin
Kevin
5/5 · 3 reviews
2800 Mechelen
Ik wil graag mensen op maat verderhelpen en ze de juiste skills aanleren die ze nodig hebben voor hun specifieke behoeften. Ik hou niet van algemene uitleg, maar werk liever op maat.
Informaticus in Mechelen (2800) - Robbert
Robbert
5/5 · 2 reviews
2800 Mechelen
Ik heb een opleiding industrieel ontwerper en meubelontwerper. Ik kan je toekomstig project 3D visualiseren in Sketchup en meedenken over de uitvoering er van.
Informaticus in Mechelen (2800) - Tijs
Tijs
5/5 · 2 reviews
2800 Mechelen
Ik werk voor een telecom bedrijf en werk daar als een Developer. Aldus werk ik vaak met computers en modems en kan je hiermee verder helpen. Mijn eigen PC/laptops heb ik vaker opengedaan en hersteld dan ik zou willen toegeven :)
Informaticus in Mechelen (2800) - Wouter
Wouter
5/5 · 1 reviews
2800 Mechelen
Hallo, ik ben Wouter, van kleins af aan bezig met computers en intussen ingenieur computerwetenschappen. Ik werk als consultant, ben recentelijk getrouwd en trotse (mede)eigenaar van den Billy, onze kat. Ik kan je helpen met laptop, Office, Windows, uw netwerk, backupoplossingen (Synology, ...), mediaservers, gsm en ipad, ...
Informaticus in Mechelen (2800) - Olivier
Olivier
Nieuw
2800 Mechelen
IT-er met reeds 6 jaar ervaring in Industriële IT-omgevingen. Problemen met je computer of randapparatuur? Stel je probleem voor en ik schiet je te hulp! Van Hardware tot Software, van Router tot Switch, van Tablet tot Smartphone!
Informaticus in Mechelen (2800) - David
David
5/5 · 1 reviews
2800 Mechelen
Hallo, ik ben David. 22 jaar in het grafische gewerkt en zeer druktechnisch aangelegd. Mijn klanten waren o.a. Agfa, Total Fina, Joker, Proximus, Inbev, ... Thuis heb ik mijn Adobe Indesign, Illustrator en Photoshop die ik goed ken. Iets laten ontwerpen en maken? Bel me dan gerust. Ook simpele websites.
Informaticus in Mechelen (2800) - Armand
Armand
Nieuw
2800 Mechelen
Heb al meer dan 20 jaar ervaring in computers. Als full-time computer expert heb ik een degelijke kennis. Ben afgestudeerd als graduaat-informatica. Heb zelf getwijfeld om mijn kennis te gebruiken om full-time les te geven omdat ik dit graag doe. Je mag me steeds contacteren als je vragen hebt.
Informaticus in Mechelen (2800) - Steven
Steven
Nieuw
2800 Mechelen
Ik kan de meeste software en hardware problemen perfect oplossen. Daarbij steun ik op meer dan 14 jaar ervaring in de computerwereld. Eerst stel ik een diagnose en dan ga ik over tot de gepaste actie.
Informaticus in Mechelen (2800) - Stefan
Stefan
Nieuw
2800 Mechelen
Als u hulp nodig heeft op telecom of it vlak dan ben ik uw man. Ik kan buigen op 18 jaar ervaring in de sector. Voor alles wat software aangaat ga ik u zeker kunnen helpen.
Informaticus in Mechelen (2800) - Filip
Filip Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2800 Mechelen
Ik ben zelfstandig aan de slag, ben hands-on, flexibel en oplossingsgericht, met zo'n 10 jaar ervaring in: - copywriter en vertaler (FR/NL naar Nederlands) - redactie en eindredactie teksten voor print en web - maken en onderhouden van websites (vooral Wordpress) - opzetten van advertentie-campagnes - layout en design van affiches, brochures,...

Pc specialist Mechelen: geëvalueerd met 4.96 door 82 klanten

Populaire dienstaanvragen: informaticus Mechelen, pc hersteller Mechelen, reparatie computer Mechelen, computertechnicus Mechelen,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ goed systeem om herstellers te vinden. Hier wordt in de winkels veel te weinig aandacht besteed. We gooien alles maar onmiddelijk weg. Sommige dingen kunnen echt wel hersteld worden, je moet alleen de juiste mensen ... ”
HP Laptop intel core i7 laten vallen
Thomas raadt Tim aan Tim
“ Ik had geen weet van wat ListMinut allemaal aanbiedt. Ik ben in alle geval heel tevreden van de dienstverlening van ListMinut ”
Opsart problemen laptop Windows 10
Frans raadt Bjorn aan Bjorn
“ het werkt blijkbaar en ook vrij snel ,als ik iemand nodig heb op een ander domein probeer ik het weer uit ”
Installatie van privé It systeem
Lisa raadt Michel aan Michel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen informaticus in Mechelen

De laatste aanvragen in de categorie informaticus in Mechelen

INstalleren programmas (3) - INstalleren programmas (2) - INstalleren programmas - TV in slaapkamer afstellen - lessen/bijlessen programeren in C - Depanneren en herstellen in Mechelen (2800) - Depanneren en herstellen - PC-Windows in Mechelen (2800) - Devolo routers installeren op Belgacom thuisnetwerk voor internet en tv. - Koeling
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden